Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
590 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 590 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοιλιτσες καλημέρα... Έφτασε η μεγάλη μέρα για μένα ...Τωρα είμαστε στο δρόμο για το μαιευτήριο ....Τωρα αρχίζει κ με πιάνει άγχος ....

demmy29

demmy29
Μαράκι μου καλή σου μέρα!!! Με την έννοια σου ξύπνησα! Όλα καλά θα πάνε... Θα είναι η καλύτερη μέρα της ζωής σου! Να σκέφτεσαι ότι το μωράκι σου είναι μέσα σε μια φουσκίτσα κι όσο εσύ θα ξεφυσάς η φουσκίτσα θα έρχεται πιο κοντά... Θα πάρεις το μωράκι σου αγκαλίτσα! Να είναι η Παναγιά μαζί σου!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
Μαριαααααααααααααααα κουκλα μου η παναγια ειναι σιγουρα μαζι σου! με ενα πονο μαναρι! ΜΑΜΑ σε λιγο. Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 11 534787

ρε στελα αληθεια σου λεω, στεναχωριεμαι για τον αντρα σου. κοιτα σε τι διαδικασια βαζει το παιδι της, η -αντε πρωι πρωι μην βρισω- Twisted Evil
ξερω γω μηπως να κανεις και εσυ λιγο πισω, για τον αντρα σου μωρε, οχι για αυτην. εσυ ξερεις καλυτερα βεβαια.

μπηκε ενα γρεζι χθες στο ματι του σαραντου. πηγαμε στο θριασιο.ρε τι μπουρδεκοκρατος ειμαστε.....με ακουσε οοοολο το νοσοκομειο περιττο να σας πω. πιναν καφεδακι οι οφθαλμιατροι και εμεις περιμεναμε σαν κοροιδα. για 3 λεπτα εξεταση ολα αυτα. μωρε μαυρη πετρα θα ριξω.ουστ ουστ
δημητρα καλημερα. κοιμηθηκες καλα? εγω ξεραθηκα.ξυπνησα μονο μια φορα για πιπι ρουμ και γαλα λογο απιστευτης καουρας.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερααααααααα κοριτσια μου τι κανετε???μαρακι μου με το καλο με ενα πονο κοριτσαρα μου η παναγια μαζι σας και συντομα να μαθουμε νεα σας....τι τελεια νεα πρωι πρωι ....
εμεις κοριτσια απο εχθες ειμαστε σε ενα διαρκες παρτυ ολοι νυχτα με τσακισε δεν καθοταν πουθενα ειχα και κατι πονακια εφευγε η κοιλια απο την μια πηγαινε στην αλλη και του λεω του αντρα μου λες να γεννησουμε νωριτερα??? χαχαχαχα ξυπνησαμε και νωρις αφου δεν με αφηνε να κοιμηθω πια....φαγαμε το πρωινο μας και τωρα απολαμβανουμε το σχετικα χειμωνιατικο πρωινο!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mamameli

Μαρακι !θα γίνεις μανούλα σήμερα!
Ευχομαι όλα να πανε καλα!Φιλακια!

Αθανασία μη τα συζητας..όσο περήφανοι για το παρελθόν τόσο ντροπή για το παρόν σε αυτη τη χώρα...

Στέλλα τι να πω...δεν αξίζει τον κόπο να χαλιέσαι..κρίμα που δηλητηριάζει όμορφες στιγμές!Οικογένεια είστε τώρα οι 3 και προσεχώς 4 και ΕΣΥ θα βάζεις όρια.
Όσο και να τους αγαπάμε τους γονείς πρέπει να ξέρουν τα όρια τους.και όσο να μας βλέπουν παιδιά είμαστε ενήλικες και δεν μπορούν να ανοίγουν το στόμα και να πετάνε βατράχια!
Φτάνει πρωι πρωι όμως!

Καλημέρα σε όλους !!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamameli έγραψε:Μαρακι !θα γίνεις μανούλα σήμερα!
Ευχομαι όλα να πανε καλα!Φιλακια!

Αθανασία μη τα συζητας..όσο περήφανοι για το παρελθόν τόσο ντροπή για το παρόν σε αυτη τη χώρα...

Στέλλα τι να πω...δεν αξίζει τον κόπο να χαλιέσαι..κρίμα που δηλητηριάζει όμορφες στιγμές!Οικογένεια είστε τώρα οι 3 και προσεχώς 4 και ΕΣΥ θα βάζεις όρια.
Όσο και να τους αγαπάμε τους γονείς πρέπει να ξέρουν τα όρια τους.και όσο να μας βλέπουν παιδιά είμαστε ενήλικες και δεν μπορούν να ανοίγουν το στόμα και να πετάνε βατράχια!
Φτάνει πρωι πρωι όμως!

Καλημέρα σε όλους !!

καλημερα μαρακι μου!! τι κανεις? Very Happy

mamameli

Καλα είμαι!!!
Σήμερα σπίτι γιατί χθες το παρακανα..περιμένω την μαμα μου για σίδερο και καφεδάκι!
Πριν καμία ώρα κατάφερα και τη μικρη να παει στον παιδικό..δεν θέλει με τίποτα να ετοιμαστεί!
Εσύ καλά;
Μεγάλωσε η κοιλιτσα ε;Άντε τίποτα δεν μας έμεινε!

maria1984

maria1984
Απ ότι φαίνεται θα γεννησω με καισαρικη μετα τις 12 το μεσημέρι γιατι μου έχουν βάλει τώρα κ 1 μιση ώρα τον ορο κ συσπασεις δεν κάνω καθόλου.... Θα μου τον αφήσουν ακόμα 2μιση ώρες αλλα δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι ...

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα, είμαι ο Αντώνης και χρησιμοποιώ αυτό το λογαριασμό μαζί με τη γυναίκα μου την Ιωάννα.Εύχομαστε σε όλες τις μανούλες,τις μέλλουσες μανούλες και φυσικά και σε εμάς να γεννήσουμε με το καλό και να έχουμε όλοι Υγεία.

mamameli

Μαρακι κουραγιο..κι εμένα οι συσπασεις με είχαν πιάσει στις 3 περίπου απο το πρωι..
Να σκέφτεσαι το μωρακι και τα υπόλοιπα γίνονται!
της αρεσε η φωλιές σου και δεν θέλει να βγει!
Τα φιλιά μου!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Μαράκι μου εύχομαι με το καλό να αντικρύσεις το μωράκι σου!!! Έφτασε η μεγάλη μέρα!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 11 215994 Είσαι και θηρίο, καλέ εσύ γεννάς και σερφάρεις, χιχιχι! Όσο για τον τρόπο γέννας, εντάξει, προσπάθησε να το τρενάρεις όσο μπορείς μήπως και καταφέρετε κάτι, αλλιώς δε χάθηκε και ο κόσμος...! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 11 417472 Περιμένουμε τα νέα σου καλέεεεεε!

Στελλίτσα μην ασχολείσαι άλλο με την πεθερά. Κι εμένα κάπως έτσι "ζήτησε" συγνώμη, αλλά για χάρη του δικού μου εξακολουθούμε να έχουμε κανονικά επαφές. Αλλά το κάνω για εκείνον και τα παιδιά μας, εμένα δε μ' ενδιαφέρει πια...

Λοιπόν, χτες πήγαμε στο ντοκτ, η μπέμπα μας έφτασε τα 3100 και είναι μια χαρά έτοιμη να βγει - κάνει λέει και αναπνευστικές κινήσεις... Μετά από μια βδομάδα γεμάτη πονάκια, συσπάσεις κλπ ο τράχηλος ναι μεν μαλάκωσε λίγο ακόμα, αλλά έχει μήκος... Που σημαίνει λέει ότι μόνο ο αντρούλης μου μπορεί να με βοηθήσει, όπως είπε χαρακτηριστικά ο ντοκτ, χρειάζεται ένας "σπινθήρας" για να ξεκινήσει ο τοκετός... Και έχει λέει διαίσθηση (ο γιατρός ντε!) ότι θα με πιάσουν οι πόνοι την Κυριακή, θα φαντάζεται ότι μέσα στο σ/κ θα πλακωθούμε στο σεξ. Εγώ δε λέω, καλό το σεξ, αλλά τώρα θέλω μόνο να κοιμηθώ... Α, το άλλο, η μπέμπα κοιτάζει μπροστά αντί για πίσω... Κάτι μου θυμίζει αυτό, μήπως τον 1ο τοκετό; Και είναι λέει πολύ ζωηρό μωρό, αλίμονό μας...! Προβλέπω πάλι πολύωρο τοκετό και ένα μπεμπάκι που θα μας ξετινάξει... Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 11 534787

Αυτά, σας αφήνω τώρα, και μόνο που τα σκέφτομαι κουράζομαι και είμαι ήδη πτώμα γιατί αργήσαμε να γυρίσουμε χτες και ώσπου να συμμαζέψω και τη μικρή το ξενύχτισα... Θα πάω να την πέσω λιγάκι... Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 11 850933

maria1984

maria1984
Σερφάρω για να περάσει η ώρα γιατι βαριεμαι να περιμένω ....

demmy29

demmy29
Τι τελεια ανταποκριση απο το μαιευτηριο... χα χα μαρακι μου οπου να ναι θα σε πιασει!μαρακι μελινας,αλικη,αθανασια,ζωουλα φιλια!ελπιζω να μην ξεχναω καμια!εγω ξυπνησα αθανασια μου στις εξι περιπου αλλα ευτυχως ξανακοιμηθηκα!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα εγκυούλες και μανούλες... Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 11 417472

Μαριώ άντε ήρθε η ώρααα.... με το καλό να 'ρθει το μωράκι σουυ..... Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 11 379767 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 11 669659

Εγώ θα πάρω τηλ. το γιατρό σε λίγο να δούμε πότε θα πάω για υπέρηχο... έχω να κάνω απ' τις 23 του Οκτώβρη και έχω άνχος...θέλω να δώ τον μπέμπη!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 11 534787
Μα είναι τοοοοσο ήσυχος....και βλέπω εσάς που λέτε ότι πονάτε με τις κλωτσιές και λέω ή εγώ είμαι τόοοοσο αναίσθητη και δε καταλαβαίνω τίποτα ή δεν είναι τόσο δυνατές οι κλωτσιές επειδή είμαι στον 8ο ακόμη ή ο μπέμπης προσέχει τη μαμά του και δε θέλει να με πονάει Razz ....ξέρω 'γω..? Ανχόμαι λίγο Rolling Eyes

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρααααα...!!!
Τι μου κάνετε; Ήταν αδύνατο να διαβάσω όοολες τις σελίδες. Σκάναρα τις πρώτες και την τελευταία. Η Μαρία γεννάει από ώρα σε ώρα ή κατάλαβα λάθος;
Χριστίνα σου έστειλα στο φέισμπουκ. Πρότεινέ με και στα υπόλοιπα κορίτσια.
Για rooming in κάτι πήρε το μάτι μου. Εγώ ήμουν 1 βράδυ σε δίκλινο κ μετά 3κλινο με αποκλειστικό θηλασμό και τη μισή μέρα και νύχτα τον είχα μαζί μου. Άλλάξα 5 συγκατοίκους, οι 2 είχαν αποκλειστικό, οι άλλες 3 ζήτησαν τη 2η μέρα. Το δύσκολο είναι η πρώτη με δεύτερη μέρα που ακόμα μαθαίνει το μωρό, είναι και λίγο το πρωτόγαλα. Μετά που θα κατέβει το γάλα είναι καλύτερα. Τώρα πλέον είμαστε πολύυυ καλά-φτου σκόρδα- και κοιμάται κιόλας κάτι 3ωρα τη μέρα. Αυτά μου φαίνονται πολυτέλειες, δεν τα είχα στον πρώτο. Σήμερα πχ ξύπνησε στις 9, θήλασε, χέστηκε, ξαναθήλασε, ρεύτηκε, ακούσαμε και jazz lullabies(τέλειο cd, από public), κοιμήθηκε και γω έφαγα-ξανά-, έκανα μπάνιο και τώρα σερφάρω. Ίσα που προλαβαίνω να πάρω και έναν υπνάκο αλλά κ να μην προλάβω δεν αγχώνομαι γιατί θα κοιμηθώ στον επόμενο γύρο.
Μόλις έκανα αίτημα και σε άλλα κορίτσια μέσω της Χριστίνας. Το Ευγενία χρησιμοποιώ στο φεισμπουκ, σε περίπτωση που μπερδευτείτε.
Αυτά για την ώρα. Φιλάκια πολλά

demmy29

demmy29
Βρε Ρούλα κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι ώρες ώρες, αλλά ένα το κρατούμενο: Τα παιδάκια δεν είναι όλα ίδια. Δεύτερον: Όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες. Εμένα άλλες μέρες δεν κάθεται σε μια μεριά και άλλες είναι πιο ήσυχη. Όπως σήμερα π.χ. μόνο σπρώχνει. Εχτές με τσάκισε στην κλωτσιά. Και η ένταση και η ποσότητα διαφοροποιείται με την στάση που έχει και μέσα στην κοιλίτσα! Μην αγχώνεσαι, απλά αν δεν ακούς καθόλου το παιδάκι ξάπλωσε για τρείς ώρες κι αν δεν το ακούσεις καθόλου πάρε ένα τηλ τον ντοκ! Φιλιά!

demmy29

demmy29
Jen75 έγραψε:Καλημέρααααα...!!!
Τι μου κάνετε; Ήταν αδύνατο να διαβάσω όοολες τις σελίδες. Σκάναρα τις πρώτες και την τελευταία. Η Μαρία γεννάει από ώρα σε ώρα ή κατάλαβα λάθος;
Χριστίνα σου έστειλα στο φέισμπουκ. Πρότεινέ με και στα υπόλοιπα κορίτσια.
Για rooming in κάτι πήρε το μάτι μου. Εγώ ήμουν 1 βράδυ σε δίκλινο κ μετά 3κλινο με αποκλειστικό θηλασμό και τη μισή μέρα και νύχτα τον είχα μαζί μου. Άλλάξα 5 συγκατοίκους, οι 2 είχαν αποκλειστικό, οι άλλες 3 ζήτησαν τη 2η μέρα. Το δύσκολο είναι η πρώτη με δεύτερη μέρα που ακόμα μαθαίνει το μωρό, είναι και λίγο το πρωτόγαλα. Μετά που θα κατέβει το γάλα είναι καλύτερα. Τώρα πλέον είμαστε πολύυυ καλά-φτου σκόρδα- και κοιμάται κιόλας κάτι 3ωρα τη μέρα. Αυτά μου φαίνονται πολυτέλειες, δεν τα είχα στον πρώτο. Σήμερα πχ ξύπνησε στις 9, θήλασε, χέστηκε, ξαναθήλασε, ρεύτηκε, ακούσαμε και jazz lullabies(τέλειο cd, από public), κοιμήθηκε και γω έφαγα-ξανά-, έκανα μπάνιο και τώρα σερφάρω. Ίσα που προλαβαίνω να πάρω και έναν υπνάκο αλλά κ να μην προλάβω δεν αγχώνομαι γιατί θα κοιμηθώ στον επόμενο γύρο.
Μόλις έκανα αίτημα και σε άλλα κορίτσια μέσω της Χριστίνας. Το Ευγενία χρησιμοποιώ στο φεισμπουκ, σε περίπτωση που μπερδευτείτε.
Αυτά για την ώρα. Φιλάκια πολλά
Γειά σου βρε Τζενάκι που μας βάζεις στο κλίμα!!! Χα Χα, δώσε ένα φιλάκι κι από μένα στο πατουσάκι!!! Φιλάκια!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy29 έγραψε:Βρε Ρούλα κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι ώρες ώρες, αλλά ένα το κρατούμενο: Τα παιδάκια δεν είναι όλα ίδια. Δεύτερον: Όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες. Εμένα άλλες μέρες δεν κάθεται σε μια μεριά και άλλες είναι πιο ήσυχη. Όπως σήμερα π.χ. μόνο σπρώχνει. Εχτές με τσάκισε στην κλωτσιά. Και η ένταση και η ποσότητα διαφοροποιείται με την στάση που έχει και μέσα στην κοιλίτσα! Μην αγχώνεσαι, απλά αν δεν ακούς καθόλου το παιδάκι ξάπλωσε για τρείς ώρες κι αν δεν το ακούσεις καθόλου πάρε ένα τηλ τον ντοκ! Φιλιά!

Ούφ, λές,ε??? Κλωτσιές δεν καταλαβαίνω πάντως καθόλου, μόνο οταν εχει λόξιγκα ο μπέμπης τον ακούω κι οταν κουνάει χεράκια και ποδαράκια που σπρώχνει λίγο για να βολευτεί μάλλον...αλλα τόσο ήσυχο..??? θα το πώ και στο γιατρό να δώ τι θα πεί.......Αυταα... φιλιαα!!!
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 11 417472 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 11 417472

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάρες μου καλημέρα!!!Να σας πάρω μία μία τώρα γιατί είχα πολύ διάβασμα!Κατ αρχην χρόνια πολλά για χτες σε όσες είχανε εορτάζοντες,εγώ δεν τα πάω καλά με τις γιορτές και μέχρι το βράδυ χαμπάρι δεν πήρα!!! Embarassed Embarassed Μαράκι με το καλό σήμερα, να πάνε όλα καλά και καλό κουράγιο!!!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 11 90233 έρχεται επιτέλους το νινί!Τζένη μου σε έκανα αντ και στην αρχή το Ευγενία με μπέρδεψε Very Happy αλλά μετά σε είδα στη φωτό.Πολλά φιλάκια να δώσεις στο μπεμπέ!!!Για το ξύρισμα που λέγατε κορίτσια,εγώ θα προσπαθήσω να κάνω αεροπλανικά και ψηλαφιστά.Επίσης βρήκα στο μασούτη κάτι ξυραφάκια μικρούτσικα,ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή και δεν κόβουνε ακόμα και λάθος να κάνεις.Είναι τέλεια!Ε και άμα δεν τα κάνω και καλά,ας με κάνει η μαία.Αποφάσισα να μην αγχώνομαι και γι αυτό!Τη νύχτα δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά.Πρώτη φορά είχα έντονες συσπάσεις και πόνους χαμηλά.Βλέπω τη μικρή να βγαίνει πιο νωρίς.Τώρα ανυπομονώ να πάω στον γιατρό την Τρίτη να μου πει τι παίζει,γιατί είπε θα μου βάλει χέρι,άρα λογικά θα δει τον τράχηλο.Πάντως τρόμαξα πολύ χτες μην άρχιζε ο τοκετός και ήτανε και 2 το πρωί και έλεγα θα έχω να ξυπνήσω τώρα και την γιατρό και ντρεπόμουνα και άλλα τέτοια παλαβά. Embarassed Embarassed Μόνο εγώ τα σκέφτομαι νομίζω.Πολύ ψόφο άρχισε να κάνει ρε κορίτσια,να δούμε πώς θα την παλέψουμε με το πετρέλαιο! Sad

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γυρισα. πηρα τηλ την ντοκ για ασχετο θεμα και οταν της ειπα οτι εχω πονους περιοδου και ποναει μεση, με αγχωσε και με εβαλε να παω για καρδιοτοκογραφο σφαιρα. εχει κατεβει πολυ ο μπεμπης και προσπαθει να εμπεδωθει. εχω και μια μολυνση, φλεγμονη, μικροβιο δεν πολυκαταλαβα απο τον κολοικο νεφρου και παιρνω αντιβιωση. ξαπλα και την δευτερα για ντοπλερ να δουμε βαρος. αυτη λεει δεν νομιζει να καταφερουμε να φτασουμε 17 του μηνος. ξαπλα οσο αντεχω μου ειπε και βλεπουμε απο δευτερα. καλα χεστηκα πανω μου οτι γενναω και ημουν αξυριστη, αχτενιστη, αφτιαχτα νυχια, ανετοιμη η βαλιτσα, δεν προετοιμασα την ιωαννα ακομα. ουφ ευτυχως ομως γυρισα και ξαααααααπλα ως την δευτερα τουλαχιστον.

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαμακα μου έγραψε:γυρισα. πηρα τηλ την ντοκ για ασχετο θεμα και οταν της ειπα οτι εχω πονους περιοδου και ποναει μεση, με αγχωσε και με εβαλε να παω για καρδιοτοκογραφο σφαιρα. εχει κατεβει πολυ ο μπεμπης και προσπαθει να εμπεδωθει. εχω και μια μολυνση, φλεγμονη, μικροβιο δεν πολυκαταλαβα απο τον κολοικο νεφρου και παιρνω αντιβιωση. ξαπλα και την δευτερα για ντοπλερ να δουμε βαρος. αυτη λεει δεν νομιζει να καταφερουμε να φτασουμε 17 του μηνος. ξαπλα οσο αντεχω μου ειπε και βλεπουμε απο δευτερα. καλα χεστηκα πανω μου οτι γενναω και ημουν αξυριστη, αχτενιστη, αφτιαχτα νυχια, ανετοιμη η βαλιτσα, δεν προετοιμασα την ιωαννα ακομα. ουφ ευτυχως ομως γυρισα και ξαααααααπλα ως την δευτερα τουλαχιστον.

Καλή ξάπλαααααα!!!!!!Κι εγώ αγχώθηκα πολύ χτες,σαν σκιάχτρο είμαι,απεριποίητη!!!! Very Happy Η βαλίτσα δεν είναι τίποτα,σιγά σιγά τη μαζεύεις!

eirini2

καλημερα κοριτσια.ευχαριστω για τις ευχες σας.
μαρια σε λιγο θα εχουμε και βιντεο λαιβ απο την γεννα σου.με το καλο να ειναι.
εγω χτες εφαγα πολυ το βραδυ λογω της γιορτης και δεν μπορουσα να κοιμηθω μετα.ειχα πολυ βαρος δεν βολευομουν.τζενη σε βρηκα κι εγω στο φεισμπουκ.

eirini2

μαμακα μου έγραψε:γυρισα. πηρα τηλ την ντοκ για ασχετο θεμα και οταν της ειπα οτι εχω πονους περιοδου και ποναει μεση, με αγχωσε και με εβαλε να παω για καρδιοτοκογραφο σφαιρα. εχει κατεβει πολυ ο μπεμπης και προσπαθει να εμπεδωθει. εχω και μια μολυνση, φλεγμονη, μικροβιο δεν πολυκαταλαβα απο τον κολοικο νεφρου και παιρνω αντιβιωση. ξαπλα και την δευτερα για ντοπλερ να δουμε βαρος. αυτη λεει δεν νομιζει να καταφερουμε να φτασουμε 17 του μηνος. ξαπλα οσο αντεχω μου ειπε και βλεπουμε απο δευτερα. καλα χεστηκα πανω μου οτι γενναω και ημουν αξυριστη, αχτενιστη, αφτιαχτα νυχια, ανετοιμη η βαλιτσα, δεν προετοιμασα την ιωαννα ακομα. ουφ ευτυχως ομως γυρισα και ξαααααααπλα ως την δευτερα τουλαχιστον.
ξαπλωσε αθανασια για να αντεξεις μεχρι τις 17.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Αθανασία ξεκουράσου κ όλα καλά θα πάνε. Περαστικά κ στον Σαράντο!
Καλέ ξέχασα τι άλλο ήθελα να γράψω...αιντέ!!!!!
Λέτε να χει γεννήσει η Μαρία μέχρι τώρα?

Εγώ από τη στεναχώρια μου γιατί δεν γεννάω ακόμα έφτιαξα ενα σοκολατένιο κέικ πρωί πρωί. Τώρα περιμένω να κρυώσει να το βγάλω από τη φόρμα!
Α Στέλλα, θυμήθηκα. Τι ήρθε σπίτι σας, να το παίξει καλή γιαγιά? Οτι εμένα παιδάκι μου δεν με θέλει η μάνα σου αλλά εσύ να έρχεσαι σπίτι γιατί η γιαγια είναι καλή κ σε αγαπάει???!!!! Τι περίμενε δηλαδή, χωρίς μια συγνώμη να την αγκαλιάσεις κι από πάνω?
Ας το καλό, φούντωσα πάλι!!!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας βρε κορίτσια!

Κι εγώ έχω αφήσει διάφορα για το τέλος (κομμωτήρια, ψώνια για σελτεδάκια, πετσετάκια, σκατάκια για το παιδί) και ώρες ώρες με πιάνει ένα άγχος, οτι αν κάτσει τίποτα έκτακτο (χτύπα ξύλο) δε θα έχω προλάβει να κάνω τίποτα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις