Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
534 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 534 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι έλεγα να ψήσω τον καλό μου να φύγουμε ένα διήμερο τώρα Δευτέρα-Τρίτη, αλλά τώρα με έχει πιάσει άγχος οτι δεν προλαβαίνω και λέω να κάτσω στ αυγά μου να κάνω καμιά δουλειά για να μη μείνουν για τελευταία στιγμή και την πατήσω!

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!

demmy29

demmy29
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RcuY9CtYPKs

Κορίτσια δείτε το αυτό... Είναι πολύ κάψιμο... Μου το έδειξε μόλις ο άντρας μου και τα σχόλια δικά σας!!! Είναι το όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι σε remake..; Τι να πω;
Αφιερωμένο σε όσες αγχώνονται και πιο πολύ στην Αθανασία μου!!!

evi86

evi86
Καλησπερα κοριτσια!Μαρακι μου με το καλο η μεγαλη μερα εφτασε.Απ'οτι ειδα στις 12 θα εμπαινες οποτε θα εχεις γεννησει ηδη και το υπεροχο μπεμπακι σου θα ειναι στην ζωη!!!Περιμενουμε νεα...Σημερα σηκωθηκα πιασμενη και δεν εχω ορεξη για τιποτα πραγματικα εκανα το φαγητο μου καιμονο που το μυριζα εκανα εμετο...

demmy29

demmy29
Εύη μου, γιατί παιδί μου; Αναγούλα; Καμιά φορά κι εγώ το παθαίνω, αλλά εμετό δεν έχω κάνει. Όλες σ@@τα σηκωνόμαστε από τα κρεβάτια, απ' ότι έχω καταλάβει...Φιλάκια πολλά!

evi86

evi86
demmy29 έγραψε:Εύη μου, γιατί παιδί μου; Αναγούλα; Καμιά φορά κι εγώ το παθαίνω, αλλά εμετό δεν έχω κάνει. Όλες σ@@τα σηκωνόμαστε από τα κρεβάτια, απ' ότι έχω καταλάβει...Φιλάκια πολλά!

Ασε ρε συ νομιζω πως ειμαι η μονη που σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης εκανα εμετους...

demmy29

demmy29
Εγώ πάλι, ούτε έναν. Μόνο ελάχιστες αναγούλες κι αυτές πρόσφατα!!! Στο πρώτο τρίμηνο τίποτα! Είναι το στομαχάκι σου πιεσμένο από το κώλι και την πλατούλα του μπέμπη σου... Very Happy Χα χα! Τα μαναράκια... Πως να είναι άραγε εκεί μέσα;;;

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demmy29 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RcuY9CtYPKs

Κορίτσια δείτε το αυτό... Είναι πολύ κάψιμο... Μου το έδειξε μόλις ο άντρας μου και τα σχόλια δικά σας!!! Είναι το όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι σε remake..; Τι να πω;
Αφιερωμένο σε όσες αγχώνονται και πιο πολύ στην Αθανασία μου!!!

ο Χριστός κι η Παναγία, αυτό είναι τρισ-χειρότερο από εκείνες τις βλακείες που έβγαζε ο ALTER (είναι μια καμήλα που μασάει φύλλα και ξέρωγω τι άλλο έλεγε)!!!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demmy29 έγραψε:Εγώ πάλι, ούτε έναν. Μόνο ελάχιστες αναγούλες κι αυτές πρόσφατα!!! Στο πρώτο τρίμηνο τίποτα! Είναι το στομαχάκι σου πιεσμένο από το κώλι και την πλατούλα του μπέμπη σου... Very Happy Χα χα! Τα μαναράκια... Πως να είναι άραγε εκεί μέσα;;;

Πόσες φορές το σκέφτομαι αυτό το τελευταίο βρε Demmy... Λέω για φαντάσου να κάθεσαι έτσι κουλουριασμένος στον ίδιο χώρο και με περιορισμένα περιθώρια κινήσεων για τόσους μήνες... Δεν υπάρχει πιο βαρετό πράγμα!! Τι τραβάνε κι αυτά τα καημένα..

Κι εγώ εμετούς καθόλου, τώρα τελευταία που πιέζεται το στομάχι μου κάποιες φορές απλά αισθάνομαι το φαγητό να ανεβαίνει επάνω. Και αρκετές καούρες πλέον

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εύη μου περαστικά!!!Κι η μαμά μου σε μένα είχε μέχρι να γεννήσει συνέχεια εμετούς!Αφού ο μπαμπάς έκανε 2 φορές τη μέρα μπάνιο και κοιμότανε και στον καναπέ το βράδυ,γιατί της μύριζε τσιγάρο! Shocked Εγώ στο πρώτο τρίμηνο είχα χάσει 7 κιλά από τους εμετούς και τώρα μου μείνανε κάτι καούρες,καπνούς από τα αυτιά βγάζω!Ρε κορίτσια εμένα μ αρέσει το Τσίου χαχαχαχαχαχαχα θα το τραγουδάμε στο μωρό!Αλλά να σας πω την αλήθεια μου θυμίζει λίγο τον Πανταζή! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 12 893968 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 12 604962

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δημητρα αγχωθηκα που δεν εχω ετοιμη βαλιτσα.τιποτα αλλο δεν με αγχωνει. αλλα το απογευμα θα την ετοιμασω γιατι ξερω γω , μην γινει καμια μακακια...με φανταζεσαι να παω για γεννα χωρις βαλιτσα?????? Embarassed Twisted Evil ολα μαζι

ειρηνη ωραιο το αρθρο για τον θηλασμο.θανκς μαι ντιαρ....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοιλουμπίτσες!!! Έριξα έναν γερό υπνάκο και τώρα είμαι κάπως καλύτερα... Δεν ξέρω έχει πέσει λίγο η ψυχολογία μου για το θέμα του τοκετού, νιώθω ότι θα είναι πάλι δύσκολος όπως την 1η φορά... Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 12 534787 Τεσπα, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι... (όσο μπορεί να γίνει αυτό δηλαδή!)

Ελένη μου κι εγώ τα ίδια και κάθισα να φτιάξω πίτσα σήμερα. Αφού λέω δε γεννάω, ας κάνω και κάτι να ευχαριστηθώ!

Αθανασία μου ξεκουράσου!!! Έχει αρχίσει να κατεβαίνει κιόλας; Σκέψου τουλάχιστον ότι αυτό προμηνύει έναν πιο γρήγορο τοκετό, εγώ θα έχω μέλλον...

Κλεοπάτρα μου είχες ρωτήσει για βλαστοκύτταρα στο μητέρα, θυμάσαι περίπου τι σου είπαν και από τιμές; Εγώ σκέφτομαι πάλι τη δωρεά στη δημόσια τράπεζα, αλλά κάτι για το μητέρα μου έλεγε χτες ο ντοκτ και με μπέρδεψε...

Τζενάκι είναι σούπερ το μωράκι σου λοιπόν! Μπράβο, τουλάχιστον σε αφήνει λιγάκι να ξεκουραστείς! Με βρήκες και στο φέης, σε δέχτηκα! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 12 654316

Κοριτσάκια εσείς που διαμαρτύρεστε επειδή δεν κλωτσάνε πολύ, αργότερα θα απολαμβάνετε το ότι θα έχετε ήσυχα μπεμπάκια! Εμένα πάλι μου είπε ο ντοκτ ότι είναι πολύ ζωηρό, δεδομένου ότι είμαστε κοντά στο τέλος... Κάτι μου θυμίζει... Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 12 4872 Μήπως το έχω ξαναζήσει λέμε; Να σημειώσω ότι η Δανάη ήταν από τα πιο νευρικά βρεφάκια που είχαν δει οι μαίες τότε, ω ρε τι μας περιμένει! Φυσικά για ύπνος ούτε λόγος... Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 12 688264

Εύη μου κουράγιο με τις αναγούλες, ξέρω, είναι απαίσιο! Εμένα τουλάχιστον σταμάτησαν μόλις πέρασε το 1ο τρίμηνο, αλλά συμβαίνει δυστυχώς σε πολλές εγκυούλες να κρατάνε μέχρι το τέλος!

eirini2

μαμακα μου έγραψε: δημητρα αγχωθηκα που δεν εχω ετοιμη βαλιτσα.τιποτα αλλο δεν με αγχωνει. αλλα το απογευμα θα την ετοιμασω γιατι ξερω γω , μην γινει καμια μακακια...με φανταζεσαι να παω για γεννα χωρις βαλιτσα?????? Embarassed Twisted Evil ολα μαζι

ειρηνη ωραιο το αρθρο για τον θηλασμο.θανκς μαι ντιαρ....
γουελκαμ μαι ντιαρ.ας το αγγλικο και πηγαινε να φτιαξεις καμια βαλιτσα γιατι σε βλεπω να μην προλαβαινεις.

eirini2

evi86 έγραψε:
demmy29 έγραψε:Εύη μου, γιατί παιδί μου; Αναγούλα; Καμιά φορά κι εγώ το παθαίνω, αλλά εμετό δεν έχω κάνει. Όλες σ@@τα σηκωνόμαστε από τα κρεβάτια, απ' ότι έχω καταλάβει...Φιλάκια πολλά!

Ασε ρε συ νομιζω πως ειμαι η μονη που σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης εκανα εμετους...
υπομονη ευη θα γεννησεις και θα περασουν ολα.εγω που δεν εχω κανει ουτε μια φορα εμετο στην εγκυμοσυνη ξερω οτι θα με πιασει την ωρα που θα γενναω απο τους πονους οπως εγινε και στο 1ο.

eirini2

crazymommy έγραψε:Καλησπέρα κοιλουμπίτσες!!! Έριξα έναν γερό υπνάκο και τώρα είμαι κάπως καλύτερα... Δεν ξέρω έχει πέσει λίγο η ψυχολογία μου για το θέμα του τοκετού, νιώθω ότι θα είναι πάλι δύσκολος όπως την 1η φορά... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Τεσπα, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι... (όσο μπορεί να γίνει αυτό δηλαδή!)

Ελένη μου κι εγώ τα ίδια και κάθισα να φτιάξω πίτσα σήμερα. Αφού λέω δε γεννάω, ας κάνω και κάτι να ευχαριστηθώ!

Αθανασία μου ξεκουράσου!!! Έχει αρχίσει να κατεβαίνει κιόλας; Σκέψου τουλάχιστον ότι αυτό προμηνύει έναν πιο γρήγορο τοκετό, εγώ θα έχω μέλλον...

Κλεοπάτρα μου είχες ρωτήσει για βλαστοκύτταρα στο μητέρα, θυμάσαι περίπου τι σου είπαν και από τιμές; Εγώ σκέφτομαι πάλι τη δωρεά στη δημόσια τράπεζα, αλλά κάτι για το μητέρα μου έλεγε χτες ο ντοκτ και με μπέρδεψε...

Τζενάκι είναι σούπερ το μωράκι σου λοιπόν! Μπράβο, τουλάχιστον σε αφήνει λιγάκι να ξεκουραστείς! Με βρήκες και στο φέης, σε δέχτηκα! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Κοριτσάκια εσείς που διαμαρτύρεστε επειδή δεν κλωτσάνε πολύ, αργότερα θα απολαμβάνετε το ότι θα έχετε ήσυχα μπεμπάκια! Εμένα πάλι μου είπε ο ντοκτ ότι είναι πολύ ζωηρό, δεδομένου ότι είμαστε κοντά στο τέλος... Κάτι μου θυμίζει... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Μήπως το έχω ξαναζήσει λέμε; Να σημειώσω ότι η Δανάη ήταν από τα πιο νευρικά βρεφάκια που είχαν δει οι μαίες τότε, ω ρε τι μας περιμένει! Φυσικά για ύπνος ούτε λόγος... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Εύη μου κουράγιο με τις αναγούλες, ξέρω, είναι απαίσιο! Εμένα τουλάχιστον σταμάτησαν μόλις πέρασε το 1ο τρίμηνο, αλλά συμβαίνει δυστυχώς σε πολλές εγκυούλες να κρατάνε μέχρι το τέλος!
δηλαδη θελεις να πεις οτι το 2ο μου παιδι θα βγει πιο ζωηρο απο το 1ο που με εχει τρελανει στην κλωτσια?καταλαβα τι μας περιμενει.και θα ειναι και 2 αγορια......

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:
crazymommy έγραψε:Καλησπέρα κοιλουμπίτσες!!! Έριξα έναν γερό υπνάκο και τώρα είμαι κάπως καλύτερα... Δεν ξέρω έχει πέσει λίγο η ψυχολογία μου για το θέμα του τοκετού, νιώθω ότι θα είναι πάλι δύσκολος όπως την 1η φορά... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Τεσπα, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι... (όσο μπορεί να γίνει αυτό δηλαδή!)

Τζενάκι είναι σούπερ το μωράκι σου λοιπόν! Μπράβο, τουλάχιστον σε αφήνει λιγάκι να ξεκουραστείς! Με βρήκες και στο φέης, σε δέχτηκα! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Κοριτσάκια εσείς που διαμαρτύρεστε επειδή δεν κλωτσάνε πολύ, αργότερα θα απολαμβάνετε το ότι θα έχετε ήσυχα μπεμπάκια! Εμένα πάλι μου είπε ο ντοκτ ότι είναι πολύ ζωηρό, δεδομένου ότι είμαστε κοντά στο τέλος... Κάτι μου θυμίζει... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Μήπως το έχω ξαναζήσει λέμε; Να σημειώσω ότι η Δανάη ήταν από τα πιο νευρικά βρεφάκια που είχαν δει οι μαίες τότε, ω ρε τι μας περιμένει! Φυσικά για ύπνος ούτε λόγος... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

δηλαδη θελεις να πεις οτι το 2ο μου παιδι θα βγει πιο ζωηρο απο το 1ο που με εχει τρελανει στην κλωτσια?καταλαβα τι μας περιμενει.και θα ειναι και 2 αγορια......

Χαχαχα, δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά σε μένα δεν ίσχυε το "ζωηρό μέσα στην κοιλιά=ήρεμο έξω", κάθε άλλο! Η Δανάη ήταν πολύ αντιδραστική ήδη από την κοιλιά - το τι κλωτσιές έτρωγα γιατί καμία στάση δεν την βόλευε, παρά μόνο όταν ήμουν ανάσκελα, όπου δεν βόλευε εμένα! - και συνέχισε να είναι και απ' έξω... Βέβαια αυτό μπορεί να ήταν και τυχαίο, αλλά προσωπικά δεν διατηρώ και πολλές ελπίδες...! Αν και αυτό το μπεμπάκι είναι κάπως λιγότερο αντιδραστικό, δεν παύει να είναι πολύ ζωηρό και κινητικό στην κοιλιά!... Άντε βρε και καλό μας κουράγιο...!

Οκ, το σημαντικό είναι να βγούνε υγιή και όλα τ' άλλα θα τα αντέξουμε, μην το ξεχνάς!!! Wink

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας!!!
Μαρακι γεννησες αραγε?
Αφηστε τα για την πεθερα!Πολυ σημασια την εδωσα νομιζω.Εχω τοσο σημαντικα πραγματα να κανω!Γενναω λεμε!Μ΄αυτην θα ασχολουμε????

Maryanastasia

Maryanastasia
Καλησπέρα κορίτσια!!

Και εγώ Εύη έχω αναγούλα το πρωί!!
Ειναι η μανούλα μου σπίτι με μια κοπέλα και κάνουν γενική! Θα γυρίσω το βράδυ και θα μοσχομυρίζει το σπιτάκι μου!

Αθανασία μου μην αγχώνεσαι ψυχή μου!! ΣΕ ΦΙΛΩΩΩΩΩΩΩΩ

demmy29

demmy29
Σε μισή ωρίτσα έτοιμη η βαλιτσούλα Αθανασία μου!!! Εγώ ούτε καν έχω μπει στη διαδικασία για βαλίτσα... Θέλω να τον φάω όλο τον μήνα... Μπορώωωωωω;;; Άχου... Λες;;; Έρχονται τα μωράκια μας;;; Φιλάκια!
Εννοείται πως είναι χειρότερο από τα χείριστα ζουζούνια... Είναι κάψιμο...

maria1984

maria1984
Κορίτσια γέννησα... Με καισαρικη βέβαια γιατι πάνω που με έπιασαν οι συσπασεις η μπεμπα δεν κατέβαινε γιατι τελικα είχε περάσει ο ομφαλιος λωρος 2 φορές γύρω απο το λαιμό της ... Γέννησα στις 12 κ 15 κ το μωρο ειναι 3300... Η πιο όμορφη κ συγκινητική στιγμη της ζωής μου, ακόμα δακρυζω κ δεν μπορω να σταματήσω...Έχει μεγάλα κ ορθάνοιχτα ματιά κ με κοιτάει συνέχεια ... Εγω ακόμα δεν μπορω να κουνησω τα πόδια μου απο την επισκληριδιο αλλα είπε ο γιατρός ότι σε λίγο θα περάσει η ένεση ...

eirini2

maria1984 έγραψε:Κορίτσια γέννησα... Με καισαρικη βέβαια γιατι πάνω που με έπιασαν οι συσπασεις η μπεμπα δεν κατέβαινε γιατι τελικα είχε περάσει ο ομφαλιος λωρος 2 φορές γύρω απο το λαιμό της ... Γέννησα στις 12 κ 15 κ το μωρο ειναι 3300... Η πιο όμορφη κ συγκινητική στιγμη της ζωής μου, ακόμα δακρυζω κ δεν μπορω να σταματήσω...Έχει μεγάλα κ ορθάνοιχτα ματιά κ με κοιτάει συνέχεια ... Εγω ακόμα δεν μπορω να κουνησω τα πόδια μου απο την επισκληριδιο αλλα είπε ο γιατρός ότι σε λίγο θα περάσει η ένεση ...
να σου ζησει μαρια.να ειναι γερη και τυχερη στη ζωη της.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αλίκη μου να σου πω για τα βλαστοκύτταρα, μια και τα ρώτησα και τα έψαξα αρκετά.

Λοιπόν, υπάρχει στο ΜΗΤΕΡΑ η εταιρία Stem-Health (δική τους είναι) η οποία για οικογενειακή φύλαξη - δηλαδή το δείγμα να είναι αποκλειστικά δικό σου και της οικογένειάς σου - χρεώνει:
- 490 για τα βλαστοκύτταρα ομφάλιου αίματος (τα παλιά που λέγαμε)
- 850 για του ομφάλιου λώρου (τα πιο καινούρια που χρησιμοποιούνται για άλλες ασθένειες)
- ή 950 αν τα πάρεις και τα δύο πακέτο

Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες σε τι βοηθάει η κάθε κατηγορία κλπ. έχουν σάιτ www.stem-health.gr

Η ίδια αυτή εταιρία για την πρώτη κατηγορία (του αίματος)σου δίνει εναλλακτικά τη δυνατότητα δημόσιας φύλαξης, δωρεάς δηλαδή, το οποίο είναι Δωρεάν.
Για τη δεύτερη κατηγορία (του ομφάλιου λώρου) δεν μπορείς να κάνεις δωρεά, μόνο οικογενειακή φύλαξη.

Στην Ακαδημία Αθηνών πάλι κάνεις δωρεά το αίμα αλλά αν θες να φυλάξεις ομφάλιο λώρο, μόνο οικογενειακή φύλαξη γίνεται κι εκεί και πληρώνεις κι εκεί κάπου κοντά στο 1000ρικο.

Εγώ μάλλον προσανατολίζομαι στο να μην κρατήσω τίποτα και να κάνω δωρεά το αίμα για δημόσια φύλαξη.
Απλά λέω να το κάνω με την εταιρία του ΜΗΤΕΡΑ καθαρά για λόγους ευκολίας, αφού αναλαμβάνουν αυτοί τα πάντα κ δεν ασχολείσαι. Ενώ στην περίπτωση της Ακαδημίας πρέπει να πας από κει, να ενημερωθείς σε ένα σεμινάριο μιας ώρας που γίνεται, να παραλάβεις το ειδικό κιτ και μετά τη μέρα της γέννας να τους πας ο ίδιος το κιτ ή να τους το στείλεις με κούριερ.

Έτσι κι αλλιώς όπως μου εξήγησαν κάνοντας δημόσια φύλαξη (όπου κι αν την κάνεις)
1ον - δεν έχεις κανένα προνόμιο ή προτεραιότητα έναντι άλλων, αν χρειαστείς μόσχευμα
2ον - όλες οι δημόσιες τράπεζες είναι ενσωματωμένες σε κάποια δίκτυα η καθεμία (πανευρωπαικά, παγκόσμια κλπ.) και ο γιατρός που θα χρειαστεί μόσχευμα θα ανατρέξει στο δίκτυο για να βρει απο οπουδήποτε.
Οπότε θεώρησα οτι σε περίπτωση δωρεάς - δημόσιας φύλαξης, δεν κάνει μεγάλη διαφορά αν τα δώσω στο ΜΗΤΕΡΑ ή στην Ακαδημία Αθηνών, απλά γενικά βοηθάς να υπάρχουν περισσότερα δείγματα διαθέσιμα, ώστε να βρίσκονται ευκολότερα συμβατά μοσχεύματα για όλους μας.

Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα...

maria1984

maria1984
eirini2 έγραψε:
maria1984 έγραψε:Κορίτσια γέννησα... Με καισαρικη βέβαια γιατι πάνω που με έπιασαν οι συσπασεις η μπεμπα δεν κατέβαινε γιατι τελικα είχε περάσει ο ομφαλιος λωρος 2 φορές γύρω απο το λαιμό της ... Γέννησα στις 12 κ 15 κ το μωρο ειναι 3300... Η πιο όμορφη κ συγκινητική στιγμη της ζωής μου, ακόμα δακρυζω κ δεν μπορω να σταματήσω...Έχει μεγάλα κ ορθάνοιχτα ματιά κ με κοιτάει συνέχεια ... Εγω ακόμα δεν μπορω να κουνησω τα πόδια μου απο την επισκληριδιο αλλα είπε ο γιατρός ότι σε λίγο θα περάσει η ένεση ...
να σου ζησει μαρια.να ειναι γερη και τυχερη στη ζωη της.

Σ ευχαριστω Ειρήνη μου κι εσένα με το καλο να έρθει το μωρακι σου....

Maryanastasia

Maryanastasia
Ρε Μαρία είμαι και στο γραφείο και κλαίω το ζώον!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

Τι χαρά είναι αυτή Θεέ μου!!!!!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Μαράκι, καλώς μας ήρθε το number 3 της ομάδας!!! Να σου ζήσει η κούκλα!!
Πω πω αυτό που λες οτι έχει τα μάτια ορθάνοιχτα και σε κοιτάει συνέχεια... πραγματικά ανατρίχιασα!!!! Πόσο απίστευτο συναίσθημα μπορεί να είναι!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις