576 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 Τρι Νοε 13, 2012 1:50 am
eirini.pav
Η ψυχή της παρέας!
Άννα και εσύ καλή επιτυχια για αυριο!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ.
eirini.pav έγραψε:
αχαχαχαχα!!! καλά κανουνε!!! μονο που τα ατιμα εχουν και σιγουρη επιτυχια!!! εμεις λέμε (εγω δηλαδη) να τον στειρώσουμε τον κοντο μας !
boubou έγραψε:eirini.pav έγραψε:
αχαχαχαχα!!! καλά κανουνε!!! μονο που τα ατιμα εχουν και σιγουρη επιτυχια!!! εμεις λέμε (εγω δηλαδη) να τον στειρώσουμε τον κοντο μας !
εχετε κι εσεις κοντο?? αχ αχ!! κι εγω κοντουλη το λεω το αγορακι μου!!!!κι εγω ειμαι υπερ της στειρωσης!ο δικος μου ειναι ηδη απο 18μηνων!!
ioanna85 έγραψε:Γιαννα με τους απο πανω;
Παντως αυτο που λεω ειναι οτι κι εγω ειχα αγχος αλλα επρεπε να μου τυχει κατι ασχημο για να βαλω προτεραιοτητες και να δω τη ζωη πιο χαλαρα!Κατι που επρεπε να ειχα κανει απο μονη μου!
Δε θελω να σας κουρασω ομως...
eirini.pav έγραψε:boubou έγραψε:eirini.pav έγραψε:
εχετε κι εσεις κοντο?? αχ αχ!! κι εγω κοντουλη το λεω το αγορακι μου!!!!κι εγω ειμαι υπερ της στειρωσης!ο δικος μου ειναι ηδη απο 18μηνων!!
ναι εχουμε ενα westie θα χρονίσει 30 νοεμβρη !!! αφου κοντουλης ειναι να μην το λεω κοντο!!! χαχα!!! και εσυ?? τον αντρα μου μενει να πεισω γιατι καταλαβαινεις το παιρνει προσωπικά!!!άλλα θα γινει στο τέλος , ειμαι σιγουρη πως και ο ιδιος το ξερει αλλα ....
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΑΝΝΑ ΜΟΥ?
ΠΟΛΥ ΑΟΡΑΤΗ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!
ΚΡΙΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕΣ Κ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.
ΑΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
eirini.pav έγραψε:Άννα και εσύ καλή επιτυχια για αυριο!!!
mary 30 έγραψε:eirini.pav έγραψε:boubou έγραψε:eirini.pav έγραψε:
ναι εχουμε ενα westie θα χρονίσει 30 νοεμβρη !!! αφου κοντουλης ειναι να μην το λεω κοντο!!! χαχα!!! και εσυ?? τον αντρα μου μενει να πεισω γιατι καταλαβαινεις το παιρνει προσωπικά!!!άλλα θα γινει στο τέλος , ειμαι σιγουρη πως και ο ιδιος το ξερει αλλα ....
εχουμε και εμεις westie!!!!
. ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΆ ΑΠΌ ΌΤΙ ΓΝΩΡΊΖΩ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΡΩΘΟΥΝ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΡΡΕΠΗ ΣΕ ΘΈΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΆΤΗ ΟΠΌΤΕ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΖΏΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΤΟΝ ΔΙΚΌ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΜΕ ΜΈΣΑ ΣΤΟΝ ΆΛΛΟ ΧΡΟΝΟeirini.pav έγραψε:ελλη ο δικος ειναι πλήρως ενημερωμενος και μη σου πώ οτι αγχωνεται τρελα για την υγεια του!! απλά οπως λέει κανει λίγο τον δικηγορο του κοντου αφου ο ιδιος δεν μπορει να πει οχι!!! ξερεις συζητησεις τυπου: όχι αγορι δεν θα σε πειράξουμε !ασε μόνο εμενα να εχω προβλημα με τα ... καταλαβαινεις!!! το διασκεδάζουμε κιολας!!! αλλα πρεπει να γινει για να ειμαστε ολοι καλα!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:NAI ME TO GNVSTO UEMA EXOYME PROBLHMATA ΚΑΙ ΗΔΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ.
ΑΝΝΑ ΤΙ ΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ?
. ΣΗΜΑΣΙΑ ΈΧΕΙ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΈΡΘΕΙ.ΕΓΏ ΜΕΤΑ ΑΠΌ 2 ΒΙΟΨΙΕΣ 1ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ 3Η ΒΙΟΨΙΑ ΜΉΝΕΣ ΑΓΩΝΊΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΆ ΤΊΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΌ .ΤΩΡΑ ΕΊΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΑΥΤΌ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑkaramelitsa22 έγραψε:Ιωάννα μου σε κατλαβαίνω απόλυτα και έχεις απόλυτο δίκιο!!εγώ δεν πέρασα κάποια αποβολή, αλλα για 8 μήνες είχα πολλά προβλήματα υγείας!είχα ξεκινησει προσπάθειες απο τον φλεβάρη, αλλα κάτι μου έλεγε ότι κα΄τι εχώ..οποτε ξεκινάω τον προγεννητικό ΄΄ελεγχο και βρίσκω θυροειδή και πρόβλημα στην μήτρα..δόξα τω θεώ όλα λύθηκαν και πήρα το οκ απο την γιατρο μου από σεπτέμβρη για νέες προσπάθειες!αυτά που πέρασα τα θεώρησα ώς μάθημα για να αρχίσω να εκτιμώ κάποια α΄τομα αλλα και καταστάσεις, τα οποία δεν εκτιμούσα!!
τώρα που είμαι απόλυτα υγιές, νοιώθω ξέγνοιαστη, χαλαρή και χωρίς άγχος!!!και που θα πάει θα τρυπώσει το σποράκι!!!
xaftounaki έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:NAI ME TO GNVSTO UEMA EXOYME PROBLHMATA ΚΑΙ ΗΔΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ.
ΑΝΝΑ ΤΙ ΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ?
Να ψάξετε να βρείτε κάτι άλλο! Έτσι όπως είναι η αγορά σίγουρα θα βρείτε και καλεσ τιμεσ απλα θέλει χρόνο για ψάξιμο
Το απόγευμα θα πάω 6:30
art86 έγραψε:κοριτσακια μου καλημερα ...τι κανετε ..?δεν διαβασα τα προηγουμενα γτ σμρ τρεχω πανικοβλητη απο το πρωι........καθαριζω ολα μου τα πολυφωτα και τα εχω βγαλει και καταλαβανετε....αλλα δεν μπορουσα με τπτ να μην μπω να δω πως μου εισαστε.......οι εγκυουλεσ μασ ειν αι καλα.......?αφρουλιτα μανουλιτα ολινακι σοφακι ευακι ειστε καλα αγαπες μου...?ποια αλλα κοριτσακια ειναι εδω ...?ελλουκο ειρηνακια,χρυσα,αννουλα φωτεινη,μαρακι τονια μου....γιαννα μου και οποιεσ ξεχναω ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα χθεσ δεν μπηκα γτ ειδαμε ταινια με τον καλο μου και μετα ειπαμε καποια πραγματα και πηραμε καποιες αποφασεις....ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΑΣ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......αποφασισα λοιπον οτι τερμα το αγχος ειμαστε νεοι και ολα θα γινουν θα προσπαθουμε οσο περισσοτερο μπορουμε και σιγουρα θα ρθει το νινακι...1η φορα τα λεω ακι τα πιστευω πραγματικα αυτα ..ειμαι πιο ηρεμη και ειναι η 1η φορα που δεν με ριχνει το αλεκακι...χαχαχαχΑΓΑΠΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.......
σε ευχαριστω...και σε σενα ευχομαι οτι καλυτεροeirini.pav έγραψε:art86 έγραψε:κοριτσακια μου καλημερα ...τι κανετε ..?δεν διαβασα τα προηγουμενα γτ σμρ τρεχω πανικοβλητη απο το πρωι........καθαριζω ολα μου τα πολυφωτα και τα εχω βγαλει και καταλαβανετε....αλλα δεν μπορουσα με τπτ να μην μπω να δω πως μου εισαστε.......οι εγκυουλεσ μασ ειν αι καλα.......?αφρουλιτα μανουλιτα ολινακι σοφακι ευακι ειστε καλα αγαπες μου...?ποια αλλα κοριτσακια ειναι εδω ...?ελλουκο ειρηνακια,χρυσα,αννουλα φωτεινη,μαρακι τονια μου....γιαννα μου και οποιεσ ξεχναω ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα χθεσ δεν μπηκα γτ ειδαμε ταινια με τον καλο μου και μετα ειπαμε καποια πραγματα και πηραμε καποιες αποφασεις....ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΑΣ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......αποφασισα λοιπον οτι τερμα το αγχος ειμαστε νεοι και ολα θα γινουν θα προσπαθουμε οσο περισσοτερο μπορουμε και σιγουρα θα ρθει το νινακι...1η φορα τα λεω ακι τα πιστευω πραγματικα αυτα ..ειμαι πιο ηρεμη και ειναι η 1η φορα που δεν με ριχνει το αλεκακι...χαχαχαχΑΓΑΠΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.......
ευχομαι να μεινεις ετσι χαλαρη και χαρούμενη ! ολα να πάνε καλά και να ερθει γρηγορα για να χαιρεσαι ακομη παραπάνω!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης