Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Α επισης μου εχει κολλησει το πουλακι τσιου εδω και 3 μερες!
Μεχρι και αν ξυπνησω το βραδυ αυτο μου κολλαει Mad Mad Mad

Θα γενναω και θα τραγουδαω το πουλακι τσιου!
Τωρα μεταξυ μας ή μου εχει λειψει πολυ το πουλακι... Embarassed ,ή ετοιμαζομαι που θα εχω παιδακι με πουλακι..ή
ειμαι πολυ τσίου! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 21 4872

mamameli

Καλημερα Ελενη!
Ευη καλη βολτιτσα και περιμενουμε νεοτερα!
Δημητρουλα μου γεια σου!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρες!!!Τι μου κάνετε?Επιτέλους κοιμηθήκαμε καλά,μόνο μια φορά σηκώθηκα για τουαλέτα,άμα δεν είχα και τους πόνους θα ήμουνα Τζαμάικα.Α και τις καούρες... Sad Αθανασία μου συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στην αδερφή σου,πραγματικά τέτοιους ανθρώπους τους θαυμάζω,μου θυμίζουνε και τον μπαμπάκα μου που θα μπει στο ρεκόρ γκίννες με τις αρρώστιες και τις εγχειρήσεις,αλλά δε χάνει ούτε το χιούμορ του ούτε την δύναμη της ψυχής του.Κι ας τον έχουνε θάψει οι γιατροί εδώ και χρόνια (με την έννοια ότι δεν του έδιναν πολύ καιρό να ζήσει) Συγκινήθηκα τώρα!Άσε που εγώ επειδή δεν το'χω με το τρέξιμο, μου φαίνεται ΑΘΛΟΣ αυτό που έκανε η αδερφούλα σου!Πάντα τέτοια και να την έχετε παράδειγμα!Αυτά είναι πρότυπα για παιδιά!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 21 50580

Φωτεινούλααααααααα πολλά πολλά φιλάκια,τι καλά που μπαίνεις έστω και λίγο να μαθαίνουμε τα νέα σας!Μας βάζετε στο κλίμα με την Τζένη,είστε και οι πρωτοπόρες!Με το καλό και η Στέλλα μας σήμερα!!!Όσο πλησιάζει ο καιρός,με πιάνει άγχος από τη μία και τρελλή ανυπομονησία!Ο Δημήτρης δε, από τώρα κάθε μέρα με ξυπνάει λέγοντας "άντε πότε θα βγει η μπεμπούλα να κάνουμε όλοι μαζί αγκαλίτσες!" Laughing Laughing Το ξενύχτι δεν το σκέφτεται ο φουκαριάρης! Twisted Evil Πάω να κάνω καφεδάκο κι εγώ!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamameli έγραψε:Α επισης μου εχει κολλησει το πουλακι τσιου εδω και 3 μερες!

Τωρα μεταξυ μας ή μου εχει λειψει πολυ το πουλακι... Embarassed ,ή ετοιμαζομαι που θα εχω παιδακι με πουλακι..ή
ειμαι πολυ τσίου! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 21 4872

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ χτες και προχτες το ακούσαμε με τον Δημήτρη τουλάχιστον 30 φορές.Το είχε στο γιουτιουμπ και το πατούσε από την αρχή και μάλιστα πριν φτάσει στο σημείο που έρχεται το τρακτέρ γιατί του είχα πει οτι με στεναχωρεί.Νομίζω ότι είμαστε τσιου όλοι!Καλή εβδομάδα να έχουμε με τα νέα μπεμπάκιαααααααααααααα!!!!!!

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Christina_Kandi έγραψε:
mamameli έγραψε:Α επισης μου εχει κολλησει το πουλακι τσιου εδω και 3 μερες!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ χτες και προχτες το ακούσαμε με τον Δημήτρη τουλάχιστον 30 φορές.Το είχε στο γιουτιουμπ και το πατούσε από την αρχή και μάλιστα πριν φτάσει στο σημείο που έρχεται το τρακτέρ γιατί του είχα πει οτι με στεναχωρεί.Νομίζω ότι είμαστε τσιου όλοι!Καλή εβδομάδα να έχουμε με τα νέα μπεμπάκιαααααααααααααα!!!!!!

καλημέρα κοριτσια!!
και εγω το άκουσα εχθες πρωτη φορα και απο τοτε μου έχει κολλήσει... όπως είπε και η μαρια, κοιμηθηκα με το πουλακι τσιου και ξύπνησα με το πουλάκι τσιου!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια μου!!! Για άλλη μια μέρα δίνω κανονικά το παρών, άντε άλλες 5-6 μέρες έμειναν το πολύ...!

Στελλίτσα μας λογικά δε θα μας διαβάζεις, αλλά όπως και να χει, με το καλό να υποδεχτείς το μπεμπάκι σου!!!

Ελένη μου αν ήταν έντονοι πόνοι μαζί με τη σύσπαση, μήπως ήταν κι εσένα κανένας ψευδής τοκετός; Λέω ψευδής γιατί αλλιώς θα είχες γεννήσει τώρα... Wink Wink Όπως και να χει, τελειώνεις κι εσύ!

Μελινομαρία μου γελάω με αυτά που γράφεις, χαχαχα! Σ΄ευχαριστώ για την κόρη μου, είναι τελείως τρελή λέμε! Χτες γυρνοβολούσε μέχρι τις 1 παρά 5 και ξαφνικά έρχεται και μου λέει "θα κάνουμε νάνι;" Την κοιτούσα και δεν το πίστευα... Χαχαχα, και την έβαλα στο κρεβάτι και ξεράθηκε. Αλλά το πρωί φυσικά και δεν ξυπνούσε για τον παιδικό... Sleep
Αυτό το πουλάκι τσίου μόνο εγώ δεν ξέρω τι είναι; Και το λέει όλος ο κόσμος, χαχαχα, μα πού ζω;

Αυτή η μελαγχολία... δεν ξέρω τι με έχει πιάσει, απλά ήθελα να ξεκινήσει μόνος του ο τοκετός μα έτσι όπως το βλέπω πάμε για πρόκληση... Αν δεν έχει έρθει μέχρι Τετάρτη λογικά μπαίνω Παρασκευή ή Σάββατο... Αλλά βρε κορίτσια, τόσο σεξ, τόσες ασκήσεις... μα τίποτα πια;

Αθανασία μου συγχαρητήρια για την αδερφή σου!!! Εγώ που έχω ασχοληθεί και με το τρέξιμο και παραλίγο να συμμετείχα στο μαραθώνιο πριν μείνω έγκυος στη Δανάη, ξέρω και τη δυσκολία, ακόμα περισσότερο για την κατάσταση της αδερφής σου! Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!

Τι άλλο βρε κορίτσια; Νυστάζω...!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και από μένα. Διάβασα στα γρήγορα τα νέα σας.

Στέλλα και π'αλι με το καλό, αν και νομίζω ότι την έβγαλες κιόλας την μπουμπού σου, πήγε ήδη 10. Περιμένουμε νέα.

Αναστασία, είμαι απ'τις τελευταίες της ομαδούλας αλλά σε αισθάνομαι πολύ δικό μου άνθρωπο. Όταν πρόκειται για τα παιδιά μας γινόμαστε όλες μια γροθιά. Είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα μας ανακοινώσεις ευχάριστα νέα και θα κλαίμε από χαρά και συγκίνηση.

Μανούλες to be, φάτε και πιείτε τώρα γιατί στο θηλασμό έχει κάποιους περιορισμούς. Καφές και σοκολάτες ξεχάστε τα(ε, λίγη σοκολάτα οκ). Μου'φερε ο άντρας μου ένα κομμάτι κολασμένη σοκολατόπιτα την Τετάρτη και χθες το τελείωσα, ενώ υπό άλλες συνθήκες θα είχε εξαφανιστεί σε χρόνο ντε τε. Χθες έφτιαξα κρέμα βανίλια και ζελέ, έχω και κομπόστα της μαμάς, οπότε βολεύομαι κυρίως μ'αυτά. Θα φτιάξω και κέικ με χυμό πορτοκάλι να βρίσκεται. Χθες μέχρι και ηλεκτρική έβαλα.

Ο μπέμπης είναι σούπερ. Ήρθε ο παιδίατρος το Σάββατο. Γεννήθηκε 3320, βγήκαμε από την κλινική 3140 και σε 4 μέρες πήγε 3430γρ και 53εκ από 49,5. Μου έδωσε συγχαρητήρια ο ντοκ. Έχει βέβαια ακόμη λίγο ίκτερο αλλά θα το παρακολουθώ. Όσο πίνει πολύ γάλα και κατουράει πολύ είμαστε καλά. Είναι υπναρούλης συγκριτικά με τον μεγάλο και μας βολεύει απίστευτα. Ο δε μεγάλος θέλει συνέχεια να τον φιλάει και να τον παίρνει αγκαλιά και είναι πολύ υπομονετικός όταν του λέω ότι τώρα το μωρό πίνει γάλα και μόλις τελειώσει θα κάνουμε κάτι μαζί(ύπνο, αγκαλιές, παιχνίδι κλπ). Και όπως λέει και η Ολίβια του φόρουμ : Η αγάπη δεν μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται!!![b]

mamameli

Αλίκη δεν θέλει να βγει γιατί θα έχεις κι εσύ παιδική Χαρά,πισίνα,Παιδάκια ,air condition κτλ.πουμου λέει η Μελίνα ότι είχε μέσα στην κοιλιά μου όταν με ρωτάει ποτε γεννήθηκε και της απανταω ότι δεν ήθελε να βγει. Laughing

Και με πρόκληση να πας όλα θα πανε γρήγορα και καλα.

Και μην τοακουσεις το πουλάκι γιατί είναι πλύση εγκεφάλου! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 21 38160

mamameli

Τέλεια Τζένη!Καλη συνέχεια τώρα με τον θηλασμο!
Φιλακια στα μωρα σου!

Καλημέρα σε όλες!

eirini2

καλημερα κοριτσια.ολες καλα?
αθανασια συγχαρητηρια για την αδερφη σου.

στελλα φανταζομαι τετοια ωρα θα το εχουν βγαλει το μωρακι απο την κοιλιτσα.ευχομαι να ειναι καλα.
ευη αντε να βγαλει ο αντρας σου τον γυψο να κανετε μαζι βολτες.
εγω σε 10 μερς μπαινω στον μηνα μου.αυτο που δεν αντεχω ειναι οι πονοι στην πλατη και τα πλευρα μου.εχει μεγαλωσει τοσο πολυ η κοιλια που με βλεπουν εξω και μου λενε αντε κοντευεις σε λιγες μερες θα γεννησεις.κι οταν τους λεω οτι ειμαι στον 8ο παθαινουν πλακα.ετσι μεγαλη κοιλια ειχα και στο 1ο και καποιοι νομιζαν οτι ειχα διδυμα.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε κορίτσια, τι κάνω για να αλλάξω φωτό; Τώρα κατεβάζω του μωρού και θέλω να αλλάξω.

eirini2

Jen75 έγραψε:Ρε κορίτσια, τι κάνω για να αλλάξω φωτό; Τώρα κατεβάζω του μωρού και θέλω να αλλάξω.
νομιζω πρεπει να πας στο αβαταρ του προφιλ σου

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχαχα, βρε Μαράκι πού να χωρέσουν όλα αυτά; Η κοιλιά μου έχει γίνει τρομαχτική πλέον γιατί βγαίνει όλη μπροστά και δεν έχω πάρει πουθενά αλλού στο σώμα. Είμαι και σχετικά μικροκαμωμένη-αδύνατη από τη φύση μου, οπότε το θέαμα είναι πολύ εντυπωσιακό...!
Παρόλα αυτά, κάτι θα ξέρει η μικρή!!! Wink

Τζενάκι μου πώς μεγαλώνει γρήγορα, φτου-φτου! Άσε, για τη διατροφή το ξέρω, αν και κάποιες μικρές παρασπονδίες δε βλάπτουν, χιχιχι! Πάντως, απ' όσο θυμάμαι από τη Δανάη, με το ξενύχτι και την κούραση μου είχε κοπεί η όρεξη, μόνο να κοιμηθώ ήθελα...!

Ειρηνάκι καλημέρα! Κι εμένα μου το έχουν πει πολλές φορές για δίδυμα!!! Αχαχαχ, τι τραβάμε με αυτούς τους πόνους!!!

Λογικά ναι, το Στελλάκι θα έχει γεννήσει...!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστώ Ειρήνη μου

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Jen75 έγραψε:Ευχαριστώ Ειρήνη μου

Φτου-φτου ένας κούκλος!!!!!!!!!!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μήπως ξέρετε καμιά κοπέλα που να χρειάζεται φάρμακα εξωσωματικής; Έχω 2 κουτιά puregon 900 που λήγουν 9/2013 και 2 orgalutran/0,5 ml που λήγουν 6/2013. Έχω ειδοποιήσει και στο Παπαγεωργείου στο τμήμα εξωσωματικής, όποια προλάβει.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:

Φτου-φτου ένας κούκλος!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ, και γω δεν χορταίνω να τον κοιτάζω(είπε η μαμά κουκουβάγια!!!)

Maryanastasia

Maryanastasia
markella_p έγραψε:Μαιρη μου, τι κανεις κοριτσακι μου εσυ?

Μαρκέλλα θέλω να σηκωθώ ένα πρωί και να πω είμαι 8 μηνών έγκυος δεν χρειάζεται να πάω στην δουλειά Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad και επειδή δεν μπορώ να το πω αυτό το ΣΚ πήγα στην μαμά μου και ήμουν στον καναπέ για 48 ώρες Wink

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αλικη εκτός απο σεξ τι άλλες ασκησουλες κανεις για να επισπευσεις τον τοκετο???

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoekopa έγραψε:αλικη εκτός απο σεξ τι άλλες ασκησουλες κανεις για να επισπευσεις τον τοκετο???

Άστα να πάνε, είναι διάφορες:
1) Μία στην οποία κάθεσαι κάπως στα 4 (αλλά το μπροστινό μέρος λίγο πιο ψηλά και τραβάς τις θηλές... μη γελάς, αυτό προκαλεί συσπάσεις και η στάση του σώματος κάνει με τη σύσπαση να κατέβει λέει το μωρό - τη σιχαίνομαι αυτή την άσκηση!
2) Μασάζ στο στήθος γύρω-γύρω, αυτό για την προετοιμασία για το θηλασμό
3) Κάθομαι σε μπάλα πιλάτες και "χοροπηδάω" γιατί λέει έτσι σκάβει το κεφαλάκι του μωρού τον τράχηλο (και προκαλούνται επίσης συσπάσεις)
4) Μια άσκηση αναπνοών
5) Τις γνωστές ασκήσεις Κέγκελ για να προλάβουμε την ακράτεια, χιχιχι!

Λίγα σου είπα; Άσε, θα γελάσεις τώρα, αλλά λίγο αυτά και περισσότερο το σεξ, έχει πιαστεί το κωλαράκι μου, χαχαχα! (σόρρυ κιόλας βρε κορίτσια!)

Αλλά τούτο εδώ επιμένει! Η άλλη με αυτές τις ασκήσεις έσκασε μύτη όταν ήμουν 38 και 4...

eirini2

πολυ γλυκουλης ο μικρος σου τζενη

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
crazymommy έγραψε:
zoekopa έγραψε:αλικη εκτός απο σεξ τι άλλες ασκησουλες κανεις για να επισπευσεις τον τοκετο???

Άστα να πάνε, είναι διάφορες:
1) Μία στην οποία κάθεσαι κάπως στα 4 (αλλά το μπροστινό μέρος λίγο πιο ψηλά και τραβάς τις θηλές... μη γελάς, αυτό προκαλεί συσπάσεις και η στάση του σώματος κάνει με τη σύσπαση να κατέβει λέει το μωρό - τη σιχαίνομαι αυτή την άσκηση!
2) Μασάζ στο στήθος γύρω-γύρω, αυτό για την προετοιμασία για το θηλασμό
3) Κάθομαι σε μπάλα πιλάτες και "χοροπηδάω" γιατί λέει έτσι σκάβει το κεφαλάκι του μωρού τον τράχηλο (και προκαλούνται επίσης συσπάσεις)
4) Μια άσκηση αναπνοών
5) Τις γνωστές ασκήσεις Κέγκελ για να προλάβουμε την ακράτεια, χιχιχι!

Λίγα σου είπα; Άσε, θα γελάσεις τώρα, αλλά λίγο αυτά και περισσότερο το σεξ, έχει πιαστεί το κωλαράκι μου, χαχαχα! (σόρρυ κιόλας βρε κορίτσια!)

Αλλά τούτο εδώ επιμένει! Η άλλη με αυτές τις ασκήσεις έσκασε μύτη όταν ήμουν 38 και 4...

δε μου φαινονται περιεργες γιατι πανω κατω και εγω τα ιδια κανω, μόνο τη πρωτη που έιπες δεν εχω κανει, θα τη δοκιμασω και αυτη...
εγω προσπαθω και κανω ερεθισμο θηλων, δε ξερω αν το κανω σωστα παντως μετα απο λιγη ωρα εχω λιγες συσπασουλες. Το άλλο που κάνω είναι να πίνω τσαι κανελλας, να τρωω ανανα, σήμερα θα φαω μεξικανικο και θα το κανω καυτερο (αχ παναγια μου, σιχαινομαι τα καυτερα και τον ανανα!!!) και εχθες δε μου καθησε ο άντρας μου γιατι ήταν κουρασμένος (το οτι θα κυνηγάω τον άντρα μου καθε μερα δε το περιμενα!!!), α επισης όταν κάθομαι στο καναμπε, κάθομαι στη σταση λωτου.
απο αναπνοες κανεις το κεράκι ή κατι άλλο που μου ξεφυγε/????

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοιλιτσες και μανουλες

αναστασια και φυσικα εισαι μελος της ομαδας μας. και δεν δεχομαι αλλη αποψη επι τουτου-η δημοκρατικοτητα μου καμια φορα με εκπλησει-.

τζενη τι κουκλι ειναι αυτο?!
εκανα ντοπλερ σημερα. 2860 ο μπεμπης.με πολλα μαλλια λεει....μια χαρα και ο πλακουντας. και ολα καλα. 3/12 παμε για καισαρικη. θελει να τον αφησει λεει και αλλο. Twisted Evil
υπολογιζει οτι θα ειναι 3500 με 3800... αρνακι οχι μωρο.δεν θα του κανουν τα ρουχα και οι πανες χιχιχι
εκτος λεει αν εχει αλλη αποψη αυτος και ερθει πιο νωρις. η τομη της καισαρικης καλη ειναι.αν σπασουν νερα και δεν αλλαξει θεση θα προσπαθησουμε φτ. θα δειξει. περπατημα μου ειπε, πιο αυστηρη διαιτα-αχ μαρκελλα με νιωθεις-για να μην παρω αλλα κιλα. στα +9 ειμαι. φοβαται αυτες τις τελευταιεςς 3 εβδ.
παρπατημα θα κανω, μπουσουλιμα θα κανω, αναπνοες να κανω, σεξ παντως μπα δεν πειθομαι ουτε εγω ουτε ο ταριφας....

eirini2

μαμακα μου έγραψε:καλημερα κοιλιτσες και μανουλες

αναστασια και φυσικα εισαι μελος της ομαδας μας. και δεν δεχομαι αλλη αποψη επι τουτου-η δημοκρατικοτητα μου καμια φορα με εκπλησει-.

τζενη τι κουκλι ειναι αυτο?!
εκανα ντοπλερ σημερα. 2860 ο μπεμπης.με πολλα μαλλια λεει....μια χαρα και ο πλακουντας. και ολα καλα. 3/12 παμε για καισαρικη. θελει να τον αφησει λεει και αλλο. Twisted Evil
υπολογιζει οτι θα ειναι 3500 με 3800... αρνακι οχι μωρο.δεν θα του κανουν τα ρουχα και οι πανες χιχιχι
εκτος λεει αν εχει αλλη αποψη αυτος και ερθει πιο νωρις. η τομη της καισαρικης καλη ειναι.αν σπασουν νερα και δεν αλλαξει θεση θα προσπαθησουμε φτ. θα δειξει. περπατημα μου ειπε, πιο αυστηρη διαιτα-αχ μαρκελλα με νιωθεις-για να μην παρω αλλα κιλα. στα +9 ειμαι. φοβαται αυτες τις τελευταιεςς 3 εβδ.
παρπατημα θα κανω, μπουσουλιμα θα κανω, αναπνοες να κανω, σεξ παντως μπα δεν πειθομαι ουτε εγω ουτε ο ταριφας....

μπραβο αθανασια ολα μια χαρα με τον μπεμπακο.αφου σου ειπε οτι μπορεις να γεννησεις και φυσιολογικα ακομη καλυτερα.περπατα πολυ.

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα φουσκωτούλες κ μανούλες μου!Διάβαζω κ πάλι επί τροχάδην τα νέα σας..Τζένη κούκλος ο γαμπρός,λέω να το ξεκινήσουμε το προξενιό Very Happy Very Happy Wink Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 21 328109 Όταν κοιμάται η μικρλη μου,που όσο περνά ο καιρός χορταίνει περισσότερο απο μένα,κ είναι πιο άνετη στον ύπνο,προλαβαίνω να κάνω στα γρήγορα δουλειές του σπιτιού,σαν τον τιραμόλα πάντα Very Happy Very Happy Άντε με το καλό το νέο μωράκι,βλέπω η πόλη μας πήρε φόρα κ γεννάει χεχε,σας φάγαμε στην στροφή Wink Wink Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 21 328109 tongue Φιλιά σε όλες και στα μωράκια εντός και εκτός κοιλίτσας!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις