Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
598 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 598 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα! Very Happy
χαμος στο σπιτι εχθες. 3 πιτσιρικια να τρεχουν περα δωθε σε ενα σπιτακι 50 τμ. πανικ κανονικος αλλα ωραια.το ευχαριστηθηκαμε. ο μικρος θωμας -2,5 ετων- ηθελε να κανει τσισα μονο με την αανασια.ελα να δεις την τσουτσου μου ελεγε....τον ρουφηξα.εκανα και προβα ως αγορομανα χιχιχι.πωπωπω διαφορα απο τα κοριτσακια μας......
εγω ανευ ρουμιγκ ιν, δεν γενναω.αρνουμαι. ηταν και ο βασικος λογος που επελεξα το αττικο στην ιωαννα μου. οι επισκεπτες διωχνονται κακην κακως μετα απο 3 λεπτα απο τους σεκιουριταδες, οποτε καλα ειναι σε αυτο το κομματι.
αχ μωρε κατι ηθελα να σχολιασω, αλλα ξεχασα.....

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!
Καλημέρα Ρούλα!!!
Καλέ τι καιρός είναι αυτός? Χθες είχαμε καλοκαίρι κ σήμερα βροχή κ αέρα!!!!!

Φωτεινή μου τέλος καλό, όλα καλά! Να το χαίρεσαι κ πάλι το μωράκι σου!!!
Στέλλα νομίζω οτι σου έστειλα αίτημα, ελπίζω να είσαι εσύ γιατί είχε 4 με το ίδιο όνομα Very Happy

Ειρήνη μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε. Κ σε μια εβδομάδα θα έχει πάρει κ άλλο βάρος!
Μελινομαρία, τέλεια τα κεράσματα!!! Κ εγώ θα ήθελα να κάνω αλλά μαλλόν αργά το σκέφτηκα... Δεν πειράζει, θα πάρω έτοιμα.

Ασχετο, ψηφίστικε κ το 3ο μμνημόνιο, με τις υγείες μας...

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:καλημερα! Very Happy
χαμος στο σπιτι εχθες. 3 πιτσιρικια να τρεχουν περα δωθε σε ενα σπιτακι 50 τμ. πανικ κανονικος αλλα ωραια.το ευχαριστηθηκαμε. ο μικρος θωμας -2,5 ετων- ηθελε να κανει τσισα μονο με την αανασια.ελα να δεις την τσουτσου μου ελεγε....τον ρουφηξα.εκανα και προβα ως αγορομανα χιχιχι.πωπωπω διαφορα απο τα κοριτσακια μας......
εγω ανευ ρουμιγκ ιν, δεν γενναω.αρνουμαι. ηταν και ο βασικος λογος που επελεξα το αττικο στην ιωαννα μου. οι επισκεπτες διωχνονται κακην κακως μετα απο 3 λεπτα απο τους σεκιουριταδες, οποτε καλα ειναι σε αυτο το κομματι.
αχ μωρε κατι ηθελα να σχολιασω, αλλα ξεχασα.....

Καλημέρα Αανασία!!!!!!!!! Very Happy

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κι από μένα! Ναι Ελένη μου, όπως τα λές είναι!!! Με τις υγείες μας! Πονάει πάλι όλο μου το κορμάκι!!! Πο πο αυτό το πράγμα με τον βραδινό ύπνο με έχει ξεκάνει! Η μπέμπα τις τελευταίες μέρες δεν κάθεται σε μια μεριά, όλο κλωτσάει και σπρώχνει. Τελικά όντως είναι με τις μέρες της! Φιλάκια κοιλίτσες και μπεμπάκια!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy29 έγραψε:Καλημέρα κι από μένα! Ναι Ελένη μου, όπως τα λές είναι!!! Με τις υγείες μας! Πονάει πάλι όλο μου το κορμάκι!!! Πο πο αυτό το πράγμα με τον βραδινό ύπνο με έχει ξεκάνει! Η μπέμπα τις τελευταίες μέρες δεν κάθεται σε μια μεριά, όλο κλωτσάει και σπρώχνει. Τελικά όντως είναι με τις μέρες της! Φιλάκια κοιλίτσες και μπεμπάκια!

Καλημέρα Δήμητρα!!!
Είδες, το μέγεθος δεν παίζει ρόλο! Μια χαρά δυνατή είναι η τοσοδούλα σου!!!!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα και απο μενα.
Φωτεινη μου διαβασα την εν συντομια ιστοριουλα του τοκετου σου και συγκινηθηκα. Να ζησει και να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη.
Μαρια, απιστευτα τα γλυκακια σου. Τ ο περιτυλιγμα δηλαδη, εχεις μοναδικο ταλεντο παιδι μου.
Αχ, ποια ειπε για πεντικιουρ? Η Στελλα ή η Ελενη? Ρε να μη θυμαμαι!!! Επιτρεπεται ρε συ στην καισαρικη? Νομιζω ο γιατρος μου ειχε πει οχι βαμμενα νυχια. Θα τον ξαναρωτησω.
Ρουλα, Αθανασια, καλημερα.
Τι βροχη ηταν αυτη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Χειμωνιασε πανω που ελεγα σιγα μη στρωσω με τετοια ζεστη!
Ειχατε καμμια αμφιβολια οτι θα περνουσαν τα μετρα? Αλλα μην ανησυχειτε, ο πρωθυπουργος μας το δηλωσε ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="markella_p"]Καλημερα και απο μενα.
Φωτεινη μου διαβασα την εν συντομια ιστοριουλα του τοκετου σου και συγκινηθηκα. Να ζησει και να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη.
Μαρια, απιστευτα τα γλυκακια σου. Τ ο περιτυλιγμα δηλαδη, εχεις μοναδικο ταλεντο παιδι μου.
Αχ, ποια ειπε για πεντικιουρ? Η Στελλα ή η Ελενη? Ρε να μη θυμαμαι!!! Επιτρεπεται ρε συ στην καισαρικη? Νομιζω ο γιατρος μου ειχε πει οχι βαμμενα νυχια. Θα τον ξαναρωτησω.
Ρουλα, Αθανασια, καλημερα.
Τι βροχη ηταν αυτη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Χειμωνιασε πανω που ελεγα σιγα μη στρωσω με τετοια ζεστη!
Ειχατε καμμια αμφιβολια οτι θα περνουσαν τα μετρα? Αλλα μην ανησυχειτε, ο πρωθυπουργος μας το δηλωσε ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil
[/quote]Σε ευχαριστώ Μαρκέλλα μου,με το καλό και μ έναν πόνο κ εσυ!¨Οπως ευχαριστώ και τα υπόλοιπα κορίτσια Very Happy Μπαίνω στα γρήγορα,όταν κοιμάται το παιδί κ δεν τρέχω για δουλειές σπιτιού Smile Smile Τα τελευτάια μέτρα γι αυτόν τον μήνα ίσως εννοούσε το σαμάρι..επειδή είδα πως έπεσαν αιτήματα facebook,το δικό μου είναι Fvteinh Panagiwtidou,δεν φαίνεται αν θυμάμαι καλά στην δημόσια αναζήτηση Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 7 328109 όποιο κορίτσι θέλει ας μου στείλει το fb της να κανω add μόλις μπορέσω,δεν έχω χρόνο να ψάξω στις σελίδες να βρώ όλα τα ονόματα,όσο κ αν θα το θελα! Very Happy Καλημέρα πάλι και φιλιά σε όλες!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια και από μένα!!!!!!
Δίνω το βροντερό παρών (χαχα, όχι δεν είμαι βολευτής!)

Τι μου κάνετε; Δροσούλα σήμερα, εεε; Ωραίο πράγμα η δροσούλα!!! Very Happy Σήμερα έχω πάλι ντοκτ και λογικά θα συζητήσουμε και για το πότε θα γεννήσουμε διότι εξαρχής μου είχε πει ότι δε θα ξεπεράσουμε την ΠΗΤ μου. Εξάλλου από την προηγούμενη Πέμπτη είχε δει τον τράχηλο κάπως μαλακό, στο μεταξύ είχα και αυτό τον ψευδή τοκετό και 100000000000 καθημερινές συσπάσεις, τι στο καλό, κοντά είμαστε!

Αααα, να χαίρεστε όσους γιορτάζουν!!!!!!!!!

Δημητρούλα μου μπορεί να είναι μικρουλίνι η δικιά σου αλλά είναι και δυνατή, μην την υποτιμάς! Wink Όλα καλά θα πάνε, στο λέω για άλλη μια φορά...!

Ρεν μπορεί να κοιτάζει μπροστά, αυτό δε σημαίνει καν ότι δεν θα γεννήσεις φυσιολογικά. Μέχρι τελευταία στιγμή μπορεί να αλλάξει, εδώ δε μιλάμε καν για τούμπα, απλώς για στροφή, γίνεται πολύ εύκολα... Επίσης, ακόμα και με καισαρική δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι, το σημαντικό είναι να έχετε και οι 2 σας την υγεία σας!!!

Φωτεινή μου τέλος καλό, όλα καλά, μην σκέφτεσαι όσα πέρασες... Να χαίρεσαι την κούκλα σου!!!

Ποια έχω ξεχάσει καλέ στο φέης; Για πέιτε...;

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!
Φωτεινή μου να σου ζήσει το μπεμπάκι σου και να έχεις μια καλή και ευκολη λοχεια!!!
μαρία πολύ ομορφα τα γλυκάκια σου!!!
και στα υπολοιπα κοριτσια τις καλημέρες μου!! Εγω εδω αναψα το τζάκι!!! Μια ψυχρουλα είχε μπορω να πω.... χαχαχα ευτυχως βγηκε ήλιος και θα μπορεσω να βγω βόλτα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φωτεινή μου νομίζω ότι ούτε κι εγώ δε φαίνομαι στην αναζήτηση στο φέης, οπότε μάλλον από κοινούς γνωστούς θα τα καταφέρουμε εμείς!

Μαρία μου πάω να δω τα γλυκάκια, χιχιχι! Να μην μου ανοίξει και λίγο (ακόμα) η όρεξη; Razz

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!!!

Φωτεινούλα μου, ταλαιπωρήθηκες λίγο αλλά όλα καλά!! Να τη χαίρεσαι και να την καμαρώνεις να μεγαλώνει κάθε μέρα!

Μαρία, τα γλυκάκια σου φαίνονται σούπερ! Ζηλεύω!!

Χειμώνιασε ρε σεις. Ευτυχώς που πρόλαβα να τελειώσω με τα χειμωνιάτικα παπούτσια χθες. Τα ρούχα τα έχω βγάλει καιρό.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικη, Ζωη καλημερα. Τι κανετε ωρε?
Πρεπει να αρχισω και γω να περπαταω περισσοτερο σιγα σιγα γιατι ο μπεμπης εχει κατσικωθει κατω απο το στηθος μου και υποφερω,.

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nα είσαι καλά βρε Αλικάκι,καλά γεννητούρια και σ΄εσ ένα!Για να είμαι δίκαιη,να συμπληρώσω,πως το δημόσιο νοσοκομείο ήταν άψογο σε όλες του τις υπηρεσίες,πεντακάθαρο και ήμουν σε δίκλινο χωρίς καμιά παραπάνω επιβάρυνση,υποστηρίζαν τον βρεφικό θηλασμό,και όσες κοπέλες το θέλανε,γινόταν rooming in..η διπλάνη μου τις 2 τελευταίες μέρες είχε το μωράκι μέσα,με εξαίρεση τις ώρες επισκεπτηρίου φυσικά,που ήταν αυστηρές,κ καλά κάνανε..επίσης πολυ καλή δουλειά γίνεται στην ΜΕΝΝ,απο συναδέλφους μου,όπως και τους γιατρούς..με εξαίρεση αυτό που σας είπα για την Κυριακή,την έλλειψη ενημέρωσης απο τον εφημέρευοντα για το παιδι,έμεινα πιο ικανοποιημένη από ότι περιμένα..αν θέλετε κορίτσια γράψτε μου ονόματα να κάνω add στο fb..φιλάκιαα Very Happy
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

maria1984

maria1984
Καλημέρα κορίτσια πως είστε ;;; Εγω ανυπομονω να περάσει κ αυτη η μέρα , η τελευταία που μου έμεινε .... Ευτυχώς έχω τώρα μερικα πράγματα να απασχοληθω κ το απόγευμα έχω το τελευταίο ραντεβου με το γιατρο για τις λεπτομέρειες κ πιστεύω ότι θα περάσει γρήγορα η μέρα... Προς το παρών δεν έχω αγχωθει καθόλου απλα βιάζομαι να την πάρω αγκαλια!!!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κ στις υπόλοιπες!!!!!
Μόλις βγήκα από το μπάνιο...έλιωσα!!!!!!!!
Προσπάθησα κ να ξυριστώ, τώρα τι κατάφερα, θα σας γελάσω!
Φωτεινή σου στέλνω κ εγώ το φέις μου.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και στις υπόλοιπες ομορφοεγκυούλες!!! Very Happy

Ελένη μου γελάω γιατί μου θυμίζεις τα δικά μου (σχετικά με την περιποίηση), χαχαχα!

Μαρία μου, άντε, τελευταία μέρα, έρχεται το μωράκι σου με το καλό επιτέλους!!! Άντε να αυξανόμεθα στην ομάδα μας!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 7 215994

Φωτεινή μου σ' ευχαριστώ πολύ! Μπράβο που είχες γενικά καλή εμπειρία, γιατί αυτή την εμπειρία κακά τα ψέμματα θα τη θυμάσαι για πάντα! Από εδώ και πέρα καλή απόλαυση και καλό κουράγιο (κακά τα ψέμματα), θα ζήσεις υπέροχες στιγμές!

Μαρκέλλα μου κάνε καμιά βολτίτσα! Αν είχες και καμιά μπάλα πιλάτες θα σου έλεγα να κάτσεις πάνω, να δεις για πότε θα αλλάξει στάση το πονηρούλικο! Χιχιχι!

Μελινομαρία μου τα γλυκάκια σου φαίνονται υπέροχα, πιάνει το χεράκι σου! Προβλέπω να γίνονται ανάρπαστα! pig
Αλλά θα πω ότι γενικότερα είστε όλοι κουκλιά, όπως και τα γλυκάκια, χεχε!

Όντως κρύωσε λίγο ο καιρός, αλλά εντάξει, εδώ στην Αθήνα τουλάχιστον δεν είναι και για να ανάψεις θέρμανση. Θα έλεγα ότι για μια ετοιμόγεννη είναι ο,τι πιο ευχάριστο! Cool

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φωτεινή μου και πάλι να σου ζήσει τπο μωράκι!!
όλα πήγαν καλά, να είναι γερή και καλότυχη!!!
να είσαι καλά και να τη χαίρεσαι...

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenisig έγραψε:Καλημέρα κ στις υπόλοιπες!!!!!
Μόλις βγήκα από το μπάνιο...έλιωσα!!!!!!!!
Προσπάθησα κ να ξυριστώ, τώρα τι κατάφερα, θα σας γελάσω!
Φωτεινή σου στέλνω κ εγώ το φέις μου.
Εχω και εγω σήμερα να καλλωπιστω και θα γελάσουμε πολύ παλι!!!

Μπου

Μπου
Καλημερα φιλες μου,αντε με το καλο τα καινουρια μωρακια και με γλυκια αναμονη τα υπολοιπα....
Φωτεινουλα μου την ωρα που ηταν ο καλος σου στη ΜΕΝΝ και ρωτουσε γιατι ειναι η μπεμπα σας μεσα εμεις δυστυχως "χαναμε" το μωρακι μας...καταλαβα απο την ιστορια σου το περιστατικο γιατι εκεινη την ωρα ειχαν κλεισει τη μοναδα για κανενα 5ωρο κι εμεις ημασταν μονο μεσα και τον αφησαν να μπει μονο για να του βεβαιωσουν οτι η μπεμπα σας ειναι καλα...
σου ευχομαι ολοψυχα να περνας τις πιο τελειες στιγμες μαζι της και να τη σφιγγεις πολυ πολυ μεσα στην αγκαλιτσα σου...δωστης ενα φιλακι κι απο μενα....και ολες να προσεχετε τις κοιλιτσες σας και να τις φιλησετε κι απο μενα...
αν σας στενοχωρω και δεν αντεχετε να με διαβαζετε πειτε μου να μη γραφω αλλο στο θεματακι σας(κριμα που δεν ειναι μας)! δεν θελω σε καμια περιπτωση να σας βαραινω...ειλικρινα...δεν θα παρεξηγηθω....

eirini2

καλημερα κοριτσια.χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν και ιδιαιτερα στο αντρακι μου που γιορταζει σημερα τον Στρατουλη μου.
φωτεινη θα σου στειλω το ονομα μου με π.μ να με βρεις στο φεισ
μαρια 1 μερα εμεινε.αντε απο αυριο θα την εχεις στην αγκαλια σου.

eirini2

Μπου έγραψε:Καλημερα φιλες μου,αντε με το καλο τα καινουρια μωρακια και με γλυκια αναμονη τα υπολοιπα....
Φωτεινουλα μου την ωρα που ηταν ο καλος σου στη ΜΕΝΝ και ρωτουσε γιατι ειναι η μπεμπα σας μεσα εμεις δυστυχως "χαναμε" το μωρακι μας...καταλαβα απο την ιστορια σου το περιστατικο γιατι εκεινη την ωρα ειχαν κλεισει τη μοναδα για κανενα 5ωρο κι εμεις ημασταν μονο μεσα και τον αφησαν να μπει μονο για να του βεβαιωσουν οτι η μπεμπα σας ειναι καλα...
σου ευχομαι ολοψυχα να περνας τις πιο τελειες στιγμες μαζι της και να τη σφιγγεις πολυ πολυ μεσα στην αγκαλιτσα σου...δωστης ενα φιλακι κι απο μενα....και ολες να προσεχετε τις κοιλιτσες σας και να τις φιλησετε κι απο μενα...
αν σας στενοχωρω και δεν αντεχετε να με διαβαζετε πειτε μου να μη γραφω αλλο στο θεματακι σας(κριμα που δεν ειναι μας)! δεν θελω σε καμια περιπτωση να σας βαραινω...ειλικρινα...δεν θα παρεξηγηθω....
αναστασια μην το ξαναπεις αυτο.εισαι ευπροσδεκτη στην ομαδα αυτη και ο,τι χρειαστεις ειμαστε εδω.δεν μας στενοχωρεις καθολου.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπου έγραψε:Καλημερα φιλες μου,αντε με το καλο τα καινουρια μωρακια και με γλυκια αναμονη τα υπολοιπα....

καλημερα αγαπουλα μου!!! τι κανετε?? να μην λες χαζομαρες ξερεις οτι ειμαστε εδω και στα ευκολα και στα δυσκολα εισαι μελος τις οικογενειας αυτη και το ξερεις ....ειμαστε διπλα σου σε οτι μας χρειαστεις!!! Very Happy Very Happy Very Happy

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα αγαπες!!! τι κανετε??φωτεινουλα μου να σου ζησει το μπεμπακι να ειναι γερο και καλοτυχο στην ζωη του ....τα υπολοιπα κοριτσια μου τι κανετε???εμεις εδω ηρεμια σημερα χαχα αργησαμε να ξυπνησουμε αρκετα δεν μας αφησε η μπεμπα να κοιμηθουμε ολοι την νυχτα χαχαχα ξενυχτω θα μας βγει χαχαχαχα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αναστασια, να μην ξαναπεις κατι τετοιο.Περασαμε τοσους μηνες παρεα και τωρα δηλαδη τι?Ειμαστε μονο για τα ευχαριστα?Δυστηχω στην ζωη υπαρχουν και αα δυσαρεστα και πραγματικα εκει φαινομαστε οτι ειμαστε ανθρωποι.Οτι χρειαζεσαι εγω πραγματικα και ολα τα κοριτσια πιστευω ειμαστε εδω!

Μαρκελα, ειχα μονιμο βερνικι στα νυια μου και επρεπε να το βγαλω.Οποτ επι της ευκαιριας ειπα να το απολαυσω.Τωρα εν τα εβαψα καθολου.

εμενα στο φεις με βρηκε η ελενη και η ζωη!Περιμενω!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις