76 Απ: Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 Τετ Νοε 07, 2012 1:44 am
mamameli
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ενταξει..δεν ηξερα !Και το δικο μου ομως δεν παει πισω ετσι;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Maryanastasia έγραψε:aaaaa μην ξεχάσω θα κάνετε rooming in???????
maria1984 έγραψε:Κ εμάς εδώ στο μητέρα rooming in μπορείς να κάνεις μόνο στο μονόκλινο...Στα άλλα δωμάτια μπορείς να το έχεις όλες τις ώρες εκτός του επισκεπτηρίου...
Άμα μπουσουλάει τον θέλω λίγο μέχρι να γεννήσει,να τον κυνηγάω μπουσουλώντας να μη βαριέμαι!stellaef έγραψε:εγκυουλες και μανουλες καλημερα!
ΠΩΠΩ πολλα ειπατε και δεν μπορω να τα διαβασω ολα.Δεν νομιζω να γεννησε καμμια αλλη!Εκτος Φωτεινης και τζενης.
Εγω ειμαι ενα πτωμα ολη μερα.Νοιωθω πολυ κουρασμενη και αρχιζω να βλεπω με αλλο ματι τις 4 μερουλες στην κλινικη.εκει θα ειμαι αρακτη τουλαχιστον!
Ο μικρος μου δεν μαζευεται με τιποτα.Ολη μερα χοροπηδαει, τρεχει, πεφτει και σκαρφαλωνει στους καναπεδες.Να εχεις υπομονη και αντοχη να τρεχεις!Και δεν εχω!!!!!
maria1984 έγραψε:Αν κατεβαίνει ισχιακά σημαίνει ότι είναι τα πόδια κάτω κ το κεφάλι πάνω...Κι εμένα το δικό μου όπως εσένα είναι,κάτω το κεφάλι αλλά κοιτάει ακόμα μπροστά και όχι προς τα πίσω που πρέπει...
σου εστειλα αιτημα φιλιας χριστιναChristina_Kandi έγραψε:Ζωή τι είναι το ισχιακό μωράκι;;;Μου είπε να μπουσουλάω η γιατρός γιατί η μπέμπα είναι λίγο γυρισμένη και κοιτάει πάνω αντί για κάτω.Κάτι τέτοιο.Αλλά είναι πάντως με το κεφάλι κάτω.Κορίτσια το δικό μου φεισμπουκ είναι Candy Putusik Gatz Το Κάντι είναι παρατσούκλι από το επίθετό μου από την πρώτη γυμνασίου, Πουτούσικ με φωνάζουνε οι δικοί μου εκ γεννητής (δε σημαίνει κάτι,υποτίθεται ότι είναι υποκοριστικό κάτι σαν τζουτζουκίνι ή κάτι τέτοιο εξευτελιστικό) και το Γκατζ είναι από το επίθετο του άντρα μου που κι αυτό είναι μισό και παρατσούκλι (πολύ αλάνι ο δικός μου από μικρός που έκλαιγα γι αυτόν,ήτανε και Dj Gatz πανάθεμά τονε) !Κάντε με αντ όποια θέλει!
σου εστειλα αιτημα φιλιας κλεοπατραPatsie έγραψε:Ειρήνη απάντησα στο pm σου.
Θα μαζέψω μέσα στη μέρα ποιες άλλες είπατε για φέισμπουκ και θα σας στείλω pm για να με βρείτε.
Elenisig έγραψε:crazymommy έγραψε:Elenisig έγραψε:Στο Facebook θα με βρείτε Eleni Siganou.
Απλά στείλτε μου το όνομα σας π.χ zoekopa για να καταλάβω οτι είστε εσείς κ όχι καμιά Αντωνία!!!
Εγώ νομίζω σε βρήκα...
Καλέ έχουμε μια αθλήτρια ανάμεσα μας!!!!!
Πάω κ εγώ να κάνω καμιά δουλειά!!!!
Τα λέμε σε λιγάκι!
eirini2 έγραψε:σου εστειλα αιτημα φιλιας χριστιναChristina_Kandi έγραψε:Ζωή τι είναι το ισχιακό μωράκι;;;Μου είπε να μπουσουλάω η γιατρός γιατί η μπέμπα είναι λίγο γυρισμένη και κοιτάει πάνω αντί για κάτω.Κάτι τέτοιο.Αλλά είναι πάντως με το κεφάλι κάτω.Κορίτσια το δικό μου φεισμπουκ είναι Candy Putusik Gatz Το Κάντι είναι παρατσούκλι από το επίθετό μου από την πρώτη γυμνασίου, Πουτούσικ με φωνάζουνε οι δικοί μου εκ γεννητής (δε σημαίνει κάτι,υποτίθεται ότι είναι υποκοριστικό κάτι σαν τζουτζουκίνι ή κάτι τέτοιο εξευτελιστικό) και το Γκατζ είναι από το επίθετο του άντρα μου που κι αυτό είναι μισό και παρατσούκλι (πολύ αλάνι ο δικός μου από μικρός που έκλαιγα γι αυτόν,ήτανε και Dj Gatz πανάθεμά τονε) !Κάντε με αντ όποια θέλει!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης