726 Απ: Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 Πεμ Νοε 15, 2012 5:26 am
demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Το ψαχνω ηδη γιατι μου το ειπε κ η γιατρος σημερα.επειδη μπορει να εχει δυσκολιες να φαει πρεπει να ειμαστε ετοιμοι.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μαμακα μου έγραψε:ευη νομιζω οτι ειναι οκ.αλλα...δεν ειμαι σιγουρη, λογο οτι δεν θηλασα ποτε κατευθειαν. με εφαγε το θηλαστρο και τα μπουκαλακια.
ρε συ ειναι οντως κουκλος ο γιος σου, χωρις πλακα....
αλλαξε τα τικερακια σου οταν μπορεσεις. και τραβα κοιμησου. ξεκουρασου
crazymommy έγραψε:Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε; Δεν σας διάβασα, μπήκα όμως να σας πω ότι τελικά γέννησα σήμερα το μεσημέρι στις 12:20 με φυσιολογικό τοκετό μια πανέμορφη μπεμπούλα 3630! Λεπτομέρειες άλλη στιγμή, σας φιλώ!
ζωουλα μου προετοιμαζεται το σωμα σου.θα ςχεις ευκολο τοκετο.!πολλα φιλια!zooula1985 έγραψε:crazymommy έγραψε:Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε; Δεν σας διάβασα, μπήκα όμως να σας πω ότι τελικά γέννησα σήμερα το μεσημέρι στις 12:20 με φυσιολογικό τοκετό μια πανέμορφη μπεμπούλα 3630! Λεπτομέρειες άλλη στιγμή, σας φιλώ!
να σου ζησειιιιιιιιιιιιιιιιι να ειναι καλουχο και γερο το μπεμπακι ...αχχχχχχ τι ωραια πολλα πολλα γεννητουρια εχουμε τελειαααααααααααα ...
τι κανετε κοριτσια μου εμεις καλα ειμαστε λιγακι ποναμε αλλα το αντεχουμε για να δουμε ....!!!!
μαμακα μου έγραψε:μαμαμελι μου σε ζηλευω....μπυριτσα ε?!
κανε υπομονη με την τομη 3 4 μερες ειναι θα περασουν. μιτροταν κατι θαυματουργα χαπακια.ρωτα τον γιατρο.εμενα με σωσαν στην ιωαννα.
περαστικα στην μελινουλα.κριμα μωρε
ποναει η ωτιτιδα. κανε υπομονη μαζι της και μην ξεχασετε να της παρετε ενα δωρο απο τον μπεμπη.εμεις εχουμε ηδη παραγγελια.
μαρια πως πας με τον θηλασμο? μαλλον δεν βαζεις το μωρο σωστα.πεταξε τις ψευτοθηλες καλη μου.με κατι τετοιες μακακιες εχασα το θηλσασμο στην ιωαννα και ακομα με στεναχωρει. μην σε αγχωνω ομως ακομα και αν δδεν τα καταφερετε δεν εγινε και κατι. τα φιλια μου στην μπεμπουλα σου.
δημητρουλα μου εσενα θα σε παρω τηλ.να παει 5,3 μην κοιμασαι και μετα μαναρακι μου ε?
συμπεθερα μου, μαιρη , τι κανετε?
σημερα θα παρω τηλ και την μαρκελλα την εχασα μερες.
αλικη να σου ζησει!
η χριστινα μας?
αλικη να σου ζησει η μπεμπουλα.να ειναι γερη ευχομαι και καλη λοχεια.οταν γυρισεις σπιτι πες μας εντυπωσεις απο την κορη σου με το μωρο.crazymommy έγραψε:Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε; Δεν σας διάβασα, μπήκα όμως να σας πω ότι τελικά γέννησα σήμερα το μεσημέρι στις 12:20 με φυσιολογικό τοκετό μια πανέμορφη μπεμπούλα 3630! Λεπτομέρειες άλλη στιγμή, σας φιλώ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης