Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
626 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 626 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ενταξει..δεν ηξερα Laughing !Και το δικο μου ομως δεν παει πισω ετσι;

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maryanastasia έγραψε:aaaaa μην ξεχάσω θα κάνετε rooming in???????

Εγώ κορίτσι όχι γιατί νομίζω οτι θα ταλαιπωρηθώ, είμαι άμαθη ως πρωτομάνα, θα είμαι και με την τομή απο την καισαρική... Κι επιπλέον με κόσμο, επισκέπτες κλπ. να μπαινοβγαίνουν, δε θέλω να είναι το μωράκι συνέχεια εκτεθειμένο.

Θα ζητήσω όμως την ενδιάμεση επιλογή δηλαδή τον αποκλειστικό θηλασμό.

Στο ΜΗΤΕΡΑ όντως είναι 88 το Doppler με την κάρτα έκπτωσής τους. Επίσης να ξέρεις οτι αν τυχόν χρειαστεί να το επαναλάβεις, θα το δηλώνεις στο ταμείο σαν επαναληπτικό doppler και είναι περίπου μισή τιμή απ το πρώτο.

Επίσης αν ενδιαφέρεται καμία να σας γράψω τιμές τοκετού, δωματίων κλπ. απο το Μητέρα, καθώς και για βλαστοκύτταρα (πήγα χθες απο κει και τα ξεψάχνισα όλα).

mamameli

σε εμας το rooming in γινεται μονο σε μονοκλινο!Αν εχει διαθεσιμο και αποφασισω να σταξω 330 ευρω παραπανω θα το κανω!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτό έχει μια λογική(να το επιτρέπουν σε μονόκλινο μόνο).

Εδώ σε βάζουν σε rooming in και σε τρίκλινο, μη σου πω και σε τετράκλινο. Οπότε βάλε 3 μαμάδες + 3 νεογέννητα + 500 επισκέπτες... ολίγον μπάχαλο.

eirini2

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?
μαμαμελι περαστικα και με το καλο ευχομαι την επομενη βδομαδα.
ελπιζω να εχουμε συντομα και αλλα μωρακια.
μαρκελλα δεν νομιζω οτι θα κανω και 3ο παιδι.αλλωστε ο σαμαρας θα μας τα φορολογησει.
θα σας στειλω σε π.μ. το δικο μου φεισμπουκ και οποια αλλη θελει ας στειλει και σε μενα.

maria1984

maria1984
Κ εμάς εδώ στο μητέρα rooming in μπορείς να κάνεις μόνο στο μονόκλινο...Στα άλλα δωμάτια μπορείς να το έχεις όλες τις ώρες εκτός του επισκεπτηρίου...

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειρήνη απάντησα στο pm σου.

Θα μαζέψω μέσα στη μέρα ποιες άλλες είπατε για φέισμπουκ και θα σας στείλω pm για να με βρείτε.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria1984 έγραψε:Κ εμάς εδώ στο μητέρα rooming in μπορείς να κάνεις μόνο στο μονόκλινο...Στα άλλα δωμάτια μπορείς να το έχεις όλες τις ώρες εκτός του επισκεπτηρίου...

Εδώ στην καταπληκτική πρωτεύουσα... τα φέρνουν τα μωρά και κατα τη διάρκεια του επισκεπτηρίου. Και καλά βγάζουν έξω τον κόσμο για να θηλάσεις, αλλά μετά αρχίζουν και μπουκάρουν όοολοι μαζί μέχρι να στα πάρουν.
Και να κάνουν κράτει οι δικοί σου, θα μπουκάρουν οι των διπλανών... (εκτός αν έχεις το προνόμιο να είσαι σε μονόκλινο)

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγκυουλες και μανουλες καλημερα!
ΠΩΠΩ πολλα ειπατε και δεν μπορω να τα διαβασω ολα.Δεν νομιζω να γεννησε καμμια αλλη!Εκτος Φωτεινης και τζενης.
Εγω ειμαι ενα πτωμα ολη μερα.Νοιωθω πολυ κουρασμενη και αρχιζω να βλεπω με αλλο ματι τις 4 μερουλες στην κλινικη.εκει θα ειμαι αρακτη τουλαχιστον!
Ο μικρος μου δεν μαζευεται με τιποτα.Ολη μερα χοροπηδαει, τρεχει, πεφτει και σκαρφαλωνει στους καναπεδες.Να εχεις υπομονη και αντοχη να τρεχεις!Και δεν εχω!!!!!

maria1984

maria1984
Ευτυχώς εδώ σ εμάς είναι πολύ τυπικοί σε αυτά...Φοβούνται μάλλον την δυσφήμιση κ δεν τους παίρνει να κάνουν βλακείες!Έτσι ήταν τουλάχιστον μέχρι πριν 1μιση μήνα που γέννησε 1 γνωστή μου,δεν νομίζω τώρα να άλλαξαν...Αλλά κ πάλι μου είπε ο γιατρός μου αν δω κάτι εκεί μέσα που να μην μου αρέσει όπως πχ επισκέπτη να πάει στην τουαλέτα του δωματίου που είναι μόνο για εμάς που έχουμε γεννήσει να του το πω αμέσως ...

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ζωή τι είναι το ισχιακό μωράκι;;;Μου είπε να μπουσουλάω η γιατρός γιατί η μπέμπα είναι λίγο γυρισμένη και κοιτάει πάνω αντί για κάτω.Κάτι τέτοιο.Αλλά είναι πάντως με το κεφάλι κάτω.Κορίτσια το δικό μου φεισμπουκ είναι Candy Putusik Gatz Very Happy Το Κάντι είναι παρατσούκλι από το επίθετό μου από την πρώτη γυμνασίου, Πουτούσικ με φωνάζουνε οι δικοί μου εκ γεννητής (δε σημαίνει κάτι,υποτίθεται ότι είναι υποκοριστικό κάτι σαν τζουτζουκίνι ή κάτι τέτοιο εξευτελιστικό) και το Γκατζ είναι από το επίθετο του άντρα μου που κι αυτό είναι μισό και παρατσούκλι (πολύ αλάνι ο δικός μου από μικρός που έκλαιγα γι αυτόν,ήτανε και Dj Gatz πανάθεμά τονε) !Κάντε με αντ όποια θέλει!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stellaef έγραψε:εγκυουλες και μανουλες καλημερα!
ΠΩΠΩ πολλα ειπατε και δεν μπορω να τα διαβασω ολα.Δεν νομιζω να γεννησε καμμια αλλη!Εκτος Φωτεινης και τζενης.
Εγω ειμαι ενα πτωμα ολη μερα.Νοιωθω πολυ κουρασμενη και αρχιζω να βλεπω με αλλο ματι τις 4 μερουλες στην κλινικη.εκει θα ειμαι αρακτη τουλαχιστον!
Ο μικρος μου δεν μαζευεται με τιποτα.Ολη μερα χοροπηδαει, τρεχει, πεφτει και σκαρφαλωνει στους καναπεδες.Να εχεις υπομονη και αντοχη να τρεχεις!Και δεν εχω!!!!!
Άμα μπουσουλάει τον θέλω λίγο μέχρι να γεννήσει,να τον κυνηγάω μπουσουλώντας να μη βαριέμαι! clown

maria1984

maria1984
Αν κατεβαίνει ισχιακά σημαίνει ότι είναι τα πόδια κάτω κ το κεφάλι πάνω...Κι εμένα το δικό μου όπως εσένα είναι,κάτω το κεφάλι αλλά κοιτάει ακόμα μπροστά και όχι προς τα πίσω που πρέπει...

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria1984 έγραψε:Αν κατεβαίνει ισχιακά σημαίνει ότι είναι τα πόδια κάτω κ το κεφάλι πάνω...Κι εμένα το δικό μου όπως εσένα είναι,κάτω το κεφάλι αλλά κοιτάει ακόμα μπροστά και όχι προς τα πίσω που πρέπει...

θες να μπουσουλάμε παρέα;;; Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 4 654316 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 4 654316 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 4 893968

eirini2

Christina_Kandi έγραψε:Ζωή τι είναι το ισχιακό μωράκι;;;Μου είπε να μπουσουλάω η γιατρός γιατί η μπέμπα είναι λίγο γυρισμένη και κοιτάει πάνω αντί για κάτω.Κάτι τέτοιο.Αλλά είναι πάντως με το κεφάλι κάτω.Κορίτσια το δικό μου φεισμπουκ είναι Candy Putusik Gatz Very Happy Το Κάντι είναι παρατσούκλι από το επίθετό μου από την πρώτη γυμνασίου, Πουτούσικ με φωνάζουνε οι δικοί μου εκ γεννητής (δε σημαίνει κάτι,υποτίθεται ότι είναι υποκοριστικό κάτι σαν τζουτζουκίνι ή κάτι τέτοιο εξευτελιστικό) και το Γκατζ είναι από το επίθετο του άντρα μου που κι αυτό είναι μισό και παρατσούκλι (πολύ αλάνι ο δικός μου από μικρός που έκλαιγα γι αυτόν,ήτανε και Dj Gatz πανάθεμά τονε) !Κάντε με αντ όποια θέλει!
σου εστειλα αιτημα φιλιας χριστινα

eirini2

Patsie έγραψε:Ειρήνη απάντησα στο pm σου.

Θα μαζέψω μέσα στη μέρα ποιες άλλες είπατε για φέισμπουκ και θα σας στείλω pm για να με βρείτε.
σου εστειλα αιτημα φιλιας κλεοπατρα

maria1984

maria1984
Εγώ το έχω ρίξει στο περπάτημα κ αν γυρίσει γύρισε αλλιώς μπορεί να γυρίσει κ την ώρα του τοκετού...Για να πέσω τώρα στα 4 τέσσερα να μπουσουλάω δεν με βλέπω να αντέχει η μέση μου...

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας πρόσθεσα κοριτσάκια!Μαράκι κι εσένα έκανα αντ!!!Και μένα δεν αντέχει και πολύ η μέση αλλά τι να κάνω...Εντολές γιατρού!Θυσιάζομαι η μάνα!

maria1984

maria1984
Εμένα μου έμεινε έτσι κι αλλιώς μόνο σήμερα κ αύριο...Την Παρασκευή πρωί πρωί μπαίνω με πρόκληση...Οπότε κ να αρχίσω να μπουσουλάω τώρα άδικος κόπος!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
με το καλό γλυκιά μου!3ος πελαργός φτάνει!!!!!!!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 4 186253

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πάω να φτιάξω σιμιγδαλόκρεμα και επιστρέφω,γιατί πείνασα και έχουμε φασολάδα που δεν τρώω στην εγκυμοσύνη!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ουφ, κάνουμε κάτι ξεκαθαρίσματα στις ντουλάπες και μου έχει βγει η μέση! Και δεν τελειώσαμε δυστυχώς, αλλά κάνω ένα μικρό διάλειμμα (μέσα στο οποίο "χτύπησα" κι ένα πεϊνιρλί Razz )

Elenisig έγραψε:
crazymommy έγραψε:
Elenisig έγραψε:Στο Facebook θα με βρείτε Eleni Siganou.
Απλά στείλτε μου το όνομα σας π.χ zoekopa για να καταλάβω οτι είστε εσείς κ όχι καμιά Αντωνία!!!

Εγώ νομίζω σε βρήκα... Smile

Καλέ έχουμε μια αθλήτρια ανάμεσα μας!!!!!

Πάω κ εγώ να κάνω καμιά δουλειά!!!!
Τα λέμε σε λιγάκι!

Καλέεεε μην τα λες αυτά και νομίζουν τίποτα σπουδαίο! Αθλούμενη είμαι βασικά αν και τώρα...!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 4 4872

Maryanastasia

Maryanastasia
γεια σας και πάλι κάνω διάλειμμα να φάω!!!

Ο γιατρός μου λυσαει με το ΙΑΣΩ εκεί είναι οι γιατροί που εμπιστεύεται λέει. Άρα θα πάω εκεί και για το ντόπλερ αλλά του είπα τοκετό στο ΡΕΑ.

Δεν ξέρω βρε κορίτσια...νομίζω πως θα την θέλω συνέχεια κοντά μου!!!! Μπορεί εκείνη την ώρα να λέω άλλα αλλά μέχρι στιγμής το θέλω το rooming in!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eirini2 έγραψε:
Christina_Kandi έγραψε:Ζωή τι είναι το ισχιακό μωράκι;;;Μου είπε να μπουσουλάω η γιατρός γιατί η μπέμπα είναι λίγο γυρισμένη και κοιτάει πάνω αντί για κάτω.Κάτι τέτοιο.Αλλά είναι πάντως με το κεφάλι κάτω.Κορίτσια το δικό μου φεισμπουκ είναι Candy Putusik Gatz Very Happy Το Κάντι είναι παρατσούκλι από το επίθετό μου από την πρώτη γυμνασίου, Πουτούσικ με φωνάζουνε οι δικοί μου εκ γεννητής (δε σημαίνει κάτι,υποτίθεται ότι είναι υποκοριστικό κάτι σαν τζουτζουκίνι ή κάτι τέτοιο εξευτελιστικό) και το Γκατζ είναι από το επίθετο του άντρα μου που κι αυτό είναι μισό και παρατσούκλι (πολύ αλάνι ο δικός μου από μικρός που έκλαιγα γι αυτόν,ήτανε και Dj Gatz πανάθεμά τονε) !Κάντε με αντ όποια θέλει!
σου εστειλα αιτημα φιλιας χριστινα

me too!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πάλι έκανα ρούμινγκ ιν στο 1ο και δεν το μετάνιωσα, θα κάνω και στο 2ο. Δεν είναι τόσο μεγάλη η ταλαιπωρία, αφού το μπανάκι και την αλλαγή μπορείς να ζητήσεις να την κάνουν οι μαίες. Απλώς έχεις την ευκαιρία να έχεις το βρεφάκι σου κοντά όσο το δυνατόν περισσότερο και να είσαι σίγουρη ότι δε θα στο φέρουν ταϊσμένο γιατί... έκλαιγε! Στο επισκεπτήριο, καθώς και αν χρειαστεί να κάνεις μπανάκι ή να βγεις από το δωμάτιο, μπορείς ανά πάσα στιγμή να ζητήσεις από τις κοπέλες να κρατήσουν το μωρό στο θάλαμο.

Ισχιακό μωρό είναι αυτό που κατεβαίνει με το ισχίο, οπότε αυτό σημαίνει ότι το κεφαλάκι είναι προς τα πάνω. Αν είναι λίγο στραβό αλλά πάλι το κεφάλι είναι προς τα κάτω τότε είναι εγκάρσιο. Σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα μέχρι τελευταία στιγμή να γυρίσει σωστά το μωράκι και αυτό το πετυχαίνεις με τις κατάλληλες στάσεις... Γι' αυτό κατά τη γνώμη μου στον φ.τ. παίζει μεγάλο ρόλο μια πολύ έμπειρη μαία ή γιατρός (αν και συνήθως αυτά τα αναλαμβάνουν οι μαίες).

Ζωή μου όλες θα το φάμε το χεράκι μας, μην ανησυχείς. Αλλά τελικά αν καταλαβαίνω σωστά, εσύ εννοείς ότι θα σου κάνει μασάζ τραχήλου (σίγουρα πιο επίπονο από το να ελέγξει απλώς τη διαστολή) προκειμένου να τον προετοιμάσει για τον τοκετό, σωστά; Κουράγιο, αν πρέπει να το περάσουμε κι αυτό θα το αντέξουμε!

Κλεοπάτρα μου στείλε και σε μένα αν θέλεις (ή αλλιώς θα με βρεις μέσω κοινών φίλων, χιχι)

Ωχ σας αφήνω πάλι γιατί δε θα προλάβω τις δουλειές μου!!! Φιλιάαααα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις