Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
536 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 536 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maryanastasia έγραψε:γεια σας και πάλι κάνω διάλειμμα να φάω!!!

Ο γιατρός μου λυσαει με το ΙΑΣΩ εκεί είναι οι γιατροί που εμπιστεύεται λέει. Άρα θα πάω εκεί και για το ντόπλερ αλλά του είπα τοκετό στο ΡΕΑ.

Δεν ξέρω βρε κορίτσια...νομίζω πως θα την θέλω συνέχεια κοντά μου!!!! Μπορεί εκείνη την ώρα να λέω άλλα αλλά μέχρι στιγμής το θέλω το rooming in!!

Κ εγώ θα το ήθελα αλλά σαν πρωτομάνα, φοβάμαι να σου πω την αλήθεια να μείνω μόνη με το μωρό...
Ασε που δεν μπορώ να πληρώσω για μονόκλινο. Εδώ για το τετράκλινο ζορίζομαι οικονομικά...

evi86

evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλε ποτε γεμισατε τοσες σελιδες;Απαπαπα εχω διαβασμα τωρα...Τι κανετε;Πολυ βροχη εδω.Εβαλα και πλυντηριο και δεν μπορεσα να τα στρωσω εξω.Εκανα μπανιο σημερα κοριτσια και δεν ηθελε να βγω απο μεσα χαλαρωσα τοσο που θα με επιανε υπνος αν δεν με φωναζε ο αντρας μου θα κοιμομουν χαλαρα,που βρισκω κι εγω και βολευομαι ομως χιχι

eirini2

εγω επειδη θα γεννησω στο αρεταιειο το μωρο το εχεις μαζι σου στο δωματιο.οι μαιες μονο ερχονται και τα περνουν να τα κανουν μπανιο.αλλα θα εχω και την μαμα μου μαζι οποτε τις αλλαγες της πανας θα τις κανει αυτη.αν και δεν εχω προβλημα να παω να το αλλαξω κι εγω καποιες φορες αν χρειαστει.και προτιμω να το εχω μαζι μου παρα να το εχουν οι μαιες.ετσι κι αλλιως κι οταν παμε σπιτι παλι μαζι θα το εχουμε.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα αγαπες τι κανετε????καλοριζικο το θεματακι μας....με πολλα πολλα χαμογελα μεσα ....τι κανετε?εμεις τελειωσαμε επιτελους τα στρωσιματα...και τωρα ηρεμια ...χαλαρωσει η μπεμπα κλωτσαει απιστευτα αφου κατο φορες τι λεω οχι παλι....χαχαχα την δευτερα εχουμε γιατρο και ανυπομονω να δω τι θα μου πει την κυριακη μπαινω στον μηνα μου λεω να στολισω δεντρακι μεχρι τελος του μηνα τραγικο θεωρειται???θελω οταν γυρισουμε με το καλο να ειναι ολα ετοιμα και να ειμαστε μονο για την μπεμπα.... Very Happy Very Happy Very Happy

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζωη, τι κανεις αγαπη?

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Ζωη, τι κανεις αγαπη?

αγαπουλα μου καληηηηηηηηη καλα ειμαι εσυ τι κανεις ?πως παει??εμεις εδω αναμενουμε πια και ανυπομονουμε πολυ φουσκωνουμε και δεν ειμαστε για πολλα πολλα κουραζομαι ..χιχιχι γκρινια αχχχχ μου λειπετε!!!!! Sad Sad Sad Sad

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:

αγαπουλα μου καληηηηηηηηη καλα ειμαι εσυ τι κανεις ?πως παει??εμεις εδω αναμενουμε πια και ανυπομονουμε πολυ φουσκωνουμε και δεν ειμαστε για πολλα πολλα κουραζομαι ..χιχιχι γκρινια αχχχχ μου λειπετε!!!!! Sad Sad Sad Sad

καλα ειμαι και γω. Ειδα βιαζεσαι να στολισεις ε?
Ετσι ειμαι και γω.
Το πρωι εφτιαξα καφε να πιω και την ωρα που πηγα να πιασω το φλυτζανι - δεν ξερω πως εγινε αυτο - το εσπρωξα και επεσε στον παγκο και γεμισε ο τοπος καφεδες. Χαλια ολα, εσταξε παντου, ντουλαπια, βραστηρες, τοστιερες, ολα χαλια. Μια ωρα καθαριζα και ταυτοχρονα εκλαιγα. Κλαμα να δουν τα ματια σου! Μηπως τρελαινομαι?

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:
zooula1985 έγραψε:

καλα ειμαι και γω. Ειδα βιαζεσαι να στολισεις ε?
Ετσι ειμαι και γω.
Το πρωι εφτιαξα καφε να πιω και την ωρα που πηγα να πιασω το φλυτζανι - δεν ξερω πως εγινε αυτο - το εσπρωξα και επεσε στον παγκο και γεμισε ο τοπος καφεδες. Χαλια ολα, εσταξε παντου, ντουλαπια, βραστηρες, τοστιερες, ολα χαλια. Μια ωρα καθαριζα και ταυτοχρονα εκλαιγα. Κλαμα να δουν τα ματια σου! Μηπως τρελαινομαι?

χιχιχιχιχιχιχι μπα και εγω τα ιδια ειμαι πολυ κλαμα βρε παιδι μου ακομα και για τα ποιο χαζα πραγματα....πφφφ οι ορμονουλες μας τα εχουν παιξει ...ναιναι "βιαζομαι" για να το χαρω και να βγαλω και πολλε πολλες φωτο μαζι με την κοιλια και μετα με την μπεμπα ...χαχαχα ειμαι μουρλη παει το εχασα κοριτσια μου!!!θελω να ειναι ετοιμα για παν ενδεχομενο! Very Happy Very Happy

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαλλον εχει αρχισει και λασκαρει η βιδα σιγα σιγα. Και η δικη μου και η δικη σου. Εγω δεν εστρωσα ακομα παρα μονο το παιδικο. Κανει ζεστη ακομα, σημερα ιδρωνω και ξειδρωνω συνεχεια. Και δεν ξερω τι να κανω με τα χαλια στο σαλονι και τραπεζαρια. Αυτα που εχουμε ειναι πελωρια και ταλαιπωρουμαστε. Κοιταζω μηπως βρω τιποτα οικονομικα μικροτερα. Καθε χρονο το αφηνουμε για τον επομενο χρονο μπας και παμε καλυτερα οικονομικα. Φετος που ειμαστε χειροτερα απο καθε αλλη φορα, το ψαχνουμε. Αντε βγαλε ακρη. Καθολου μυαλο λεμε!!!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Μαλλον εχει αρχισει και λασκαρει η βιδα σιγα σιγα. Και η δικη μου και η δικη σου. Εγω δεν εστρωσα ακομα παρα μονο το παιδικο. Κανει ζεστη ακομα, σημερα ιδρωνω και ξειδρωνω συνεχεια. Και δεν ξερω τι να κανω με τα χαλια στο σαλονι και τραπεζαρια. Αυτα που εχουμε ειναι πελωρια και ταλαιπωρουμαστε. Κοιταζω μηπως βρω τιποτα οικονομικα μικροτερα. Καθε χρονο το αφηνουμε για τον επομενο χρονο μπας και παμε καλυτερα οικονομικα. Φετος που ειμαστε χειροτερα απο καθε αλλη φορα, το ψαχνουμε. Αντε βγαλε ακρη. Καθολου μυαλο λεμε!!!!

και εμεις λεγαμε να αργησουμε να στρωσουμε αλλα δεν θελω να μπουν να μου τα κανουν αλλοι γιατι θα γυρναγα και θα εβρισκα αλλο σπιτι απο αυτο που εχω θα αλλονιζαν και θα μου αλλαζαν τα παντα οποτε λεω καντα τωρα ετσι και αλλιως ποσο θα τραβηξει πια ζεστη??? οεο!!! ειπαμε και εμεις μηπως περναμε 2 χαλι για την τραπεζαρια αλλα τελικα δεν χρειαζεται σε καμια λαικη απο τιποτα γυφτους μπορεις να βρεις πολυ ωραια χαλια και σχετικα καλη ποιοτητα...

demmy29

demmy29
Γειά σας και πάλι! Είναι τόσοοοοοοοοοοοο μικρή Θεέ μου! 1850 γρ. Τοσοδούλα όνομα και πράμα!!! Άκυρο το ντόπλερ της Παρασκευής! Θα το κάνουμε στις 15/11. Αααααααααααααααααααχχχ! Τουλάχιστον θα πάει 2500? Τι να πω; Φιλάκια Ζωούλα, Μαρκέλλα και όποια άλλη είναι ονλαιν (δικό σου Μαίρη)!

demmy29

demmy29
zooula1985 έγραψε:
markella_p έγραψε:Μαλλον εχει αρχισει και λασκαρει η βιδα σιγα σιγα. Και η δικη μου και η δικη σου. Εγω δεν εστρωσα ακομα παρα μονο το παιδικο. Κανει ζεστη ακομα, σημερα ιδρωνω και ξειδρωνω συνεχεια. Και δεν ξερω τι να κανω με τα χαλια στο σαλονι και τραπεζαρια. Αυτα που εχουμε ειναι πελωρια και ταλαιπωρουμαστε. Κοιταζω μηπως βρω τιποτα οικονομικα μικροτερα. Καθε χρονο το αφηνουμε για τον επομενο χρονο μπας και παμε καλυτερα οικονομικα. Φετος που ειμαστε χειροτερα απο καθε αλλη φορα, το ψαχνουμε. Αντε βγαλε ακρη. Καθολου μυαλο λεμε!!!!

και εμεις λεγαμε να αργησουμε να στρωσουμε αλλα δεν θελω να μπουν να μου τα κανουν αλλοι γιατι θα γυρναγα και θα εβρισκα αλλο σπιτι απο αυτο που εχω θα αλλονιζαν και θα μου αλλαζαν τα παντα οποτε λεω καντα τωρα ετσι και αλλιως ποσο θα τραβηξει πια ζεστη??? οεο!!! ειπαμε και εμεις μηπως περναμε 2 χαλι για την τραπεζαρια αλλα τελικα δεν χρειαζεται σε καμια λαικη απο τιποτα γυφτους μπορεις να βρεις πολυ ωραια χαλια και σχετικα καλη ποιοτητα...
Καλά με τόση ζέστη δεν το συζητώ! Δεν στρώνω! Καλύτερα όμως γλιτώνουμε και έξοδα... Φιλάκια!

demmy29

demmy29
Τώρα που είπα για έξοδα... Λέω να πάρουμε θερμοπομπό για την μικρή, να μην είναι το air condition συνέχεια. Έχετε άποψη επί του θέματος;

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy29 έγραψε:
zooula1985 έγραψε:

Καλά με τόση ζέστη δεν το συζητώ! Δεν στρώνω! Καλύτερα όμως γλιτώνουμε και έξοδα... Φιλάκια!

γεια σου καρδια μου τι κανεις??? μην αγχωνεσαι η τοσοδουλα σου θα ειναιμια χαρα!!!!!!!οσο για το στρωσιμο δεν μπορουσα να κανω και αλλιως ετσι και αλλιως τι σημερα τι σε 10 μερες...καλυτερα τωρα που μπορεσα να κανω και καποια πραγματα....

οσο για τους θερμοπομπους τι ακριβως θελεις να μαθεις το εχουμε ψαξει και εμεις λιγο το θεματακι οχι πολλα πραγματα ομως!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια μου παω να απλωσω το κορμι μου χαχαχα και θα τα πουμε παλι ...φιλακια σε ολες καλο μεσημερι και φιλακια στις κοιλιτσες μου!!!!!!!!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 5 417472 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 5 417472 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 5 417472 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 5 417472 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 5 417472 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 5 417472 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 5 417472

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας και πάλι κοριτσάκια, έλειψα λίγο, διάβασα λίγο το βιβλίο μου, πήγαμε σουπερμάρκετ, και τώρα το ξανάνοιξα.

Εντωμεταξύ έκανα κάτι τακτοποιήματα κλπ. (άλλαζα τα παπούτσια σε κουτιά κ παπουτσοθήκη, χειμωνιάτικα με καλοκαιρινά) κι έσκυβα συνέχεια και τώρα νιώθω κάτι τραβηγματάκια χαμηλά.
Κι ανησυχησα, έχω κι αυτόν το γαμω-επιχείλιο πλακούντα και λέω ώρες είναι νάχουμε άλλα...
Τέλοσπάντων, τώρα άραξα.

Χριστίνα και Ελένη σας έστειλα αίτημα στο fb. Στέλνω και pm τώρα στις άλλες για να με βρείτε. Φιλιά.

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="markella_p"]

Ρουλα, απο Μονοφατσι ωρε? Τωρα το προσεξα.

Xαχαχαχχαχα ναι αμέεεε.... Laughing Laughing Εγω ειμαι απο Σητεία, αλλα στο Μονοφάτσι έφτασε η χάρη μου...χαχα απο 'δω ειναι ο δικός μου..!!! Smile

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenisig έγραψε:Στο Facebook θα με βρείτε Eleni Siganou.
Απλά στείλτε μου το όνομα σας π.χ zoekopa για να καταλάβω οτι είστε εσείς κ όχι καμιά Αντωνία!!!

Ελένη σου έστειλα κι εγώ αίτημα Ρούλα Βογ... Smile Smile

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:Τελικά έχουμε αρκετές γιατρό αύριο...Κι εγώ έχω facebook και το όνομα μου είναι Maria Kourinou όποια θέλει ας μου στείλει!

Εστειλα κ εσενα αιτημα στο FB Μαριωω... (Κουρίνου..??? Καμια σχεση με Νεαπολη Λασιθιου..?? η μπα??)

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="roulakriti"]
markella_p έγραψε:

Ρουλα, απο Μονοφατσι ωρε? Τωρα το προσεξα.

Xαχαχαχχαχα ναι αμέεεε.... Laughing Laughing Εγω ειμαι απο Σητεία, αλλα στο Μονοφάτσι έφτασε η χάρη μου...χαχα απο 'δω ειναι ο δικός μου..!!! Smile

Εχουμε φιλους στο Μονοφατσι. Ο αντρας μου και τα πεθερικα μου δηλαδη. Δεν εχω καταφερει να παω ακομα, αλλα θελω καποιια στιγμη.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Bonsoir!!!!!

Πατρίτσια Ολυμπιακάρα ε? Αμ καλά σε είχα συμπαθήσει, κάτι ήξερα Laughing Laughing Laughing
Ζωή, Ρούλα, Μαρκέλλα Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 5 417472

evi86

evi86
Κοριτσια εχετε κι εσεις πονους χαμηλα;Ειχα κατι πονακια εδω και πολυ καιρο χαμηλα αλλα πριν απο λιγο αρχισαν να γινονται πολυ ενοχλητικα

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy29 έγραψε:Γειά σας και πάλι! Είναι τόσοοοοοοοοοοοο μικρή Θεέ μου! 1850 γρ. Τοσοδούλα όνομα και πράμα!!! Άκυρο το ντόπλερ της Παρασκευής! Θα το κάνουμε στις 15/11. Αααααααααααααααααααχχχ! Τουλάχιστον θα πάει 2500? Τι να πω; Φιλάκια Ζωούλα, Μαρκέλλα και όποια άλλη είναι ονλαιν (δικό σου Μαίρη)!

Τι σου λέει ο γιατρός? Πόσο λέει να φτάσει?
Εμένα μου χει πει οτι θα ναι γύρω στα 3-3100γρ.
Εσένα σου είπε 2,5 στις 40 εβδομάδες?

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evi86 έγραψε:Κοριτσια εχετε κι εσεις πονους χαμηλα;Ειχα κατι πονακια εδω και πολυ καιρο χαμηλα αλλα πριν απο λιγο αρχισαν να γινονται πολυ ενοχλητικα

Εγώ έχω τις τελευταίες ημέρες αλλά φαντάζομαι είναι φυσιολογικό γιατί πλησιάζω.
Δεν ρωτάς καλύτερα τον γιατρό σου?

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenisig έγραψε:Bonsoir!!!!!

Πατρίτσια Ολυμπιακάρα ε? Αμ καλά σε είχα συμπαθήσει, κάτι ήξερα Laughing Laughing Laughing
Ζωή, Ρούλα, Μαρκέλλα Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 5 417472

Haha,,, ναι, πάντα, άσε που δουλεύω και στον (πρώην) Πρόεδρο...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις