26 Απ: ΟΙ ΔΕΚΑ ΣΚΥΛΟΕΝΤΟΛΕΣ Τετ Νοε 14, 2012 10:32 am
????????
Επισκέπτης
discordia έγραψε:dimikgianni κι εγω ζουσα στην ευκαρπια, ειχα κανει προσπαθειες να εντοπισω το σωματειο, βρηκα μια ακρη αλλα μετα για διαφορους λογους, εμεινε ετσι το θεμα δυστυχως.
Παρολ'αυτα με στεναχωρουσε παρα πολυ να βλεπω ποσα αδεσποτα τριγυρνουσαν εκει. οταν εβγαζα τον δικο μου βολτα, επαιρνα μαζι σκυλοτροφη και ειχα σε ενα μερος ενα μπωλ και αφηνα νερο.
Κι εμενα ξερεις ποσοι με κοιτουσαν με μισο ματι που ειχα σκυλο? Και με μαλωναν οτι το σκυλι μου λερωνει, που μπορει να ημουν και η μοναδικη που μαζευα τα "στολιδια" του σκυλου μου και που δεν τον πηγαινα βολτα στα παρκα που επαιζαν τα παιδια.
Ειμαστε πολυ αδικοι με ολα τα ζωα που δεν μπορουν να υπερασπιστουν τον εαυτο τους. Και το παιδι μου θα το μαθω να σεβεται και να εκτιμα ολα τα ζωακια.
Ναι είχαμε πολλά αδέσποτα στην Ευκαρπία, μέχρι και πριν 3 χρόνια που ήμουν εκεί, ήταν περίπου 80-90 στον αριθμό, αλλά όλα εμβολιασμένα, αποπαρασητωμένα, και τα θηλυκά στειρωμένα, καθώς δεν υπήρχαν λεφτά να στειρώσουμε και τα αρσενικά, οπότε στειρώναμε μόνο τα θηλυκά.Τα αδέσποτα γενικός, μετά απο στείρωση, επανεντάσσωνται στο φυσικό τους περιβάλλον καθώς δεν υπάρχει κανένα καταφύγιο. Αλλα σε γενικές γραμμές είχαμε καταφέρει πολλά εκει, τώρα που επισκέπτομαι που και που την Ευκαρπία, είδα ξανά καινούργιες αφίξεις, και γενικός μία κατάσταση πάλι ίδια όπως την είχαμε βρεί χρόνια πριν. ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΕΥΚΑΡΠΙΑ