Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
588 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 588 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αθανασία τι φανταστικη φώτο είναι αυτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Δήμητρα μου ίσως να το έχεις γράψει πιο πριν αλλά δεν ε΄χω προλάβει να τα διαβάσω όλα πόσο είναι τώρα το μπεμπέ/??

demmy29

demmy29
Σημερα μου τη μετρησε 1820.την προηγουμενη τεταρτη η δικια μου γιατρος 1850.το στατιστικο λαθος μπερδευει πολυ σε τετοιες περιπτωσεις.απλα συγκρινουν με ολες τις προηγουμενες μετρησεις.οι αντιστασεις ομφ.αρτηριας αυξηθηκαν.πεσαμε στην πρωτη εκατοστιαια θεση.μακαρι να πιασει τα δυο κιλα μπας κ γλιτωσουμε την μοναδα.εχουν μειωθει κ οι κινησεις της.παναγια μου βοηθα το μωρακι μου.

Maryanastasia

Maryanastasia
1800 + βρε κορίτσι μου μια χαρά δεν είναι?

εσύ την νιώθεις?

μέχρι πότε θα περιμένετε?

Δήμητρα μου αν και κατανοώ πως είναι πολύ δύσκολο όσο στενοχωριέσαι στενοχωριέται και εκείνο κορίτσι μου

Maryanastasia

Maryanastasia
τι είναι οι αντιστάσεις ομφαλικής αρτηρίας?

evi86

evi86
Δημητρουλα μου οι μετρησεις δεν ειναι παντα σωστες.Εγω στην εξεταση που εκανα μου ειπε 2600 και γεννηθηκε 2750 ο μπεμπης..

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mπήκα να πω την καληνύχτα μου,διαβάζοντας πάλι γρληγορα όσο μπορούσα,πριν με την μικρούλα στα χέρια..έχουμε ατέλειωτες ώρες μάσας και θηλασμού..η γλυκιά μου φαγανούλα,γερή να είναι..Δημητρούλα μου,με τον πεσιμισμό δεν βοηθάς το μωράκι..σκέψου πως θα την έχεις σύντομα στην αγκαλίτσα σου,κ ότι είναι για καλό της..κ από εμένα φιλιά κ προσευχές να πάνε όλα το καλύτερο δυνατό,όπως και στις αυριανές μανούλες..πάω να φάω και να ξαπλώσω,όσο προλάβω..φιλια.. Sleep Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 29 417472 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 29 850933

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια μου...τι μου κανετε?? καλε δεν προλαβαινω τα γεννητουρια μας πια ετσι ετσι χαρουμενα ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ υη ειναι κουκλος ο παιδαρος σου φτου φτου...
εμεις πηγαμε σημερα γιατρουλη η μπεμπα μας 2380 παρακαλω καλη ειναι μας ειπε ο γιατρος εχει παρει θεσουλα με το κεφαλακι μας δεν εχουμε αλλαξει ηταν λιγακι τυλιγμενη βεβαια αλλα δεν μας ανυσηχει ιδιαιτερα ο τραχηλος μας μαλακωσε λιγακι οποτε ειμαστε σε καλο σημειο ...την δευτερα παλι θα μπω καρδιοτοκογραφο να δουμε για συσπασεις απο τι μας ειπε ο γιατρος με τα σημερινα δεδομενα θα τον φαμε τον μηνα μας....αλλα μπορει η μπεμπα να εχει αλλα σχεδια κανα βραδακι μου λεει ..χαχαχα κοριτσια μου ειμαι παρα πολυ χαρουμενη που ολα ειναι καλα!!!
Δημητρουλα ολα θα πανε τελεια θα τον δεις μην αγχωνεσαι ειναι χειροτερα η τοσοδουλα θα γινει θηριακι .... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
συμπεθερα μου εισαι μια κουκλααααααααααα......φτου σου κοριτσαρα μου ....!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου μπαίνω να σας καληνυχτίσω και μαζί τα τελευταία νέα μου.. Όπως ξέρετε από το πρωί έχω συσπασούλες αλλά από το απόγευμα σταθεροποιήθηκαν και δυνάμωσαν. Τώρα έρχονται περίπου κάθε 6:30 λεπτά. Νωρίτερα είδα και ροζ βλέννη, οπότε ξέρουμε επίσημα ότι ο τοκετός έχει ξεκινήσει.. Παρακολουθούμε πώς θα πάει και μπορεί να πάω στο μαιευτήριο μέσα στη νύχτα, διαφορετικά το πρωί..! Άκυρη η Παρασκευή λοιπόν!

Στα δικά σας:
Μελινομαρία μου να σου ζήσει ο μπέμπαρος!!!! Μέσα στους πόνους μου δε θυμάμαι αν στο ευχήθηκα!
Ελένη και Χριστίνα με το καλό να υποδεχτείτε τα μπεμπάκια σας!!!!!
Δημητρούλα μου τα διάβασα τα νέα σου! Καταρχήν προσπάθησε να είσαι δυνατή και αισιόδοξη! Εφόσον κρίνουν οι γιατροί, είναι καλύτερα να το γεννήσεις τώρα. Θα είναι πιο μικρούλι αλλά έχει ήδη αποδείξει πόσο δυνατό είναι και θα τα καταφέρει μια χαρά!
Αθανασία μου τέλεια η φωτο σας!
Τέλος, Μαρία μου καλά κανείς και δεν τα παρατάς με το θηλασμό. Είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα τα καταφέρετε. Αν είναι λαίμαργο το μωράκι σου δοκίμασε να του δίνεις στην αρχή λίγο από το μπιμπερό (δικό σου) και αμέσως μετά βάλε το στο στήθος. Μετά που θα συνηθίσει θα το καταργήσετε το μπιμπερό. Εγώ αυτά έκανα στη Δανάη που με δυσκόλεψε και έπιασε! Όπως και να χει, καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με σύμβουλο θηλασμού!

Αυτά, σας φιλώ, να έχετε ένα όμορφο βράδυ!!!

demmy29

demmy29
Ρε κοριτσια ειμαι οντως τοσο παραλογη που κλαιω;στεναχωρηθηκα.ναι,το ξερω πως δεν ειναι καλο.εσεις στη θεση μου τι θα κανατε;δε μπορω απο τη μια στιγμη στην αλλη να αλλαξω διαθεση.θελω χρονο.την ακουω αλλα οχι πολυ ζωηρα οπως αλλες εβδομαδες.αντιστασεις μαιρη εχουν να κανουν με την αιματωση.

demmy29

demmy29
Αλικη μου με το καλο!να παρεις το μωρακι σου αγκαλιτσα κ να ειναι γερο και τυχερο!

Maryanastasia

Maryanastasia
Δημητρα καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ.

Το μωρό σου είναι κορίτσι μου εννοείται θα στενοχωρηθείς και ας λέμεεμείς ότι θέλουμε.
Αλλά 1800 + είναι μια χαρά μωράκι εγώ αυτό λέω δεν το λέω απλά για να σε κάνω να ηρεμήσεις.
Σαφέστατα το καλύτερο είναι τα μωρά να είναι στην κοιλίτσα μας για 40 εβδομάδες αλλά σκέψου την τεχνολογία που έχουν σήμερα. Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου πίστεψέ το. Οτι θέλεις μου λες. Μην ξεχνάς πέρασα αμνιο και ακόμα και τώρα λόγω της αρτηρίας δεν ξέρω αν η καρδούλα της θα είναι 100 τα 100 οκ.

demmy29

demmy29
Μαιρη μου σε ευχαριστω.ολες δηλαδη.μακαρι να ειναι γερο κ τυχερο το παιδακι μου,οπως κι ολα τα παιδακια δηλαδη.θα παω να ξαπλωσω μπας και ηρεμησω λιγο.μακρι ολα να πανε καλα για ολες μας.καληνυχτα.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy29 έγραψε:Μαιρη μου σε ευχαριστω.ολες δηλαδη.μακαρι να ειναι γερο κ τυχερο το παιδακι μου,οπως κι ολα τα παιδακια δηλαδη.θα παω να ξαπλωσω μπας και ηρεμησω λιγο.μακρι ολα να πανε καλα για ολες μας.καληνυχτα.

ααααααααααααα μου φαινεται οτι πρεπει να πεσει τηλεφωνημα ......δεν θα μου την γλυτωσεις ετσι.....αντε πηγαινε να ξαπλωσεις να ηρεμησεις και κανε μονο αισιοδοξες σκεψεις ε!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy καλο βραδυ κοριτσαρα μου!!!

evi86

evi86
Καλημερα!Μας τα χαλασε σημερα ο καιρος.Με το καλο Χριστινακι!Να γεννηθει υγιη και καλοτυχο!Ειναι να γεννησει καμια αλλη σημερα(προγραμματισμενα);Με το καλο και ολες οι υπολοιπες λιγο εμεινε

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα μανούλες!!να σας ζήσουν τα μωράκια σας όσες γεννήσατε & με το καλό οι υπόλοιπες!Είμαι μανούλα Νοεμβρίου '11 και αύριο έχουμε τα πρώτα μας γενέθλια!Παρακολουθώ το θέμα σας και μπήκα απλώς να σας πω ότι η Αλίκη πηγαίνει στην κλινική να συναντήσει την μικρούλα της!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 29 215994 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 29 215994 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 29 215994 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 29 215994 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 29 215994 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 29 215994 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 29 215994 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 29 215994 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 29 215994 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 29 215994 Την Κυριακή θα καταφέρω να πάω να την δω & θα σας γράψω νέα αν δεν έχει μπει ως τότε!

eirini2

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.ευτυχως δεν εχει πυρετο ο στρατουλης μου απο χτες και ειναι λιγο καλυτερα.εχουμε λιγο βηχα ακομη και μυξες.
με το καλο οσες πανε για γεννα σημερα.
αθανασια πολυ ωραια η φωτο.θελω κι εγω να βγαλω μια οι 3 μας αλλα με το χριστουγεννιατικο δεντρο.
δημητρουλα μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε.οι γιατροι ξερουν και θα τα αντιμετωπισουν ολα.

mamameli

Ευχαριστώ για τις ευχές σας!
Με το καλο τα επόμενα κοριτσάκια μας..δεν διάβασα αναλυτικά.
Έχω όλη μέρα τον μπεμπούλη μαζι μου..
σήμερα εφαγα επιτέλους έβγαλα τα πάντα ακόμα και τον επιδεσμο.
μόνο η Τομή με π οναει πολυ αλλα την παλεύω!

Θα ανεβασω φωτο μόλις μπορέσω!
Φιλακια!

mamameli

Η Μελινουλα είχε Ωτιτιδα απο τις μυξουλες.
Όλα καλα!δεν είναι κολλητικο.

Τον μπεμπη δεν ήθελε να τον δει ούτε σε φωτογραφία ούτε σε βίντεο..σήμερα ίσως έρθει να με δει.

Πω πω μου φεραν και μπυριτσα τώρα!
Πειναω σαν να ήμουν στην σαχάρα!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμαμελι μου σε ζηλευω....μπυριτσα ε?!
κανε υπομονη με την τομη 3 4 μερες ειναι θα περασουν. μιτροταν κατι θαυματουργα χαπακια.ρωτα τον γιατρο.εμενα με σωσαν στην ιωαννα.
περαστικα στην μελινουλα.κριμα μωρε
ποναει η ωτιτιδα. Sad κανε υπομονη μαζι της και μην ξεχασετε να της παρετε ενα δωρο απο τον μπεμπη.εμεις εχουμε ηδη παραγγελια.

μαρια πως πας με τον θηλασμο? μαλλον δεν βαζεις το μωρο σωστα.πεταξε τις ψευτοθηλες καλη μου.με κατι τετοιες μακακιες εχασα το θηλσασμο στην ιωαννα και ακομα με στεναχωρει. μην σε αγχωνω ομως ακομα και αν δδεν τα καταφερετε δεν εγινε και κατι. Very Happy τα φιλια μου στην μπεμπουλα σου.

δημητρουλα μου εσενα θα σε παρω τηλ.να παει 5,3 μην κοιμασαι και μετα μαναρακι μου ε?

συμπεθερα μου, μαιρη , τι κανετε?
σημερα θα παρω τηλ και την μαρκελλα την εχασα μερες.
αλικη να σου ζησει!

η χριστινα μας?

mamameli

Ο μπεμπουλης έπεσε σε χειμερια νάρκη ...ξύπνησε μας εχ..ε και νανι πάλι.
Ευχαριστ´ω για το μελινακι ..ευτυχώς δεν πονάει πολυ το προλάβαμε.
δώρο πήραμε και ανυπομονει..κορώνες στέκες σκουλαρίκια αυτοκόλλητα κολιέ βραχιόλια δαχτυλιδια και τσαντακι πεταλούδα!ελπίζω να της αρέσει..
Τώρα μιλήσαμε και φουσκωσε μπαλόνια για το μωρο.
Θα ΔΟΥμε...να τος κουνιέται..
Πάω να τον πασπατεψω!

eirini2

μαμαμελι περαστικα για την μελινουλα.ειναι δυσκολη η ωτιτιδα.ευτυχως εμεις την γλυτωσαμε με τοσες μυξες.το μωρο πως ειναι?

mamameli

Καλο είναι το μωρακι..χθες που γεννήθηκε ήταν πολυ νευρικό!
Το βράδυ ήμουν μόνη και το ζήτησα αποκλειστικό.
Κοιμήθηκε μαζι μου και τον έβαλα να ακούει την καρδιά μου.Σήμερα είναι πολυ ήρεμος..κοιμάται πολυ..
Μοιάζει πολυ τη Μελίνα βρέφος.
Δεν το πιστεύω γενικώς αλλα δεν είμαι εκτός πραγματικότητας όπως τότε..που γέννησα πρώτη φορα.

Πονέσε η Μελίνα το πρώτο βράδυ που ήμουν σπίτι..έκανα τις οδηγίες του γιατρου όμως της έβαλα και σταγόνες απο άλλη φορα που το είχε ξαναπαθει.
και τελικά ο γιατρός πρόσθεσε την αντιβιωση μόνο.
Έτσι το ξεπέρασε αμέσως.

Είπαμε να κοιμηθεί ...αλλα ο κύριος το παρακάνει! Laughing

demmy29

demmy29
Γεια σας κοριτσακια μου.εξετασεις αιματος και αλλες εκανα,το κτγ βγηκε καλυτερο απο της δευτερας.θα κανω καθε μερα κτγ τελικα.εκανα ενεση και αυριο παλι.θα κανω καισαρικη για να μην ταλαιπωρηθει το παιδακι μου.σημερα δεν κλαιω.η κορτιζονη επηρεασε μαλλον κι εμενα.σας ευχαριστω κοριτσια για ολα.μελινομαμα πολλα φιλακια στα πατουσακια.οσες θηλαζετε υπομονη...εμενα μπορει να εχει θεματα σιτισης κ μου ειπαν να παρω κ θηλες για προωρα.αχ παναγια μου βοηθα...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy29 έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου.εξετασεις αιματος και αλλες εκανα,το κτγ βγηκε καλυτερο απο της δευτερας.θα κανω καθε μερα κτγ τελικα.εκανα ενεση και αυριο παλι.θα κανω καισαρικη για να μην ταλαιπωρηθει το παιδακι μου.σημερα δεν κλαιω.η κορτιζονη επηρεασε μαλλον κι εμενα.σας ευχαριστω κοριτσια για ολα.μελινομαμα πολλα φιλακια στα πατουσακια.οσες θηλαζετε υπομονη...εμενα μπορει να εχει θεματα σιτισης κ μου ειπαν να παρω κ θηλες για προωρα.αχ παναγια μου βοηθα...

εσυ πρεπει οπωσδηποτε να θηλασεις, εστω το πρωτογαλα. θα της κανει καλο της τοσοδουλας. βρες συμβουλο απο τωρα και μιλα. μην το αφησεις στην τυχη του δημητρα, θα χρειαστει οσο περισοτερο μαμαδογαλατακι η μπεμπα.

συγνωμη ρε κοριτσια αν με ακουτε και λεω για συμβουλους, οχι δεν παιρνω ποσοστα, απλα επειδη δενηξερα και δεν ειχα ενημερωση καθολου εχασα το θηλασμο της ιωαννας. πηρε μονο 13 μερες γαλα. αν ειχα ομως συμβουλο θα ειχα γυρισει το γαλα και θα επαιρνε η ιωαννιτσα μου. οχι δεν επαθε κατι πυο δεν θηλασε, οπως αλλωστε τοοοοοσα παιδια, αλλα γιατι να μην το παρουν αγου τους κανει τοοοοοσο καλο και ειναι και φριιιιιι Wink .

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις