126 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77 Παρ Νοε 09, 2012 8:03 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιαν 03, 2014 3:46 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 6 ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ! 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ (ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΖΕΙ 3-5 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ), Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΙΠΛΗΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ 24 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!
eirini7 έγραψε:eirini31 έγραψε:
kalispera eirinaki tora to vlepo den to eiha dei. emeis pame gia banio se mia paralia sta selinia konta sto spiti alla prepei na ehoume paei kai sta meri sas to kalokairi tha kanonisoume sinantisi
εννοείται ότι θα κανονίσουμε πρώτα ο Θεός!και στα Σελήνια πάμε πολλές φορές
Α καλά που το είπε η Τόνια!έχω νέα!κλείσαμε κλείσαμε!!!!!!!!!!!!!!!800 ευρώ και θα μας δώσει και όλα τα αρχεία ψηφιακά και επεξεργασμένα!ό,τι ακριβώς ζητούσαμε!αχ μακάρι να είναι τόσο καλός στη δουλειά του όσο φάνηκε!τέλειες φωτο και τέλεια ψηφιακά άλμπουμ!
eirini7 έγραψε:eirini31 έγραψε:
kalispera eirinaki tora to vlepo den to eiha dei. emeis pame gia banio se mia paralia sta selinia konta sto spiti alla prepei na ehoume paei kai sta meri sas to kalokairi tha kanonisoume sinantisi
εννοείται ότι θα κανονίσουμε πρώτα ο Θεός!και στα Σελήνια πάμε πολλές φορές
Α καλά που το είπε η Τόνια!έχω νέα!κλείσαμε κλείσαμε!!!!!!!!!!!!!!!800 ευρώ και θα μας δώσει και όλα τα αρχεία ψηφιακά και επεξεργασμένα!ό,τι ακριβώς ζητούσαμε!αχ μακάρι να είναι τόσο καλός στη δουλειά του όσο φάνηκε!τέλειες φωτο και τέλεια ψηφιακά άλμπουμ!
xaftounaki έγραψε:Ευχαριστώ πολυ Τονια μου
Γεια σου Ειρηνη β
Ειρηνάκι είναι της μόδας το αλεξίπτωτο τελικα και η ελεύθερη πτώση
Νέα τρεντια!!
Μπραβο για το φωτογράφο, όλα καλα λοιπον
eva evaki έγραψε:AGAPH EINAI PANEMORFH IDEA OXI DEN TOU EIXA PEI OTI THA PAW GIA NAMHN TON APOGOHTEUSW...FOURFOUNAKI XANA RIXTW...MHN KOUNIESTE..AXAXAXA ALA TO THMA EINAI OTI OOOSA TEST EKANA DUO DHLADH HTANE ARNITIKA... ALLA EXW TON UPERIXO VEVAIA ANATHEMA AN THA KATALAVEI TIPOTA...ELATE EGUOSKONH..KORITSIA FOURFOUNAKI....
LindakiS έγραψε:toniach29 έγραψε:ΟΛΙΝΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ?
ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!!!
ΑΝΝΟΥΛΑ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?
ΕΙΡΗΝΗΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ?
Συμπτωματα ναι...αλλα δεν μας λενε κατι αυτα....μοιαζουν με περιοδου...εκτος οτι η καρδια μου χοροπηδαει σαν τρελλη ολη την ωρα....εχω ταχυκαρδιες και αρρυθμιες και δυσπνοια και δεν ειναι απο αγχος...γτ δεν ειμαι αγχωμενη σιγουρα...αλλα ανεβασα το #76 νουμερο καπου στην 40 σελιδα μια φωτο με ενα τεστ αχνοοοοο θετικο.... και ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ!! χιχιχι περιμενω καθυστερηση σε 3 μερες! Δεν εχω ακομα...οποτε δε μας λεει τιποτααα ολο αυτο....υπομονη.!! Φιλακια στα νινακια σου γεννημενα και αγεννητα
eirini7 έγραψε:xaftounaki έγραψε:Ευχαριστώ πολυ Τονια μου
Γεια σου Ειρηνη β
Νέα τρεντια!!
μη δίνεις ιδέες!!!
όλα καλά δόξα τω Θεώ!
xaftounaki έγραψε:eirini7 έγραψε:xaftounaki έγραψε:Ευχαριστώ πολυ Τονια μου
Γεια σου Ειρηνη β
Νέα τρεντια!!
μη δίνεις ιδέες!!!
όλα καλά δόξα τω Θεώ!
Βρε φιλενάδα
Ποια μου λείπει απο τη λίστα
Γράφω απο το κινητο και δεν μπορω να καταλάβω
eva evaki έγραψε:PAW NA ETOIMASTO AGAPOULA AUTO THA KANW SE EUXARISTW TOOOSO POLU...THA TA POUME META....MMMMAKIA
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιαν 03, 2014 3:45 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης