Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
652 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 652 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σορυ δεν διαβαζω, απλα μπηκα για καληνυχτα. καλο ξημερωμα κοιλιτσες!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαμακα μου έγραψε:σορυ δεν διαβαζω, απλα μπηκα για καληνυχτα. καλο ξημερωμα κοιλιτσες!

Goodnight my dear! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 17 215994

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Patsie έγραψε:

Ευχαριστούμε για το βιντεάκι. Τι ζουμπουρλούδικο μωρό που είναι αυτό!!

Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, ξέρω οτι αν φοράει υπνόσακο δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, γιατί είναι υπερβολικά χοντρός και ζεστός. Αν βάζεις κουβερτούλα, θα του φοράς απλό φορμάκι βαμβακερό ή βελουτέ.

Κι εγώ έτσι ξέρω αλλά εμάς είναι κρύο το δωμάτιο και γενικά το σπίτι και γι'αυτό ανησυχώ λίγο. Και ο υπνόσακος που πήρα δε μου φαίνεται και πολύ χοντρός.Θα της βάλω δοκιμαστικά μακρυμάνικο φορμάκι και καλτσάκια από μέσα και δε θα τη σκεπάζω!Άμα δω ότι κρυώνει τότε μόνο.Ευχαριστώ! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 17 315810

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχχχ αρχίσανε οι συσπάσεις μας οι βραδυνές!Πάω να ξαπλώσω μπας και ηρεμήσω.Καληνύχτες σε όλες και ελπίζω να καταφέρουμε να κοιμηθούμε λίγο απόψε! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 17 850933

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Rolling Eyes Γεια σας!!!
Τι κάνετε ;έχει καμία βραδινή;

Σήμερα γεμάτη μέρα .
Το πρωι σπίτι δουλειές ,το μεσημέρι πήγαμε στο cosmos είχε κομμωτήριο barbie για τα κοριτσάκια και στολές με τις οποιες βγαιναν φωτογραφίες και άλλες δραστηριότητες.Μετα το απόγευμα σε μια φίλη της μικρής απο το σχολείο για να παίξουνε.
Γυρίσαμε λίγο πριν τις 10.

Διάβασα αυτα που γράφτηκαν και θα προσπαθήσω να θυμηθώ και να απαντήσω!
Μαρκελλα μια Χαρά ο μπουμπουκος σου!
Εγω θα πάω κομμωτήριο για ανταυγειες και χτενισματακι την Τριτη το μεσημέρι.
Σκέφτομαι να κάνω μια γαλλική και μετα τη γέννα να τη λύσω.οπότε θα έχω άλλο πριν άλλο μετα τη γέννα

Την μικρη αν θα τη φέρει καμία ωρίτσα η γιαγια της απο την κλινική μόλις μπορω να κατέβω να τη δω για λίγο.Και αν έχω Ίντερνετ το βράδυ κανένα σκαιπ ή απλά τηλέφωνο για καληνύχτα.
Αν δεν θέλει δεν θα έρθει..αν έρθει και δεν θελει να φύγει θα της εξηγήσω ..είναι αρκετά βολικό παιδι ..ε αν κλαψει και λίγο λογικό είναι.δεν θέλω να νιώσει όμως ότι δεν μπορει να με δει αν θέλει.
Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις.

Ούτε εγω θα πείραζα θηλές..τίποτα δεν έβαλα.
Καλύτερα να μάθετε την σωστή στάση και την τοποθέτηση στη θήλή όπως είπαν και τα αλλα κορίτσια.

Χριστίνα καλτσακια να πάρεις κι αλλα..
και εγω όταν εβαζα υπνόσακο εριχνα μια ελαφριά φλις κουβερτουλα στα ποδαρακια.Αλλα όταν είχα υποσακο τύπου sleeping bag δεν εβαζα τίποτα ήταν χοντρουλης και βελουτέ.

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια γεια σας!!!!!
Προσπαθω να προετοιμαστω ψυχολογικα για την Δευτερα οχι τοσο πολυ για την γεννα σαν γεννα αλλα για το μετα.Τι θα κανω με τον μικρο, πως θα το παρει και αλλα τετοια.
Εμενα τον μικρο θα μου τον φερουν στην κλινικη.Ειχα ρωτησει και μου ειπαν οτι κανονικα πρεπει να ερθει.Σημερα πηγαμε τζαμπο και πηραμε και το δωρο που θα φερει η μπεμπα.Δωροδωκια!!
Μαρια ησουνα cosmos?Κι εγω μεχρι της 2,30 ημουνα για καφεδακι στο Evans με τις φιλες μου.

Καληνυχτα!!!

mamameli

Με το καλο Στελλιτσα μου!
Κι εμεις εκτος απο το λευκωμα του μπεμπη που του πηρε ταχα με αφιερωση εγραψε το ονομα της πηραμε σημερα απο Η&Μ και φορμακι που γραφει born 2012!
Aυτα θα ειναι τα δωρα της στο μωρο!
Κοσμος ημου κατα τις 4 αλλα στα μαγαζια κ στα σταντ της Μπαρμπι!
Σε ποια κλινικη γεννας;
Εγω Τεταρτη τελικα!

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stellaef έγραψε:Κοριτσακια γεια σας!!!!!
Προσπαθω να προετοιμαστω ψυχολογικα για την Δευτερα οχι τοσο πολυ για την γεννα σαν γεννα αλλα για το μετα.Τι θα κανω με τον μικρο, πως θα το παρει και αλλα τετοια.
Εμενα τον μικρο θα μου τον φερουν στην κλινικη.Ειχα ρωτησει και μου ειπαν οτι κανονικα πρεπει να ερθει.Σημερα πηγαμε τζαμπο και πηραμε και το δωρο που θα φερει η μπεμπα.Δωροδωκια!!
Μαρια ησουνα cosmos?Κι εγω μεχρι της 2,30 ημουνα για καφεδακι στο Evans με τις φιλες μου.

Καληνυχτα!!!

Ρώτησε και εμάς που έχουμε ένα τριών ετών και γεννάμε σε δύο εβδομάδες περίπου δίδυμα !!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Rachel25

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα κοριτσια ειμαι η Rachel 25 ετων εγκυος 40+1 στο δευτερο παιδακι μου αγορακι... ΠΗΤ ειχα χτεσ αλλα ακομη σημερα τιποτα... εχω κατι ψιλοπονακια αλλα τιποτα... εχω αγχωθει πολυ.... σας διαβαζω συχνα... αυριο θα παω για ¨σκαλισμα¨απο το γιατρο αν δεν γεννησω...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Patsie έγραψε:Α, και δεύτερη χαζή ερώτηση.

Οι σαλιάρες χρειάζονται τον πρώτο καιρό?
Η μόνο αν πίνει απο μπιμπερό ή αρχίσει να τρώει κρέμες κλπ.?

Οι σαλιαρες τους πρωτους μηνες δεν χρειαζονται. Αργοτερα, με τις κρεμες. Πανακια γουλιας θες μονο.
Στον μηνα σου μπαινεις στις 19/11 εσυ. Ενα μηνα ακριβως πριν την ΠΗΤ σου.
Ξεκινα σιγα σιγα με τις δουλειες σου βρε αγαπη, μην τρεχεις τελευταια ωρα.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημεραααααααααααααααα Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 17 215994 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 17 215994 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 17 215994 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 17 215994

Ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερούδια όμορφα κοριτσια μου!!!
Σήμερα τελειώνω το χριστουγεννιατικο στολισμα του σπιτιου!!! (δεντρο, τζακι κλπ....) Για να μη το έχω μετα με το μωρο... χοχοχοχοχο merry christmas!!!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoekopa έγραψε:Καλημερούδια όμορφα κοριτσια μου!!!
Σήμερα τελειώνω το χριστουγεννιατικο στολισμα του σπιτιου!!! (δεντρο, τζακι κλπ....) Για να μη το έχω μετα με το μωρο... χοχοχοχοχο merry christmas!!!!!

καλημερα Ζωη. Και συ νωρις νωρις ε? Προκομενα κοριτσια!!!
Εγω ουτε χαλια δεν εχω στρωσει. Ελεγα οτι κανει ακομα ζεστη και ξαφνικα χειμωνιασε!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!!!
Rachel25 με ενα πόνο σου εύχομαι!
Χτες το βράδυ υπέφερα. Είχα κάτι σουβλιές στο ιβικό οστό, ούτε καθιστή, ούτε όρθια δεν μπορούσα. Μόνο οταν ήμουν τελείως ξάπλα δεν πονούσα. Κ χωρίς συσπάσεις.
Για να δούμε η σημερινή μέρα πως θα πάει.
Εσείς τι κάνετε?
Ζωή, αν μου πεις να στολίσω το σπίτι στην κατάσταση που είμαι τώρα, μπορεί κ να σε σκοτώσω Twisted Evil Twisted Evil

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Όπως καταλαβατε είμαι λιγο τρελή, μου αρεσει να στολιζω το σπιτι για τα χριστουγεννα, οποτε είπα να το στολισω λιγο νωριτερα, για να μη το έχω μετα τη γέννα. Μας αρεσει πολύ όλη η φάση, στολισμένο σπιτι, βελετζα, χαλια, τζακι.....

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενη μου καλημερα. Τωρα πως εισαι? Σου περασε? Υπομονη κοριτσακι μου, πλησιαζει η ωρα σου. Εφτασε!!!

Και γω θα σκοτωνα αν μου ελεγαν να στολισω ετσι οπως ειμαι!

eirini2

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.ευτυχως σημερα δεν μου ποναει ολο το σωμα.σημερα δεν εχει μαγειρεμα.θα παμε να φαμε σε κατι φιλους.αντε με το καλο να ερθουν και τα μωρακια της επομενης εβδομαδας.

demmy29

demmy29
Καλημέρα κι από μένα!!! Μαρκέλλα, Ζωή, Ελένη Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 17 125586
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να στολίσω πριν τις 20 Δεκέμβρη! Κι αμα δεν μπορώ εγώ θα χώσω τον αντρούλη! Και χαλιά αργότερα... Σε κανα δυο βδομάδες... Κορίτσια έχουμε καλοκαίρι εδώ, οχι Χριστούγεννα, Πάσχα θυμίζει. Τα λουλουδάκια μου είναι ολοανθισμένα να καταλάβετε! Ανοιχτά όλη μέρα σχεδόν τα παράθυρα... Τέτοια κατάσταση!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια καλημέρα για να εξαφανιστώ πάλι! Very Happy

Θα πω ο,τι θυμάμαι στα γρήγορα!

Μαρκέλλα μου μια χαρά ο μικρός!!! Μην ανησυχείς!

Εμείς σαλιάρες χρησιμοποιήσαμε από την αρχή γιατί η Δανάη έβγαζε πολλές γουλιές (ήπια παλινδρόμηση) και με τα πανάκια δεν προλαβαίναμε τα ρούχα της που τα έκανε χάλια. Μας έσωσαν!

Στελλίτσα μου με το καλό κοπέλα μου! Δε θυμάμαι γιατί μπαίνεις από τώρα να γεννήσεις, αλλά εύχομαι να απολαύσεις τις μαγικές στιγμές που σε περιμένουν και μ' ένα υγιές μπεμπάκι!!!

Ζωή άπαπα, αν στολίσουμε θα το κάνουμε μετά, τώρα θα μου τα διαλύσει όλα η Δανάη!

Rachel με το καλό και μ' έναν πόνο που λένε! Εγώ μόλις ξεκίνησα να διανύω τη 40η εβδομάδα...

Τέλος, προσοχή με τους υπνόσακους στα βρεφάκια... Γενικά τους αποφεύγουμε για τον 1ο καιρό, όπως και τα παπλώματα και προτιμούμε κουβερτούλες... Αυτά ξέρω, αυτά λέω, αλλά η κάθε μανούλα ξέρει και κρίνει καλύτερα αναλόγως την περίπτωση...!

Σας φιλώ γιατί έχω και τη μικρή! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 17 417472 Να έχετε μια όμορφη Κυριακή! Εμάς είναι η τελευταία μας, ως τριμελής οικογένεια...!

demmy29

demmy29
eirini2 έγραψε:καλημερα κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.ευτυχως σημερα δεν μου ποναει ολο το σωμα.σημερα δεν εχει μαγειρεμα.θα παμε να φαμε σε κατι φιλους.αντε με το καλο να ερθουν και τα μωρακια της επομενης εβδομαδας.
Ειρηνάκι καλημέρα! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 17 334590 Εγώ πάλι σηκώθηκα λες και με είχαν δείρει! Καλά να περάσετε! Αχ πόσο μου έχουν λείψει αυτές οι καταστάσεις... Τώρα πια κανείς δεν μας καλεί. Επειδή ξέρουν ότι δεν πολυσηκώνομαι, δεν μας καλούν... Φοβάμαι μήπως αποξενωθούμε τελείως τώρα που θα έρθει και το μπεμπε! Μόνο στην πεθερά μου πάμε!

demmy29

demmy29
crazymommy έγραψε:Μια καλημέρα για να εξαφανιστώ πάλι! Very Happy

Θα πω ο,τι θυμάμαι στα γρήγορα!

Μαρκέλλα μου μια χαρά ο μικρός!!! Μην ανησυχείς!

Εμείς σαλιάρες χρησιμοποιήσαμε από την αρχή γιατί η Δανάη έβγαζε πολλές γουλιές (ήπια παλινδρόμηση) και με τα πανάκια δεν προλαβαίναμε τα ρούχα της που τα έκανε χάλια. Μας έσωσαν!

Στελλίτσα μου με το καλό κοπέλα μου! Δε θυμάμαι γιατί μπαίνεις από τώρα να γεννήσεις, αλλά εύχομαι να απολαύσεις τις μαγικές στιγμές που σε περιμένουν και μ' ένα υγιές μπεμπάκι!!!

Ζωή άπαπα, αν στολίσουμε θα το κάνουμε μετά, τώρα θα μου τα διαλύσει όλα η Δανάη!

Rachel με το καλό και μ' έναν πόνο που λένε! Εγώ μόλις ξεκίνησα να διανύω τη 40η εβδομάδα...

Τέλος, προσοχή με τους υπνόσακους στα βρεφάκια... Γενικά τους αποφεύγουμε για τον 1ο καιρό, όπως και τα παπλώματα και προτιμούμε κουβερτούλες... Αυτά ξέρω, αυτά λέω, αλλά η κάθε μανούλα ξέρει και κρίνει καλύτερα αναλόγως την περίπτωση...!

Σας φιλώ γιατί έχω και τη μικρή! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 17 417472 Να έχετε μια όμορφη Κυριακή! Εμάς είναι η τελευταία μας, ως τριμελής οικογένεια...!
Καλημέρα Αλικάκι! Να περάσετε μια όμορφη Κυριακή και να την ευχαριστηθείτε όσο δεν πάει... Με το καλό κούκλα μου! Φιλάκια πολλά!

evi86

evi86
Καλημερα σε ολες.Τι κανετε;Παλι πολλα γραψατε...Θα τα διαβασω αργοτερα.Χθες εφαγα ολη την μερα για να κανω μποτε.Ποδια,ευαισθητη περιοχη,νυχια και φρυδια.Κανονισα και με την κουμπαρα μου εξοδο οποτε βαφτηκα ντυθηκα και επιτελους ενιωσα γυναικα!Ο μπεμπουλης μου ειχε πολυ συχνα λοξυγγα χθες.πανω που πηγαινα να βαλω τα κλαματα που δεν τα καταφερνα καταλαβαινα αυτο το χικ-χικ και γελουσα...

demmy29

demmy29
Καλημέρα Εύη μου! Βρε το μαράκι!!! Άχου μωρέ! Καλά έκανες και ένιωσες γυναίκα! Εγώ νιώθω ότι γέρασα! Όλη μέρα με τις πυτζάμες στο σπίτι... Αμάν! Και έβγαλα και άσπρες τρίχες που δεν είχα! Αν είναι... Έσπασε και η επιδερμίδα από τις ορμόνες... Μια ομορφιά!!!

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα!!!!!
Εφτασε και η τελευταια μερα λοιπον!Σημερα ειναι η τελευταια μερα που θα ειμαι μαμα ενος μικρου πριγκιπα!Ερχεται η πριγκιπισσα μου!!!!
Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τι ευχες!Θα εχω μαζι μου το tablet οποτε θα σας ενημερωσω σχετικα γρηγορα.

Μαρια στο Γενεσις γενναω!
Νομιζω η Αθανασια με ρωτησε γιατι τοσο νωρις?Ειμαι με προγραμματισμενη καισαρικη και ο γιατρος μου ειπε να επιλεξω απο 12/11 εως 16/11 ποια θελω.οποτε αποκλειοντας τις 13/11(ειναι τριτη και 13)χαχχαχα και τις 15/11 λογω γεννεθλιων του μικρου μου και μιας και δεν την παλευω πολυ ειπα 12/11.Ειναι νωρις, δεν θα ειμαι ουτε 38 εβδομαδων αλλα πραγματικα τα εχω παιξει.Δεν εχω και πολυ βοηθεια και το σωμα μου δεν την παλευει πολυ ακομη.μεσα σε μια εβδομαδα ποσο βαρος να παρει πια?

Σημερα θα παμε βολτα οικογενειακα οι 3 μας.Θα βγουμε για φαγητο(θα φαω μεχρι να σκασω γιατι μετα θα ξαναφαω την τριτη)θα παμε πουθενα να παιξει ο μικρος.Κανενα cosmos μας κοβω.Θελω να φαω Friday΄s.Τα λατρευω!!!

Σημερα ζυγιστηκα και μαλλον εχασα κι αλλο.Ετσι εκανα και στην πρωτη.Ζυγιστηκα μια μερα πριν νυστικη και μετα θα ζυγιστω οταν βγω για να δουμε τα αποτελεσματα.

evi86

evi86
demmy29 έγραψε:Καλημέρα Εύη μου! Βρε το μαράκι!!! Άχου μωρέ! Καλά έκανες και ένιωσες γυναίκα! Εγώ νιώθω ότι γέρασα! Όλη μέρα με τις πυτζάμες στο σπίτι... Αμάν! Και έβγαλα και άσπρες τρίχες που δεν είχα! Αν είναι... Έσπασε και η επιδερμίδα από τις ορμόνες... Μια ομορφιά!!!

Κι εγω μια απ'τα ιδια ημουν.Αποφασισα καθε μερα να φτιαχνομαι κι ας μην βγω ετσι για μενα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις