Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
623 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 623 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗΗΗΗ???? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ?! ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ? ΣΟΥΡΓΕΛΟ Ε ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!! Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΟΥ?! Shocked Shocked Shocked

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗΗΗΗ???? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ?! ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ? ΣΟΥΡΓΕΛΟ Ε ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!! Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΟΥ?! Shocked Shocked Shocked

Οχι ακομα, αλλα μπορει και να μου πει οτι δεν εχει νοημα να σε δω γτ ειναι πολυ νωρις... αλλα με 733,8 χοριακη δεν νομιζω να μην εχω τπτ! Στις 3 βδομαδες και 6 μερες!! Δηλ αυριο που θα ειμαι 4 βδομαδες τι αλλαζει;; Το μονο που με αγχωνει ειναι να μη μου χωσει μεσα εκεινο το ματσουκι και μου κανει τπτ το μπεμπε!!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΜΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗΗΗΗ???? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ?! ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ? ΣΟΥΡΓΕΛΟ Ε ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!! Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΟΥ?! Shocked Shocked Shocked

Οχι ακομα, αλλα μπορει και να μου πει οτι δεν εχει νοημα να σε δω γτ ειναι πολυ νωρις... αλλα με 733,8 χοριακη δεν νομιζω να μην εχω τπτ! Στις 3 βδομαδες και 6 μερες!! Δηλ αυριο που θα ειμαι 4 βδομαδες τι αλλαζει;; Το μονο που με αγχωνει ειναι να μη μου χωσει μεσα εκεινο το ματσουκι και μου κανει τπτ το μπεμπε!!

επειδη θα στο χωσει πες τη το πριν εσυ για να ειναι προσεκτικη με τις κινησεις της

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 6 ΗΜΕΡΩΝ? ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ? ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΙΠΛΑ! ΕΧΕΙ ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΗ ΚΥΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ! Laughing Laughing Laughing ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣΟΥΚΙΟΥ! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΝΙΝΙ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 35468

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι ακούω?????

Ουαου!!!Λιντακι και αφρουλα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!¨ηταν ο μήνας μασ!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 654316
Τέλη ιουλίου πάμε ε?

κορίτσια να σας πω... Εμένα ο γυναικολόγος μου, αφου υπολογίσαμε τις εβδομαδες (5 εβδ) μου συνέστησε την 7η να παω για να ακουσουμε και καρδουλα (κάπου εκει ακουγεται την 7η και 8η). Αν δεν δω αίμα μου λέει, έστω καφέ δεν χρειάζεται να πάω, ούτε χοριακή να κάνω. τι λέτε?? εσας τι σας συνεστησε??

LindakiS

LindakiS
Επιτελους!! Επστρεψε η ασωτη!! Χαχαχαχα Σοφακι μου μας ελειψες!! Και εισαι μια βδομαδα νωριτερα απο μας σιγουρα οποτε, εγω προσωπικα λιγο δυσκολα να σε συμβουλεψω θα παω αποψε στη γιατρο μου και θα αναρτησω τι μου ειπε!

Αφρουλιτα Μανουλιτα Γιατρεσσα αμα εχεις δικιο ρε φιλεναδα στειλε μου το πτυχιο σου αληθεια να το κορνιζωσω!! Και φυσικα θα της πω ολη την ιστορια και της συλληψης τα παντα! Να δω ποσο εβδομαδων με βγαζει! Δεν ελπιζω να ειμαι παραπανω...εκτος κι αν εχω διδυμα πραγμα το οποιο εχει αρχισει να τριγυρναει πολυυυ σοβαρα στο μυαλο μου!! Πωωω πωωωω βλεπω λυποθημιες στο σπιτι..χαχαχαχα αν και ο αντρας μου αυτο επιθυμουσε τα μαλα! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 215994

Popisofia

Popisofia
αφρουλα έγραψε:ΟΛΙΝΑ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΛ? ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ? ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ 13/10 ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ 20/7 ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 22/7 ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!

LindakiS

LindakiS
Πωπωπωωω πολλες ευαισθητουλες! Κι εγω Καρκινος με ωροσκοπο ΛΕΩΝ και ευχομαι να γεννησω Λιονταρι!! Εχουν την μεγαλυτερη καρδια στον κοσμο! I love you I love you I love you I love you I love you I love you

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:Επιτελους!! Επστρεψε η ασωτη!! Χαχαχαχα Σοφακι μου μας ελειψες!! Και εισαι μια βδομαδα νωριτερα απο μας σιγουρα οποτε, εγω προσωπικα λιγο δυσκολα να σε συμβουλεψω θα παω αποψε στη γιατρο μου και θα αναρτησω τι μου ειπε!

Αφρουλιτα Μανουλιτα Γιατρεσσα αμα εχεις δικιο ρε φιλεναδα στειλε μου το πτυχιο σου αληθεια να το κορνιζωσω!! Και φυσικα θα της πω ολη την ιστορια και της συλληψης τα παντα! Να δω ποσο εβδομαδων με βγαζει! Δεν ελπιζω να ειμαι παραπανω...εκτος κι αν εχω διδυμα πραγμα το οποιο εχει αρχισει να τριγυρναει πολυυυ σοβαρα στο μυαλο μου!! Πωωω πωωωω βλεπω λυποθημιες στο σπιτι..χαχαχαχα αν και ο αντρας μου αυτο επιθυμουσε τα μαλα! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 215994

εχετε ιστορικο δυδιμων???

LindakiS

LindakiS
Αφρουλιτα το χαρτι με τα αποτελεσματα θα το παρω αυριο σημερα μονο με το τηλ μου τα ειπε.. Smile Εγω εγω ΠΗΤ 23/7/2013 και φετος ετυχα 5 φλουρια σε βασιλοπιτες! Κυνηγουσα να τα αποφυγω κι αυτα πεφτανε πανω μου!!!!!

LindakiS

LindakiS
αγαπη έγραψε:
LindakiS έγραψε:Επιτελους!! Επστρεψε η ασωτη!! Χαχαχαχα Σοφακι μου μας ελειψες!! Και εισαι μια βδομαδα νωριτερα απο μας σιγουρα οποτε, εγω προσωπικα λιγο δυσκολα να σε συμβουλεψω θα παω αποψε στη γιατρο μου και θα αναρτησω τι μου ειπε!

εχετε ιστορικο δυδιμων???

Οχι καθολου! Δε ξερω αν η μανα μου μπορουσε να κανει διδυμα αλλα δεν εκανε. Ουτε ο αντρας μου εχει διδυμα στην οικογενεια του. Μονο η γιαγια μου απο την πλευρα του μπαμπα η οποια ζει 84ων και περιμενει να ακουσει τα ευχαριστα αποψε εκανε διδυμα! Και λεμε οτι η ξαδερφη μου εχει πιθανοτητες γτ ο μπαμπας της ηταν ο διδυμος, ....το κοριτσακι δυστυχως εφυγε 13ων μηνων...Sad Sad Sad

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:Αφρουλιτα το χαρτι με τα αποτελεσματα θα το παρω αυριο σημερα μονο με το τηλ μου τα ειπε.. Smile Εγω εγω ΠΗΤ 23/7/2013 και φετος ετυχα 5 φλουρια σε βασιλοπιτες! Κυνηγουσα να τα αποφυγω κι αυτα πεφτανε πανω μου!!!!!

τωρα που το ειπες και εγω με τον αντρα μου περυσι κερδισαμε 3 φλουρια συνολικα 2 εκεινος 1 εγω αν θυμαμε καλα αλλα δυστηχως δεν μας εφερε τυχη Crying or Very sad και οχι μονο απο θεμα μπεμπε αλλα και 8 μηνες ανεργος εμεινε το σοκολατακι μου

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Λιντακι μου!!Δεν θα μπορουσα να είμαι εντελώς απούσα από δω!! είναι τόσες κοπέλες που επιθυμώ να δω εγκυούλες απο δω μέσα και υστερα ηρεμη θα αποχωρησω!!χαχαχ
Αντε πήγαινε και μπες να μας πεις!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΠΗ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 417472 ΕΙΧΑ 15/10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ! ΩΟΡΡΗΞΙΑ 26/10, ΟΠΟΤΕ ΣΥΛΛΗΨΗ 27/10! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ TICKER 20/7/2013!

ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 417472 ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΗΓΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ!). ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 19/11. ΘΑ ΕΙΜΑΙ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 2 ΗΜΕΡΩΝ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ!

Popisofia

Popisofia
LindakiS έγραψε:
αγαπη έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 10ml ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ! Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΟΥΧΤΕΡΗ: 35 ΕΥΡΩ! ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΧΑΖΑ ΕΜΕΙΣ! ΕΚΕΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

μονο οι αντρες τρωνε απο αυτο εμεις οι γυναικες οχι??? πως ειναι σαν μελι ας πουμε??? τη γευση εχει???

Εσυ να παρεις φιλλικο οξυ, ή pregnacare conception! Εμενα μου το προτεινε απο δω η Popisofia, και επειδη δεν το ειχε κανενα φαρμακειο ζητησα και μου το παραγγειλανε, μπορειτε να περνετε και οι δυο ιπποφαες (ΜΕ ΜΕΤΡΟ, ειναι υπερδιεγερτικο) και βασιλικο πολτο γτ οχι, αλλα κυριως ο αντρουλης που δουλευει εσυ με το φιλλικο ή το pregnacare θα εισαι μια χαρα

ΦΙλλικο Οξυ 400mg = 3,25 ευρω το πηρα εγω

Pregnacare Conception = 16.5 ευρω.

Ιπποφαες....ρωτα στο φαρμακειο. Ειναι ακακο ο φαρμακοπειος θα σου πει δοσολογια.

ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ??? ΠΟΤΕ ΚΑΛΕ??? ΑΧΟΥ ΜΑΛΟΝ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΗΜΕΡ... ΕΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΦΙΛΙΣΙΝ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΕΙΝΑΙ)ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ? Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ? ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ.

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λιντάκι λαι εγω διδυμα επιθυμω!!!και υπάρχει γονιδιο και απο τις δυο πλευρές!!!ΜΑκαριιι να σκαρώσαμε δυο σποράκια!!!

Popisofia

Popisofia
Α ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Η ΥΠΕΡΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΛΙΣΣΙΑ.

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΠΟΠΗ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 417472 ΕΙΧΑ 15/10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ! ΩΟΡΡΗΞΙΑ 26/10, ΟΠΟΤΕ ΣΥΛΛΗΨΗ 27/10! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ TICKER 20/7/2013!

ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 417472 ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΗΓΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ!). ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 19/11. ΘΑ ΕΙΜΑΙ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 2 ΗΜΕΡΩΝ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ!

Αφρουλίτα καλή τελειομηνη εγκυμοσυνη να έχεισ κούκλα μου!!!!Ήμουν σίγουρη ότι ήσουν!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Τι να πω βρε Αφρούλα, εγω περίμενα σειρα εξετάσεων και αυτός χαλαρός!!! ρώτησα και μια άλλη φίλη μου ειδικευόμενη γυναικολόγο, τα ίδια μου είπε!! τεσπα,,,εγω τελος της άλλης εβδομαδας, της 6ης, δεν κρατιέμαι, θα πάω!!!!έκανες χοριακή ε??ποσο εβγαλε?

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αφρούλα και Ολίνα!!!!!!!!! Κοριτσάρες μου συχγχαρητήρια!!! Σας εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα γερό μωράκι στην αγκαλίτσα σας!! (ή και δύο.. γιατί όχι!! χεχε)

Αφρούλα?? Καλά σου έλεγα να φας τη γλώσσα σου!! χαχα

Αχ μπράβο ρε κοριτσάκια... πάρα πολύ χάρηκα!!!!

Popisofia

Popisofia
αφρουλα έγραψε:ΠΟΠΗ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 417472 ΕΙΧΑ 15/10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ! ΩΟΡΡΗΞΙΑ 26/10, ΟΠΟΤΕ ΣΥΛΛΗΨΗ 27/10! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ TICKER 20/7/2013!

ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΧΑΧΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΙ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 654316

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΑΣ' ΤΗΝ! ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ! ΚΑΛΕ ΟΛΙΝΑ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΒΡΑΚΑΚΙ? ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΟΥΡΙΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ?! Laughing Laughing Laughing Η ΕΒΕΛΙΝΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ! ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΟΛΙΝΑΚΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Σ' ΑΓΑΠΑΩ...! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 417472

LindakiS

LindakiS
Popisofia έγραψε:
LindakiS έγραψε:
αγαπη έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 10ml ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ! Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΟΥΧΤΕΡΗ: 35 ΕΥΡΩ! ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΧΑΖΑ ΕΜΕΙΣ! ΕΚΕΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

μονο οι αντρες τρωνε απο αυτο εμεις οι γυναικες οχι??? πως ειναι σαν μελι ας πουμε??? τη γευση εχει???

Εσυ να παρεις φιλλικο οξυ, ή pregnacare conception! Εμενα μου το προτεινε απο δω η Popisofia, και επειδη δεν το ειχε κανενα φαρμακειο ζητησα και μου το παραγγειλανε, μπορειτε να περνετε και οι δυο ιπποφαες (ΜΕ ΜΕΤΡΟ, ειναι υπερδιεγερτικο) και βασιλικο πολτο γτ οχι, αλλα κυριως ο αντρουλης που δουλευει εσυ με το φιλλικο ή το pregnacare θα εισαι μια χαρα

ΦΙλλικο Οξυ 400mg = 3,25 ευρω το πηρα εγω

Pregnacare Conception = 16.5 ευρω.

Ιπποφαες....ρωτα στο φαρμακειο. Ειναι ακακο ο φαρμακοπειος θα σου πει δοσολογια.

ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ??? ΠΟΤΕ ΚΑΛΕ??? ΑΧΟΥ ΜΑΛΟΝ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΗΜΕΡ... ΕΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΦΙΛΙΣΙΝ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΕΙΝΑΙ)ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ? Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ? ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ.

Αχουυυ χαχαχα ειναι σε ενα παλιο νουμερο και δεν μπορω να το ψαξω τωρα...χιχιχι...παντως θυμαμαι οτι εσυ και το Ευακι μου μιλησατε πρωτες και θυμαμαι οτι μου επεμενες γτ pregnacare conception οτι παιρνετε πολλες κοπελες στην Αθηνα και βοηθαει! Εγω το πηρα για 15 μερες τελικα, κι οχι 3 μηνες που ενδεικνειται...και ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!! ΔΕν ξερω αν βοηθησε και αυτο αλλα σιγουρα πεξανε κι αλλα ρολο..! Smile

LindakiS

LindakiS
αφρουλα έγραψε:ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΑΣ' ΤΗΝ! ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ! ΚΑΛΕ ΟΛΙΝΑ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΒΡΑΚΑΚΙ? ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΟΥΡΙΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ?! Laughing Laughing Laughing Η ΕΒΕΛΙΝΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ! ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΟΛΙΝΑΚΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Σ' ΑΓΑΠΑΩ...! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 417472

ΡΕ φιληηη με τρομαζεις το ξερεις!! ΜΑ ΠΟΣΑ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!??? Νο μυαλο αυτη τη στιγμη κοριτσια σορρυ!! Ωχουυυ παει...σαλεμενη θα με γνωρισει το παιδι μουυυυ Shocked Shocked Shocked cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops

Κι εγω Σ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!! ΚΑι χαιρομαι απιστευτα που μειναμε μαζι εγκυουλες!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ! ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ! Laughing Laughing Laughing

ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 171,7 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 2 ΗΜΕΡΩΝ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 654316

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω ρε κοριτσια να σας πω την αληθεια μου βαρεθηκα να κοιταζω γονιμες να τον κυνηγαω για Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 15 215994 βαρεθηκα να σκεφτομαι οταν πλησιαζουν οι μερες της αλεκας να σκεφτομαι για να δουμε καναμε τιποτα αυτη την φορα ή οχι ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΣΙΝ ΒΑΡΙΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ... Rolling Eyes

ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΛΕΟΣ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις