Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
568 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 568 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια.τι κανετε?απ`οτι βλεπω αρχησαν να γεννανε και οι τελευταιες του δεκεμβριου.με βλεπω μονη να γενναω τον δεκεμβριο.μεχρι 21/12 εχω ημερομηνια και αν βγει κι αυτο οπως το 1ο τις 2 τελευταιες μερες της πητ εσεις θα εχετε γεννησει ολες κι εγω θα μεινω μονη.

maria1984

maria1984
Ειρήνη μου καλημέρα ... Δεν πειράζει που θα γεννήσεις από τις τελευταίες θα είναι κ Χριστουγεννιάτικο δώρο το μωρακι σου αλλά εμείς κ πάλι εδώ θα είμαστε να τα λέμε δεν φεύγει καμμιά μας.. Κι εγώ θέλω κορίτσια να στολίσω το δέντρο μας αλλα δεν έχω πάρει ακόμα στολίδια κ δεν μπορώ να το αφήσω ακόμα μόνο του κ να πάω για ψώνια... Εχθές έλειπα από το σπιτι 2 ώρες για να πάω στο ΙΚΑ κ τρελαθηκα μέχρι να γυρίσω ...

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα κορίτσια μου,κ απο την ξενυχτισμένη μανούλα εδώ..Μουντίλα και βροχή η Θεσσ,αλλά δεν ωαριέσαι,καιρός ήταν.εχει την γλυκα του παρέα με την μικρούλα μου..φιλιά στις λεχωνούλες,καλό κουράγιο Δήμητρα για την γέννα,καλή υπομονή στις εγκυούλες! Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα εγκυούλες και μανούλες!!! Πώς είστε;

Δημητρούλα μου με το καλό να αντικρύσεις κι εσύ το μωράκι σου επιτέλους! Δεν πειράζει που είναι τοσοδούλα, στις 37 εβδομάδες δεν είναι και πρόωρο, το σημαντικό είναι να έχουν αναπτυχθεί τα όργανα και να έχουν ωριμάσει τα πνευμονάκια της...!

Ρούλα διαβάζω ότι γέννησες, μας την έφερες κι εσύ, χιχιχι! Να σου ζήσει λοιπόν το μπεμπάκι και καλή λοχεία!!!!!

Ειρήνη μου δεν πειράζει καθόλου κι αν θα μείνεις τελευταία, το σημαντικό είναι να κάτσει όσο πρέπει το μωράκι στην κοιλίτσα και να το γεννήσεις υγιές!

Κατά τ' άλλα κάτι για συσπασούλες πήρε το μάτι μου (Αθανασία και Ζωίτσα). Να ξέρετε ότι ο τοκετός μπορεί να ξεκινήσει και χωρίς να έχετε προηγούμενες σοβαρές ενδείξεις...! Wink

Μελινομαρία, τα ίδια λίγο-πολύ κι εγώ, αν σε παρηγορεί καθόλου... Γυρίσαμε την Κυριακή! Οι αντιδράσεις της Δανάης ήταν μεικτές θα έλεγα... Από τη μία να χαϊδεύει το μωράκι όποτε έκλαιγε, από την άλλη έκανε απίστευτα πολλές ταρζανιές και πετούσε κάτω με δύναμη παιχνίδια (χάλασε κάποια), κάτι που δεν έκανε ποτέ πριν! Επίσης, το βραδάκι την ώρα που της έδινα το γάλα της με το μπιμπερό ξύπνησε η μπέμπα και μου την έφερε ο άντρας μου να τη θηλάσω. Λοιπόν, η Δανάη μου τράβηξε το μπιμπερό της και μου είπε ότι θα το έπινε μόνη της. Τη ρώτησα γιατί και μου έδειξε το μωράκι (χωρίς να κοιτάει όμως!) και μου είπε "εσύ έχεις το μωλάκι μαμά"... Ένιωσα κάποια πικρία και στενοχωρήθηκα... Και χτες παρόμοιες καταστάσεις... Μάλλον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, κι ας ελπίσουμε ότι δεν θα το πάρουν χειρότερα και θα προσαρμοστούν... Πάντως, καμία σχέση η κούραση όταν υπάρχει ήδη και αδερφάκι! Όταν τα έχω και τα 2 πραγματικά η κατάσταση δεν παλεύεται!
Κατά τ' άλλα όλα καλά με το θηλασμό, αλλά θέλει να κοιμάται διαρκώς στην αγκαλιά μου και το βράδυ μόνο στο κρεβάτι μαζί μου, διαφορετικά δεν έχει ύπνο για μένα!!! Το κακό είναι ότι μου έχει πληγώσει τις θηλές και μέχρι να περάσει υποφέρω..!

Σε επόμενο ποστ θα σας περιγράψω και τον τοκετό μου...! Αυτά, σας αφήνω γιατί ξύπνησε πάλι η μπέμπα!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κ μένα μια φορά έτυχε να κοιμίζω τον μεγάλο κ να κλαίει ο μικρός πολύ οπότε ένα χέρι κρατούσε ο μεγάλος κ με το άλλο θήλαζα το μικρό. Κ αντί να δυσανασχετήσω εγώ λέει ο άντρας μου, ααα τι κατάσταση είναι αυτή; αν είχαμε κ τρίτο πού θα έβρισκες άλλο χέρι; η μάνα θα'βρισκε τρόπο λέω εγώ όσα χέρια κ να χρειαζόταν. μάλλον ζηλεύει λίγο που κρέμονται από πάνω μου κ όχι από κείνον. προσπαθεί ο γλυκός μου αλλά θέλουν εμένα, τι να κάνω;
μόλις έφαγα μανιταρόσουπα, λίγο αλμυρή μου βγήκε αλλά πολύ νόστιμη κ ότι πρέπει με τέτοιο καιρό. πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί απ'τις 6 είμαι στο πόδι.
σι γιου λέιτερ

eirini2

crazymommy έγραψε:Καλημέρα εγκυούλες και μανούλες!!! Πώς είστε;

Δημητρούλα μου με το καλό να αντικρύσεις κι εσύ το μωράκι σου επιτέλους! Δεν πειράζει που είναι τοσοδούλα, στις 37 εβδομάδες δεν είναι και πρόωρο, το σημαντικό είναι να έχουν αναπτυχθεί τα όργανα και να έχουν ωριμάσει τα πνευμονάκια της...!

Ρούλα διαβάζω ότι γέννησες, μας την έφερες κι εσύ, χιχιχι! Να σου ζήσει λοιπόν το μπεμπάκι και καλή λοχεία!!!!!

Ειρήνη μου δεν πειράζει καθόλου κι αν θα μείνεις τελευταία, το σημαντικό είναι να κάτσει όσο πρέπει το μωράκι στην κοιλίτσα και να το γεννήσεις υγιές!

Κατά τ' άλλα κάτι για συσπασούλες πήρε το μάτι μου (Αθανασία και Ζωίτσα). Να ξέρετε ότι ο τοκετός μπορεί να ξεκινήσει και χωρίς να έχετε προηγούμενες σοβαρές ενδείξεις...! Wink

Μελινομαρία, τα ίδια λίγο-πολύ κι εγώ, αν σε παρηγορεί καθόλου... Γυρίσαμε την Κυριακή! Οι αντιδράσεις της Δανάης ήταν μεικτές θα έλεγα... Από τη μία να χαϊδεύει το μωράκι όποτε έκλαιγε, από την άλλη έκανε απίστευτα πολλές ταρζανιές και πετούσε κάτω με δύναμη παιχνίδια (χάλασε κάποια), κάτι που δεν έκανε ποτέ πριν! Επίσης, το βραδάκι την ώρα που της έδινα το γάλα της με το μπιμπερό ξύπνησε η μπέμπα και μου την έφερε ο άντρας μου να τη θηλάσω. Λοιπόν, η Δανάη μου τράβηξε το μπιμπερό της και μου είπε ότι θα το έπινε μόνη της. Τη ρώτησα γιατί και μου έδειξε το μωράκι (χωρίς να κοιτάει όμως!) και μου είπε "εσύ έχεις το μωλάκι μαμά"... Ένιωσα κάποια πικρία και στενοχωρήθηκα... Και χτες παρόμοιες καταστάσεις... Μάλλον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, κι ας ελπίσουμε ότι δεν θα το πάρουν χειρότερα και θα προσαρμοστούν... Πάντως, καμία σχέση η κούραση όταν υπάρχει ήδη και αδερφάκι! Όταν τα έχω και τα 2 πραγματικά η κατάσταση δεν παλεύεται!
Κατά τ' άλλα όλα καλά με το θηλασμό, αλλά θέλει να κοιμάται διαρκώς στην αγκαλιά μου και το βράδυ μόνο στο κρεβάτι μαζί μου, διαφορετικά δεν έχει ύπνο για μένα!!! Το κακό είναι ότι μου έχει πληγώσει τις θηλές και μέχρι να περάσει υποφέρω..!

Σε επόμενο ποστ θα σας περιγράψω και τον τοκετό μου...! Αυτά, σας αφήνω γιατί ξύπνησε πάλι η μπέμπα!
καταλαβα αλικη τι μας περιμενει κι εμας.μου φαινεται κι εμενα τα ιδια κανει.του λενε ολοι για το μωρο τωρα που ειναι στην κοιλια και ειναι αδιαφορος.υπομονη μαλλον πρεπει να κανουμε.θα συνηθισουν κι αυτα σιγα σιγα.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεννησε η ρουλα μας? Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 215994
καλοτυχο το μωρακι σου ρουλιτα! μαμα και εσυ.....να εχεις καλη λοχεια κοριτσακι μου!

σκατα ψυχολογια σημερα,ανευ λογου και αιτιας σοβαρης.που θα παει θα ανεβω. θελω το απογευμα να παω τζαμπο να παρω τις μικρης χαρτονια να φτιαξουμε στολιδια για το δεντρο μας, αλλα μου πεφτει μακρια....για ενα κομματι χαρτονι εγχρωμο αξιας 0,20ε μου πηρε το βιβλιοπωλειο της γειτονιας μας 1ε Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 606100. μετα αναρωτιουνται γιατι θα κλεισουν...να βοηθησουμε και εμεις αλλα πως ρε γαμωτο......
εχω σχολη γονεων το απογευμα και ανυπομονω να παω Very Happy

maria1984

maria1984
Εχεις δίκιο Αθανασία σε αυτό που λες με τα βιβλιοπωλεία κ όχι μόνο ... Τις προάλλες πήγα να πάρω 1πακο κολλες φωτοτυπικου Α4 και μου ζήτησαν 15 ευρώ , τελικά τις πήρα κ εγω απο το τζαμπο μόνο με 5 ευρώ ...

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια οσες γεννησατε να σας ζησουν τα ζουζουνακια σας Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 567772 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 49454 !!!!!οι υπολοιπες με το καλοοοο.!!!!!!!!!Εγω γεννησα περισι 28 Δεκεμβριου το 2!!!Υπομονη και καλη δυναμη!!!!!!!!

eirini2

μαμακα μου έγραψε:γεννησε η ρουλα μας? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
καλοτυχο το μωρακι σου ρουλιτα! μαμα και εσυ.....να εχεις καλη λοχεια κοριτσακι μου!

σκατα ψυχολογια σημερα,ανευ λογου και αιτιας σοβαρης.που θα παει θα ανεβω. θελω το απογευμα να παω τζαμπο να παρω τις μικρης χαρτονια να φτιαξουμε στολιδια για το δεντρο μας, αλλα μου πεφτει μακρια....για ενα κομματι χαρτονι εγχρωμο αξιας 0,20ε μου πηρε το βιβλιοπωλειο της γειτονιας μας 1ε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]. μετα αναρωτιουνται γιατι θα κλεισουν...να βοηθησουμε και εμεις αλλα πως ρε γαμωτο......
εχω σχολη γονεων το απογευμα και ανυπομονω να παω Very Happy

μην νομιζεις οτι στα τζαμπο ειναι φθηνα τα χαρτονια.επειδη ειναι δουλεια μου στο βιβλιοπωλειο το βρισκεις φθηνοτερο.και η ποιοτητα χαρτονιου τζαμπο πολυ χειροτερη απο καθε χαρτονι.μπορει και να σου ξεβαψει.

evi86

evi86
Καλησπερα τι κανετε;Ωχχχχ γεννησε το Ρουλακι μας;Να σου ζησει καλη μου το μπεμπε και να ειναι παντα γερο και καλοτυχο!Σε σενα καλη λοχεια και καλη προσαρμοση!!!Μανουλες και μπεμπεκια πως ειστε;Εχω να το λεω παντως πως τα μωρακια μας ειναι ενα κι ενα,κουκλια ολα!Εγκυουλες μου καλες και ομορφες εμεις οι βιαστικες ανοιξαμε γρηγορα γρηγορα τα δωρακια μας,εσεις να τα χαρειτε!Οσο για τους πονους σας καταλαβαινουμεκι εμεις τα παιρνουσαμε αλλα τωρα περασμενα ξεχασμενα.

Εμεις σημερα τα χρειαστηκαμε λιγακι γιατι ο μπεμπης ανεβασε πυρετο.Ευτυχως κατεβηκε γρηγορα.Πηρα τηλ τον γιατρο και ειπε να τον παρακολουθουμε και αν συνεχιστει να παμε κατα κει.Κατα τ'αλλα μουντος καιρος αγκαλιτσες με τον μπεμπη μαμ,κακα και νανι.Ειδα και μια ταινια με τον αντρουλη μου και χορτασα ΥΠΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!

Tini13

Tini13
Χθες που έπαιρνα εξιτήριο κορίτσια από το νοσοκομείο (νοσηλεύτηκα για ενδοφλέβια αντιβίωση κάποιες μέρες) πήγαινε να γεννήσει η Ρούλα! Ήμασταν στον ίδιο θάλαμο, δεν γνωριζόμασταν από πριν, εγώ είμαι από τις εγκυούλες (τώρα μανούλες) Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012. Το φόρουμ μας ενώνει τελικά! Συγγνώμη που πετάχτηκα! Με το καλό να γεμίσουν οι αγκαλίτσες σας εγκυούλες και καλή ανατροφή μανούλες!

demmy29

demmy29
Κοριτσακια μου;τι κανετε;λεχωνουλες κι εγκυουλες!εμεις ετοιμαζομαστε...εχω κ αρρωστο τον αντρουλη μου...πανικος σας λεω,κι ενα σωρο δουλειες στη μεση!ρουλακι να σας ζησει!γερο και τυχερο!σας φιλω ολες...

maria1984

maria1984
Περαστικά Δήμητρα στον αντρουλη σου, εύχομαι να του περάσει γρήγορα γρήγορα για να μπορέσει να είναι κοντά στο μωρακι σας την Παρασκευή ... Κι εσύ πρόσεχε μην κολλησεις τώρα στα τελευταία ...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαλοου χαλοου
τι μου κανετε?
Ρουλακι μας, να χαιρεσαι το μπεμπε καλη μου. Καλη λοχεια να εχεις. Να μπεις οποτε μπορεσεις να μας πεις λεπτομερειες και φυσικα να μας δειξεις το επομενο μας κουκλι.

Δημητρουλα περαστικα στον αντρα σου.

Μαρια, Αλικη, Μαρια, Αθανασια, Ζωη, Ειρηνη, Ευη αλοχα

Παλι ξεχναω σιγουρα

Η Μαιρη εκανε καμπυλη αραγε?

Εγω αρχισα απο χθες να μην κοιμαμαι. Αυτο ηταν. Υπνος τελος μεχρι το Σαββατο. Πολυ αγχος και ενας μονιμος πονοκεφαλος. Αν με παρει για λιγο ο υπνος βλεπω ονειρα οτι γενναω, οτι παω να γεννησω, οτι θελω να γεννησω, οτι δεν θελω να γεννησω, οτι ουρλιαζω γιατι θελω να γεννησω φυσιολογικα ενω με πανε για καισαρικη, διαφορα τετοια.
Κατα τα αλλα, απο το ΙΚΑ ακομα δεν εχω παρει ουτε σεντ, οποτε δεν θα παρω ως τη γεννα. Επισης το αφεντικο μου αφαντο, ουτε απο αυτον λεφτα. χαχαχαχα βλεπω να αφηνω το μωρο παρακαταθηκη στο μαιευτηριο!!!!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια γεια σας!!!

I'm back, επιτέλους (ήμουνα εξόριστη στους γονείς μου απο το Σάββατο γιατί βάφαμε το παιδικό δωμάτιο). Εγινε ένα ωραίο πρασινάκι, μας έφεραν σήμερα και τη συρταριέρα, όλα καλά.

Όπου οι γονείς μου πέταξαν το σενάριο να πάμε σ αυτούς να μείνουμε για το πρώτο 20ήμερο, ώστε να έχουμε μόνιμη βοήθεια κλπ. ΟΚ, καλή η μόνιμη βοήθεια, αλλά δεν μπορώ ρε κορίτσια. Θέλω το χώρο μου, το κρεβάτι μου, το μπάνιο μου, να είμαι κάποιες ώρες μόνη μου με τον άντρα μου. Δεν μπορώ όλο το 24ωρο να συγκατοικούμε, και πόσο μάλλον σε ξένο χώρο (θα μου πεις το πατρικό μου είναι αλλά έχω φύγει εδώ και 15 χρόνια...). Και τώρα που έμεινα 3 μέρες, έλεγα άντε πότε θα πάω σπίτι μου, χωρίς να μου έχουν κάνει τίποτα.

Anyway, κατα τ άλλα δεν την παλεύω πλέον με το θέμα διατροφή. Τρώω με πιάνει δυσπεψία και μου κάθεται το φαί στο λαιμό και δεν μπορώ να χωνέψω, τα βράδια με πιάνουν καούρες, μέχρι και νερό φοβάμαι να πιω για να μην έχω καούρα, ούτε το γάλα με σώζει ούτε τίποτα. Μια χαρά την πέρασα όλη την εγκυμοσύνη, τι κακό αυτό στο τέλος!!

Πήγαμε και σε σεμινάριο στο Prenatal χθες, καλά ήταν, μίλησε μια μαία, βέβαια τι να πρωτοπεί κι αυτή σε μια ώρα, μας έδωσαν και δωράκια κάτι δειγματάκια, αυτά. Αλλά έχω αρκετές απορίες. Θα σας κάνω λίστα απόψε ή αύριο να μου πείτε εσείς οι πιο έμπειρες.

Α, και να ξέρετε οτι στα ΟΚ έχει προσφορά 32% στις πάνες Libero, μέχρι τις 1/12.

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσιαααααααααααααααααααααααα!!!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 654316 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 654316 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 654316 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 654316 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 654316 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 654316 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 654316 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 654316 Διαβάζω τώρα τα νέα σας και μετά θα σας γράψω την δικιά μας εμπειρία!Η μπέμπα μόλις ταίστηκε και την κρατάει (κυριολεκτικά Razz ) η πεθερά μου για να κάτσω στο Η/Υ.Γρήγορη απορία...Την έχουμε τώρα στον πρώτο με αναμμένο τζάκι.Κάνει τελικά το τζάκι η όχι για τα μωράκια;

demmy29

demmy29
Κοριτσια εγω του την χαρισα την ιωση...δεν πιστευω να με ξαναριξει...αλλα σημερα το συζητησαμε με τη γιατρο κ μαλλον ολοι θα φοραμε μασκουλα!τι ωραια τα μωρακια σας...να τα χαιρεστε κοπελαρες μου!κι εμεις εχουμε τζακι.θα ρωτησω αυριο!φιλακια!

maria1984

maria1984
Παναγία μου άλλη μια μικρή κουκλιτσα που ήρθε στην παρέα μας ... Χριστινιω μου να σου ζήσει !!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστινακι, τι κουκλα ειναι αυτη!!!!
Να την χαιρεσαι γλυκια μου!!!

Δημητρουλα μου, εμεις κοντα κοντα ε? Παρασκευη εσυ, Σαββατο εγω. Εχεις αγωνια?

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν δεν καπνιζει το τζακι ειναι οκ.αρκει να αεριζεται ο χωρος. εγω ομως στην μαμα μου πουτ εχει τζακι-καπνιζει η μακακια- δεν θα παω με τον μπεμπη. της το ξεκαθαρισα.σβηστο τζακι για να ερθει επισκεψη ο εγγονος, αλλιως σπιτι μας....
κουκλα χριστινα.....
δημητρα δεν σε ξαναριχνει η ιδια ιωση εσενα.μασκακι οπωσδηποτε ο χαρης στο νοσοκομειο, θα ειναι στις μερες που θα μεταδιδει.ωχ μωρε τωρα ετυχε να κολλησετε? και εγω κατι τετοιο φοβαμαι Crying or Very sad οτι θα συμβει πααααααλι.στην ιωαννα ηταν τεζα η μαμα και η αδελφη μου.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρκελα τι κανεις? σαββατο εσυ ε? θα ερθω-πρωτα ο θεος να ειμαστε καλα-την κυριακη να δω τον μπεμπη.... Very Happy

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηρθαν!!!!!!

Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 567772 21/10/2012 Φωτεινη
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 49454 03/11/2012 Τζένη
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 567772 09/11/2012 Μαρία (1984)
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 567772 12/11/2012 Στέλλα
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 49454 12/11/2012 Εύη
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 49454 14/11/2012 Μαρία (mamameli)
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 567772 15/11/2012 Ζωή
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 567772 15/11/2012 Αλίκη
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 567772 15/11/2012 Χριστίνα
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 567772 15/11/2012 Ελένη
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 49454 19/11/2012 Ρούλα

Μήπως έχουν ήδη έρθει???????

Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 337404 02/11/12 Βίβιαν
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 337404 05/11/12 Βαρβάρα
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 386913 13/11/12 Μαρία (dora1)
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 337404 20/11/12 Μαριλού

Περιμένουμε.....

Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 337404 23/11/12 Δήμητρα
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 386913 24/11/12 Μαρκέλλα
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 386913 24/11/12 Χριστίνα (hen-hen)
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 386913 03/12/12 Αθανασία
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 386913 04/12/12 Κλεοπάτρα
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 337404 11/12/12 Ζωούλα
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 386913 13/12/12 Ειρήνη (reine)
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 386913 21/12/12 Ειρήνη
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 386913 23/12/12 Μαρία (mariaro)
Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 39 337404 27/12/12 Μαίρη

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε:μαρκελα τι κανεις? σαββατο εσυ ε? θα ερθω-πρωτα ο θεος να ειμαστε καλα-την κυριακη να δω τον μπεμπη.... Very Happy

Ναι, Σαββατο. Θα παρω Πεμπτη βραδυ τον ντοκ να συννενοηθουμε. Εχουν αρχισει οι εφιαλτες. Δεν κοιμαμαι λεμε!

Maryanastasia

Maryanastasia
Μπουόνα Σέρα.
καλέ τινι τι πλάσμα είναι αυτό ? να το χαίρεσαι!!!!!!!!!!!!
Καμπύλη (ξανά) μαρκέλλα μου την παρασκευή. Το πολύ πολύ να έιναι 5 κιλά μέχρι τότε η μπέμπα μου. εσένα ρε μαρκέλλα πόσο είναι?
Η Αθανασία κάπως με ηρέμησε εχθές. Ε μα την μια το παιδάκι μου θα είναι μικρό την άλλη είναι μεγάλο. ΟΥΣΤ! Πήρε από τον καλό μου 1,90 ιναι καλύτερα να μην βγει τάπα σαν εμένα.

Πριν λίγο ήρθα μου λείπει και το σκυλάκι μου έχει παει διακοπες αχαχαχαχ αντε φιλια σε όλες!

Ανησυχώ για την Μαρίλου έχει καμιά σας κανένα νεό?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις