Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαρακι της μελινας τα κερασματα ειναι τελεια. σε βλεπω μας οργανωνεις στυλιστικα τις βαφτισεις.φωτεινη η ιστορια σου με αγγιξε πολυ.εχω αρχισει ηδη κ το δουλευω στο μυαλο μου οτι μπορει κι η δικη μας μπεμπα να χρειαστει μια καποια βοηθεια. αναστασια ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι σε θελουμε,σε αγαπαμε και μας λειπεις οταν δεν μπαινεις; αχ, κουρασμενη ξυπνησα κι ακομα δεν εχω συνελθει.ζωουλα πατρα θα ερθετε;

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αναστασία μου μην το ξαναπεις αυτό!
δε μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που βρίσκεις το κουράγιο και μας ξαναγράφεις!!
μας έλειψες πολύ και άλλωστε έχουμε πει από την αρχή ότι θα είμαστε εδώ για τα ευχάριστα αλλά φυσικά και για τα δύσκολα!
να ξέρεις ότι σίγουρα θα σου κάνει καλό να μιλάς εδώ μέσα στο φόρουμ, είναι σαν ένα είδος ψυχανάλυσης...

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy29 έγραψε:Μαρακι της μελινας τα κερασματα ειναι τελεια. σε βλεπω μας οργανωνεις στυλιστικα τις βαφτισεις.φωτεινη η ιστορια σου με αγγιξε πολυ.εχω αρχισει ηδη κ το δουλευω στο μυαλο μου οτι μπορει κι η δικη μας μπεμπα να χρειαστει μια καποια βοηθεια. αναστασια ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι σε θελουμε,σε αγαπαμε και μας λειπεις οταν δεν μπαινεις; αχ, κουρασμενη ξυπνησα κι ακομα δεν εχω συνελθει.ζωουλα πατρα θα ερθετε;

αγαπη μου καληηηηη τι κανεις???μμμμ δεν το βλεπω για αμεσα εκτος εαν γεννησω ..απο εδω και περα ειμαστε σε επιφυλακη χαχαχα βεβαια βαλιτσα δεν εχω ακομα φτιαξει αλλα δεν πειραζει .....

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy29 έγραψε:Μαρακι της μελινας τα κερασματα ειναι τελεια. σε βλεπω μας οργανωνεις στυλιστικα τις βαφτισεις.φωτεινη η ιστορια σου με αγγιξε πολυ.εχω αρχισει ηδη κ το δουλευω στο μυαλο μου οτι μπορει κι η δικη μας μπεμπα να χρειαστει μια καποια βοηθεια. αναστασια ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι σε θελουμε,σε αγαπαμε και μας λειπεις οταν δεν μπαινεις; αχ, κουρασμενη ξυπνησα κι ακομα δεν εχω συνελθει.ζωουλα πατρα θα ερθετε;

Δήμητρα μου κι εγώ την ίδια αγωνία ζω από προχθές! μάλλον αύριο θα μου κάνει εισαγωγή για να με παρακολουθεί στενά και θα περιμένουμε λίγες μέρες και ανάλογα με το πώς θα συνεχίσουν οι συσπάσεις μάλλον θα μου το πάρει...
έχω ένα άγχος απίστευτο για το αν θα είναι καλά, αν θα έχει αναπνευστικά και όλα τα σχετικά...
εσύ τουλάχιστον δεν έχεις συσπάσεις, έτσι δεν είναι? άρα κράτα το στην κοιλίτσα σου οπωσδήποτε μέχρι δεκέμβριο για να πάρει όσο περισσότερο βάρος γίνεται...

demmy29

demmy29
Ξεχασα.αλικη μου σε ευχαριστω πολυ που με ενθαρρυνεις.μαρακι κρητικακι μας με εναν πονο.η σκεψη και οι προσευχες μας μαζι σου μα πανε ολα τελεια. ειρηνες πολλα φιλια!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:καλημερα κοριτσια.χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν και ιδιαιτερα στο αντρακι μου που γιορταζει σημερα τον Στρατουλη μου.
φωτεινη θα σου στειλω το ονομα μου με π.μ να με βρεις στο φεισ
μαρια 1 μερα εμεινε.αντε απο αυριο θα την εχεις στην αγκαλια σου.

Χρονια πολλα Ειρηνη μου. Να τον χαιρεσαι και να ειναι καλοτυχος παντα.
Γιορταζει και ο αντρουλης μου σημερα!!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 8 536304 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 8 536304 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 8 536304 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 8 536304 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 8 536304

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρα, Ειρηνη χαλοου. Τι κανετε? Ζωουλα?

Αντε Μαρακι μας, ολα καλα θα πανε αγαπη, εφτασε η ωρα σου!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 8 215994 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 8 215994 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 8 215994

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαράκι με το καλό και μ ενα πόνο!!
τελικά θα το προσπαθήσετε φυσιολογικά ή θα κάνεις καισαρική??
αποφασίσατε ή όπως εξελιχθούν τα πράγματα??

demmy29

demmy29
Ειρηνη,μαρκελλα να τους χαιρεστε!οτι καλυτερο!τι κανεις μαρκελλα μου;εμενα εφυγε η αδερφουλα μου και μου φαινεται αδειο το σπιτι.ποση αναγκη την εχω την παρεα...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy29 έγραψε:Ειρηνη,μαρκελλα να τους χαιρεστε!οτι καλυτερο!τι κανεις μαρκελλα μου;εμενα εφυγε η αδερφουλα μου και μου φαινεται αδειο το σπιτι.ποση αναγκη την εχω την παρεα...

Ευχαριστω πολυ Δημητρα μου. Καλα ειμαι. Την ειχες στο σπιτι την αδερφη σου?

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλε ξεχασα!!!!!
Μαρια(μελινα) τα κερασματα τελεια!Εγω εκανα κατι αντιστοιχο πηρα πουρακια (δευτερο κερασμα)τυλιχτο απο ζαχαροπλαστειο και τα τυλιξα με φουξ χαρτι και τα εδεσα με λαχανι κορδελιτσες.Σε σχημα καραμελιτσες.Ωραια γινανε!

Χρονια πολλα να χαιρεσαι τον μικρουλη σου.Στρατος μ΄αρεσει που αυτο το ονομα.

μαρκελα χρονια πολλα!!!!!!

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!!!!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στελλα σ' ευχαριστω πολυ και σενα. Και συ χειροποιητα κερασματα ε? Ρε κοριτσια ζηλευω, αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι να φτιαξω. φφφφφφφφφ

eirini2

σας ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες.
μαρκελλα να τον χαιρεσαι κι εσυ τον αντρα σου.ειδες πεθερος και γαμπρος θα γιορταζουν την ιδια μερα.χαχχαχαχαχααχαχα

demmy29

demmy29
Ναι μαρκελλα μου.ειχε ερθει για λιγες μερες.εφυγε ομως.δυστυχως οι δικοι μου ειναι μακρια.τι να κανουμε;μαρκελλα εσενα ποτε ειναι η γιορτη σου; κοριτσια μου χαιρομαι πολυ που φτιαχνετε γλυκισματα.μπραβο!

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια εστειλα σε καποιες αιτημα.ελπιζω να μην εκανα λαθος!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρία, άντε με το καλό αύριο!

Κορίτσια, να τους χαίρεστε γιους - άντρες και λοιπούς, ότι καλύτερο!!!

Αναστασία, μην το ξαναπείς αυτό, όχι μόνο δε μας βαραίνεις αλλά χαιρόμαστε να σε ακούμε! Μια παρέα είμαστε.

Στέλλα το έλαβα το αίτημα σου.

Αυτό με τον καλλωπισμό... αφήστε. Πάντως χθες κατάφερα να αποτριχώσω τις γάμπες και τα μπουτάκια μου με το μηχάνημα.
Αλλά το χειρότερό μου είναι όταν πρέπει να φορέσω κάλτσες. Σήμερα δε που ήθελα να βάλω και μπότες... εκεί ήταν το μεγάλο show. Μισή ώρα πάσχιζα γιατί δεν έφτανα τις πατούσες μου... Και υποτίθεται οτι έχω σχετικά μικρή κοιλιά.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρήκα τυχαία αυτό το site. Χρήσιμο φαίνεται...

http://babyfeat.gr/

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια !
μαρκελλα εισαι εδω? αν ναι παρε με τηλ που σε θελω.
να χαιρεσαι τον μιχαλη σου!
διαβαζω τι γραψατε και επανερχομαι για σχολιασμο..... Very Happy

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειρηνη να χαιρεσαι τον μπομπιρα σου. παντα γελαστος!

ειρηνη -η αλλη- αντε κοριτσακι μου με το καλο να μπεις μεσα και να εισαι χαλαρη. ολα καλα θα πανε. θα δεις.

μαρια αυριο ειναι η μπιγκ ντει.ωρε χαρες και πανηγυρια.

ωραια πραγματα διαβαζω εκτος απο 2.
1. ποιος ελληνας και μη πιστευει οτι ειναι τα τελευταια μετρα? οεο? μας εχουν τελειωσει και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι ρε.....
2. αναστασια αν ξαναμιλησεις ετσι, θα ερθω στην δραμα, περπατωντας με την μαρκελλα-να περπατησει λιγο καλε η κοπελα- και θα βγαλω πολλα σκουποξυλα. σκασμενη ειμαι τοσες μερες που δεν σε διαβαζω. και γιατι να μας στεναχωρεις παρακαλω? εγω-και ξερω και ολες συμφωνουν μαζι μου- σε εχουμε στην καρδια μας-και οχι επειδη ειχες μια ατυχια. -λοιπον κοψε τις μακακιες και σε θελουμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εδω να μας μιλας. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.
πολλα εγραψα πααααλι
τα κερασματα τελεια μαμαμελι....σε θελω για βαφτιση ε.
ματσ μουτσ

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπου έγραψε:Καλημερα φιλες μου,αντε με το καλο τα καινουρια μωρακια και με γλυκια αναμονη τα υπολοιπα....
Φωτεινουλα μου την ωρα που ηταν ο καλος σου στη ΜΕΝΝ και ρωτουσε γιατι ειναι η μπεμπα σας μεσα εμεις δυστυχως "χαναμε" το μωρακι μας...καταλαβα απο την ιστορια σου το περιστατικο γιατι εκεινη την ωρα ειχαν κλεισει τη μοναδα για κανενα 5ωρο κι εμεις ημασταν μονο μεσα και τον αφησαν να μπει μονο για να του βεβαιωσουν οτι η μπεμπα σας ειναι καλα...
σου ευχομαι ολοψυχα να περνας τις πιο τελειες στιγμες μαζι της και να τη σφιγγεις πολυ πολυ μεσα στην αγκαλιτσα σου...δωστης ενα φιλακι κι απο μενα....και ολες να προσεχετε τις κοιλιτσες σας και να τις φιλησετε κι απο μενα...
αν σας στενοχωρω και δεν αντεχετε να με διαβαζετε πειτε μου να μη γραφω αλλο στο θεματακι σας(κριμα που δεν ειναι μας)! δεν θελω σε καμια περιπτωση να σας βαραινω...ειλικρινα...δεν θα παρεξηγηθω....

Σε καμια περίπτωση δεν βαραίνεις κορίτσι μου,ίσα ίσα χρειάζεσαι παρέα τέτοιεσ στιγμές..όταν μπήκα μέσα στο φόρουμ να μάθω νέα σας κ είδα το πόστ σου,κατάλαβα και πάγωσα,συνδυάζοντας τα όλα στο μυαλό μου..όχι μόνο ένα,αλλά πολλά φιλάκια θα της δώσω κοπέλα μου..εγώ ελπίζω να μην σε βαραίνω που σου μιλάω αλλά δεν εχω μάθει να γράφω ανθρώπους που συμπαθώ στα δύσκολα..κ είναι μας το θέμα γιατί είσαι μέλος της παρέας μας,μην το ξαναπείς..στήριξη θες και αγάπη όχι οίκτο.. Rolling Eyes ..Ειρήνη μου thanks και πάλι..μάκια σε όλες και καλά γεννητούρια Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 8 328109

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επέστρεψα πάλι! Very Happy Με πήρε ο ύπνος στον καναπέ, αχ τι ωραία που ήταν! Βασικά θα κοιμόμουν περισσότερο αν δε με ενοχλούσαν στο τηλέφωνο αυτές οι εταιρίες... Mad

Κοριτσάκια τις περισσότερες σας έχω βρει στο φέης, Φωτεινή με ποια έχεις γίνει φίλη για να σε βρω;

Ειρήνη και Μαρκέλλα, κοριτσάρες μου να χαίρεστε τα αντράκια σας!!!!!

Ποιος είπε για τελευταία μέτρα Αθανασία μου; Mad Ο,τι έχουμε και ΔΕΝ έχουμε θα το δώσουμε...

Αναστασία μου βγάλε από το μυαλό σου το να μη σε θέλουμε! Και επίσης, ότι και να κάνεις, θες δε θες ανήκεις στην ομάδα αυτή. Ήσουν μια εγκυούλα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 και αυτό δεν μπορεί κανείς να σου το στερήσει (αν και θα ήθελες να το ξεχάσεις). Εμείς σε έχουμε μέσα στην καρδιά μας και πάντοτε θα μας δίνει χαρά το να μιλάμε μαζί σου. Εγώ, αντίθετα, είμαι που σκέφτομαι ώρες-ώρες αν σε ενοχλώ με το να σου μιλάω, όχι εσύ, αλίμονο!!!

Κλεοπάτρα μου είπες για κοιλίτσα, χαχαχα! Έχω βγάλει μια ωραία φωτογραφία την κοιλούμπα (όποιος τη βλέπει γενικότερα σαστίζει)! Αν θυμηθώ κάποια στιγμή να την ανεβάσω και αυτή!!! Αν και σύντομα έρχεται το μωράκι και θα πρωταγωνιστήσει... Very Happy

Κορίτσια έχω μπερδευτεί με το πότε γεννάει η κάθε μία, δεν ανανεώνουμε τη λίστα; Γιατί απ' όσο καταλαβαίνω έχουν γίνει κάποιες αλλαγές και περιμένουμε αφίξεις σύντομα... Οκ, θα σας πω κι εγώ το βραδάκι ή το αργότερο αύριο το πρωί τα νέα μου γιατί σήμερα έχουμε ντοκτ. Άντε γιατί πλησιάζουμε στη 40η εβδομάδα!!!

maria1984

maria1984
Κορίτσια σας ευχαριστω όλες για τις ευχές σας.... Το πρωι θα πάω κ θα προσπαθήσουμε για φυσιολογικο τοκετο αλλα αν περάσουν 5-6 ώρες κ δεν έχω διαστολη τότε θα μου κάνει καισαρικη αναγκαστικά....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Κορίτσια σας ευχαριστω όλες για τις ευχές σας.... Το πρωι θα πάω κ θα προσπαθήσουμε για φυσιολογικο τοκετο αλλα αν περάσουν 5-6 ώρες κ δεν έχω διαστολη τότε θα μου κάνει καισαρικη αναγκαστικά....

τυχερουλα...αυριο τετοια ωρα θα εισαι ΜΑΜΑ! χαλαρωσε και απολαυσε την ωραιοτερη μερα της ζωης σου. οσα παιδακια και να κανεις μετα, σαν την πρωτη γεννα δεν ειναι τιποτα.

ε 2μανουλες συμφωνειτε?
μαρια μου θα περιμενουμε να ξαναμπεις οταν πατε σπιτακι σας. δωστης οσο μπορεις μαμαδογαλατακι και παρτην πολλες αγκαλιτσες.-μην ακους αυτους που λενε οτι θα κακομαθει-ας κακομαθει ενα παιδι θα εχεις.... με το καλο μαναρι! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις