Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
297 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 297 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα σοφάκι και αννούλα!!!χαχαχ κι εγώ όταν το σκέφτομαι γελάω!τι να κάνω??ΕΓΩ ΦΤΑΙΩΩΩ????ειμαι τόσο καιρό χωρις το τουτου μου και της μάνας μου αν το εχω πάρει 3-4 φορές ζητημα ειναι.παντα ειχα το δικό μου.τώρα τοσο καιρο που δεν εχω τι να κάνω!απο συνήθεια που δεν έιχα το ξε΄χασα

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
popi_dim έγραψε:Γεια σας...διαβάζω το forum από τότε μου ήμουν έγκυος αλλά τώρα αποφάσισα να γίνω μέλος έτσι για να έχω λίγο συμπαράσταση...Ο μπέμπης μου είναι 3 μηνών και 20 ημερών περίπου (γεννηθήκαμε 3 Αυγούστου).
Ηθελα να ρωτήσω τις μανούλες που θηλάζουν αν έχει τύχει να θηλάσουν τα μωράκια τους έξω και πως νιώθανε.
γεια σου Πόπη καλώς ήρθες..
Να σου πώ εγώ που ντρεπόμουν να θηλέσω μπροστά στη μάνα μου να φανταστείς.. έχω τύχει να θηλάσω μέσα σε καφετέρεια απλώς πρόσεχα κ εριξα πάνω μας μία πασμίνα και όλα οκ, δε κοιτούσε κανείς, μέσα στο αυτοκίνητο πολλές φορές πριν κατέβουμε να πάμε κάπου για να μη πεινάσει, ακόμη κ σε δοκιμαστήριο μεγάλου καταστηματος κ μαλιστα μου το πρότεινε μία υπάλληλος.

Αν εχεις επιλέξει να θηλάσεις κ δε θέλεις αυτό να σταθεί εμπόδιο στην καθημερινότητά σου βρίσκεις τρόπο από το να πας σε μία βρόμικη τουαλέτα... πρεπει να φοράς κ κατάλληλα ρουχα όμως να μη ξεγυμνωνεσε δημοσίως Razz ακομη σε ορισμένα εμπορικά εχουν ειδικούς χωρους γι αυτό το σκοπό.

Anna μου ετσι κι εγώ για ρούχα δε το διακινδυνευω θα χασω τα λεφτα μου στανταρ, πρέπει να δοκιμάσω πρώτα!

Καλημέρα σε όλες... θα παρακολουθώ μέσω fb.

Φωτεινή είσαι Θεά!!!!!!!!! χαχαχααχαχαα.....

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μανουλονινακια!!
σημερα πηγα να μπω απο τις 9 και δεν ειχα ιντερνετ Mad Mad Mad τα νευρα μου δεν ειχε πληρωσει παλι ο Γιαννης το λογαριασμο κ μας το κοψανε!!

Φωτεινακο εισαι ολα τα λεφτα καλα λεει η Αννα κ εμενα ακομα δεν θα μου μιλουσε αμα του το εκανα αυτο!!χιχιχιχ

Τινακο τι ειναι αυτο παλι??? confused confused confused μολις γυρισετε απο τον γιατρο περιμενουμε νεα και φυσικα οπως ειπαμε...φωναξε εναν παπα στο σπιτι πολυ ματι εχει πεσει ρε παιδι μου!!

Λιζακι σημασια εχει που ειστε καλα ολη η οικογενεια αλλα οποτε μπορεις να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!!

Κωνσταντινακο εσυ ολα καλα τα κανεις δεν εισαι υπερβολικη κ εμενα ο αντρας μου τα ιδια μου λεει αλλα το σημαντικο ειναι να εισαι σιγουρη οτι το παιδι δεν εχει κατι!

Σοφακι,Αννουλα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 38 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 38 417472 δεν ξεχασα καμια εε??

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κ απο μένα!!!γυρισαμε, φαγαμε κ προσπαθούμε να κοιμηθούμε τώρα..πήρα το φόρεμα, κ φυσικά ήμουν μια θέα!! Χαχαχα!!! Αν δεν παινεψεις το Σπιτι σου, να πέσει να σε πλακωσει!!!! Πήρα κ παπούτσια στην μικρη, μαύρα που ήθελα κ βρήκα κ λευκα.. Θα μου τα φέρει την Τρίτη απ το άλλο Μαγαζι που εχε. Ήθελα δεν ήθελα το κατοσταρικο το έδωσα.. Τουλάχιστον τα λευκα είναι πολυ όμορφα κ πιστεύω να προλάβει να τα βάλει την άνοιξη!

Τινη μου τι ήταν αυτο πάλι; Ένα γερό ξεματιασμα θέλετε οικογενιακως!περιμένουμε τα νεα σας απο παιδιατρο..

Κωνσταντίνα μου περαστικά στον μικρο σου! Υπερβολική δεν είσαι!!όλες πάνω κάτω το ίδιο κάνουμε!!

Φωτεινη μου, ακόμα γέλαω με τα δικα σου!!! Αχ στα πήρε η κόρη τα μυαλά!!!! Χιχιχι!!

Τα φιλια μου σε όλες!!! Πάω να διαβάσω fb!

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αμάν βρε κορίτσια όλες στο fb είστε?

Tini13

Tini13
ΧΑΜΟΣ ΑΝΝΑ ΣΤΟ FACEBOOK! XAMOΣ! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!!

Ευτυχώς η μπέμπα μας είναι μια χαρά, 4700 γρ αλλά 60 πόντους! Πήρε 14 σε δύο μήνες! Σκλεναρίκοβα!

Με τα εμβόλια έκατσε φρόνιμη και στο μπουτάκι, ήπιε και την πόσιμη αμπούλα.

Ας είναι αυτή καλά..

Το αιματάκι προφανώς ήταν από ερεθισμό στο λαιμό μου είπε γιατί έχει μέρες τώρα ένα χαζοβηχαλάκι.

Άννα μου με γεια τα παπουτσάκια σας και το φουστανάκι καλοφόρετο να είναι! Θα είσαι μια κούκλα, είμαι σίγουρη!

Φωτεινάκο γέλασα πολύ με τα πάνε έλα σας! εγώ παθαίνω το άλλο, ξεχνάω που έχω παρκάρει, ειδικά όταν δούλευα και άφηνα κάθε μέρα το αυτοκίνητο σε άλλο σημείο. Καθόμουν κανένα δεκάλεπτο και σκεφτόμουν αν δεν το έβλεπα! χαχαχα

Χαρουλίτα ευχαριστώ για τη φώτο ρε φίλη!! Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Κωνσταντίνα μου πώς είσαι σήμερα; Ο αντρούλης σου είναι μαζί σου ή δουλεύει;

Φιλιά από εδώ, τα λέμε και εκεί!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αννούλα μου μεγεια!τινάκο μου περαστικά στην κοριτσάρα σου!τελειωσε η γυναικα εστρωσα επιτέλους!παω να ξαπλωσω λίγο τωρα που κοιμάται η μικρή.ο φίλιππος ειναι στην μανα μου και θα μείνει εκει!μάλλον θα παιξει το ξεχασμενο το βραδυ!χαχαχ θα τα πουμε φιλια

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα στις όμορφες.
Ολο το πρωί ήμουν σε μια θεία του άντρα μου και την βοήθησα με τις δουλειές του σπιτιού και στρώσαμε,την πονούσε η μέση της την καημένη. Τώρα ο άντρας μου δουλεύει και μπήκα για λιγο.

Τινη ολα καλά με την μικρούλα μας χάρηκα πάρα πολύ γιατί εχτές ανησύχησα με το αιματακι,να ναι καλά το κοριτσάκι μας.Μια χαρά τα πάει και η δική σου η μινιατούρα την βλέπω μοντέλο.

Αννα μπράβο τελικά βρήκες παπουτσάκια τι καλά καλοφόρετα.

Το χεράκι του μικρού είναι ακόμα πολύ πρησμένο αλλά νομίζω οτι πάει κάπως καλύτερα. φιλιά θα τα πούμε και στο fb.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννουλα με γεια το φορεματακι κ τα παπουτσακια σας,σιγουρα θα εισαι μια θεα!!

Τινακι παλι καλα τι βγαλατε κ εσεις με το εμβολιο και ευτυχως που δεν ηταν τιποτα κ το αιματακι!!
αχχχχ μονο απο τις φωτο πια την χαιρομαστε την Σαλονικα μας!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστώ κορίτσια!!
Τινη μου, ευτυχώς δεν είναι τίποτα, σε είχα στο μυαλό μου!

Εμάς μας πήρε οικογένειακως ο ύπνος.. Ξεραθηκαμε! Ευτυχώς που ήρθαν εδω απέναντι να δουν ένα Σπιτι που ενοικιαζεται κ άκουσα το ασανσέρ, αλλιώς ακόμα θα κοιμομομασταν. Άργησε να φύγει κ ο άντρας μου, χαμός δηλαδή! Τα μικρά ακόμα κοιμούνται!

Φωτεινη μου, δηλαδή να πω καλο χειμώνα πια;;;
Εγω θα στρωσω αύριο, θα έρθει η κοπέλα να καθαρίσει κ το απόγευμα θα στρωσουμε επιτέλους, γιατί αυτο το πήγαινε έλα της μικρής ξυπολητη δεν παλευεται πια!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πάω για Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 38 517142 τα λέμε αργότερα.

Tini13

Tini13
Αχ Κωνσταντίνα μου καλό σιδέρωμα..έχω κι εγώ ένα καλάθι του μπαμπά, ένα καλάθι της μπέμπας και μια σιδερώστρα που δεν φαίνεται από τα ρούχα επάνω! Πρέπει να το πάρω απόφαση αλλά είναι πολύ δύσκολη....ευτυχώς η προκομένη κατάφερα να φτιάξω τα χειμωνιάτικα. Βάλε με ό,τι θέλεις να κάνω, σίδερο και ρούχα δεν τα μπορώ καθόλου!

Αλήθεια, η Δέσποινα που είναι;;;;;;;;

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[b]Αχ βρε κορίτσια δίσκολο πράγμα η μοναξιά!
Έχω σκυλοβαρεθή. Και σήμερα η μικρή όλη μέρα κοιμάται. Mad Mad Mad

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tini13 έγραψε:Αχ Κωνσταντίνα μου καλό σιδέρωμα..έχω κι εγώ ένα καλάθι του μπαμπά, ένα καλάθι της μπέμπας και μια σιδερώστρα που δεν φαίνεται από τα ρούχα επάνω! Πρέπει να το πάρω απόφαση αλλά είναι πολύ δύσκολη....ευτυχώς η προκομένη κατάφερα να φτιάξω τα χειμωνιάτικα. Βάλε με ό,τι θέλεις να κάνω, σίδερο και ρούχα δεν τα μπορώ καθόλου!

Αλήθεια, η Δέσποινα που είναι;;;;;;;;

Τα ίδια κ εγω.. Χθες σιδερωμα απο τις 12 το βράδυ μέχρι 1.30. Άρα μπορείς να φανταστείς ποσά ήταν..

marianthi_m

marianthi_m
Βρε! ποσες σελίδες γράψατε απο χθες??
Δεν εχω προλάβει να διαβασω τιποτα με τον μπέμπη όλη την ώρα αγκαλίτσα θέλει!

Και ΝΑΙ!! Επιτέλους εκανα σεχ!!

Το λιγο χρόνο που με άφησε ο μπέμπης τον εκμεταλλεύτηκα πλήρως!

Σας διαβάζω και στο fb! φιλάκια!!

http://www.creativebeez.gr

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Συγχαρητήρια!!! Άντε και της ευχές μου στις άλλες που δέν τα κατάφεραν ακόμη. Ονόματα μη λέμε!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα!!καλοοοο!!!! Μα κ εγω είχα πάρει Μονή μου το οκ. Γιατί ακόμα στον γιατρο δεν έχω παει.. Smile

marianthi_m

marianthi_m
Η αλήθεια είναι ότι είχα ξεχάσει πως είναι! χαχα!
τράτζικ!

Πήγα μια βόλτα σε μαγαζιά πάλι χθες.. δε μου άρεσε τίποτα πάνω μου πάλι.. εχω γίνει η πιο δύσκολη πελάτισσα ever! Σηκώνουν όλο το μαγαζί οι τυπισσες και εγω φευγω χωρίς να πάρω τίποτα.. σίγουρα θα με βρίζουν αλλα τους λέω ότι μόλις γέννησα για ελαφρυντικό!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα μου λες;; Τα ίδια κ εγω, ασε που αλλαξε ξαφνικά το γούστο μου..

marianthi_m

marianthi_m
Άννα και εγώ κάπως δε ξερω ρε παιδί μου τίποτα δε μ'αρεσει! Δεν ήμουν έτσι δύσκολη.. Εσυ βέβαια έχεις και το μαγαζί και πρέπει να ντύνεσαι κάπως.. εγώ δε με νοιάζει συνηθως με τζιν ήμουν αλλα τώρα δε μου μπαίνουν τα τζινακια μου Sad κολαν και άγιος ο θεός!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:Άννα και εγώ κάπως δε ξερω ρε παιδί μου τίποτα δε μ'αρεσει! Δεν ήμουν έτσι δύσκολη.. Εσυ βέβαια έχεις και το μαγαζί και πρέπει να ντύνεσαι κάπως.. εγώ δε με νοιάζει συνηθως με τζιν ήμουν αλλα τώρα δε μου μπαίνουν τα τζινακια μου Sad κολαν και άγιος ο θεός!

Ναι σιγά κ εγω πάντα με τζινακια!!

marianthi_m

marianthi_m
χαχαχα Αννα σωστη! Παντα σκεφτόμουν ότι αν είχα μαγαζί θα ντυνόμουν κυριλάτα ξερω γω.. γενικά μου αρεσουν οι γυναικες που ντυνονται με τακουνια απο το πρωι και πουκάμισα και φούστες αλλα εγω δε το χω!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:χαχαχα Αννα σωστη! Παντα σκεφτόμουν ότι αν είχα μαγαζί θα ντυνόμουν κυριλάτα ξερω γω.. γενικά μου αρεσουν οι γυναικες που ντυνονται με τακουνια απο το πρωι και πουκάμισα και φούστες αλλα εγω δε το χω!

Κ εμένα μ´αρεσει αλλα δεν το έχω ούτε εγω!! Εγω το βλέπω κ αλλιώς.. Πρέπει να είσαι πιο προσιτός στον κόσμο, κ αν είσαι πολυ κυριλε, δεν πιάνει..

marianthi_m

marianthi_m
Αννα σωστη σε βρισκω Very Happy

Tini13

Tini13
*anna* έγραψε:Συγχαρητήρια!!! Άντε και της ευχές μου στις άλλες που δέν τα κατάφεραν ακόμη. Ονόματα μη λέμε!

Πες ονόματα Άννα μου, εμένα δεν με πειράζει! Η Τίνη ακόμη να κάνει σεξάκι! Που έχω σκυλιάσει βδομάδες τώρα!! Μπράβο ρε Μαριανθάκο, πόνεσε;; Αυτό με καίει εμένα!
Εγώ κορίτσια πάλι είμαι λίγο του πιο κυριλέ, παίζει ρόλο και η δουλειά με τα pencil φουστανάκια και τις γόβες μας, δεν τα αποχωρίζομαι με τίποτα! Το ίδιο και με Pencil φουστίτσες αλλά εκεί βάζω και ένα απλό μπλουζάκι για να σπάσει λίγο το σοφιστικέ σε σχέση με το πουκάμισο. Θέλω πίσω τα ρούχα μου λέμε!! Τα καημένα βογγάνε πάνω μου, απορώ ποιός ανακάλυψε τα φερμουάρ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις