751 Απ: Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 Παρ Νοε 16, 2012 3:09 am
Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μόλις έστειλα μήνυμα στην Μαριλού μόλις μου απαντήσει θα σας ενημερώσω!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
κι εγω της εστειλα μηνυμα πριν καμια ωραMaryanastasia έγραψε:Μόλις έστειλα μήνυμα στην Μαριλού μόλις μου απαντήσει θα σας ενημερώσω!!
mamameli έγραψε:Καλησπέρα!
Εδω κλινικη..όλα καλα..ποναω λίγο αλλα περνάει..
Κάναμε το πρώτο rooming in βράδυ ...ο μπεμπηςηθελε. Αγκαλια και. Αλλαζαμε πάνες συνέχεια..άρχισε να πίνει βλέπεις..εγω δεν κοιμήθηκα κάλα αλλα έκανα καλη πρόβα! φιλακια σε όλες και συγχαρητήρια σε όλες όσες γέννησαν!
Μαίρη χάρηκα πολυ πουειχες day off!,
Φιλακια!αύριο βγαίνω!
δεν ειναι τιποτα μαιρη οι ορμονες φταινε.ή μηπως κλαις επειδη καθεσαι σημερα?Maryanastasia έγραψε:mamameli έγραψε:Καλησπέρα!
Κάναμε το πρώτο rooming in βράδυ ...ο μπεμπηςηθελε. Αγκαλια και. Αλλαζαμε πάνες συνέχεια..άρχισε να πίνει βλέπεις..εγω δεν κοιμήθηκα κάλα αλλα έκανα καλη πρόβα! φιλακια σε όλες και συγχαρητήρια σε όλες όσες γέννησαν!
Φιλακια!αύριο βγαίνω!
Καντον και από εμάς μια αγκαλιά. Κορίτσια δεν πάω καλά κλαίω με το παραμικρό μιλάμε....
αντε με το καλο να πατε σπιτι σας να δεις και το μελινακι σου.mamameli έγραψε:Καλησπέρα!
Φιλακια!αύριο βγαίνω!
eirini2 έγραψε:δεν ειναι τιποτα μαιρη οι ορμονες φταινε.ή μηπως κλαις επειδη καθεσαι σημερα?Maryanastasia έγραψε:mamameli έγραψε:Καλησπέρα!
Φιλακια!αύριο βγαίνω!
Καντον και από εμάς μια αγκαλιά. Κορίτσια δεν πάω καλά κλαίω με το παραμικρό μιλάμε....
μαρια ολα καλα με τον θηλασμο?ελπιζω να τα καταφερνεις.maria1984 έγραψε:Γεια σας κορίτσια πως είστε;;; Εγω με το μωρο δεν προλαβαίνω να πολυμπαινω, πιστεύω να τα καταφέρω το απόγευμα να μπω απο τον υπολογιστή μου να ανεβασω φωτο της μπουμπουκας μου... Είδα στο φεισμπουκ ότι γέννησε κ η Ελένη εχθές . Θα της στείλω μην το απόγευμα να μου πει γιατι δεν θέλω να ενοχλησω τώρα ...
μαρκελλα περαστικα για την κορουλα σου.ο δικος μου εχει λιγο βηχα ακομη.ευτυχως περασε γρηγορα αυτη η ιωση.markella_p έγραψε:Δημητρουλα μου γεια σου, παρτα ολα δικα σου. Ειναι λογικο αγαπη μου να αγχωνεσαι, αλλα θα δεις οτι στο τελος ολα θα πανε πολυ καλα και η τοσοδουλα σου θα σε ανταμειψει συντομα!!!
Υπομονη στις λεχωνες μας με τον θηλασμο. Με το καλο οι υπολοιπες.
Ευη μου, ο γιος σου ειναι κουκλος και ο αντρας σου ευγενεστατος. Να ειστε παντα ευτυχισμενοι.
Μαιρη, ρεπουδια σημερα ε???? ευχαριστησου το!!!!
Αθανασια μου, εδω ειμαι ρε φιλεναδα. Εχω αρρωστη τη μικρη. Σε λιγο θα παμε γιατρο. Την λυπαμαι πια. Εχει ενα μπουκωμα αλλο πραγμα! Ακουω τη φωνουλα της και μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα.
mamameli έγραψε:Να σας ζήσουν αγαπουλες που γεννησατε χθες!
4 μωρα στις 15; Τι μέρα κι αυτη?σήμερα καμία;
Ήρθε η Μελίνα χθες στοκυλικιο ,εψαχνε την κοιλιτσα,
Με ρώτησε για το μωρο και μου είπε εγω μόνο τη μαμα μου θέλω κανέναν άλλον..και έφυγε χωρίς να με χαιρετήσει
Θα της περάσει...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης