Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια ειναι το πιο τέλειο συναισθημα....Μου την έδωσαν στην αγκαλια μου κ δεν μπορούσα να την αφήσω ... Τώρα δυστυχώς είμαι μονη στο δωμάτιο κ την θέλω εδω αλλα δεν μπορω να κουνησω για μου την φέρουν...

Maryanastasia

Maryanastasia
πραγματικά πρέπει να είναι απίστευτο συναίσθημα!!

Ανυπομονώ και εγώ!!!

maria1984

maria1984
Με το καλο να έρθει κ εσένα Μαίρη το μωρακι σου!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Για πες μας πως είναι
μαλλάκια, ματάκια !!!!!!!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:Κορίτσια γέννησα... Με καισαρικη βέβαια γιατι πάνω που με έπιασαν οι συσπασεις η μπεμπα δεν κατέβαινε γιατι τελικα είχε περάσει ο ομφαλιος λωρος 2 φορές γύρω απο το λαιμό της ... Γέννησα στις 12 κ 15 κ το μωρο ειναι 3300... Η πιο όμορφη κ συγκινητική στιγμη της ζωής μου, ακόμα δακρυζω κ δεν μπορω να σταματήσω...Έχει μεγάλα κ ορθάνοιχτα ματιά κ με κοιτάει συνέχεια ... Εγω ακόμα δεν μπορω να κουνησω τα πόδια μου απο την επισκληριδιο αλλα είπε ο γιατρός ότι σε λίγο θα περάσει η ένεση ...

Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 654316 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 654316
Μαριωωω να σου ζήσει...να τη χαίρεσαι!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 417472

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

evi86

evi86
maria1984 έγραψε:Κορίτσια γέννησα... Με καισαρικη βέβαια γιατι πάνω που με έπιασαν οι συσπασεις η μπεμπα δεν κατέβαινε γιατι τελικα είχε περάσει ο ομφαλιος λωρος 2 φορές γύρω απο το λαιμό της ... Γέννησα στις 12 κ 15 κ το μωρο ειναι 3300... Η πιο όμορφη κ συγκινητική στιγμη της ζωής μου, ακόμα δακρυζω κ δεν μπορω να σταματήσω...Έχει μεγάλα κ ορθάνοιχτα ματιά κ με κοιτάει συνέχεια ... Εγω ακόμα δεν μπορω να κουνησω τα πόδια μου απο την επισκληριδιο αλλα είπε ο γιατρός ότι σε λίγο θα περάσει η ένεση ...

Να σου ζησει η μπεμπα Μαρια μου!Παντα υγιη και καλοτυχο να ειναι!Καλη λοχεια και σε σενα!Ολα ομορφα κι ωραια να σας πανε απο εδω και περα...

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία να σας ζήσει η μπουμπού!!!!!!!
Να την χαίρεστε, γερή κ καλότυχη να είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλή λοχεία κ σε σένα!
Μαρκέλλα, ανανέωσε τη λίστα!!!!!!!
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 654316 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 654316 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 654316 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 654316 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 654316

maria1984

maria1984
Έχει κάστανα μαλλακια αρκετά μπορω να πω κ ματιά του ειναι ανοιχτοχρωμα γαλάζια αλλα έτσι ειναι συνήθως τα μωρα όταν γεννιούνται μετα αλλάζουν... Θα την βάλω φωτο όταν πάω σπιτι μου γιατι απο το κινητο δεν μπορω.... Ρούλα σ ευχαριστω πολυ πολυ κοπέλα μου.... Ελένη έρχεται κ η σειρά σου όπου να ναι .... Με ένα πόνο σου εύχομαι όταν έρθει εκείνη η ώρα...

maria1984

maria1984
evi86 έγραψε:

Να σου ζησει η μπεμπα Μαρια μου!Παντα υγιη και καλοτυχο να ειναι!Καλη λοχεια και σε σενα!Ολα ομορφα κι ωραια να σας πανε απο εδω και περα...

Ευη μου σ ευχαριστω πολυ πολυ κ εσένα.... Άντε μπήκες κ εσυ στο μήνα σου κ απο εδω κ πέρα περιμένεις....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Κοριτσάκι μου γλυκό συγχαρητήριααααααα!!!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 50580 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 50580 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 50580 Να σου ζήσει, να είναι υγιής και πάντα χαρούμενη!!! Όπως εσείς τώρα!!! Πες μου, δεν άξιζε την αναμονή;;;
Καλή λοχεία και καλό κουράγιο από εδώ και πέρα γιατί θα σου χρειαστεί! Very Happy

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο, τι ωραία νέα. Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 328109
Να σου ζήσει, να είναι γερή και καλότυχη. Καλή λοχεία και σε σένα. Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Patsie έγραψε:Αλίκη μου να σου πω για τα βλαστοκύτταρα, μια και τα ρώτησα και τα έψαξα αρκετά.

Λοιπόν, υπάρχει στο ΜΗΤΕΡΑ η εταιρία Stem-Health (δική τους είναι) η οποία για οικογενειακή φύλαξη - δηλαδή το δείγμα να είναι αποκλειστικά δικό σου και της οικογένειάς σου - χρεώνει:
- 490 για τα βλαστοκύτταρα ομφάλιου αίματος (τα παλιά που λέγαμε)
- 850 για του ομφάλιου λώρου (τα πιο καινούρια που χρησιμοποιούνται για άλλες ασθένειες)
- ή 950 αν τα πάρεις και τα δύο πακέτο

Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες σε τι βοηθάει η κάθε κατηγορία κλπ. έχουν σάιτ www.stem-health.gr

Η ίδια αυτή εταιρία για την πρώτη κατηγορία (του αίματος)σου δίνει εναλλακτικά τη δυνατότητα δημόσιας φύλαξης, δωρεάς δηλαδή, το οποίο είναι Δωρεάν.
Για τη δεύτερη κατηγορία (του ομφάλιου λώρου) δεν μπορείς να κάνεις δωρεά, μόνο οικογενειακή φύλαξη.

Στην Ακαδημία Αθηνών πάλι κάνεις δωρεά το αίμα αλλά αν θες να φυλάξεις ομφάλιο λώρο, μόνο οικογενειακή φύλαξη γίνεται κι εκεί και πληρώνεις κι εκεί κάπου κοντά στο 1000ρικο.

Εγώ μάλλον προσανατολίζομαι στο να μην κρατήσω τίποτα και να κάνω δωρεά το αίμα για δημόσια φύλαξη.
Απλά λέω να το κάνω με την εταιρία του ΜΗΤΕΡΑ καθαρά για λόγους ευκολίας, αφού αναλαμβάνουν αυτοί τα πάντα κ δεν ασχολείσαι. Ενώ στην περίπτωση της Ακαδημίας πρέπει να πας από κει, να ενημερωθείς σε ένα σεμινάριο μιας ώρας που γίνεται, να παραλάβεις το ειδικό κιτ και μετά τη μέρα της γέννας να τους πας ο ίδιος το κιτ ή να τους το στείλεις με κούριερ.

Έτσι κι αλλιώς όπως μου εξήγησαν κάνοντας δημόσια φύλαξη (όπου κι αν την κάνεις)
1ον - δεν έχεις κανένα προνόμιο ή προτεραιότητα έναντι άλλων, αν χρειαστείς μόσχευμα
2ον - όλες οι δημόσιες τράπεζες είναι ενσωματωμένες σε κάποια δίκτυα η καθεμία (πανευρωπαικά, παγκόσμια κλπ.) και ο γιατρός που θα χρειαστεί μόσχευμα θα ανατρέξει στο δίκτυο για να βρει απο οπουδήποτε.
Οπότε θεώρησα οτι σε περίπτωση δωρεάς - δημόσιας φύλαξης, δεν κάνει μεγάλη διαφορά αν τα δώσω στο ΜΗΤΕΡΑ ή στην Ακαδημία Αθηνών, απλά γενικά βοηθάς να υπάρχουν περισσότερα δείγματα διαθέσιμα, ώστε να βρίσκονται ευκολότερα συμβατά μοσχεύματα για όλους μας.

Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα...

Κοριτσάκι μου σ' ευχαριστώ! Ήσουν αναλυτικότατη!!! Εμείς το 2010 είχαμε κάνει δωρεά στη δημόσια και είχαμε κρατήσει και τα μεσεγχυματικά κύτταρα (αν θυμάμαι σωστά το όνομα) για οικογενειακή φύλαξη. Παρακολουθήσαμε ξανά το σεμινάριο αυτή τη φορά και προσανατολιζόμαστε στο να κάνουμε μόνο τη δωρεά κι εμείς. Εκεί η επιστήμονας που έκανε την ενημέρωση μας είπε ότι εφόσον έχουμε φυλάξει τα μεσεγχυματικά για το 1ο παιδί δεν υπάρχει λόγος να φυλάξουμε ξανά και για το 2ο (δεν είναι απόλυτη η συμβατότητα, αλλά δεν χρειάζεται και απόλυτη συμβατότητα για να πετύχει αν χρειαστούν). Τον ασκό τον πήραμε ήδη, αλλά μας ανέφερε χτες ο ντοκτ για δωρεά πάλι στο μητέρα γι' αυτό και σε ρώτησα... Θα δούμε τελικά τι ακριβώς θα κάνουμε. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αν θέλαμε να φυλάξουμε τα μεσεγχυματικά κύτταρα στο μητέρα, θα πρέπει να πληρώσουμε το λιγότερο αυτά τα 800 + φπα, σωστά; Απλά σε αυτά τα λεφτά σου δίνουν και τη δυνατότητα οικογενειακής φύλαξης των βλαστοκυττάρων (αρχέγονα κύτταρα), τα οποία όμως πολύ δύσκολο να χρειαστούν για το ίδιο το παιδί...

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να σας ζήσει ,καλότυχα τα παιδάκια σας με υγεία εσείς και εκείνα.

Και εμάς η ώρα μας πλησιάζει αν και 20 Δεκεμβρίου ,μέχρι τέλος Νοεμβρίου τα δίδυμα θα είναι ΓΕΓΟΝΟΣ .

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
crazymommy έγραψε:
Κοριτσάκι μου σ' ευχαριστώ! Ήσουν αναλυτικότατη!!! Εμείς το 2010 είχαμε κάνει δωρεά στη δημόσια και είχαμε κρατήσει και τα μεσεγχυματικά κύτταρα (αν θυμάμαι σωστά το όνομα) για οικογενειακή φύλαξη. Παρακολουθήσαμε ξανά το σεμινάριο αυτή τη φορά και προσανατολιζόμαστε στο να κάνουμε μόνο τη δωρεά κι εμείς. Εκεί η επιστήμονας που έκανε την ενημέρωση μας είπε ότι εφόσον έχουμε φυλάξει τα μεσεγχυματικά για το 1ο παιδί δεν υπάρχει λόγος να φυλάξουμε ξανά και για το 2ο (δεν είναι απόλυτη η συμβατότητα, αλλά δεν χρειάζεται και απόλυτη συμβατότητα για να πετύχει αν χρειαστούν). Τον ασκό τον πήραμε ήδη, αλλά μας ανέφερε χτες ο ντοκτ για δωρεά πάλι στο μητέρα γι' αυτό και σε ρώτησα... Θα δούμε τελικά τι ακριβώς θα κάνουμε. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αν θέλαμε να φυλάξουμε τα μεσεγχυματικά κύτταρα στο μητέρα, θα πρέπει να πληρώσουμε το λιγότερο αυτά τα 800 + φπα, σωστά; Απλά σε αυτά τα λεφτά σου δίνουν και τη δυνατότητα οικογενειακής φύλαξης των βλαστοκυττάρων (αρχέγονα κύτταρα), τα οποία όμως πολύ δύσκολο να χρειαστούν για το ίδιο το παιδί...

Στο Μητέρα, τα μεσεγχυματικά αν θες να τα κρατήσεις είναι 850 euro (ενώ αν θες να κρατήσεις ΚΑΙ τα αρχέγονα μαζί πάει 950 το σύνολο) - δε μου είπε κάτι για ΦΠΑ, έμεινα την εντύπωση οτι είναι τελικές τιμές.
Αν θες να κάνεις δωρεά για δημόσια φύλαξη τα αρχέγονα, αυτό είναι δωρεάν.

Στην Ακαδημία νομίζω (εσύ ξέρεις καλύτερα) κι εκεί πληρώνεις ανάλογο ποσό σε περίπτωση που θέλεις να κρατήσεις τα μεσεγχυματικά.

Μπου

Μπου
Μαρακι μου να σου ζησει η μπεμπα σου...να την χαιρεστε και να την καμαρωνετε...
θα της κανεις μια αγκαλιτσα ειδικα απο μενα;;;; φιλια

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Patsie έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Στο Μητέρα, τα μεσεγχυματικά αν θες να τα κρατήσεις είναι 850 euro (ενώ αν θες να κρατήσεις ΚΑΙ τα αρχέγονα μαζί πάει 950 το σύνολο) - δε μου είπε κάτι για ΦΠΑ, έμεινα την εντύπωση οτι είναι τελικές τιμές.
Αν θες να κάνεις δωρεά για δημόσια φύλαξη τα αρχέγονα, αυτό είναι δωρεάν.

Στην Ακαδημία νομίζω (εσύ ξέρεις καλύτερα) κι εκεί πληρώνεις ανάλογο ποσό σε περίπτωση που θέλεις να κρατήσεις τα μεσεγχυματικά.

Σ' ευχαριστώ και πάλι! Αυτό εννοούσα, αλλά δεν το διατύπωσα καλά! Τώρα, για το αν είναι με φπα, άλλες φορές σου λένε έτσι κι άλλες αλλιώς, πρέπει να το διευκρινήσεις αν σκοπεύεις να πληρώσεις. Στη δημόσια τράπεζα είναι περίπου 800+φπα για αυτά τα κύτταρα. Αλλά όπως σου είπα κι εμείς προσανατολιζόμαστε μόνο στη δωρεά, θα δούμε αν θα αλλάξει κάτι... Rolling Eyes

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπου έγραψε:Μαρακι μου να σου ζησει η μπεμπα σου...να την χαιρεστε και να την καμαρωνετε...
θα της κανεις μια αγκαλιτσα ειδικα απο μενα;;;; φιλια

Τι κάνεις κοριτσάκι μου γλυκό; Να ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε συνεχώς και χαιρόμαστε που μπαίνεις και γράφεις!

Πάντως, εγώ σου στέλνω τη δική μου αγκαλίτσα!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 35468

maria1984

maria1984
Αναστασία μου όσες αγκαλιές θέλεις θα την κάνω απο σένα...

Μπου

Μπου
προσπαθω να ειμαι οσο καλυτερα μπορω χωρις παντα να τα καταφερνω...ευτυχως εδω μεσα βρισκω παρηγορια αρκετη....το αγγελακι μου θα προσεχει τα ζουζουνακια σας.....

mamameli

Nα σου ζήσει Μαρακι!
Να τη χαίρεσαι την μπουμπού..πολλα φιλιά να τη γεμισεις!
Να είναι γερή κι ευτυχισμένη για πάντα! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 50580

Maryanastasia

Maryanastasia
Μπου έγραψε:προσπαθω να ειμαι οσο καλυτερα μπορω χωρις παντα να τα καταφερνω...ευτυχως εδω μεσα βρισκω παρηγορια αρκετη....το αγγελακι μου θα προσεχει τα ζουζουνακια σας.....

Ti όμορφη κουβέντα! Γεια σου Αναστασία μου!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
crazymommy έγραψε:
Σ' ευχαριστώ και πάλι! Αυτό εννοούσα, αλλά δεν το διατύπωσα καλά! Τώρα, για το αν είναι με φπα, άλλες φορές σου λένε έτσι κι άλλες αλλιώς, πρέπει να το διευκρινήσεις αν σκοπεύεις να πληρώσεις. Στη δημόσια τράπεζα είναι περίπου 800+φπα για αυτά τα κύτταρα. Αλλά όπως σου είπα κι εμείς προσανατολιζόμαστε μόνο στη δωρεά, θα δούμε αν θα αλλάξει κάτι... Rolling Eyes

Κι εγώ μόνο στη δωρεά προσανατολίζομαι, απλά μόνο και μόνο για λόγους ευκολίας με τα διαδικαστικά, λέω να τα κάνω δωρεά στην τράπεζα του Μητέρα.

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρακι να σου ζησει!!!!!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 50580 Να την χαιρεστε!!!!!!Να ειστε διπλα της καθε στιγμη και να την προσεχετε!!!!!Πολλα , πολλα, φιλακια!!!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 417472 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 417472 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 417472 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 417472 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 13 417472

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια εγω θα τα κανω δωρεα ποως και στον πρωτο.Δεν αξιζει απ΄οο το εψαξα να τα βαλεις σε ιδιωτικη τραπεζα.Εμενα μου το ειπε ανθρωπος που δουλευει σε ιδιωτικη τραπεζα.Κι οταν ρωτησα τον γιατρο μου μου ειπε να τα δωσω σε δημοσια και σιγουρα να μην τα πεταξω!!!!!!

renaki...

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ....ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ????ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις