Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mary μου,λόγω επαγγέλματος κ εγώ (νοσηλεύτρια ) γνώριζα ήδη αρκετά πραγματάκια,όμως και σε άλλα έψαξα,διάβασα και έμαθα σε όλη την διάρκειατης εγκυμοσύνης,είχα τον χρόνο...Βοήθεια δεν χρειάστηκακ δεν ζήτησα από την μάνα μου,πέρα του ότι μου σιδέρωσε κανα 2 φορές..να είμαι ειλικρινής τον εαυτό μου εμπιστεύομαι πιο πολύ από όλους,όπως γνωρίζω και συνήθως όση περισσότερη βοήθεια ζητάς,τόση παρέμβαση θα έχεις..ειδικά αν η μανούλα σου είναι παρεμβατική κ κάνει του κεφαλιού της..έπειτα η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως..συνέχεια θα είσαι με το παιδί,οπότε θες δε θές θα μάθεις Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 35 328109 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 35 328109

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κι εγώ ιδέα δεν έχω από βρεφική φροντίδα, πόσο μάλλον που το δικό μου βρεφάκι θα έχει ένα σωρό περισσότερη ανάγκη για περιποίηση λόγω υπολειπόμενης ανάπτυξης. Ότι μας δείξουν στη κλινική. Από κει και πέρα θα έρθει φυσικά η μαμά μου τις πρώτες μέρες να βοηθήσει, αλλά μόνο με τις δουλειές του σπιτιού επειδή θα κάνω καισαρική. Όλα θα τα βρούμε. Μαράκι, της φίλης μου το κοριτσάκι τρείς μήνες βράδυ δεν την άφησε να κοιμηθεί από τα πονάκια και είχε πανικοβληθεί. Ρώτησε καλό μου τον παιδίατρο να σου πει τι να κάνεις. Υπάρχουν και κάποιες στάσεις που τα βάζεις και ανακουφίζονται. Δεν παθαίνει όμως κάτι το μωράκι σου. Μια χαρά είναι, απλά ζορίζεται. Τα έχουν αυτά τα μωράκια... Πολλά φιλιά!
Γειά σου Φωτεινούλα μας με την κουκλίτσα σου... Γειά σου Μαρκέλλα μου!!! Μαιρούλα; Άντε, χαλαρά στη δουλίτσα πιά ματάκια...

evi86

evi86
Καλα κοριτσια κι εγω αν δεν ειχα την μανουλα μου δεν θα τα εβγαζα περα μονη.Την δευτερα ομως πρεπει να φυγει αλλα την θελω εδω,νοιωθω ασφαλεια μαζι της.Οσο για τα ξενυχτια δεν εχουμε πολλα.Ο μπεμπης κοιμαται συνεχεια και κλαιει μονο οταν πειναει.Τα βραδια ειναι λιγο ανησυχος μονο.

Maryanastasia

Maryanastasia
την μανούλαμου θα φέρω. Με την μαμά μου δεν έχω τσακωθεί ΠΟΤΕ 30 χρόνια. <3

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια μου....
τι κανετε? πονατε ε? εμ φυσιολογικο στις προχωρημενες εβδομαδες. φανταστειτε οτι ολα μας τα οργανα εχουν συμπιεστει και εχουν αλλαξει θεση.κουβαλαμε κυριολεκτικα πλεον ενα ακομα ανθρωπο στην κοιλια μας.και οχι επανω, μεσα. υπομονη σε ολες....
μανουλιτσες φιλακια στα μωρακια!
μαρια ειναι κουκλι το μωρο σου! πω πω μαλλι.... εχω συνηθισει απο την ιωαννα που ηταν καραφλιτσα και οτιδηποτε σε μαλλι μου φαινεται περιεργο. η πλακα ειναι οτι ο μπεμπης με βαση τα λεγομενα της εμβρυολογου εχει πολυ μαλλι....για να δω θα πεσει μεσα.
περιμενουμε αυριο την νονα της ιωαννας για φαγητο και μου εχει φυγει ο κ@λος....μαριναρισα το κατσικακι, εφτιαξα σπανακοπιτα και τζατζικακι λαιτ-δεν αντεχω σκορδο ντε-, σε λιγο λεω να φτιαξω και μηλοπιτα, οποτε αυριο να εχω μονο να ψησω το κρεας. καλα επιχειρησα να φτιαξω και κατι μπισκοτα, αλλα τα πεταξα κατευθειαν....πληρης αποτυχια.
πολλα ειπα πααααλι. φιλακια κοπελιτσες!!! Very Happy Very Happy

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαιρη τι κανεις? στολισες μουρλοκομειο?
εγω τις ειχα διωξει και τις 2. Twisted Evil
προτιμησα μονη μου, με βοηθεια του ταριφακου εννοειται. τωρα ομως τους εχω μοιρασει τις δουλειες απο τωρα. η μια θα μαγειρευει και η αλλη θα καθαριζει χιχιχιιχι.μακρια ομως αποτ ην ιωαννα και τον μπεμπη τους ξηγηθηκα.

Maryanastasia

Maryanastasia
Να είδατε αυτά διαβάζω και λέω πάει κορίτσι μου άχρηστη είσαι...εμε΄να όταν έρχεται κόσμος το πολύ πολύ καμια καρμπονάρα να τους φτιάξω....και η άλλη λέει κατσίκια και μηλόπιτες...

evi86

evi86
Γεια σας κοριτσαρες μου!Εμεις μολις φαγαμε και αλαχτηκαμε.Ειμαι πτωμα.Παω να πεσω στο κρεβατι μου γιατι σε λιγες ωριτσες ξανασηκωνομαι...Αθανασια εγω την καημενη την μανουλα μου την εχω βαλει να τα κανει οολλα

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλη μου οταν δουλευα, τους πηγαινα εξω, ουτε στο σπιτι δεν προλαβαινα. τωρα ομως που ειμαι μια χαρωπη νοικοκυρα δεν εχω που να εκτονωσω την ενεργεια μου και ασχολουμαι με τετοια. ασε που πρεπει το παιδι να τρωει απο ολα. δεν το εχω μην νομιζεις, απλα προσπαθω. τα μπισκοτα αποτυχια ηταν και η πλακα ειναι οτι η ιωαννα τα εψαχνε και μου ελεγε δωσε μου να φαω μονο ενα μαμα..... Laughing Laughing

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi86 έγραψε:Γεια σας κοριτσαρες μου!Εμεις μολις φαγαμε και αλαχτηκαμε.Ειμαι πτωμα.Παω να πεσω στο κρεβατι μου γιατι σε λιγες ωριτσες ξανασηκωνομαι...Αθανασια εγω την καημενη την μανουλα μου την εχω βαλει να τα κανει οολλα

μα γιατι δεν ερχεται η καλη σου πεθερα να βοηθαει?! -ρητορικη ερωτηση- Laughing Laughing
αληθεια γραψε μας για την αντιδραση της με το μωρο καποια στιγμη.ερχεται το βλεπει?
φιλια ρουφηχτα στο γιο σου οτν κουκλο

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Τελευταία βραδυά απόψε στο μαιευτήριο και από αύριο σπιτάκι μας πάλι! Ανυπομονώ να δω και τη "μεγάλη" που μου έχει λείψει τόσο πολύ και έχω και άγχος για τις αντιδράσεις της!!! Όσο για τη μικρή.. έχουμε αρχίσει τους μαραθώνιους θηλασμούς! Αλλά δε θέλει καθόλου να κοιμάται στο πυρεξάκι της, θέλει μόνο στην αγκαλιά μου ή διαφορετικά στο κρεβάτι δίπλα μου για να με μυρίζει.. Καλά αρχίσαμε! Τουλάχιστον ο θηλασμός πάει πολύ καλά και ως έμπειρη δε χρειάστηκα καθόλου βοήθεια από τις μαίες.

Μαρία μου πολύ πιθανόν το μωράκι σου να ξεκίνησε κολικούς, αν και δε στο εύχομαι! Οι κολικοί δεν ξεκινάνε απαραίτητα στη 14η μέρα, η Δανάη είχε πολλούς και ξεκίνησαν από την 7η μέρα περίπου..! Αν είναι όντως κολικοί τελικά θα χρειαστείς πολλή υπομονή και κάποιες συμβουλές (μασαζάκι, ζεστές κουβερτούλες, να προσεχείς τι τρως και να δίνεις κάθε φορά από ένα μόνο μαστό αν θηλάζεις).

Κοριτσάκια μου θα τα βγάλετε πέρα μια χαρά. Ο,τι χρειάζεται σας το δείχνουν και στο μαιευτήριο, αλλά αν έχετε βοήθεια σε μαγείρεμα και δουλειές ακόμα καλύτερα! Για όλα τ' αλλά να εμπιστεύεστε μόνο τους ειδικούς!

Έγκυούλες μου που πονάτε, πόσο σας νιώθω!!! Υπομονή λίγο ακόμη και μετά θα τα ξεχάσετε όλα!!!!!

Σας φιλώ!!!

evi86

evi86
Δεν με θελει ο υπνος μαλλον.Λιγο ξαπλωσα και μολις με επιασε ο γλυκος υπνος αρχισε το κλαμα ο μικρος.Αν και ηταν ξυπνιος ο αντρας μου και η μανουλα μου και πηγαν κατευθειαν πεταχτηκα και πηγα κοντα του.Τωρα μου φυγε κιολας οποτε μετα τις 12μιση-1 με βλεπω να κοιμαμαι....

evi86

evi86
μαμακα μου έγραψε:
evi86 έγραψε:Γεια σας κοριτσαρες μου!Εμεις μολις φαγαμε και αλαχτηκαμε.Ειμαι πτωμα.Παω να πεσω στο κρεβατι μου γιατι σε λιγες ωριτσες ξανασηκωνομαι...Αθανασια εγω την καημενη την μανουλα μου την εχω βαλει να τα κανει οολλα

μα γιατι δεν ερχεται η καλη σου πεθερα να βοηθαει?! -ρητορικη ερωτηση- Laughing Laughing
αληθεια γραψε μας για την αντιδραση της με το μωρο καποια στιγμη.ερχεται το βλεπει?
φιλια ρουφηχτα στο γιο σου οτν κουκλο

Αθανασια η πεθερα αποδιχτηκε πολυ γουρουνα(οχι οτι δεν το ηξερα αλλα το επιβεβαιωσε και σε ολους τους αλλους).Με πηρε τηλ την 2η μερα που ημουν στο μαιευτηριο για να ευχηθει και απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση.Ουτε να τον δει δεν ηρθε.Ο πεθερος μου ηρθε για 10 λεπτα τον ειδε εβγαλε μια φωτογραφια και εφυγε.Τι να πω η γυναικα;;;Εσεις πως θα την χαρακτηριζατε;Δεν λεω και τιποτα γιατι σκεφτομαι τον αντρα μου...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eλα ρε Ευη, σοβαρα μιλας? Ε, δεν το περιμενα τοσο πολυ πια! Και μενετε διπλα! Τι ανθρωποι υπαρχουν. Το παιδι του παιδιου σου ρε δεν πας να δεις? Αν ειναι δυνατον!!!!!

Εσυ Ευουλα, ξερεις ε? Ξυσου λιγακι. Δεν πιστευω να σε απασχολει....

Αλικακι, με το καλο να πατε σπιτακι σας κοριτσι μου. Να μας πεις καποια στιγμη και νεα απο τις αντιδρασεις της Δαναης.

Αθανασια μου, θελω και γω κατσικακι!!!!

evi86

evi86
markella_p έγραψε:Eλα ρε Ευη, σοβαρα μιλας? Ε, δεν το περιμενα τοσο πολυ πια! Και μενετε διπλα! Τι ανθρωποι υπαρχουν. Το παιδι του παιδιου σου ρε δεν πας να δεις? Αν ειναι δυνατον!!!!!

Εσυ Ευουλα, ξερεις ε? Ξυσου λιγακι. Δεν πιστευω να σε απασχολει....

Αλικακι, με το καλο να πατε σπιτακι σας κοριτσι μου. Να μας πεις καποια στιγμη και νεα απο τις αντιδρασεις της Δαναης.

Αθανασια μου, θελω και γω κατσικακι!!!!

Εγω γραμενη την εχω τον αντρα μου σκεφτομαι.Μανα ειναι αυτη;Μπορει να μην την θελει μεσ'τα ποδια μας αλλα θελω δεν θελω ειναι μανα του αντρα μου.Εχει στεναχωριθει πολυ ο δικος μου.Κι εμενα αν η μανα μου δεν ερχοταν να δει το παιδι δεν ξερω πως θα ενοιωθα...

evi86

evi86
Τι κανεις εσυ Μαρκελλα μου;Κατσικακι λιγουρευτηκες τωρα;

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωπω δεν μπορω να φανταστω πως θα νιωθει ο ταλαιπωρος. Σιγουρα πολυ ασχημα. Δεν ευθυνεται ομως για τον χαρακτηρα της μανας του βεβαια.

Τα παντα λιγουρευομαι αυτες τις μερες. Ακομα και τη μηλοπιτα που υπο κανονικες συνθηκες δεν μου αρεσει καν.
Υπομονη κανω, κοντευω.

Maryanastasia

Maryanastasia
ακου μάνα η γαιδάρα (εξκιουζε μουα) να μην πάει να δει το εγγονάκι της...Αστην κορίτσι μου αν και έχεις δίκιο για τον άνδρα σου νοιάζεσαι εσύ!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φιλεναδα μιας που σε αγαπαω πολυ και σε εχωκαι κοντα θα σου φερω μια μεριδουλα αυριο-εκτος αν δεν τρωγεται χιχιχι-. σορυ αν σε εκανα να ζηλεψεις ρε φιλη.....
ευη να την βαλουμε να κανει παρεα με τον 'πατερα' ου. με πηρε σημερα να μου πει οτι ειδε στον υπνο του οτι γεννησα αγορακι.και με ρωταει αγορι εχεις η κοριτσι? ε μετα απο 9 μηνες με ρωτησε τι εγγονακι περιμενει.αστα κοριτσι μου νιωθω τον αντρα σου οσο δεν παιρνει. ειναι μην σου τυχει. μην του λες τιποτα μωρε. ποναει απο μονος του δεν χρειαζεται να τα ακουει κιολας....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικη τελευταιο βραδυ.κανε υπομονη. μπραβο που τα καταφερες με το θηλασμο.
ασε μαρκελα και εγω εδω και μια βδομαδα πειναω σαν αγελη λυκων-οχι μονο ενας-....παρτυ οι ορμονες. ποσα να παρω σε 2 εβδ ρε γαμωτο????3 4 κιλα? δεν μαμιεται πειναω λεμε....

evi86

evi86
markella_p έγραψε:Πωπω δεν μπορω να φανταστω πως θα νιωθει ο ταλαιπωρος. Σιγουρα πολυ ασχημα. Δεν ευθυνεται ομως για τον χαρακτηρα της μανας του βεβαια.

Τα παντα λιγουρευομαι αυτες τις μερες. Ακομα και τη μηλοπιτα που υπο κανονικες συνθηκες δεν μου αρεσει καν.
Υπομονη κανω, κοντευω.

Πωπω να ειχα καμια μηλοπιτα τωρα...Αμαν βρε Μαρκελλα με εκανες να λιγουρευομαι βραδιατικα.

Maryanastasia

Maryanastasia
εγώ δεν μαμιέται έχω πει εδώ και κανά μήνα και σήμερα χτύπησα λουκουμά και γκούντις...γκοντ χελπ μι

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευη σε εχουμε μακρια καλη μου...θα σου εστελνα και εσενα ενα κομματι.
μαιρη δεν με νοιαζει ποσα θα παρω, θα τα χασω μετα μωρε, οι απαγορευσεις με κουρασανε. οχι αλατι, οχι τυρια-ανθοτυρο μονο-, οχι ψωμι, πατατες, μακαρονια οχι οχι οχι. αι στο καλο. αν εκανα τετοια διαιτα ανευ εγκυμοσυνης θα ημουν πιο αδυνατη απο την καραγιαννη-ετσι δεν λενε το χαζο με τη ανορεξια?-

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ας μοιραστω και αυτον τον προβληματισμο μου μαζι μας:
οπου παμε μα οπου παμε με την ιωαννα, βρισκονται γυναικες-οχι αντρες- που λενε την ιδια ατακα. α η μαμα τι περιμενει?μπεμπη? θα τον αγαπας ε?και θα τον προσεχεις?και δεν θα τον δερνεις? και και και
στην αρχη απαντουσα εγω οτι η ιωαννα ειναι η πριγκιπισα μου και οτι ο μπεμπης εχει την μαμα να τον φροντιζει, και οτι ποτε δεν δερνουμε ανθρωπους και ζωα.
σημερα ομως παραεγινε το κακο, να επιμενει η μαλακισμενη....θα την εδερνα αληθεια σας λεω. ε δεν αντεξα και της λεω εσυ δηλ λεγεσαι γυναικα που διαπαιδαγωγησες παιδια? κανε μου την χαρη και μην ξαναμιλησεις στο παιδι μου. τσαντιστηκε βεβαια και επειδη ειναι γειτονισα της πεθερας θα φαω το θαψιμο της αρκουδας, αλλα δεν αντεξα αλλο ρε γαμωτο. τι ητν νοιαζει τι θα κανουμε ρε φουστη μου?????

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια παω για υπνο.καλο ξεμερωμα σε ολα τα μωρακια μας!
καλο υπνο εγκυουλες-ναι ναι ξερω κομματακι δυσκολο-....
Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις