201 Απ: Μαμαδες με παιδακια γεννημενα το 2005!! Σαβ Μαρ 31, 2012 5:04 am
Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα και καλό ΣΚ!!!
Γιώτα έτσι είναι αυτα!!!
Γιώτα έτσι είναι αυτα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
giota1977 έγραψε:KALO SABBATOKYRIAKO
ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΡΛΑΝΤΑ ΜΕ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ
giota1977 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΗ ΓΙΡΛΑΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΩ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΗ ΣΚΑΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΕ ΣΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ 9ΕΝΝΟΕΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ )ΧΑΧΑΧΑ,
My Stick Family from WiddlyTinks.com
giota1977 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΗ ΓΙΡΛΑΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΩ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΗ ΣΚΑΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΕ ΣΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ 9ΕΝΝΟΕΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ )ΧΑΧΑΧΑ,
My Stick Family from WiddlyTinks.com
Αργυρώ030509 έγραψε:Καλησπέρα,καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!!
Πολύ ωραίες χειροτεχνίες!!!Μπράβο!!!
black beauty Εμένα τα δύο μεγαλύτερα κάνουν θεατρικό παιχνίδι απο την ηλικία του παιδικού σταθμού,χορωδία (ξεκίνησαν φέτος) και αγγλικά κάνουν δύο χρόνια!!!
black beauty έγραψε:Σε ευχαριστω για την απαντηση σου Χρυσλα!
Πως ηταν η μερα σας?Εμεις πηγαμε για ποδηλατο και περασαμε ομορφα!Μου αρεσε γιατι ειδα πολλους ανθρωπους να κανουν ποδηλατο,μου αρεσε σαν ιδεα,παλια δεν το εβλεπα αυτο,μου αρεσει που ολοενα και πιο πολλοι ανθρωποι το κανουν!
Κοριτσια εσας τα παιδακια σας κανουν καμια εξωσχολικη δραστηριοτητα,ποτε σκεφτεστε να τους αρχισετε ξενες γλωσσες η κατι περαιτερω?Εγω πιστευω οτι απο τριτη ταξη ειναι καλα να αρχισουν,εσεις τι λετε?
black beauty έγραψε:Αργυρώ030509 έγραψε:Καλησπέρα,καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!!
black beauty Εμένα τα δύο μεγαλύτερα κάνουν θεατρικό παιχνίδι απο την ηλικία του παιδικού σταθμού,χορωδία (ξεκίνησαν φέτος) και αγγλικά κάνουν δύο χρόνια!!!
Επισης καλη εβδομαδα!Ωραιες δραστηριοτητες αλλα πως το κανεις αυτο που λες καθε 2 χρονια?
Αργυρώ030509 έγραψε:black beauty έγραψε:Αργυρώ030509 έγραψε:Καλησπέρα,καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!!
Επισης καλη εβδομαδα!Ωραιες δραστηριοτητες αλλα πως το κανεις αυτο που λες καθε 2 χρονια?
καλησπέρα κούκλα!!!Δεν κατάλαβα τι με ρωτάς!!!
black beauty έγραψε:
Κοριτσια εσας κανανε το εμβολιο στο σχολειο?Ξερετε αυτο το mantoux?
Εχω απορια: μα γιατι πρεπει να εχει αυτο το σημαδι το εμβολιο που κανουν στον ωμο,τι εμβολιο ειναι ακριβως?
desT έγραψε:black beauty έγραψε:
Κοριτσια εσας κανανε το εμβολιο στο σχολειο?Ξερετε αυτο το mantoux?
Εχω απορια: μα γιατι πρεπει να εχει αυτο το σημαδι το εμβολιο που κανουν στον ωμο,τι εμβολιο ειναι ακριβως?
Καλημέρα!
Ναι το κάνανε την περασμένη εβδομάδα την Τετάρτη και μετά την Παρασκευή (24 ώρες δηλ. μετά το μαντού) κάνανε και το εμβόλιο της φυματίωσης.
Και εμείς είχαμε κάνει Μαρία. Δεν έχεις εσύ σημάδι;
Διευκρίνηση: το mantoux (μαντού) δεν είναι εμβόλιο είναι φυματινική δοκιμασία.
Δηλ. ελέγχουν αν το παιδί έχει έρθει σε επαφή με τον ιό της φυματίωσης. Αν γύρω από το σημείο που τρυπάνε με την ένεση το παιδί βγάλει σπινθουράκια τότε πρέπει να ελεχθεί και το οικογενειακό του περιβάλλον κτλ. κτλ. Αν δεν βγάλει σπινθουράκια τότε είναι αρνητικό το αποτέλεσμα και προχωράνε στο εμβόλιο.
Αργυρώ030509 έγραψε:Καλησπέρα μανούλες!!!
Ήρθαν και οι Πασχαλινές διακοπές!!!
Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!!!
Αργυρώ030509 έγραψε:Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα!!!
blackbeauty Εύχομαι να περάσετε τέλεια!!!
Καλές γιορτές σε όλους μας!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης