Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
531 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 531 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Το ψαχνω ηδη γιατι μου το ειπε κ η γιατρος σημερα.επειδη μπορει να εχει δυσκολιες να φαει πρεπει να ειμαστε ετοιμοι.

evi86

evi86
Καλησπερα σας κοριτσια!Τι κανετε;Εμεις μια χαρα,αν εξαιρεσετε οτι το βραδυ πεταγομουν καθε μιση ωρα για να δω αν ειναι καλα ο μπεμπης.Δεν με κουραζει καθολου ομως.Ολη μερα κοιμαται.Να κανω μια ερωτηση προς τις ηδη μανουλες.Οταν θηλαζατε κοιμοταν κατευθειαν το μωρο;Εμενα κοιμαται πανω στο στηθος.Πειραζει;Μηπως δεν τρωει κανονικα ετσι οσο θα επρεπε;Παντα γινεται αυτο.

Μαρακι μου μια χαρα ειναι ο μπεμπης δηλαδη.Αντε οταν πατε σπιτακι θελω να μας πεις τις αντιδρασεις της Μελινας.Περαστικουλια κιολας για την φατσα.
Αθανασια τελεια η φωτο!Σε λιγο καιρο θα βγαλετε κι αλλη αλλα θα ειστε 4!
Δημητρουλα μου ανεβα.Σε λιγο θα εχεις την μπεμπουλα σου μωρε και θα πανε οοοοολα καλα!
Αλικακι με το καλο!Με ενα πονο και να γεννηθει αλλο ενα υγιη μωρακι!
Χριστινακι μαλλον θα εχεις γεννησει ηδη εσυ!Να ειναι το μωρακι σας παντα υγιη και καλοτυχο κοπελα μου!
Πολλα φιλια στα υπολοιπα κοριτσια...Συγχωρεστεμαι αν ξεχασα καμια....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευη νομιζω οτι ειναι οκ.αλλα...δεν ειμαι σιγουρη, λογο οτι δεν θηλασα ποτε κατευθειαν. με εφαγε το θηλαστρο και τα μπουκαλακια.
ρε συ ειναι οντως κουκλος ο γιος σου, χωρις πλακα....
αλλαξε τα τικερακια σου οταν μπορεσεις. και τραβα κοιμησου. ξεκουρασου Very Happy Very Happy

evi86

evi86
μαμακα μου έγραψε:ευη νομιζω οτι ειναι οκ.αλλα...δεν ειμαι σιγουρη, λογο οτι δεν θηλασα ποτε κατευθειαν. με εφαγε το θηλαστρο και τα μπουκαλακια.
ρε συ ειναι οντως κουκλος ο γιος σου, χωρις πλακα....
αλλαξε τα τικερακια σου οταν μπορεσεις. και τραβα κοιμησου. ξεκουρασου Very Happy Very Happy

Εμοιασε στην μανα του χιχι...δεν μπορω να κοιμηθω με ηρεμια πεταγομαι συνεχεια για να δω αν ειναι καλα.Δεν με κουραζει καθολου προς το παρον τουλαχιστον

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου όλα καλά?

Για λίγο μπαίνω γιατί έχω μπλέξει με διάφορα..

Το πρωί ήμουνα στο Mall και το απόγευματο-βραδάκι θα πάω θέατρο με τον καλό μου. Αν και με πονάει η μέση μου λίγο, αλλά θα το αντέξω.

Δήμητρα, όλα καλά θα πάνε, λίγο υπομονή και θετική σκέψη!!!!

Νέα απο τις σημερινές δεν έχουμε, άντε περιμένουμε!!

Α, δείτε κι αυτό, είναι διαγωνισμός για Babylino
http://www.athinorama.gr/contests/babylino/

Πάω να ξαπλώσω μπας και μου περάσει η μέση.

demmy29

demmy29
Ευη μου ετσι εκανε κ της φιλης μου.της ειχαν πει να θηλαζει δεκα λεπτα στο ενα κ δεκα στο αλλο.αν κοιμοταν κατα την ωρα του θηλασμου της ειχαν πει να τον χαιδευει στα μαγουλακια μπας κ ξυπναει και οταν εκλαιγε αμεσως στο στηθως.επισης ανα δυο ωρες ειτε ξυπναει απο μονο του,ειτε οι.σιγα σιγα το αυξησε.ειναι τεσσαρων μηνων κ θηλαζει αποκλειστικα.κολοικους ειχε λιγους.προσεχε πολυ τη διατροφη της ομως.αν εχεις απορειες παρε στην κλινικη που γεννησες να σου τις λυσουν.φιλακια στα πατουσακια.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε; Δεν σας διάβασα, μπήκα όμως να σας πω ότι τελικά γέννησα σήμερα το μεσημέρι στις 12:20 με φυσιολογικό τοκετό μια πανέμορφη μπεμπούλα 3630! Λεπτομέρειες άλλη στιγμή, σας φιλώ!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε; Δεν σας διάβασα, μπήκα όμως να σας πω ότι τελικά γέννησα σήμερα το μεσημέρι στις 12:20 με φυσιολογικό τοκετό μια πανέμορφη μπεμπούλα 3630! Λεπτομέρειες άλλη στιγμή, σας φιλώ!

να σου ζησειιιιιιιιιιιιιιιιι να ειναι καλουχο και γερο το μπεμπακι ...αχχχχχχ τι ωραια πολλα πολλα γεννητουρια εχουμε τελειαααααααααααα ...
τι κανετε κοριτσια μου εμεις καλα ειμαστε λιγακι ποναμε αλλα το αντεχουμε για να δουμε ....!!!!

demmy29

demmy29
Καλη μου αλικη να σου ζησει...να ναι γερο και τυχερο!πολλα πολλα φιλακια στα πατουσακια!

demmy29

demmy29
zooula1985 έγραψε:
crazymommy έγραψε:Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε; Δεν σας διάβασα, μπήκα όμως να σας πω ότι τελικά γέννησα σήμερα το μεσημέρι στις 12:20 με φυσιολογικό τοκετό μια πανέμορφη μπεμπούλα 3630! Λεπτομέρειες άλλη στιγμή, σας φιλώ!

να σου ζησειιιιιιιιιιιιιιιιι να ειναι καλουχο και γερο το μπεμπακι ...αχχχχχχ τι ωραια πολλα πολλα γεννητουρια εχουμε τελειαααααααααααα ...
τι κανετε κοριτσια μου εμεις καλα ειμαστε λιγακι ποναμε αλλα το αντεχουμε για να δουμε ....!!!!
ζωουλα μου προετοιμαζεται το σωμα σου.θα ςχεις ευκολο τοκετο.!πολλα φιλια!

Μπου

Μπου
Δημητρουλα μου εχεις pm.!!!
Ευη μου τι κουκλο μπεμπη εκανες!!!! θα σου ετοιμασω αλλη νυφη μη μου τον χαρισεις καπου!! λιιιιγη υπομονη καντε και θα σου την "φτιαξουμε"οκ;;;
Αντε "μεγεια" και τα καινουρια μωρακια!!!!!!

maria1984

maria1984
μαμακα μου έγραψε:μαμαμελι μου σε ζηλευω....μπυριτσα ε?!
κανε υπομονη με την τομη 3 4 μερες ειναι θα περασουν. μιτροταν κατι θαυματουργα χαπακια.ρωτα τον γιατρο.εμενα με σωσαν στην ιωαννα.
περαστικα στην μελινουλα.κριμα μωρε
ποναει η ωτιτιδα. Sad κανε υπομονη μαζι της και μην ξεχασετε να της παρετε ενα δωρο απο τον μπεμπη.εμεις εχουμε ηδη παραγγελια.

μαρια πως πας με τον θηλασμο? μαλλον δεν βαζεις το μωρο σωστα.πεταξε τις ψευτοθηλες καλη μου.με κατι τετοιες μακακιες εχασα το θηλσασμο στην ιωαννα και ακομα με στεναχωρει. μην σε αγχωνω ομως ακομα και αν δδεν τα καταφερετε δεν εγινε και κατι. Very Happy τα φιλια μου στην μπεμπουλα σου.

δημητρουλα μου εσενα θα σε παρω τηλ.να παει 5,3 μην κοιμασαι και μετα μαναρακι μου ε?

συμπεθερα μου, μαιρη , τι κανετε?
σημερα θα παρω τηλ και την μαρκελλα την εχασα μερες.
αλικη να σου ζησει!

η χριστινα μας?

Αθανασία μου με τις ψευδοθυλες δεν έκανα τίποτα... Ήρθε σήμερα μαια στο σπιτι μου αλλα κ πάλι δεν πιάνει το μωρο επειδη ειναι μικρές οι θυλες μου 3 ώρες το παλευαμε αλλα θα ξανάρθει κ αύριο κ για όσο χρειαστει μέχρι να τα καταφέρει το μωρο... Προς το παρών όμως επειδη άρχισα να έχω γάλα το βγάζω με θυλαστρο για να τρώει έστω κ έτσι το μωρο το γάλα μου ... Εύχομαι πάντως σύντομα να μην το ξαναχρησιμοποιησω κ να τρώει αμέσως απο το στηθος μου ....

maria1984

maria1984
Αλίκη μου να σου ζήσει η κορούλα μου κ καλη ανατροφή να έχει ... Σε σένα εύχομαι καλη λοχεια να έχεις κ να χαίρεσαι κ τα 2 παιδάκια σου ...

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλησπέρα πέρα για πέρα και από εμένα.. Very Happy Very Happy Να σου ζήσει Αλίκη μου,η μπεμπούλα,υγιέστατη κ δυνατή να είναι..και σ εσένα καλή λοχεία!Αν δεν προλάβω το Χριστινάκι,να της ζήσει η κοράκλα,όλα τα καλα του κόσμου με πρώτο την υγεία!Πληθύνονται τα μωράκια,αυτά είναι!Εγώ ως συνήθως στο τρέξιμο..με τις ώρες θηλασμός,οπότε Μαρία μου μην πτοείσαι..εμένα πιάνει μια χαρά από την αρχή,αλλά χρειάστηκε να μάθουμε κ η μικρή κ εγώ,και δεδομένων των ψυχολογικών παραγόντων δεν είχα όσο γάλα θα ήθελα στην αρχή..όποτε με σύγχυζεί στο μετέπειτα κάποιος,περιορίζεται,γι αυτό προσπάθησε και μείνε ήρεμη!Μια και οι εξωτερικοί παράγοντες ποτέ δεν σταματάνε,κ ειδικά αν είναι οικογενειακοί στην περίπτωση μου και σου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι.. Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 30 311356 Drama queen καταστάσεις που ποτέ δεν φταίει η καημένη μαμά αλλά όλοι οι υπόλοιποι..ουφ ,ελπίζω να μην σας ζάλισα.. Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες και τα μωράκια!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 30 50580 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 30 417472 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 30 417472

eirini2

αλικη να σου ζησει η μπεμπουλα.να ειναι γερη ευχομαι και καλη λοχεια.οταν γυρισεις σπιτι πες μας εντυπωσεις απο την κορη σου με το μωρο.

mamameli

Αλικακι ήρθε τελικά στο 7;
Να σου ζήσει γλυκιά μου!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ!!!!! Ξεκινήσαμε και τους θηλασμούς και όλα καλά προς το παρόν, αν και είναι νωρίς ακόμη! Κάποια στιγμή θα βρω χρόνο να σας περιγράψω τα γεγονότα και πώς εξελίχτηκε ο τοκετός!

Κανένα νέο από τη Χριστίνα ή την Ελένη;

Μανούλες εύχομαι καλό μας κουράγιο! Εγκυούλες μου υπομονή, σύντομα έρχεται και η σειρά σας!!!

Χαχα, Μελινομαρία μου λες τελικά να είμαι εγώ το νούμερο 7; Δεν έχουμε και κάνα νέο από τα άλλα κορίτσια!

Σας φιλώ και πάλι, να έχετε ένα όμορφο βράδυ!!!

maria1984

maria1984
Πρέπει να ανανεωσουμε κ την λίστα μας σιγα σιγα ...

demmy29

demmy29
Καλημέρα κορίτσια μου... Όλα τέλεια να σας πάνε λεχωνούδια μου! Και ο θηλασμός και όλα. Λογικά θα ακούσουμε γεννητούρια και σήμερα! Εγώ πάω για κτγ και ενεσούλα πάλι. Να σας ρωτήσω όσες πάνω κάτω είστε στη δική μου εβδομάδα... Πόσες φορές τη μέρα ακούτε λόξυγγα;
Αναστασία μου, γλυκιά μου φιλενάδα, πόσο πολύ σε αγαπώ το ξέρεις, αν και δε μου κάνεις τη χάρη να σε πετυχω τσατ... Ματάκια πάω να σου στείλω π.μ κ μου λέει ότι δε δέχεσαι π.μ. Εγώ την ξέρω τη λύση βέβαια... Τσέκαρε τα μέιλ σου! Φιλιά πολλά σε όλες και όλους! Έχουμε και ωραίους μπέμπηδες πια!
Όντως της Εύης (φτου φτου) είναι πάρα πολύ όμορφος! Σκέτο κουκλί! Να το χαίρεσαι αγάπη μου!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!
αλικη να την χαιρεσαι την μπεμπα σου. καλη λοχεια κουκλα μου να εχεις.
που ειναι η χριστινα και η ελενη οεο?
ποια εχει το τηλ της μαριλου να την παρει να μαθουμε γεννησε τι εκανε?
μαρια μου μην αγχωνεσαι με τις θηλες. θα μαθει η μπεμπουλα. αφου ερχεται μαια ολα καλα θα πανε. -και επαναλαμβανω και να μην θηλασει ενα μωρο πολυ, μια χαρα παιδια γινονται, βλ ιωαννα Very Happy
δημητρουλα καλημερα.που εισαι?
εχω ενα καρο δουλειες σημερα.πφ δεν εκανα τιποτα εχθες.πηρα την ιωαννα και πηγαμε βολτα να ταισει τα πουλακια. γυρισα λες και ειχα σκαψει μια οικοδομη. σημερα ομως δεν την γλυτωνω....μαγειρεμα-ρεβυθακια ωραιοτατα-, λιγο σιδερωμα να φευγει, να μπουν τα ρουχα μεσα, ξεσκοσνισμα....ουφ κουραστηκα που τα εγραψα καλε..... φιλακια πατουσιτσες μου.....

eirini2

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?εμεις ειμαστε καλα.χτες βγηκα λιγο περπατησα χωρις το παιδι φυσικα για να μην το κυνηγαω και οταν καθησα μετα με πονουσαν τα κοκαλα μου εκει κατω στην ευαισθητη περιοχη λες και ειχα κανει γυμναστικη.
κανενα νεο απο χριστινα ελενη?

eirini2

κοριτσια μολις ειδα στο φεισμπουκ οτι γεννησε χτες και η ζωη απο χαλκιδικη.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κορίτσια. μπαίνω, διαβάζω αλλά δε βολεύομαι να γράψω. εδώ κ δυο μέρες έχει πονάκια στην κοιλιά ο μπεμπούλης κ εκεί που κοιμάται, κλαίει κ θέλει αγκαλιά ή στήθος για να ηρεμήσει. συνεπώς αν δεν ευχήθηκα ακόμη να με συγχωρέσετε αν κ νομίζω ότι δεν ξέχασα καμία. χριστίνα, πού είσαι οεο; ελένη;
φιλάκια

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζενη παρε αγκαλιτσες το μικρουλακι σου και μην ανησυχεις για εμας. ο πρωτος καιρος ειναι καπως.θα συνηθισουμε ολες μας και παλι εδω θα ειμαστε.....

ζωη να σου ζησει κοριτσι μου! μπαινω φβ να ευχηθω.

μαρκελα που εισαι οεο???????

Maryanastasia

Maryanastasia
κορίτσια μου καλημέρα!!!

γεια σου Αθανασία μου (γιου σι? σπεσιαλ χαλοου του γιου)

Αλίκη μου να σου ζήσει!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 30 215994

Αυτό που μου συνέβη σήμερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΩ ΡΕΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Σηκώθηκα το πρωί και μου λέει ο καλός μου πήρε ο μπαμπάς σου και ο αδελφός σου και μου είπαν πως είναι εκείνοι στο γραφείο και να μην πας να κάτσεις να ξεκουραστεις! Και κοιμήθηκα. Και ήπια καφέ ΚΑΛΕ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!

Δήμητρα μου τι κάνει η τοσοδούλα??? Εγώ που είμαι 34 εβδομάδων την ακούω κάθε ώρα περίπου και ειδικά όταν κάθομαι. Οταν είμαι όρθια δεν την ακούω σχεδόν ποτέ!

Εχουμε και ντόπλερ την Δευτερα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις