Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
525 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 525 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΟΥΦ ΗΣΥΧΙΑ..
ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑΝΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ...ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ..ΤΙ ΚΑΛΑ Κ ΕΙΧΑ Κ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ!!!!

Τον μετέφερες σε μονό Τόνια?

ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ....ΜΙΛΑΜΕ ΞΕΡΑΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ...ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ.......

Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?Η ΔΟΥΛΕΙΑ?

bravo sto paidi Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 215994 den se taleporise toulahiston giati me tin alagi ta paidia kamia fora antitroun perierfa. bravo tou!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini31 έγραψε:
toniach29 έγραψε:
ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑΝΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ...ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ..ΤΙ ΚΑΛΑ Κ ΕΙΧΑ Κ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ!!!!

ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ....ΜΙΛΑΜΕ ΞΕΡΑΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ...ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ.......

bravo sto paidi Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 215994 den se taleporise toulahiston giati me tin alagi ta paidia kamia fora antitroun perierfa. bravo tou!

ΕΙΡΗΝΗ ΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΑΥΤΠ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΚΑΛΟΜΑΘΑΝΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ..Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ Κ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ...ΑΛΛΛΑ

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια εγω λεω να στολισω τελη νοεμβρη!να χαρω περισσοτερο το δεντρακιμου!
βρε κοριτσια να ρωτησω κατι?χθες το βραδυ ειχα επαφες με τον αντρουλη μου, εαν παιζει να ειμαι εγκυος ειναι επικινδυνο να διμιουργηθει καμια ζημια??αχ, δεν ξερω απο αυτα..εσεις ξερετε?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:

φαντάζομαι έχεις βάλει προστατευτικό ε? σκέφτομαι κ εγώ να την μεταφέρω στο μονό τώρα την έχουμε στη μέση μιας κ το παρκοκρέβατο δε το θέλει οπότε το πακετάραμε!! Θέλει αναξάρτητο ύπνο πια..καλά είναι περιμένω να γιορτάσουμε τη 1η γιορτούλα μας μεγαλώνει το κορίτσι μου κ η μάνα κ ο μπαμπας χαζεύουν! Με τη δουλειά παρά πολύ ευχαριστημένη ειδικά σε τέτοια εποχή μια χαρά μου άλλαξαν κ θέση κ είμαι σουπερ!

Ωραίες ετοιμασίες!! διάβαζα στο ΄ποστ σας για την έξοδο από το μαιευτήριο! Καθισματάκι αυτοκινήτου δε το συζητώ στο εξωτερικό μεταφέρονται έτσι είναι ότι πιο ασφαλές ! Τη μικρή την είχαμε βγάλει έξω μάλιστα είχα πληροφορηθεί από εκπομπες για αυτόκινητα που είχαν θέμα την ασφάλεια του παιδιού!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρήνη εγώ λέω να στολίσω μετά τις 25! Θέλω να είναι στολισμένα στη γιορτή της Μικρής κ στη γιορτή του άντρα μου!! Δε θα στολίσω δέντρο αλλά θα βάλω διάφορα μπιχλιμπιδοειδή!! Smile

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΞΑΝΑΡΘΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΩ.ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Κ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ Κ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.

ΜΑΙΡΗ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥΣΑΦΙΡΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΡΙ ΣΟΥ?

ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΤΟΥ?ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ?ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ.

ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ.ΟΧΙ WILD SEX!!!!ΧΑΧΑΧΑ

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
karamelitsa22 έγραψε:κοριτσια εγω λεω να στολισω τελη νοεμβρη!να χαρω περισσοτερο το δεντρακιμου!
βρε κοριτσια να ρωτησω κατι?χθες το βραδυ ειχα επαφες με τον αντρουλη μου, εαν παιζει να ειμαι εγκυος ειναι επικινδυνο να διμιουργηθει καμια ζημια??αχ, δεν ξερω απο αυτα..εσεις ξερετε?

karamelitsa mou ego ekana stin egkimosini mou kata oli tin diarkeia Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 215994 apo tin arhi mehri to telos. den eihame kanena provlima auto vevea tha to sizitiseis me ton giatro sou. euhomai na min fanei i aleka gia tous epomenous 9 mines koritsi mou kai na eisai egkioula!

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΞΑΝΑΡΘΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΩ.ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Κ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ Κ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.

ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΤΟΥ?ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ?ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ.

ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ.ΟΧΙ WILD SEX!!!!ΧΑΧΑΧΑ

ohi den ntrepetai me perimenei sta kagkela kai an argiso diamartirete. ehei kai alles mamades kai giagiades me ta boulakalia me tin portokalada den eimai i moni Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 875502
na sou po persi stin proti tou evaza kathe mera himous amita, pigename sto super kai pername 30-40 koutakia kathe fora kai tous epine san nero ,opote hthele anoige to ntoulapi kai eperne. epeidi den kanei kai toso kalo eipa fetos oti nai tha pernoume alla me metro. otan kanei krio i vrehei kai den tous vgazoun sto dialeima pernei amita ap to spiti.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΞΑΝΑΡΘΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΩ.ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Κ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ Κ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.

Γιάννα μου αναγκαστικά στο χωριό δεν έχουμε κούνια κ ήταν λίγο δύσκολο να την μεταφέρουμε Very Happy θα κάνω τον άλλο μήνα δοκιμή σε μονό γιατί την άνοιξη που εγκατασταθούμε πάλι μόνιμα στο Ηράκλειο θα πρέπει να έχει μάθει να κοιμάται σε μονό!

Popisofia

Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΖΑΛΙΖΟΜΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΟΡΘΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ... ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΗΣΥΧΗ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρήνη κ πορτοκάλι θα μπορούσε να παίρνει το παιδί ή μόνο στιμμένο το θέλει?

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευχαριστώ κορίτσια !!με καθησυχασατε!
Γιαννα εγω σε ειχα ρωτησει για το μωρακι σου!!
βρε κοριτσια, τα μωρακια σας γιατι τα κοιμιζετε το πρωι?δεν κοιμουνται το βραδυ???

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.

ΜΑΙΡΗ ΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Popisofia ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΗΛΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟ?

goldangel1990

goldangel1990
Καλημέρα κοριτσάκια μουυυυυ!!!τι κάνετε???διέβασα οτι ο αντρας της ελλης έκανε εξετάσεις..ποτε θα βγουν τα αποτελέσματα??

εμας οταν κάναμε βγηκαν την ίδια μέρα!!!

Η μπεμπα μου σήμερα κλωτσούσε απο το πρωί,θελει να παιξει με την μαμα της φένετε...αχ ποτε θα την πάρω αγκαλια???θελω να γεννηθει,να την πάρω αγκαλια και να κλαίω με τις ώρες!!!!αχχχχχχχ.....σε 15 εβδομάδες,βουνό μου φένοντε...Εχω αρχισει με τα ψώνια,βρηκαμε κρεβατάκι,καροτσι peg perego switch Που περιέχει carrycot,car seat και το καρότσι,μπανάκι με αλλαξίερα,εχω πάρει ρουχαλάκια,πιπίλες,αποστηρωτήρες.Εχω πάρει αρκετά!!!Μου έμειναν λίγες λεπτομέρειες οπως σταντ για την καλαθούνα,ενδοεποικικωνία,ενα ρελαξ της fisher price Που ερωτεύτηκα..!!!

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Ειρήνη κ πορτοκάλι θα μπορούσε να παίρνει το παιδί ή μόνο στιμμένο το θέλει?

maryz mou, ohi den thelei na to faei san frouto thelei i himo i stimeni portokalada, kai anagkastika apo to na pernoume kathe mera etimous tou stivw. ftouta troei alla sto spiti to apogeuma

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
karamelitsa22 έγραψε:ευχαριστώ κορίτσια !!με καθησυχασατε!
Γιαννα εγω σε ειχα ρωτησει για το μωρακι σου!!
βρε κοριτσια, τα μωρακια σας γιατι τα κοιμιζετε το πρωι?δεν κοιμουνται το βραδυ???

ΧΑΧΑΧΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΣΕΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΜΩΣ.Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΧ ΑΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΝΑ ΝΥΣΤΑΞΕΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΠΑΛΙ.ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
goldangel1990 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μουυυυυ!!!τι κάνετε???διέβασα οτι ο αντρας της ελλης έκανε εξετάσεις..ποτε θα βγουν τα αποτελέσματα??

Η μπεμπα μου σήμερα κλωτσούσε απο το πρωί,θελει να παιξει με την μαμα της φένετε...αχ ποτε θα την πάρω αγκαλια???θελω να γεννηθει,να την πάρω αγκαλια και να κλαίω με τις ώρες!!!!αχχχχχχχ.....σε 15 εβδομάδες,βουνό μου φένοντε...Εχω αρχισει με τα ψώνια,βρηκαμε κρεβατάκι,καροτσι peg perego switch Που περιέχει carrycot,car seat και το καρότσι,μπανάκι με αλλαξίερα,εχω πάρει ρουχαλάκια,πιπίλες,αποστηρωτήρες.Εχω πάρει αρκετά!!!Μου έμειναν λίγες λεπτομέρειες οπως σταντ για την καλαθούνα,ενδοεποικικωνία,ενα ρελαξ της fisher price Που ερωτεύτηκα..!!!

kalimera evelinaki Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 417472

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιάννα ευτυχώς έχει γίνει ανεξάρτητη στον ύπνο απλά πρέπει να της φτιάξουμε το χώρο της!

Καραμελίτσα ο ύπνος θρέφει τα μωρά που λένε μέχρι 1 κοιμούνται όλη μέρα σχεδόν μετα το 1 έτος ανάλογα με το παιδί δε κοιμούνται πρωινά είναι όμως ανάλογα το παιδί! Παράδειγμα η δική μου μου είπε τώρα η μάνα μου ότι ξύπνησε 10 παίζει να κοιμηθεί κατα τη 1 με 2 παίζει όμως κ να μη κοιμηθεί κ να κοιμηθεί μια καλή 9-10 το βράδυ!

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Popisofia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΖΑΛΙΖΟΜΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΟΡΘΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ... ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΗΣΥΧΗ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

kalimera popi Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 9 417472
ti kaneis? ti kanei to koritsaki sou?
milise me ton gynaikologo sou den xero isos se voitheisoun ta alla koritsia

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μουυυυυ!!!τι κάνετε???διέβασα οτι ο αντρας της ελλης έκανε εξετάσεις..ποτε θα βγουν τα αποτελέσματα??

Γεια σου Έβελυν!! Ωραίες ετοιμασίες με το καλό να φτάσεις στο τέλος!! Να αρχίζεις να προετοιμάζεσαι κ για το θηλασμό είναι ότι καλύτερο για το μωράκι σου!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:

φαντάζομαι έχεις βάλει προστατευτικό ε? σκέφτομαι κ εγώ να την μεταφέρω στο μονό τώρα την έχουμε στη μέση μιας κ το παρκοκρέβατο δε το θέλει οπότε το πακετάραμε!! Θέλει αναξάρτητο ύπνο πια..καλά είναι περιμένω να γιορτάσουμε τη 1η γιορτούλα μας μεγαλώνει το κορίτσι μου κ η μάνα κ ο μπαμπας χαζεύουν! Με τη δουλειά παρά πολύ ευχαριστημένη ειδικά σε τέτοια εποχή μια χαρά μου άλλαξαν κ θέση κ είμαι σουπερ!

Ωραίες ετοιμασίες!! διάβαζα στο ΄ποστ σας για την έξοδο από το μαιευτήριο! Καθισματάκι αυτοκινήτου δε το συζητώ στο εξωτερικό μεταφέρονται έτσι είναι ότι πιο ασφαλές ! Τη μικρή την είχαμε βγάλει έξω μάλιστα είχα πληροφορηθεί από εκπομπες για αυτόκινητα που είχαν θέμα την ασφάλεια του παιδιού!!

εχω βαλει 2 ΚΑΓΚΕΛΑ....ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΩ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Σ/Κ

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΣΕ ΑΥΤΑ

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ααααα, που να τα ξερω αυτα βρε κορίτσια!!!χαχαχαχ
Ουτε μωρα εχουμε στην οικογενεια, ουτε ανήψια, τιποτα!οταν ερθει η ωρα θα σας ρωταω, (θα σας πρηζω ειδικως)!!χαχαχα

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
άστο βρε να κοιμηθεί εγώ αν δεν υπάρχει λόγος δε τη ξυπνάω!! Μια απ τα ίδια! Το πορτ μπεμπέ εμείς δε το χρησιμοποιήσαμε σχεδόν καθόλου μόνο για 2 βόλτες που αναγκαστικά τη βάλαμε εκεί για να κοιμηθεί όσο είμασταν εκτός!

αχ τι ωραίες προετοιμασίες είναι αυτές Τόνια! Πως νιώθεις που θα προστεθεί ένα νέο μέλος κ πως νιώθεις που επιτέλους στη γκαρνταρόμπα κ στη μπουγάδα θα έχεις φορεματάκια?? Smile Smile

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:άστο βρε να κοιμηθεί εγώ αν δεν υπάρχει λόγος δε τη ξυπνάω!! Μια απ τα ίδια! Το πορτ μπεμπέ εμείς δε το χρησιμοποιήσαμε σχεδόν καθόλου μόνο για 2 βόλτες που αναγκαστικά τη βάλαμε εκεί για να κοιμηθεί όσο είμασταν εκτός!

αχ τι ωραίες προετοιμασίες είναι αυτές Τόνια! Πως νιώθεις που θα προστεθεί ένα νέο μέλος κ πως νιώθεις που επιτέλους στη γκαρνταρόμπα κ στη μπουγάδα θα έχεις φορεματάκια?? Smile Smile

ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...ΧΙΧΙ
ΝΙΩΘΩ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΩΡΟ..ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Κ ΑΛΛΟ..ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΗΡΣΤΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΑΦΟΥ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ.....

goldangel1990

goldangel1990
γεια σου και εσένα ειρηνάκι μου Very Happy

μαιρη πως μπορώ να προετιμαστώ για θηλασμό??θελω να θηλάσω αποκλειστικά,πηρα ηλεκτρικο θηλαστρο για να βγάζω και γάλα..τι αλλο θα με βοηθούσε να πάρω???

τονια μου τι κάνει η μπεμπα σου???!! Very Happy Very Happy αρχισε να σε κλωτσάει?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις