Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
601 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 601 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenisig έγραψε:
evi86 έγραψε:Κοριτσια εχετε κι εσεις πονους χαμηλα;Ειχα κατι πονακια εδω και πολυ καιρο χαμηλα αλλα πριν απο λιγο αρχισαν να γινονται πολυ ενοχλητικα

Εγώ έχω τις τελευταίες ημέρες αλλά φαντάζομαι είναι φυσιολογικό γιατί πλησιάζω.
Δεν ρωτάς καλύτερα τον γιατρό σου?

Εμένα είχαν καιρό να με πιάσουν, και σήμερα μ έπιασαν που έκανα κάτι δουλειές και έσκυβα και ανησύχησα και λίγο. Μήπως είναι απλά επειδή μεγαλώνει η μήτρα? Εμένα παλιότερα έτσι μου είχα πει.

evi86

evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Patsie έγραψε:
Elenisig έγραψε:
evi86 έγραψε:Κοριτσια εχετε κι εσεις πονους χαμηλα;Ειχα κατι πονακια εδω και πολυ καιρο χαμηλα αλλα πριν απο λιγο αρχισαν να γινονται πολυ ενοχλητικα

Εμένα είχαν καιρό να με πιάσουν, και σήμερα μ έπιασαν που έκανα κάτι δουλειές και έσκυβα και ανησύχησα και λίγο. Μήπως είναι απλά επειδή μεγαλώνει η μήτρα? Εμένα παλιότερα έτσι μου είχα πει.

Ο γιατρος μου οταν του ειχα πει για τα μικρα πονακια μου ειχε πει πως μεγαλωνει η μητρα αλλα τωρα δεν ειναι ετσι ο πονος.Θα τον παρω τηλ καλυτερα.Μπορει να τον εχω πριξει τον ανθρωπο αλλα απ'το να φοβαμαι καλυτερα να σιγουρευομαι

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Patsie"]
Elenisig έγραψε:Bonsoir!!!!!

Πατρίτσια Ολυμπιακάρα ε? Αμ καλά σε είχα συμπαθήσει, κάτι ήξερα Laughing Laughing Laughing
Ζωή, Ρούλα, Μαρκέλλα Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 417472

Haha,,, ναι, πάντα, άσε που δουλεύω και στον (πρώην) Πρόεδρο...[/q!!!!!!!!!!!!!!

Ωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evi86 έγραψε:
Patsie έγραψε:
Elenisig έγραψε:

Ο γιατρος μου οταν του ειχα πει για τα μικρα πονακια μου ειχε πει πως μεγαλωνει η μητρα αλλα τωρα δεν ειναι ετσι ο πονος.Θα τον παρω τηλ καλυτερα.Μπορει να τον εχω πριξει τον ανθρωπο αλλα απ'το να φοβαμαι καλυτερα να σιγουρευομαι

Δεν τον πρίζεις, η δουλειά του είναι!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="eirini2"]εγω επειδη θα γεννησω στο αρεταιειο το μωρο το εχεις μαζι σου στο δωματιο.οι μαιες μονο ερχονται και τα περνουν να τα κανουν μπανιο.αλλα θα εχω και την μαμα μου μαζι οποτε τις αλλαγες της πανας θα τις κανει αυτη.αν και δεν εχω προβλημα να παω να το αλλαξω κι εγω καποιες φορες αν χρειαστει.και προτιμω να το εχω μαζι μου παρα να το εχουν οι μαιες.ετσι κι αλλιως κι οταν παμε σπιτι παλι μαζι θα το εχουμε.[/quote

φιλη εχω συμμαθητρια-ψυχουλα μαια στο αρεταιειο. πες μου ποτε εχεις πητ και ποιος ειναι ο γιατρος σου να την ενημερωσω ρε συ αν θες φυσικα...

πολλα διαβασα λιγα θυμαμαι
μαρκελλα λιγο οι ορμονες λιγο η κουραση απο την διαιτα για αυτο εισαι με το κλαμα ετσι.και εγω τα ιδια.

ποναω ρε γαμωτο δεξια στα πλευρα, μαλλον με παει για κολικο νεφρου αφου ο ατιμος οοοοολο εκει καθεται.

ναι φαις.θα ββρω απο την ειρηνη τις υπολοιπες?

μαιρη καλη δουλιτσα καλη μου, υπομονη εχεις δουλεια τουλαχιστον.

κλεοπατρα για τον σωκρατες δουλευεις? φιιιιιιρμα ο τυπος ε????χαχαχαχα

maria1984

maria1984
roulakriti έγραψε:
maria1984 έγραψε:Τελικά έχουμε αρκετές γιατρό αύριο...Κι εγώ έχω facebook και το όνομα μου είναι Maria Kourinou όποια θέλει ας μου στείλει!

Εστειλα κ εσενα αιτημα στο FB Μαριωω... (Κουρίνου..??? Καμια σχεση με Νεαπολη Λασιθιου..?? η μπα??)

Το επίθετο μου κρατάει απο Αγ.Νικολαο αλλα δεν έχω καμμια σχέση απο εκει, ίσως ήταν κανένας προπαππους ποιος ξέρει.... Απο τα Μάλια είμαι εγω.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαμακα μου έγραψε:

Exactly!!

Α, σε βρήκα στο φέις (νομίζω...) σου έκανα add.

Επίσης να διευκρινίσω αν τυχόν απορήσετε, οτι ΔΕΝ δουλεύω στο Μπαγκλαντές, όπως δηλώνω στο fb - "χαριτωμενιά" είναι μια και έχουμε γίνει Μπαγκλαντές σε συνθήκες εργασίας... (εντωμεταξύ μου στέλνουν διάφοροι Μπαγκλαντεσιανοί αιτήματα φιλίας, hahah)

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας εκανα αντ-μαιρη φιλακια-, θα μπω μετα να σας δω, ερχεται μια φιλη μου με τα πιτσιρικια της να παιξουμε. ας μαζεψω λιγο ε....φιλακια

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσιααααααααααααα!!!!Μου ήρθε το πακέτο από το Μπειμπιλίνοοοοοο!!!!!!!Είχε μέσα μία κανονική συσκευασία πάνες για νεογέννητα,μία συσκευασία σερβιέτες Έβριντει Μάξι Νύχτας,συσκευασία με βαμβάκι 100 γρ (κανονική κι αυτή), κουπόνια και ένα πακέτο μωρομάντηλα με χαμομήλι!Δεν το περίμενα και χάρηκα απίστευτα!Να γίνετε μέλος στο Μπειμπιλίνο κλαμπ και να τους ζητήσετε κι εσείς το δωροπακέτο σας! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 654316 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 654316 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 654316

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ τους είχα γράψει και μου απάντησαν οτι ναι μετα χαράς κλπ. αλλά δεν στέλνουμε απο τόσο νωρίς και ξαναγράψτε μας όταν θα είστε κοντά στην ημερομηνία τοκετού.

Το είχα στείλει κάπου 2 μήνες πριν την ΠΗΤ μου.

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Patsie έγραψε:Εγώ τους είχα γράψει και μου απάντησαν οτι ναι μετα χαράς κλπ. αλλά δεν στέλνουμε απο τόσο νωρίς και ξαναγράψτε μας όταν θα είστε κοντά στην ημερομηνία τοκετού.

Ε οταν ειναι στείλε ξανά.Εγώ το έκανα πρόσφατα σχετικά και τους είπα ότι είμαι στον 9ο.

eirini2

[quote="μαμακα μου"]
eirini2 έγραψε:εγω επειδη θα γεννησω στο αρεταιειο το μωρο το εχεις μαζι σου στο δωματιο.οι μαιες μονο ερχονται και τα περνουν να τα κανουν μπανιο.αλλα θα εχω και την μαμα μου μαζι οποτε τις αλλαγες της πανας θα τις κανει αυτη.αν και δεν εχω προβλημα να παω να το αλλαξω κι εγω καποιες φορες αν χρειαστει.και προτιμω να το εχω μαζι μου παρα να το εχουν οι μαιες.ετσι κι αλλιως κι οταν παμε σπιτι παλι μαζι θα το εχουμε.[/quote

φιλη εχω συμμαθητρια-ψυχουλα μαια στο αρεταιειο. πες μου ποτε εχεις πητ και ποιος ειναι ο γιατρος σου να την ενημερωσω ρε συ αν θες φυσικα...

πολλα διαβασα λιγα θυμαμαι
μαρκελλα λιγο οι ορμονες λιγο η κουραση απο την διαιτα για αυτο εισαι με το κλαμα ετσι.και εγω τα ιδια.

ποναω ρε γαμωτο δεξια στα πλευρα, μαλλον με παει για κολικο νεφρου αφου ο ατιμος οοοοολο εκει καθεται.

ναι φαις.θα ββρω απο την ειρηνη τις υπολοιπες?

μαιρη καλη δουλιτσα καλη μου, υπομονη εχεις δουλεια τουλαχιστον.

αθανασια 21/12 η πητ και γιατρος μου ο σαλακος.την φιλη σου πως την λενε?

eirini2

Patsie έγραψε:Εγώ τους είχα γράψει και μου απάντησαν οτι ναι μετα χαράς κλπ. αλλά δεν στέλνουμε απο τόσο νωρίς και ξαναγράψτε μας όταν θα είστε κοντά στην ημερομηνία τοκετού.

κι εμενα το ιδιο μου ειπαν

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πάντως από πουθενά αλλού ούτε φωνή ούτε ακρόαση!Καλά που ήρθανε και τα πραματάκια μου από το Άμαζον,αύριο θα πάω να τα πάρω!Και η βαλιτσούλα μου θα είναι έτοιμη! Wink Πάω να ξαπλάρω λίγο κορίτσια μου!!!!Καλό απόγευμα θα τα πούμε πιο μετά!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι κάνετε τρελοεγκυούλες??
μεγιά το νέο μας θεματάκι και εύχομαι να πάνε όλα τέλεια για όλες μας!!
χθες είχα γιατρό ακι αγχώθηκα απίστευτα!! νομίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα γεννήσω μάλλον..
έχω πολλές συσπάσεις, θα μου κάνει πάλι καρδιοτοκογράφο και αν έχω πολλές μέχρι την Παρασκευή θα μου κάνει εισαγωγή και θα με κρατήσει μέσα. εντωμεταξύ εκτός του ότι το μωρό είναι τυλιγμένο με το λώρο, είναι μεν με το κεφάλι κάτω αλλά κοιτάζει μπροστά και όχι την ουρίτσα μου δηλαδή όπως θα πρέπει να είναι τα μωρά για να είναι έτοιμα να βγουν!! αν δε γυρίσει μάλλον πάμε για καισαρική!! απογοητεύτηκα πολύ!!
ευτυχώς μεγαλώνει κανονικά, είναι 2650!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρηνη μου, σε εχασα. Ρε συ, το βαρος του ειναι πολυ καλο, ολα τα αλλα μην τα σκεφτεσαι. Μπορει να γυρισει. Και αν οχι, καισαρικη, τι να κανουμε? Αρκει να πηγαινουν ολα καλα. Ουτε εγω ηθελα την καισαρικη, αλλα δεν την απεφυγα. Δεν πειραζει. Αυτο ειναι το λιγοτερο. Μη χανεσαι Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 417472

mamameli

Καλησπερα!!!
Μηπως ξερει καμια πως ανεβαζουμε φωτογραφια;
Θελω να σας δειξω αυτα τα κερασματα που εφτιαξα!
Οποια με εκανε φιλη στο φβ ξεκλειδωσα μονο για σας το αλμπουμ με το ονομα μαρια και τα εβαλα μεσα..
στις υπολοιπες πως να τα δειξω;

Αντε με το καλο Ρεν κι εσυ...ευχομαι μια ευκολη γεννα με οποιονδηποτε τροπο!

mamameli

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mamameli

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

το βρηκα!!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Ηρθαν!!!!!!

Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 567772 ??????????? Φωτεινη
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 49454 03/11/2012 Τζένη

Περιμένουμε.....

Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 337404 02/11/12 Βίβιαν
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 337404 05/11/12 Βαρβάρα
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 337404 09/11/12 Μαρία (Maria1984)
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 337404 13/11/12 Ελένη
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 386913 13/11/12 Μαρία (dora1)
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 386913 14/11/12 Μαρία (mamameli)
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 386913 15/11/12 Ζωή
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 337404 17/11/12 Αλίκη
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 337404 20/11/12 Μαριλού
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 386913 20/11/12 Μαρκέλλα
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 386913 22/11/12 Αθανασία
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 386913 24/11/12 Χριστίνα (hen-hen)
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 337404 26/11/12 Χριστίνα (Κανδη)
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 337404 28/11/12 Στέλλα
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 386913 05/12/12 Κλεοπάτρα
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 386913 08/12/12 Εύη
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 337404 11/12/12 Ζωούλα
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 337404 13/12/12 Δήμητρα
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 386913 13/12/12 Ειρήνη (reine)
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 386913 21/12/12 Ειρήνη
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 386913 23/12/12 Μαρία (mariaro)
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 386913 25/12/12 Ρούλα
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 337404 27/12/12 Μαίρη
Κυριακή 21/10/2012,08:55,κοριτσάκι

Επι τροχάδην κορίτσια μου θα σας πω την σύντομη version της ιστορίας μου
..Σάββατο απόγευμα της 20/10,καθόμουν χαλαρή κ περιμένα τηλ του ντόκ,μήπως μπούμε για εισαγωγή στο νοσοκομείο κ Κυριακή γέννα,μεσημέρι μ απόγευμα είχε πει,αν αυτό ειναι εφικτό..είχε πάει 7 παρά κ χαζεύοντας στον υπολογιστή μιλούσα με τον άντρα μου κ του έλεγα αφού δεν πήρε ώς τώρα,μάλλον για Τετάρτη πάμε..μετά 10 λεπτά χτυπάει το τηλ,ο ντοκ..πήγαινε νοσοκομείο,αύριο πρωί μπαίνεις κατα 99%..τροχάδην εγώ με τουσ δικούς μου Παπαγεωργίου,άρον αρον ειδοποιώ τον άντρα μου..εξετάσεις όλη η γνωστή περιποίηση Very Happy και πρωι πρωί βουρ στο χειρουργείο,8μιση με βάλανε ,9 παρα 5 ήρθε η λατρεία μου στον κόσμο.3180..στιγμή που παρόλη την ζαβλακωμάρα των φαρμάκων δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω,,δεν περιγράφεται..όλα καλά με το παιδί ,το πα΄νε στα φυσιολογικά κ εμένα ανάνηψη..πάω μετα απο κανα 2ωρο στο δωμάτιο κ περιμένω να φερουν το παιδί,ασχετως που λόγω πόνου και ξάπλας δεν θα μπορύσα να το κρατήσω..δεν το φέρνουν,περνάνε οι ώρες,έρχονται τα σόγια κ ψάχνουν να δούν το μωρό,εγώ να μην ξέρω τπτ..δεν το βρίσκουν στα φυσιολογικά νειγνά,γίνεται ένας ψιλόχαμός και μαθαίνουμε ότι την πήγανε προληπτικά στην ΜΕΝΝ λόγω ήπιας αναπνευστικής δυσχέρειας που διορθώθηκε άμεσα,απλά για προληπτική παρακολούθηση..κανένας όμς δεν ενημέρωσε κ εγλω να κλαίω συνέχεια κ να βάζω το κακό στο μυαλό μου..΄την έιδε ο άντρας μου,με καθησύχασε πως είναι καλα κ έτσιξημερώνει η επόμενη που κουτσά στραβά σηκώνομαι με μπόλικο πόνο..το μυαλό μοθ μόνο στο παιδί..το απόγευμα πάω να την δω,ήταν στην θερμοκοιτίδα,πόνεσςα μεν αλλά ησύχασα λίγο που την φροντίζουν κ είναι καλά..οι υπόλοιπες μέρες συνεχίστηκαν με πέρα δώθε στην μονάδα-τμήμαστο επισκεπτήριο κ μετά ανα 3 ώρες για τάισμα,και άντληση έστω κ 1 φορά μητρικό γάλα..την Πέμπτη βγάινω,μου λένε θα φύγεις με το παιδί..τελευταία στιγμή μου λένε όχι εξιτήριο το μωρό,προληπτικά παρακολούθηση για ομφαλίτιδα,με ενδοφλέβια αντιβίωση..σκάω αλλά σκέφτομαι πως υπάρχει προσοχή..από Πέμπτη ως Κυριακή ανα 3 ώρες ήμουν εκει να την ταιζώ από τις 11πρωι ως 8,κ με δικό μου γάλα όποτε μπορο,ως την Κυριακή που φέραμε την καρδούλα μας σπίτι Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Ελπίζω να μην κούρασα,τα είπα όσο περιληπτικά γίνοταν..έιμαστε μια χαρά μαμα και κόρη κ μπαίνουμε σιγα σιγα στους ρυθμούς μας..είναι η πιο γλυκιά κούραση,,φιλιά σε όλες Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 417472 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 417472

mamameli

Να σου ζησει και παλι Φωτεινη μου!

Τελος καλο ολα καλα!Να της δσεις πολλα φιλακια!!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamameli έγραψε:Να σου ζησει και παλι Φωτεινη μου!

Τελος καλο ολα καλα!Να της δσεις πολλα φιλακια!!

Σε ευχαριστώ και πάλι Μαράκι!Όλα ξεχνιούνται όταν κρατάς το αγγελούδι σου αγκαλιά,αυτό είναι στο τε΄λος που μετράει!Να χαίρεσαι κ εσύ την κούκλα σου κ με το καλό το μωράκι σου! Very Happy Very Happy

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας!!!!!!
Φωτεινουλα να σου ζησει!!!!
Χριστινα σου εκανα αιτημα.Ο μικρος μου δεν μπουσουλησε ποτε γιατι περπατησε 10 μηνων.και η αληθεια ειναι πως δεν τον προλαβαινεις με τιποτα!ειναι σφεντονα!
επειδη λιγο μπερδευτηκα λιγο με το fb και τα ονοματα αν θελετε καντε μου εσεις αιτημα.το ονομα μου ειναι Στελλα Ευσταθιου.
Σημερα με πηρε τηλ ο γιατρος και μου ειπε το οκ για καποια εματακι που του ειχα θεσει.Το πρωτο ειναι πως ηθελα την ιδια αναισθηιολογο με την πρωτη εγκυμοσυνη γιατι μου ειπαν γενικα τα καλυτερα και εγω απο την πρωτη καισαρικη(με επισκληριδιο την εκανα) ημουν πολυ ευχαριστημενη και το δευτερο ειναι πως ηθελα ενα συγκεκριμενο δωματιο.οποια εχει στο Γενεσις σε 4κλινο(το οποιο ειναι δυο δικλινα δωματια ενωμενα) ειναι πραγματικα τεραστι και με δυο μπανια,τωρα τα εκαναν τρικλινα.Και ειανι το ιδιο τεραστιο δωματιο με ενα κρεβατι λιγοτερο.ειναι τελειο.Μου ειπε πως τα κανονησε!
Εγω ποναω παρα πολυ απο κατω στο κοκαλο.Σημερα ειναι παρα πολυ δυνατος.Ελπιζω η μπεμπουλα να αντεξει μεχρι τη Δευτερα γιατι δεν θελω καθολου να τρεχω εκτατα.Χθες εκανα πεντικιουρ και την Κυριακη το βραδυ εχω να φτιαξω μαλλι.Ε τι να με δει αχτενιστη?

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="markella_p"]
roulakriti έγραψε:
markella_p έγραψε:

Ρουλα, απο Μονοφατσι ωρε? Τωρα το προσεξα.

Xαχαχαχχαχα ναι αμέεεε.... Laughing Laughing Εγω ειμαι απο Σητεία, αλλα στο Μονοφάτσι έφτασε η χάρη μου...χαχα απο 'δω ειναι ο δικός μου..!!! Smile

Εχουμε φιλους στο Μονοφατσι. Ο αντρας μου και τα πεθερικα μου δηλαδη. Δεν εχω καταφερει να παω ακομα, αλλα θελω καποιια στιγμη.

Καλημέρααα.... Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 417472 αααα μα να έρθεις, ειναι ωραία εδώ...!!!

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα εγκυούλες... Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 417472

Έστειλα κ εγω κάμποσα αιτήματα...βρε τι σου κάνει αυτο το FB... Οσες εχω δεί ειστε κούκλες....φτού φτού...

Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 417472 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 6 417472

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις