Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:Πρεπει να παω να κανω και γω. Εχω προπληρωμενα 2 μανικιουρ και 2 πεντικιουρ εδω και καιρο, αλλα βαριεμαι να παω. Θα το κανω ομως, αφου ειναι πληρωμενα, κριμα ειναι. Γιατι να μην ομορφυνω κι αλλο(????)

και αλλο ????ποσο πια?????
καρυδακια γιαμ γιαμ.θα σου φτιαξω καριοκες καλη μου οταν τελειωσεις μετ ην διαιτα.
τα λεμε συντομα, χαιρετισματα στην μικρη χαχααχαχαχα

ευη μια χαρα καρακουκλαρα φαινεσαι στην φωτο.....

evi86

evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μαμακα μου έγραψε:
markella_p έγραψε:
evi86 έγραψε:Κοριστια θα ηθελα να σας απασχολησω για ενα θεμα που με καιει.Πως ξυριζεστε εσεις;Χααχαχα οσες φορες κι αν προσπαθησα ηταν μια σκετη αποτυχια.Θελω να παω να κανω αποτριχωση με κερι αλλα δεν το τολμαω μιας και εχω τις συσπασεις...Για πειτε τροπους...Βαζω τα κλαματα καθε φορα,οχι τιποτα αλλο θα παω να γεννησω και θα ειμαι ετσι afro afro afro

χαχαχαχα και γω ετσι θα ειμαι μαλλον. Ακομα δεν εχω τολμησει να βαλω ξυραφι γιατι με εχουν καταφαει τα κουνουπια και εχω παντου σημαδια και φοβαμαι μην τα ματωσω. (δικαιολογιες????) Αλλα καποια στιγμη πρεπει. 12 μερες μου εμειναν.

απλα πραγματα. αν εχετε μακριες με ψαλιδακι κοντεμα και μετα καθρεπτης, ξυραφακι, μπανιερα /ντουζιερα και ορεξη για αεροπλανικα χαχαχαχα εκανα 2 ωρες σχεδον πριν απο 2 μηνες περιπου.... ζεστο νερο και αφρολουτρο. μασαζακι-ε πονηρα μυαλα- με ελαιολαδο μετα ή πουδρα βρεφικη. καλα αποτελεσματα.

mamameli έγραψε:Ειρήνη να χαίρεσαι το αντρακι σου!

Την προηγούμενη βδομάδα έκανα μανικιουρ πεντικιουρ κα ι αποτριχωση..τα εβαψα με διαφανες βερνικι.
Δεν πρέπει να τα βαφουμε μη μελανιασουν κατα τη γέννα τα δάχτυλα.

ναι απαγορευεται γιατι και μεσω των νυχιων περναει οξυγονο. οταν βαφονται μπλοκαρουμε το συστημα. ουτε διαφανες μαρια.ετσι τουλαχιστον μου ειχε πει ο πρωτος ντοκ.

Ωραιοτατα τα λες εσυ εμεις πως τα εφασμοζουμε αυτα Αθανασια;Αν μπορουσε ο αντρας μου θα τον εβαζα...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi86 έγραψε:
markella_p έγραψε:Γιατι ρε Ευη?

Εχω τα ψυχολογικα μου κι εγω οπως ολες..

ε ναι, ψυχολογικα ολες εχουμε λιγο πολυ. Αλλα οχι τετοια κουκλα να νιωθεις σα μπαμπογρια!!!! Συνελθε!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε:
markella_p έγραψε:Πρεπει να παω να κανω και γω. Εχω προπληρωμενα 2 μανικιουρ και 2 πεντικιουρ εδω και καιρο, αλλα βαριεμαι να παω. Θα το κανω ομως, αφου ειναι πληρωμενα, κριμα ειναι. Γιατι να μην ομορφυνω κι αλλο(????)

και αλλο ????ποσο πια?????
καρυδακια γιαμ γιαμ.θα σου φτιαξω καριοκες καλη μου οταν τελειωσεις μετ ην διαιτα.
τα λεμε συντομα, χαιρετισματα στην μικρη χαχααχαχαχα

ευη μια χαρα καρακουκλαρα φαινεσαι στην φωτο.....

χαχαχαχαχα
δεν τρωω καριοκες. Twisted Evil

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καρυδοπιτα? αααα το βρηκα μελομακαρονα...δεν μπορει καπου θα σε πετυχω...

ευη και εγω το εκανα΄.και αφου το εκανα εγω μπορεις και εσυ. ειπαμε ορεξη για αεροπλανικα να εχεις. μια ετσι μια αλλιως. εμενα με εξυπηρετησε ενα σκαλοπατακι στην ντουζιερα μας. αν εχεις μπανιερα βαλε σκαμπο μεσα ρε συ.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αν εννοειτε την "ευαίσθητη περιοχή", πάρτε λεκανάκι, ξυραφάκι, ξαπλώστε και βάλτε τον άντρα σας να το κάνει...
Hahahah...
Εγώ τον έχω αφήσει το "θάμνο" κανένα δίμηνο τώρα (έτσι κι αλλιώς άχρηστος είναι), θα δω τι θα τον κάνω.
Τα πόδια μου τα έκανα με το μηχάνημα, δεν ήταν πολύ δύσκολο, θα τα ξανακάνω όταν πλησιάζουν οι μέρες.
Την άλλη βδομάδα θα πάω για ανταύγειες και κούρεμα και κάπου προς το τέλος για μανικιούρ - πεντικιουρ(χωρίς βάψιμο) και φρύδια.
Ολική αναδόμηση!!!

evi86

evi86
Ναι ναι εδω εχετε μια κουκλα που νοιωθει σαν πανουκλα....Τεσπα παω για κεκακι....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κλεοπατρα και εγω καπως ετσι λεω να ξηγηθω. μονο το μαλλι με προβληματιζει ρε γαμωτο. ο πρωτος ντοκ αφηνε να βαψω, αυτη εδω οχι.κατηγορηματικη στο οχι. και εχω πολλα ασπρα ρε γαμωτο...θα βγει ο μπεμπης και θα μου πει 'γιαγια που ειναι η μαμα μου?'
εσεις βαψατε μαλλι? δεν εννοω ανταυγειες, εννοω ριζα

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω για ντουζακι.θα καλλωπιστω. θα ξυρισω ποδι και θα βαφτω....ναι ναι θα το κανω. θα παμε στον αγγελο τον γειτονα μας-ο πρωτος μας πριγκιπας βρε- ε να μην ειναι η πεθερα μαυρο χαλι..... φιλακια φιλεναδες! Very Happy

ευη ηρεμα με το κεικ Wink

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εμένα είναι αυστηρή, ούτε ανταύγειες δεν αφηνε πριν τον 6ο, τελικά εγώ έκανα τον Αύγουστο που ήμουνα στον 4ο-5ο γιατί δεν πήγαινε άλλο. Και τώρα θα ξανακάνω πριν γεννήσω.

Μιλάω όμως για ανταύγειες, έτσι κι αλλιώς δεν κάνω βαφή. Και ενώ κάποιες φορές κάναμε "ρανσάζ" μετά, ένα πράγμα που σου περνάει σ όλο το κεφάλι για κανένα 5λεπτο για να σταθεροποιηθεί το χρώμα κλπ., τους ξεκαθάρισα αυτή τη φορά οτι δεν ήθελα τίποτα που να ακουμπήσει ρίζα ή κεφάλι, οπότε δεν το κάναμε.
Κι έτσι θα κάνω και τώρα.

mamameli

Οκ θα πέσει ασετον!
Στα χέρια δεν έμεινε εξάλλου!
Εμένα με άφησε βαφή μετα τον τρίτο χωρίς αμμωνία αλλα εγω πήρα απιβιτα που δεν έχει πολλα χημικά.
Έχω κι εγω λίγα άσπρα κυρίως στην χωρίστρα ..χάλια Mad

Στον ύπνο μου είδα ότι με ξύριζε η μαία Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mamameli στις Πεμ Νοε 08, 2012 9:21 am, 1 φορά

evi86

evi86
Αχχχχ απολαυση το κεικ...Εφαγα κι εσκασα χιχι.Κοριτσια μαλλια και νυχια δεν εχω βαψει καθολου απ'οταν εμαθα πως ειμαι εγκυος.Κι πλεον την ριζα δεν την λες ριζα...Για τα νυχακια μου με παρηγορουσε που εφτιαχνα τα νυχια αλλων.Φοβομουν πως θα παθει κατι κακο το παιδι...

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamameli έγραψε:Οκ θα πέσει ασετον!
Στα χέρια δεν έμεινε εξάλλου!
Εμένα με άφησε βαφή μετα τον τρίτο χωρίς αμμωνία αλλα εγω πήρα απιβιτα που δεν έχει πολλα χημικά.
Έχω κι εγω λίγα άσπρα κυρίως στην χωρίστρα ..χάλια Mad

Στον ύπνο μου είδα ότι με μύριζε η μαία Laughing

χαχαχαχαχα σε μυριζε η μαία??? Τι ήσουν, σουβλακι????

εγω τα μαλλια τα είχα βαψει στον εβδομο, επειδη θα πηγαινα σε ένα γαμο και η ριζα έφτανε το πατωμα.... πηρα απο μαγαζι με οικολογικα καλυντικα.

mamameli

Laughing Laughing Laughing
Ξξξξξξυριζε παταω μυριζε γράφει ...τα νεύρα μου αυτο το αυτόματο σύστημα γραφής!
Το διορθώνω

evi86

evi86
mamameli έγραψε: Laughing Laughing Laughing
Ξξξξξξυριζε παταω μυριζε γράφει ...τα νεύρα μου αυτο το αυτόματο σύστημα γραφής!
Το διορθώνω

Βλεπω κι εγω μυρισε κι λεω τι γινεται;Νομιζει πως θα μπει στο φουρνο;

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamameli έγραψε: Laughing Laughing Laughing
Το διορθώνω
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

demmy29

demmy29
Δε θυμάμαι πολλά να σχολιάσω, αλλά Αθανασία μου έριξα κάτι γέλια καλό μου με την ατάκα σου... Ακου γιαγιά που είναι η μαμά μου; Πέθανα σου λέω!!!
Μαράκι μου με το καλόοοοοοοοοοο μ' ακούς εκεί κάτω στην Κρήτη;;; Κλεοπάτρα εσείς στην 32 1700, εμείς στην 34 και κάτι 1846 Shocked !!! Μια χαρά είστε!!!

mamameli

Εμένα μια ξαδερφουλαμου γεννήθηκε τελειομηνη 2300!
Υπάρχουν και μικροκαμωμενα μωρα!
τώρα είναι κοπελάρα!

Maryanastasia

Maryanastasia
Μπουόνα σέρα. πονάει το κορμί μου ΟΛΟ ΛΕΜΕ ΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Μαρκέλλα μου γεια σου!!

Τελικά μόνο εγώ θα γεννήσω καλέ στο ΡΕΑ?

Σας φιλω.

Μαράκι με το καλό κορίτσι μου!!

Maryanastasia

Maryanastasia
demmy29 έγραψε:Δε θυμάμαι πολλά να σχολιάσω, αλλά Αθανασία μου έριξα κάτι γέλια καλό μου με την ατάκα σου... Ακου γιαγιά που είναι η μαμά μου; Πέθανα σου λέω!!!
Μαράκι μου με το καλόοοοοοοοοοο μ' ακούς εκεί κάτω στην Κρήτη;;; Κλεοπάτρα εσείς στην 32 1700, εμείς στην 34 και κάτι 1846 Shocked !!! Μια χαρά είστε!!!

Μια χαρά είναι το κορίτσι μας!!!

evi86

evi86
Λοιπον ολα τα μπεμπακια μας θα γεννηθουν υγιεστατα και δεν ακουω αλλη κουβεντα...Εχω ζαλιστει με τοσα νουμερα χιχι...Μια χαρα θα πανε ολα και για ολες θετικη σκεψη κοριτσια....

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα ζουζούνες, τι κάνετε?
Μαρκέλλα, Ειρήνη να χαίρεστε τα αντράκια σας!!!!!
Αναστασία μην λες τέτοια κοπέλα μου. Εμείς σε θέλουμε στην παρέα μας, να μας μιλάς κ να μας ανολιγεις την καρδιά σου. Κ σιγά σιγά θα μαλακώσει κ ο πόνος.
Μαρία μου καλή τύχη αύριο. Με ένα πόνο κοπέλα μου! Απ'ότι φαίνεται δεν θα γεννήσουμε μαζί.

Εγώ δεν το γλύτωσα το χεράκι σήμερα. Καλή λεκάνη, τράχηλος σκληρός, διαστολή 0!!!!!
Μάλλον θα τις κλείσουμε τις 40 εβδομάδες.
Εν τω μεταξύ, εγώ εξακολουθώ να πονάω κ να νιώθω πίεση στο ηβικό οστό αλλά ο ντοκ λέει οτι είναι ψηλά.
Τι να πω...ελπίζω μόνο να μην σπάσουν τα νερά κ πάμε σε καισαρική.

Φιλιά κ στα υπόλοιπα κορίτσια, πάω να ξαπλώσω γιατί πονάω παλι.
Φιλάκια!!!

maria1984

maria1984
Κορίτσια καληνυχτα!!!! Σας ευχαριστω όλες για τις ευχές σας....

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΡΑΚΙ μου να πανε ολα καλα!Με οπιο τροπο και να ερθει στον κοσμο να ειναι γερο!Αυτο εχει σημασια!Θα σε σκεφτομαστε! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 10 417472

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τωρα να γραψω για το θεμα ξυρισμα.Εγω εχω βρει εναν τροπο που τουλαχιστον εμενα με βολευει.Καθομαι στην λεκανη(Χ@@τρα) και ανοιγω τα ποδια.Ειναι ολα ανοιχτα για ενα ξυρισματακι.Καλα τα ποδια ειναι ζορι.Τη περασμενη εβδομαδα ξυριστηκα και τωρα την Κυριακη για να ειμαι ετοιμη την Δευτερα.
Το μαλλι εμενα ο γιατρος μου επετρεπε να το βαφω απο την αρχη με κανονικη βαφη.Εγω στην αρχη το εβαφα με αυτες που ειναι χωρις αμμωνια και τους δυο τελευταιους μηνες τα βαφω με κανονικη.

Να σας πω και το αλλο.Ηρθε η μπιμπ-πεθερα υποτιθεται για να ζητησει συγγνωμη, ετσι μου ειπε ο αντρας μου, και μολις μπηκε μεσα με αγκαλιαζει ο πεθερος και με φιλαει και παει να με αγκαλιασει αυτη και να με φιλησει.Τραβηκτηκα εννοειται μην με δηλητηριασει κιολας!αυτο θα πει το φιλι του Ιουδα, και αφου πηγε και επαιξε λιγο με τον γιο μου, ηρθε εκατσε στο σαλονι κατεβασε και το κεφαλι και μουγκα!Ειπε ο πεθερος μου αντε ολοι λαθη κανουμε να μην ειμαστε ετσι, εγω λεω σου ειπα την αποψη μου και λεει αυτη παμε?Και παει μεχρι την πορτα και μου λεει σου ευχομαι καλη λευτερια!ευχαριστω της λεω.Τελειως ψυχρα!!!Και λεει στον μικρο κλαιγοντας ,οποτε θες να πεις τον μπαμπα να σε φερει στην γιαγια.Αντε μπιμπ ρε!λεω στον αντρα μου αυτη ηταν η συγγνωμη?Απο μεσα της την ειπε?Και λεει μαλλον δεν μπορεσε.ΝΑ ερθει μεσα στο σπιτι μου να με βριζει και να με προσβαλει μπορει, να ζητησει συγγνωμη δεν μπορει.Ευτυχως γιατι με διευκολυνε παρ πολυ, σχετικα με τις αποφασεις μου!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις