Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
665 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 665 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

evi86

evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
markella_p έγραψε:Εγω εφτιαξα μοσχαρακι κοκκινιστο με παταουλες τηγανητες για τη μικρη, τον αντρα μου και τους γονεις μου (εμ, καθε μερα στη μαμα τρωμε πλεον, ας της κανω και γω ενα τραπεζι). Και για μενα λιγο μοσχαρακι νεροβραστο με μια βραστη πατατουλα και μπολικη σαλατα ευτυχως. Μωρε δεν θα τελειωσει αυτο το βασανο? Σκαφες θα τρωω τις πατατες!!!!! Και σαλτσες. Και μετα θα πινω και λιτρα coca cola. Και θα βουταω και ψωμι στη σαλτσα. Και στο καπακι θα τρωω και γαλακτομπουρεκο! Και οτι αλλο γουσταρω. αμαν πια!

Πωπωπω μου ανοιξες την ορεξη.Μπορει να εσκασα με οτι εφαγα αλλα τωρα που ειδα ολ αυτα που ειπες νομιζω πως εχω αρκετο χωρο ακομα

maria1984

maria1984
Γεια σας κοριτσακια , δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας τώρα, μπήκα μόνο να σας πω ένα γεια κ ότι εμείς είμαστε καλα απλα βρισκόμαστε στο στάδιο της προσαρμογής... Κάπου είδα ότι η Στέλλα γεννάει αύριο κ θέλω να της ευχηθώ με το καλο να έρθει το μωρακι της κ να ειναι γερο κ δυνατο... Εμείς λόγω καισαρικης θα μείνουμε στο μαιευτήριο μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι... Πιστεύω να καταφέρω πιο βραδάκι να μπω να δώ τα νέα σας....Φιλακια!!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φιλακια πολλα Μαρακι μου και σε σενα και στο μπεμπε!!!!

Ευη, θα μπορουσα να φαω τα παντα τωρα και γω!!

evi86

evi86
maria1984 έγραψε:Γεια σας κοριτσακια , δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας τώρα, μπήκα μόνο να σας πω ένα γεια κ ότι εμείς είμαστε καλα απλα βρισκόμαστε στο στάδιο της προσαρμογής... Κάπου είδα ότι η Στέλλα γεννάει αύριο κ θέλω να της ευχηθώ με το καλο να έρθει το μωρακι της κ να ειναι γερο κ δυνατο... Εμείς λόγω καισαρικης θα μείνουμε στο μαιευτήριο μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι... Πιστεύω να καταφέρω πιο βραδάκι να μπω να δώ τα νέα σας....Φιλακια!!!!

Μαρακι μου ως μανουλα πλεον δεν θα εχεις τοσο χρονο οσο πριν οπως ολες μας.Να περνας καλα με το μπεμπακι και τον αντρα σου και να μας λες τα νεα σας.Χαιρομαι που ολα πανε καλα!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω θελω καριοκες, γαλακτομπουρεκο κοσμιδη ζεστο και πιτσα-με παραλλαγη στο πρωτο φωνηεν χιχιχιχι, ενα -μπορει και 2-σφηνακια ασπρη τεκιλα και 2 τσιγαρα μετα.χαχαχαχα
βασικα θελω βολτα σε σκυλαδικο στο μπουρναζι....τι κανουν οι ερμονες....

λοιπον το απογευμα ερχεται κομμωτης για χτενισμα-ισιωμα-. θα ερθει και μια φιλη να κανουμε περιποιηση προσωπου. χιχιχι θα με κανει αυτη μαλλον.....

εμεις φαγαμε κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο λεμονατο. μια χαρα το τσακισαν. εγω κλασσικα πολυ πολυ σαλατα, κοτοπουλακι και 3 πατατουλες.
παω να δω φιλαρακια και επανερχομαι φιλεναδες!ματσ

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρκέλλα υπομονή! Βραστό μοσχάρι???? Μπλιαχ!
Μαρία φιλάκια!!!!! Πως τα πας με τον θηλασμό?
Εγώ μόλις υελείωσα το σίδερο, κ ετοιμάζομαι να πάω το Λιζάκι βόλτα.
Αλλά έχω μια ερώτηση λίγο ...περίεργη. Είναι δυνατόν να υπάρξει ρήξη υμένος κ να τρέχουν τα νερά ....με δόσεις?

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenisig έγραψε:Μαρκέλλα υπομονή! Βραστό μοσχάρι???? Μπλιαχ!
Αλλά έχω μια ερώτηση λίγο ...περίεργη. Είναι δυνατόν να υπάρξει ρήξη υμένος κ να τρέχουν τα νερά ....με δόσεις?

Ναι,είναι διαρροή αμνιακού υγρού!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαμακα μου έγραψε:εγω θελω καριοκες, γαλακτομπουρεκο κοσμιδη ζεστο και πιτσα-με παραλλαγη στο πρωτο φωνηεν χιχιχιχι, ενα -μπορει και 2-σφηνακια ασπρη τεκιλα και 2 τσιγαρα μετα.χαχαχαχα
βασικα θελω βολτα σε σκυλαδικο στο μπουρναζι....τι κανουν οι ερμονες....

λοιπον το απογευμα ερχεται κομμωτης για χτενισμα-ισιωμα-. θα ερθει και μια φιλη να κανουμε περιποιηση προσωπου. χιχιχι θα με κανει αυτη μαλλον.....

εμεις φαγαμε κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο λεμονατο. μια χαρα το τσακισαν. εγω κλασσικα πολυ πολυ σαλατα, κοτοπουλακι και 3 πατατουλες.
παω να δω φιλαρακια και επανερχομαι φιλεναδες!ματσ

Τώρα που είπες τεκίλα,πολύ θα το ήθελα να χτυπήσω μια μοχιτάρα! Laughing

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θέλω κινέζικοοοο!Αμάν ρε Εύη,τι τις ήθελες τις γλυκόξινες κοτομπουκιές;;; Sad Crying or Very sad Και μας το κινέζικο είναι λίγο μακριά και δεν μπορώ να στείλω τον αντρούλη,κρίμα είναι!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου!!

Αχ, διάβασα πολλά και δε τα θυμάμαι όλα.

Πρώτο και βασικότερο: Στέλλα με το καλό αύριο να υποδεχθείς το μπεμπάκι σου!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 19 328109

Περιποίηση ναι χρειάζεται, βασικά για εμάς, για να ανεβαίνουμε, απ την άλλη λογικό να αισθανόμαστε κάπως. Κι αν υπάρχει και η έλλειψη "κοκό", έ, φυσικό είναι.

Εμένα έφτιαξε ο καλός μου λιγκουίνι με κρέμα γάλακτος, μπέικον και μανιτάρια. Γιαμ, γιαμ.
Υπομονή βρε κορίτσια εσείς με τις δίαιτες (μεταξύ μας απορώ πώς αντέχετε...). Θα πάρετε το αίμα σας πίσω μετά!!

Και καλέ γιατί κλαίτε? Εγώ καμία αλλαγή στη διάθεσή μου δεν είχα, μια φορά μόνο μ έπιασε και ξέσπασα κάπου στα μισά της εγκυμοσύνης, αλλά κατα τ άλλα αναισθησία!! Hahah!

Μαρκέλλα μου δίκιο έχεις οτι καλό είναι να επισπεύσω τις δουλειές μου. Εκτός απ το να μην τρέχω τελευταία στιγμή,έχω κι ένα φόβο παραπάνω, λόγω του επιχείλιου πλακούντα που διάβασα οτι αν σου κάνει αιμορραγία, το 60% το κάνει μετά την 36η εβδομάδα. Και φοβάμαι μην έχουμε τίποτα τέτοια (χτύπα ξύλο) και μετά αντίο σχέδια και προγράμματα...

Μετά αν μπω στο μήνα μου, ψιλοφοβάμαι να είμαι μακριά απ την Αθήνα για τους ίδιους λόγους, οπότε μάλλον δεν το βλέπω να μου κάθεται το διημεράκι εκτός.

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Patsie έγραψε:Κορίτσια μου!!

Αχ, διάβασα πολλά και δε τα θυμάμαι όλα.

Πρώτο και βασικότερο: Στέλλα με το καλό αύριο να υποδεχθείς το μπεμπάκι σου!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 19 328109

Περιποίηση ναι χρειάζεται, βασικά για εμάς, για να ανεβαίνουμε, απ την άλλη λογικό να αισθανόμαστε κάπως. Κι αν υπάρχει και η έλλειψη "κοκό", έ, φυσικό είναι.

Εμένα έφτιαξε ο καλός μου λιγκουίνι με κρέμα γάλακτος, μπέικον και μανιτάρια. Γιαμ, γιαμ.
Υπομονή βρε κορίτσια εσείς με τις δίαιτες (μεταξύ μας απορώ πώς αντέχετε...). Θα πάρετε το αίμα σας πίσω μετά!!

Και καλέ γιατί κλαίτε? Εγώ καμία αλλαγή στη διάθεσή μου δεν είχα, μια φορά μόνο μ έπιασε και ξέσπασα κάπου στα μισά της εγκυμοσύνης, αλλά κατα τ άλλα αναισθησία!! Hahah!

Μαρκέλλα μου δίκιο έχεις οτι καλό είναι να επισπεύσω τις δουλειές μου. Εκτός απ το να μην τρέχω τελευταία στιγμή,έχω κι ένα φόβο παραπάνω, λόγω του επιχείλιου πλακούντα που διάβασα οτι αν σου κάνει αιμορραγία, το 60% το κάνει μετά την 36η εβδομάδα. Και φοβάμαι μην έχουμε τίποτα τέτοια (χτύπα ξύλο) και μετά αντίο σχέδια και προγράμματα...

Μετά αν μπω στο μήνα μου, ψιλοφοβάμαι να είμαι μακριά απ την Αθήνα για τους ίδιους λόγους, οπότε μάλλον δεν το βλέπω να μου κάθεται το διημεράκι εκτός.

Κλεοπάτρα μου γιατί δεν οργανώνετε καμιά ημερήσια εξόρμηση κοντά;Να πάτε για πικ νικ,να βγάλετε φωτό,να κυλιστείτε στα χορτάρια, με κλειστά κινητά!Απ το τίποτα κάτι είναι κι αυτό!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε σεις? Η Βαρβαρα, η Χριστινα και η Βιβιαν που στο καλο χαθηκαν?
Η Μαριλου θα εφτιαχνε τον υπολογιστη, οκ, μπορει να μην τα καταφερε ακομα, αλλα τα αλλα κοριτσια εχουν χαθει καιρο...

Κλεοπατρα, καλο ειναι να ειμαστε ετοιμες απο νωρις και ας καθομαστε να περιμενουμε μετα με το ενα ποδι πανω στο αλλο, παρα να τρεχουμε. Βλεπω ομως οτι το εχεις μαλλον πολυ αναγκη αυτο το 2μερακι που λες. Ο γιατρος σου συμφωνει? Συζητησε το μαζι του αρχικα.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τη ντόκτορ θα τη δούμε τώρα την Τετάρτη, θα τη ρωτήσω, νομίζω πως αν μπω στο μήνα μου, μετά δε θα με αφήσει... Γι αυτό έλεγα γι αυτή τη βδομάδα, αλλά απ την άλλη σκέφτομαι και τις δουλειές, 20 μέρες έμειναν.
Απ την άλλη ο καλός μου έχει να παραδώσει μια εργασία με το μεταπτυχιακό του μέχρι τις 20 του μηνός και είναι και λίγο αγχωμένος και μ αυτό, και προτιμάει αν κάνουμε κάτι να το κάνουμε αργότερα. Που όσο πιο αργότερα τόσο πιο χλωμό.

Το μονοήμερο είναι πιο εφικτό, ίσως το κάνουμε έτσι. Μια μερούλα π.χ. αυτή τη βδομάδα βόλτα στη θάλασσα για φαγητάκι έξω κλπ., μια άλλη μέρα την άλλη βδομάδα βόλτα στο κέντρο για χαζολόγημα κλπ.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και αυτες οι μινι αποδρασεις ειναι μια χαρα, οτι πρεπει. Τι θελουμε? Λιγακι να ξεφυγουμε.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και ενω περσυ οι γιατροι της λεγαν για χειρουργειο στην μεση και για σπονδυλοδεσια, αυτη το εβαλε στοχο.ξεκινησε προπονησεις μετα απο παροτρυνση ενος και μοναδικου γιατρου.δειλα δειλα και εφτασε εκει που ηθελε. οταν εχει δυναμη ο ανθρωπος!
η αδελφη μου πηρε σημερα μερος στον μαραθωνιο και τερματισε Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 19 215994
σκασμενη εγω που δεν μπορουσα να παω να την υποδεχθω Sad . ηρθε πριν λιγο να μας δειξει το μεταλλιο της. περιττο να σας πω ποσο με εχει συγκινησει η δυναμη της ψυχης της....
της υποσχεθηακ οτι του χρονου θα ειμαστε και οι 4 εκει να την υποδεχτουμε.....

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαμακα μου έγραψε:και ενω περσυ οι γιατροι της λεγαν για χειρουργειο στην μεση και για σπονδυλοδεσια, αυτη το εβαλε στοχο.ξεκινησε προπονησεις μετα απο παροτρυνση ενος και μοναδικου γιατρου.δειλα δειλα και εφτασε εκει που ηθελε. οταν εχει δυναμη ο ανθρωπος!
η αδελφη μου πηρε σημερα μερος στον μαραθωνιο και τερματισε Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 19 215994
σκασμενη εγω που δεν μπορουσα να παω να την υποδεχθω Sad . ηρθε πριν λιγο να μας δειξει το μεταλλιο της. περιττο να σας πω ποσο με εχει συγκινησει η δυναμη της ψυχης της....
της υποσχεθηακ οτι του χρονου θα ειμαστε και οι 4 εκει να την υποδεχτουμε.....

Συγχαρητηρια!!!!!1 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 19 50580 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 19 50580 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 19 50580 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 19 50580 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 19 50580
ΚΑταλαβαινω απολυτα το ποσο σημαντικο ειναι, γιατι η μαμα μου εκανε περσυ σπονδυλοδεσια κι ξερω σε τι κατασταση φτανεις για να κανεις αυτην την επεμβαση.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πολλά μπράβο για την αδερφή σου!! Να τη χαίρεσαι και να την καμαρώνεις!

Πόσο θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν δύναμη ψυχής και δεν το βάζουν κάτω, ούτε παραδίδονται στη μοίρα τους!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ακουστε ωραιο μερος για αποδραση την μιας μερας! στο σοφικο κορινθιας στο σαλουν. εχει και αλογακια-κλεοπατρα μην κανεις καμια αποπειρα να ανεβεις-. ωραια βολτα στο δασος.εχει και ελαφακια. τα ζουζουνια τρεχουν, παιζουν μεσα στην φυση και εχει κατι ταβερνες φιλεναδες στο χωριο τι να σας λεω.....μουρλια....
και μονο 1,5 ωρα -και ουτε-απο αθηνα.
εμεις παμε οποτε μπορουμε και παιενουμε φαγητο απο το σπιτι και το κανουμε πικνικ.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι η αδελφη μου εχει τεραστια δυναμη-απορω μαζι της μερικες φορες- την θαυμαζω και εγω που δεν μασαει. και ολα μονη της ε....καμια βοηθεια απο πουθενα.
μακαρι να της μοιασουν τα παιδια μου!
ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 19 534787

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαμακα μου έγραψε:ακουστε ωραιο μερος για αποδραση την μιας μερας! στο σοφικο κορινθιας στο σαλουν. εχει και αλογακια-κλεοπατρα μην κανεις καμια αποπειρα να ανεβεις-. ωραια βολτα στο δασος.εχει και ελαφακια. τα ζουζουνια τρεχουν, παιζουν μεσα στην φυση και εχει κατι ταβερνες φιλεναδες στο χωριο τι να σας λεω.....μουρλια....
και μονο 1,5 ωρα -και ουτε-απο αθηνα.
εμεις παμε οποτε μπορουμε και παιενουμε φαγητο απο το σπιτι και το κανουμε πικνικ.

Πολύ ωραία ιδέα κορίτσι, να την έχουμε στα υπόψιν! Αλλά τώρα ως έγκυος του 8ου μήνα, έτσι που με πιάνουν μια καούρες, μια μέσες κλπ. φοβάμαι οτι το να κάνω 3 ώρες πήγαινέλα αυθημερόν, θα μου πέσει λίγο βαρύ...
Οσο για τα άλογα, μην φοβάσαι, εδώ δεν ανεβαίνω τον καλό καιρό, θα ανέβω τώρα? Είμαι λιγάκι τσακωμένη με τον αθλητισμό!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το βρήκα το Ράντσο στο ίντερνετ. Πολύ ωραίο όντως!!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε????
ΣΤΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ....να μπεις να μας πεις μετα ..χαχαχα
Συμπεθερα μου με συγκινησες με την αδερφη σου συγχαρητηρια ο θεος να τις δινει παντα δυναμη ...!!!!!!
Κοριτσια σημερα μπηκαμε και επισημα στον μηνα μας πανε τα ψωμια μας ...αχχχ τωρα ανυπομονω περισσοτερο για την στιγμη που θα την δω την μπεμπα μπυ ..!!αυριο εχουμε γιατρο για να δουμε τι θα μας πει , οσο για μποτε κοριτσια μου εγω κανω οτι εκανα και πριν δεν παραμελησα τον ευατο μου απλα δεν μπορω να ξυρισω τα ποδια μου εβαλα μια θεια τα εκανε και τωρα θα βαλω τον αντρουλη χαχαχα ας κανει και αυτος τιποτα!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Οσο για το στολισμα (για τα χριστουγεννα ) λεω τελος του μηνα να το κανω εαν μεχρι τοτε δεν εχουν αλλλαξει τα πλανα μας Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζωη μου καλησπερα. πως εισαι κοριτσακι μου? καλυτερα?

Αθανασια, χιλια μπραβο στην αδερφη σου, μακαρι ο Θεος να της χαριζει παντα δυναμη!

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenisig έγραψε:Μαρκέλλα υπομονή! Βραστό μοσχάρι???? Μπλιαχ!

αν θυμαμαι καλα απ'τα μαθηματα γινεται, αν το μωρο εμποδιζει με το κεφαλακι του την εξοδο, τοτε βγαινουν τα νερα με δοσεις. Συνολικα πρεπει να είναι 1,5 λιτρο νομιζω.

Στελλα με το καλο να γεννησεις κοριτσι μου!!!

Αθανασια μπραβο στην αδερφη σου!! Φανταζομαι ποσο τη καμαρωνεις!!!

εγω κοριτσια σε λιγο θα φτιαξω κεικ σοκολατας γιατι με επιασε τρομερη λιγουρα!!!!!! Θα σκασω αν δε φαω γλυκο!!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Ζωη μου καλησπερα. πως εισαι κοριτσακι μου? καλυτερα?

Αθανασια, χιλια μπραβο στην αδερφη σου, μακαρι ο Θεος να της χαριζει παντα δυναμη!

γεια σου αγαπουλα μου ε! μια ετσι μια αλλιως δεν το βασω κατω..εχθες δεν με αφησε να κοιμηθω η μπεμπα μου κλωτσια που ετρωγα απαπαπαπαπαπαπα...τι να κανουμε ομως λιγο εμεινε!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις