401 Απ: Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 Σαβ Νοε 10, 2012 11:32 am
μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
σορυ δεν διαβαζω, απλα μπηκα για καληνυχτα. καλο ξημερωμα κοιλιτσες!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μαμακα μου έγραψε:σορυ δεν διαβαζω, απλα μπηκα για καληνυχτα. καλο ξημερωμα κοιλιτσες!
Patsie έγραψε:
Ευχαριστούμε για το βιντεάκι. Τι ζουμπουρλούδικο μωρό που είναι αυτό!!
Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, ξέρω οτι αν φοράει υπνόσακο δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, γιατί είναι υπερβολικά χοντρός και ζεστός. Αν βάζεις κουβερτούλα, θα του φοράς απλό φορμάκι βαμβακερό ή βελουτέ.
stellaef έγραψε:Κοριτσακια γεια σας!!!!!
Προσπαθω να προετοιμαστω ψυχολογικα για την Δευτερα οχι τοσο πολυ για την γεννα σαν γεννα αλλα για το μετα.Τι θα κανω με τον μικρο, πως θα το παρει και αλλα τετοια.
Εμενα τον μικρο θα μου τον φερουν στην κλινικη.Ειχα ρωτησει και μου ειπαν οτι κανονικα πρεπει να ερθει.Σημερα πηγαμε τζαμπο και πηραμε και το δωρο που θα φερει η μπεμπα.Δωροδωκια!!
Μαρια ησουνα cosmos?Κι εγω μεχρι της 2,30 ημουνα για καφεδακι στο Evans με τις φιλες μου.
Καληνυχτα!!!
Patsie έγραψε:Α, και δεύτερη χαζή ερώτηση.
Οι σαλιάρες χρειάζονται τον πρώτο καιρό?
Η μόνο αν πίνει απο μπιμπερό ή αρχίσει να τρώει κρέμες κλπ.?
zoekopa έγραψε:Καλημερούδια όμορφα κοριτσια μου!!!
Σήμερα τελειώνω το χριστουγεννιατικο στολισμα του σπιτιου!!! (δεντρο, τζακι κλπ....) Για να μη το έχω μετα με το μωρο... χοχοχοχοχο merry christmas!!!!!
Ειρηνάκι καλημέρα! Εγώ πάλι σηκώθηκα λες και με είχαν δείρει! Καλά να περάσετε! Αχ πόσο μου έχουν λείψει αυτές οι καταστάσεις... Τώρα πια κανείς δεν μας καλεί. Επειδή ξέρουν ότι δεν πολυσηκώνομαι, δεν μας καλούν... Φοβάμαι μήπως αποξενωθούμε τελείως τώρα που θα έρθει και το μπεμπε! Μόνο στην πεθερά μου πάμε!eirini2 έγραψε:καλημερα κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.ευτυχως σημερα δεν μου ποναει ολο το σωμα.σημερα δεν εχει μαγειρεμα.θα παμε να φαμε σε κατι φιλους.αντε με το καλο να ερθουν και τα μωρακια της επομενης εβδομαδας.
Καλημέρα Αλικάκι! Να περάσετε μια όμορφη Κυριακή και να την ευχαριστηθείτε όσο δεν πάει... Με το καλό κούκλα μου! Φιλάκια πολλά!crazymommy έγραψε:Μια καλημέρα για να εξαφανιστώ πάλι!
Θα πω ο,τι θυμάμαι στα γρήγορα!
Μαρκέλλα μου μια χαρά ο μικρός!!! Μην ανησυχείς!
Εμείς σαλιάρες χρησιμοποιήσαμε από την αρχή γιατί η Δανάη έβγαζε πολλές γουλιές (ήπια παλινδρόμηση) και με τα πανάκια δεν προλαβαίναμε τα ρούχα της που τα έκανε χάλια. Μας έσωσαν!
Στελλίτσα μου με το καλό κοπέλα μου! Δε θυμάμαι γιατί μπαίνεις από τώρα να γεννήσεις, αλλά εύχομαι να απολαύσεις τις μαγικές στιγμές που σε περιμένουν και μ' ένα υγιές μπεμπάκι!!!
Ζωή άπαπα, αν στολίσουμε θα το κάνουμε μετά, τώρα θα μου τα διαλύσει όλα η Δανάη!
Rachel με το καλό και μ' έναν πόνο που λένε! Εγώ μόλις ξεκίνησα να διανύω τη 40η εβδομάδα...
Τέλος, προσοχή με τους υπνόσακους στα βρεφάκια... Γενικά τους αποφεύγουμε για τον 1ο καιρό, όπως και τα παπλώματα και προτιμούμε κουβερτούλες... Αυτά ξέρω, αυτά λέω, αλλά η κάθε μανούλα ξέρει και κρίνει καλύτερα αναλόγως την περίπτωση...!
Σας φιλώ γιατί έχω και τη μικρή! Να έχετε μια όμορφη Κυριακή! Εμάς είναι η τελευταία μας, ως τριμελής οικογένεια...!
demmy29 έγραψε:Καλημέρα Εύη μου! Βρε το μαράκι!!! Άχου μωρέ! Καλά έκανες και ένιωσες γυναίκα! Εγώ νιώθω ότι γέρασα! Όλη μέρα με τις πυτζάμες στο σπίτι... Αμάν! Και έβγαλα και άσπρες τρίχες που δεν είχα! Αν είναι... Έσπασε και η επιδερμίδα από τις ορμόνες... Μια ομορφιά!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης