Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
566 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 566 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μια χαρα ειναι το μωρακι σου μαιρουλα.κανε τη καμπυλη κ θα ηρεμησεις..τι να κανουμε;πρεπει ολα να ειναι στο μεσο ορο;παραγγελια θα τα κανουμε; φιλακια!εγω γενναω την παρασκευη εκτος απροοπτου...

Maryanastasia

Maryanastasia
Την Παρασκευή?? τι καλά!!!!!!!! Αχ παναγιά μου να μας πάνε όλα καλά δεν ξέρω τι με έπιασε σήμερα στενοχωρήθηκα πολύ αφού έκλαιγα (θα έρθει και η άλλη με τα σκουπόξυλα) καμιά ώρα και μου έβαλε τις φωνές ο δικός μου.
Μα λέω κάθε μα κάθε φορά που πάω κάτι έχουν να μου πούνε....!!

demmy29

demmy29
Μια χαρουλα θα ειναι το παιδακι καλε...ναι σαν ψεμα μου φαινεται...το δικο μου παιδακι;λοιπον φτιαξαμε θεματακι με την αναστασια φιλεναδες.να ερχεστε να λεμε κι εκει τα εσωψυχα...χα!

evi86

evi86
Δημητραααααααααααα παρασκευη;;;;;;;;;Μετρας τις μερες τωρα ε;;Ολα καλα θα πανε και η μπεμπουλα σου θα γεννηθει υγιεστατη.Αχχχ πολυ χαρηκα!

demmy29

demmy29
Μαλλον ευη μου.εκτος απροοπτου βεβαια...δε μπορω να το πιστεψω..καθε μερα παω κι ακυω την καρδουλα της κ σημερα μου ειπε η γιατρος αν αντεξει α την γεννησουμε παρασευη που θα ειμαι 37 και 1.αααχ!μακαρι ολα ν πανε αλα και να βγει γερο το παιδακι μου.γερο και τυχερο!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΣΟΔΟΥΛΑ ΤΗΣ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.Η ΤΟΣΟΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011.
ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.

demmy29

demmy29
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΣΟΔΟΥΛΑ ΤΗΣ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.Η ΤΟΣΟΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011.
ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.
Σ' ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου! Να 'σαι καλά και να ζήσεις με την οικογένειά σου όλα τα καλά του κόσμου! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 38 417472

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy29 έγραψε:Μαλλον ευη μου.εκτος απροοπτου βεβαια...δε μπορω να το πιστεψω..καθε μερα παω κι ακυω την καρδουλα της κ σημερα μου ειπε η γιατρος αν αντεξει α την γεννησουμε παρασευη που θα ειμαι 37 και 1.αααχ!μακαρι ολα ν πανε αλα και να βγει γερο το παιδακι μου.γερο και τυχερο!

αγαπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηρθε η ωρα να δεις την τοσοδουλα σου απιστευτοοοοοο τελειααααααααααα ολα θα πανε τελεια αγαπουλα ολααααααααααααα..........αχχχχχ κ εμεις σημερα καναμε καρδιοτοκογραφο αρχισαμε κατι συσπασουλες οχι πολλες αλλα κατι γινεται τουλαχιστον....την παρασκευη παλι για να την δουμε πως παει και ποτε τελικα θα ξεμυτισει!!!!!

demmy29

demmy29
Ευχαριστώ Ζωούλα μου! Να 'σαι καλά και με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλίτσα! Εγώ πάντως αδυνατώ να το συνειδητοποιήσω!!!Είχες πονάκια καλό μου;

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy29 έγραψε:Ευχαριστώ Ζωούλα μου! Να 'σαι καλά και με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλίτσα! Εγώ πάντως αδυνατώ να το συνειδητοποιήσω!!!Είχες πονάκια καλό μου;

γιατι νομιζεις οτι εγω το εχω παρει χαμπαρι .....οχιιιιιιιιιιιιι .....ειχα κατι πονακια ανεκτα μεν και σημερα κανω συσπασουλες σε ασχετες ωρες ...καλο βεβαια γιατι τα θελουμε μου ειπε ο γιατρος ....σε ευχαριστω για τις ευχες σου αγαπουλα μου!!!

mamameli

Καλησπέρα!

Δημητρουλα έρχεται το νινι σου;
Άντε μια μια!Να αντικριζουμε τα μωρακια μας!Με το καλο σου ευχομαι και σε ο λες δηλαδή!

Στέλλα για μένα η καισαρικη 2η μου φάνηκε ίδια στην ανάρρωση απλά χειρότερη απο άποψη ότι έκανα περισσοτερα πράγματα.Και φρόντισα το μωρο απο την πρώτη μέρα και έφυγα στις 3 και γύρισα κα έχω και ένα παιδι μεγαλύτερο και σπίτι να φροντισω .Με βοηθάνε αλλα καμία σχέση..η κούραση είναι διαφορετική.

Τζένη πρέπει να ανακαλύψεις για ποιο λόγο καταπίνει αέρα το μωρο σου..εμένα όταν τρώει λαιμαργα και τρέχει γρηγοροτερα το στήθος απο ότι μπορει να καταπιει..και αν δεν έχει ρευτειί αρκετά απο τοοπροηγουμενο γεύμα γιατί ηταν το ένα πίσω απο το άλλο.

Φιλακια!

Maryanastasia

Maryanastasia
Δεν έχει μπει και η Αθανασία να με αρχίσει με τα σκουπόξυλα....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τσα ηρθα....
πρωτα θα βγαλωσκουποξυλο απο το περιστερι μεχρι την ηλιουπολη-αργυρουπολη??????? μαρη μαιρη γιατι κλαις? ε και αν εχεις σαχαρο τι εγινε? τωρα που εφαγες ολο τον γαιδαρο? τι να πω που ειμαι στην πεινα απο 21 αυγουστου?!ελα ρε συ ηρεμησε.αληθεια τωρα και να εχεις, διατροφη για ενα μηνα ειναι τιποτα ρε συ, παιχνιδακι, μεχρι να το καταλαβεις θα εχεις γεννησει.και ουτε μηνας ε....λοιπον σταματα τα κλαμματα και τραβα αμεσως να κανεις την καμουλη διχως φοβο. ο μπεμπης μου στην 35 με 36-δεν θυμαμαι καλα- ηταν 3810 για την ακριβεια, και μου ειπε οτι δεν ειναι μεγαλος λογο σακαρου αλλα ηταν ετσι απο την αυχενικη. χαλαρωσ λεεεεεεεμε

δημητρουλα μου φτανει η ωρα καλη μου. αχ και μου πεφτει μακρια η πατρα να ερχομουνα....ολα καλα θα ειναι.ανυπομονω να την δω σε φωτο.κανονισε ε

εχω κατι συσπασεις σημερα...μαμα τα με κεφαλαια γραμματα. νωρις ειναι για μας, μαλλον κουραστηκα με το περπατημα.

φιλια σε ολα τα μωρα μας, και ολες τις εγκυουλες....

Maryanastasia

Maryanastasia
αλήθεια ρε φιλενάδα και εσένα έτσι μεγαλούλης είναι?
ε μα μου είπαν μακρυσωμίες και με τρομάξανε...
2900 είναι εμένα!

evi86

evi86
Αγαπες μου τι κανετε;Εμεις μια χαρα.Εχουμε αρχισει την προσαρμοση με τον αντρα μου και τον μπεμπη.Βρε κοριτσια ενα παραξενο πραγμα.Μολις ο μπεμπης βλεπει τον αντρα μου σταματαει το κλαμα ενω σε μενα αμα δεν τον παρω αγκαλια η δεν τον θηλασω συνεχιζει.Ααα εχω αρχισει να μπαινω στο πνευμα των χριστουγεννων και θελω να αρχισω να στολιζω σιγα σιγα.Φανταστητε σημερα ακουγα χριστουγεννιατικα τραγουδια και συζητουσα στο τηλεφωνο με την αδερφη μου για κουραμπιεδες και μελομακαρονα.

Maryanastasia

Maryanastasia
όπως και να έχει σε ευχαριστώ Αθανασία. Το ξέρω πως ίσως να υπερβάλλω αλλά δεν την πάλεψα σήμερα καθόλου!
πάω σπίτι σιγά σιγά δεν αντέχω άλλο
φιλια!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαιρη σε προλαβα? ημουν στο φβ Embarassed
τι μακρυσωμιες και μακακιες ειναι αυτα ρε συ? τωρα στο τελειωμα τα ειδαν? αποκλειουν δηλ την πιθανοτητα να ειναι μεγαλο το μωρο λογο dna? ωχου πολυ ψειρες ειναι ρε συ. αφου ηταν καλη η β επιπ μηνφοβου τιποτας φιλη. απλα ειναι γυναικαρα η μπεμπα. τι να κανουμε?
την μια μεγαλα παιδια, κατι θα εχουν, την αλλη μικρα παιδια παλι κατι θα εχουν....τους βαρεθηκα αληθεια. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ. Very Happy

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χελοουυυυυ γκερλςςς Very Happy Very Happy Φουσκωτά και λεχωνάκια !Δημητρούλα μου,με το καλο να βγει το μοντελακι σου,και όλα θα πανε!Συμφωνω με την Αθανασία,το κοντό τους και το μακρύ τους,μεγάλο μωρό,μικρό μωρό,μιντιουμ,λαρτζ,εξτρα λαρτζζζζ Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 38 328109 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 38 328109 Μary στα τελειώματα είσαι κοπέλα μου,είναι δυσκολα αλλά μην μασάς,όταν έχεις το νινι τα ξεχνας όλλλαα Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 38 215994 Εμείς είμαστε μια χαρά,τα πάμε ολοένα κ καλύτερα με τον θηλασμό κ μάθαμε σχετικά να τρώμε χωρις αναγωγές κτλ..η προσπάθεια και οι πολλές ώρες στο στήθος αποδίδουν και χαίρομαι,η μπεμπούλα μου χορταίνει,ειναι χαρούμενη κ κοιμάται περισσότερο και ήρεμα Very Happy Very Happy Πάω να μασαμπουκώσω (γουρουνιάζω ) Very Happy Very Happy
Φιλάκιααα

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χελοου εβριουαν!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κ γω μόλις έφαγα κάτι βλακείες κ ετοιμάζομαι για ύπνο.
Δημητρούλα ήρθε η ώρα η καλή. Άντε...
Μαίρη, καλά λένε τα κορίτσια. Κ μένα στον β επιπέδου λίγο πολύ 'κεφάλα' τον είπε ο γιατρός αλλά μια χαρά κεφάλι έχει το πουλάκι μου.
Μαρία, όντως πίνει λαίμαργα κάποιες φορές αλλά πώς να το αποφύγω; Κ το'χω ακούσει άπειρες φορές ότι στο θηλασμό δεν είναι απαραίτητο να ρευτεί σε κάθε γεύμα. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν τον πιάνει λόξιγγας πάντα βγάζει γαλατάκι κ για να σταματήσει τον ξαναβάζω στο στήθος.
Σας καληνυχτώ Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 38 215994

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πάω να τεντωθώ κ εγώ λίγο,ώσπου να μου δώσει η ζουζού το εγερτήριο Very Happy Very Happy ΧΕλοου και γκουντναιτ Μαρκέλλα μου και κορίτσια μου! Smile

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα καλημερα! τι κανετε μπουμπουκιτσες μου?
καλα κοιμηθηκα αποψε Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 38 215994
καπου διαβασα οτι η αποθεραπεια της 2ης καισαρικης ειναι πιο δυσκολη απο την πρωτη???? Sad ωχ.....
μωρε ας ελευθερωθω και να ειναι κομπλε ο μπεμπης και θα περασει και αυτο. για εμενα ειναι και η τελευταια εγκυμοσυνη, οποτε θα πω το τετριμμενο ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ χαχαχα
-του ειπα του ταριφακου αν θελει 3 παιδι, να κερδισει το λοττο-τζοκερ-λαχειο κατι βρε παιδι μου και να βρει και μια παρενθετη μετα και εγω τα μεγαλωνω χιχιχιχι

maria1984

maria1984
Καλημέρα κορίτσια πως είστε ;;; Εγώ εδώ κάθομαι κ κοιτάζω την μπεμπα μου που κοιμάται , δεν την χορταινω με τίποτα ... Δήμητρα έρχεται κι έδεναν ώρα σου με το καλό σου εύχομαι να γεννηθεί το μωρακι σου ... Είδα στο Facebook ότι γέννησε κ η Ρούλα !!!

mamameli

Καλημέρα!

Τι κάνετε;
Χθες βράδυ ήμουν πολυ στεναχωρημενη...ζηλεύει το κοριτσάκι μου!
Ασχολείται συνέχεια με το θέμα ποιον αγαπάω κτλ
Κάνει άπειρες ταρζανιες...λέει ότι το μωρο είναι δικο της κι αλλα όμορφα!
Θα της περάσει αλλα εγω δεν θέλω να τη βλέπω να τυρρανιέται άδικα!

Το βράδυ κοιμήθηκαμε 4 νομά σ´ένα δωμά.. Laughing

Σήμερα που θα πάω γυναικολογο θα την παρω μαζι μου με ταξί και θα μείνει ο μπαμπάς με το γιο μόνοι!να θυμηθούμε τις βολτιτσες μας!Να δει ότι είμαι η ίδια μαμα και όχι διαφορετική όπως είπε γιατί έχω πληγή και γαλα!
Θα αφήσω γαλατακι στον μπαμπα..μόνο αυτο που συλλεγω απο κοχύλια θηλασμου γιατί θηλαστρο δεν μπορω Rolling Eyes

Αυτα!αγαπουλες ευχομαι μια όμορφη μέρα να περάσετε τέλεια!ο καιρός εδω είναι αθλιος!Φυσάει πολυ!

Μουτς μουτς!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσουδια μου τι κανετε???εμεις καλα ειμαστε εδω ηρεμια σχετικα ...εχουμε εναν καιρο αν και μελαγχολικο πολυ ωραιο επιτελους χειμωνας ..
Ευη μου στο κλιμα των χριστουγεννων εχω μπει και εγω και το σ/κ θα στολισω θα ανεβασω και φωτο χαχαχα
κατα τα αλλα ηρεμια κατι συσπασουλες κανουμε και χαιρομαι ωρες ωρες αλλες τρομοκρατουμε αλλα ...τι να γινει...!!!
φιλακια στα μωρακια μας στις λεχωνιτσες μας και στις εγκυουλες μας!!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις