851 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 Τετ Νοε 14, 2012 1:14 am
fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
ήθελα κάτι ναζιάρικο και χαζοχαρούμενο! χεχεχε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maria.estetista έγραψε:καλημερα σε ολα τα πρωινα κοριτσια!!! οπως καταλαβατε εγω ειμαι καινουρια στο φορουμ!! θα τα λεμε απο δω και περα! φιλια σε ολες!!!!
. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΕΣΠΡΕΣΑΚΙ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ.ΕΔΩ ΈΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΊΑ ΜΈΡΑkaramelitsa22 έγραψε:maria.estetista έγραψε:καλημερα σε ολα τα πρωινα κοριτσια!!! οπως καταλαβατε εγω ειμαι καινουρια στο φορουμ!! θα τα λεμε απο δω και περα! φιλια σε ολες!!!!
Μαράκι, καλώσηρθες!!!
Χρύσα τι καφεδάκι πίνεις?Εγώ freddo!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:KALHMERA ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
ΤΟΝΙΑ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ 20 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ Κ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!
ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ?
.karamelitsa22 έγραψε:
Μαράκι, καλώσηρθες!!!
maria.estetista έγραψε:.karamelitsa22 έγραψε:
Μαράκι, καλώσηρθες!!!
σευχαριστω πολυ καραμελιτσα!!!!να'σαι καλα!!! εγω παντως εχω ετοιμο γαλλικο με γευση φουντουκι. κερναω!!!!χιχι
´. ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΌ ΓΡΕΒΕΝΑ ΚΑΙ ΜΈΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑkaramelitsa22 έγραψε:maria.estetista έγραψε:.karamelitsa22 έγραψε:
Μαράκι, καλώσηρθες!!!
σευχαριστω πολυ καραμελιτσα!!!!να'σαι καλα!!! εγω παντως εχω ετοιμο γαλλικο με γευση φουντουκι. κερναω!!!!χιχι
μμμμ, φουντούκιιι!!!!είναι το αγαπημένο μου σε γαλλικό!!!εεέερχομαιιιιι
Χρύα, αμυγδαλωτά???από που είσαι?
XrysaB έγραψε:ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΓΙΆΝΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
toniach29 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ..ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Κ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΤΕ???ΠΩΠΩ ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ...ΕΜΕΙΣ Κ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ/ΒΡΩΜΙΑ ΚΤΛ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΒ
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΑΧ ΤΟΝΙΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ.ΤΟ ΛΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ!!ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΒΑΛΕ ΠΑΛΙ ΥΓΡΑΣΙΑ...
ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΜΕ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
toniach29 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΣΡ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤ ΜΑΣ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ 7ο Κ ΜΑΣ ΕΔΙΩΧΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ..ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΓΧΟΣ
maria.estetista έγραψε:καλημερα σε ολα τα πρωινα κοριτσια!!! οπως καταλαβατε εγω ειμαι καινουρια στο φορουμ!! θα τα λεμε απο δω και περα! φιλια σε ολες!!!!
maria.estetista έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΑΧ ΤΟΝΙΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ.ΤΟ ΛΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ!!ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΒΑΛΕ ΠΑΛΙ ΥΓΡΑΣΙΑ...
ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΜΕ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
παντως Γιαννα μου αν το σπιτι εχει πολυ υγρασια ειναι πολυ σοβαρος λογος για μετακομιση και ιδιως για σενα που εχεις και το μωρακι σου...
XrysaB έγραψε:´. ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΌ ΓΡΕΒΕΝΑ ΚΑΙ ΜΈΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑkaramelitsa22 έγραψε:maria.estetista έγραψε:.karamelitsa22 έγραψε:
Μαράκι, καλώσηρθες!!!
μμμμ, φουντούκιιι!!!!είναι το αγαπημένο μου σε γαλλικό!!!εεέερχομαιιιιι
Χρύα, αμυγδαλωτά???από που είσαι?
LindakiS έγραψε:Καλημεραααα κορίτσιαααα πωπωωω πολλές νέες κοπέλες καλώς ήρθατε!!!!! Ειμαι η Ολινα κ σ αυτό τον αριθμο βασικά ανάμεσα στο 77 κ το 78 έμεινα έγκυος!!!! χαχαχα Εύχομαι σε καινούριες κ παλιές το ίδιο!!!
Αφρουλιτα κ εγώ σαν εσένα Γ την ώρα ελάχιστα συμπτώματα μόνο μέση.λίγο κοιλίτσα λίγο....μάλλον μεγαλώνει σιγά σιγά κ στήθος...νεύρα δεν έχω...λίγο ανησυχία Γ το μέλλον μ έχει πιασει! Το μωρό μου δυσκολεύεται να το πιστέψει.... μου χει σπάσει τα νεύρα λίγο αλλά με προσέχει! Χθες ήμουν πλασμένη κ μου έκανε μασάζ...περιμένει να σιγουρευτεί ότι θα δούμε σάκο.... χθες πρώτη μέρα καθυστέρησης!!!!! Δεν το πιστευωωωωω!!!
eirini31 έγραψε:
geia sou maraki kai kalos irthes stin omada mas
euhomai sintoma na mas eheis euharista kopela mou!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης