Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
703 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 703 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όταν γεννηθεί το παιδί, μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα αργότερα εξαιτίας του γεγονότος ότι η μητέρα του κάπνιζε κατά την εγκυμοσύνη;

Δυστυχώς, οι επιπτώσεις του καπνίσματος δεν περιορίζονται στη μητέρα, περνούν και στο παιδί, επηρεάζοντας ποικιλοτρόπως την υγεία του. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να εμφανίσει άσθμα, υπέρταση, να είναι αδύνατο και φιλάσθενο, να έχει χαμηλό πνευματικό επίπεδο, να παρουσιάσει μέχρι και σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου.

Απάντηση στην ερώτηση έδωσε ο κ. Γεώργιος Φαρμακίδης, διευθυντής της ΣΤ΄ Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» και καθηγητής Γυναικολογίας στο Πανεπιστήμιο Stony Brook της Ν. Υόρκης

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kakao_28 στις Πεμ Νοε 15, 2012 7:00 am, 1 φορά

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είναι από τα 2 πρώτα site που τυχαία άνοιξα.... Δεν νομίζω πως χρειάζεται κάτι άλλο....

????????

Επισκέπτης
kakao_28 έγραψε:Είναι από τα 2 πρώτα site που τυχαία άνοιξα.... Δεν νομίζω πως χρειάζεται κάτι άλλο....
Ναι αλλά όλα αυτά μιλάνε για κάπνισμα κατα τις διάρκειας της εγκυμοσύνης, εγώ ρώτησα τι γίνετε κατά την σύλληψη?!?!?!

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kakao_28 έγραψε:Είναι από τα 2 πρώτα site που τυχαία άνοιξα.... Δεν νομίζω πως χρειάζεται κάτι άλλο....

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΤΑ SITE ΣΟΥ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΚΟΠΕΛΑ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ,ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ.

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω δεν μιλησα γ καπνισμα κατα την εγκυμοσηνη ...αυτο ετσι και αλλιωσ το θεωρω τελειωσ λαθος και δεν θα το εκανα ποτε....εγω ρωτησα απλα αν επηρεαζει τι συλληψη....δεν το θεωρω καλο αλλα δεν νομιζω οτι τα παιδια ολων των γυναικων που ηταν καπνιστριες ΠΡΙΝ μεινουν εγκυεσ βγηκαν με προβλημα...σε ευχαριστω πολυ γ την απαντηση σ

????????

Επισκέπτης
art86 έγραψε:εγω δεν μιλησα γ καπνισμα κατα την εγκυμοσηνη ...αυτο ετσι και αλλιωσ το θεωρω τελειωσ λαθος και δεν θα το εκανα ποτε....εγω ρωτησα απλα αν επηρεαζει τι συλληψη....δεν το θεωρω καλο αλλα δεν νομιζω οτι τα παιδια ολων των γυναικων που ηταν καπνιστριες ΠΡΙΝ μεινουν εγκυεσ βγηκαν με προβλημα...σε ευχαριστω πολυ γ την απαντηση σ
Δόξα το θεό, ένα υγιέστατο μωρό γέννησα, 3900 γρ και 54 cm, και κάπνιζα κατά την σύλληψη Very Happy

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
DimiKgianni έγραψε:
art86 έγραψε:εγω δεν μιλησα γ καπνισμα κατα την εγκυμοσηνη ...αυτο ετσι και αλλιωσ το θεωρω τελειωσ λαθος και δεν θα το εκανα ποτε....εγω ρωτησα απλα αν επηρεαζει τι συλληψη....δεν το θεωρω καλο αλλα δεν νομιζω οτι τα παιδια ολων των γυναικων που ηταν καπνιστριες ΠΡΙΝ μεινουν εγκυεσ βγηκαν με προβλημα...σε ευχαριστω πολυ γ την απαντηση σ
Δόξα το θεό, ένα υγιέστατο μωρό γέννησα, 3900 γρ και 54 cm, και κάπνιζα κατά την σύλληψη Very Happy

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ - Σελίδα 2 356905 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ - Σελίδα 2 356905 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ - Σελίδα 2 356905 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ - Σελίδα 2 356905 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ - Σελίδα 2 356905 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ - Σελίδα 2 356905

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξανα λεω το καπνισμα δεν ειναι οτι καλυτερο κ δεν το συνιστω σε κανεναν..ειανι ενασ εθισμος που οποια δεν εχει καπνισει δεν ξερει ποσο δυσκολο ειανι να τον κοψεις αλλα ευχαριστωσ και χωρις κανεναν ενδοιασμο θα το εκοβα κομματια θα το εκανα-χαχαχαχ-αν ερχοταν το μωρο που τοσα χρονια περιμενω....αλλα ξερω πολλεςςςςςςςςςςςςςς περιπτωσεις που καπνιστριεσ πριν μεινουν γεννησαν υγιεστατα μωρα.....τιποτα δεν ειναι δεδομενο ακι απολυτο.

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mikas έγραψε:
DimiKgianni έγραψε:
kakao_28 έγραψε:Προσωπικά πιστεύω ότι το κάπνισμα παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στη σύλληψη!!!
Αλλα και να μην παιζει στη συλληψη παίζει σίγουρα στην υγεία του μωρού, το οποίο μπορεί να γεννηθεί φαινομενικα υγειή αλλά κάποια στιγμή στη ζωή του θα βγει το προβλημα!!!
Είμαι καθετη..........
Ήμουν χρόνια καπνίστρια και το έκοψα στην ιδέα της πιθανής σύλληψης πριν 6 μήνες.

ΕΛΑ ΝΤΕ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!!

P.S. Sorry αν είμαι σκληρή και απόλυτη, είμαι έτσι και απέναντι στον εαυτό μου.

Δηλαδή??? τι μπορεί να βγάλει??

Συγνώμη κορίτσια έγω απάντησα στα 2 παραπάνω σχόλια (που έχω υπογραμμίσει με πράσινο)

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
art86 έγραψε:ξανα λεω το καπνισμα δεν ειναι οτι καλυτερο κ δεν το συνιστω σε κανεναν..ειανι ενασ εθισμος που οποια δεν εχει καπνισει δεν ξερει ποσο δυσκολο ειανι να τον κοψεις αλλα ευχαριστωσ και χωρις κανεναν ενδοιασμο θα το εκοβα κομματια θα το εκανα-χαχαχαχ-αν ερχοταν το μωρο που τοσα χρονια περιμενω....αλλα ξερω πολλεςςςςςςςςςςςςςς περιπτωσεις που καπνιστριεσ πριν μεινουν γεννησαν υγιεστατα μωρα.....τιποτα δεν ειναι δεδομενο ακι απολυτο.

ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ,ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ - Σελίδα 2 438696?

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όπως ανάφερα παραπάνω είμαι πάρα πολύ σκληρή με τον εαυτό μου.
Ήμουν φανατική καπνίστρια 10+ χρόνια και ξέρω τι είναι να κοιμάσε και να ξυπνάς με ένα τσιγαρό στο στόμα.
Στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να φέρω στον κόσμο μια ψυχούλα (που μπορεί και να μην τα καταφέρω)που θα υποφέρει από διάφορα προβλήματα στην νηπιακή, την εφηβική ή ακόμη και την ενήλικη ηλικία του, το έκοψα 2 μήνες πριν ξεκινήσω τις προσπάθιες.
Φυσικά και δεν απόλυτο αλλά υπάρχουν άπειρες πιθανότητες...
Δεν θέλω όπως προείπα να παρεξηγηθώ με κανέναν, ο καθένας κάνει το καλύτερο που μπορεί!

????????

Επισκέπτης
kakao_28 έγραψε:
mikas έγραψε:
DimiKgianni έγραψε:
kakao_28 έγραψε:Προσωπικά πιστεύω ότι το κάπνισμα παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στη σύλληψη!!!
Αλλα και να μην παιζει στη συλληψη παίζει σίγουρα στην υγεία του μωρού, το οποίο μπορεί να γεννηθεί φαινομενικα υγειή αλλά κάποια στιγμή στη ζωή του θα βγει το προβλημα!!!
Είμαι καθετη..........
Ήμουν χρόνια καπνίστρια και το έκοψα στην ιδέα της πιθανής σύλληψης πριν 6 μήνες.

Συγνώμη κορίτσια έγω απάντησα στα 2 παραπάνω σχόλια (που έχω υπογραμμίσει με πράσινο)
Κορίτσι μου, εμείς δεν μιλούσαμε στα παραπάνω ποστ για κάπνισμα κατα την εγκυμοσύνη αλλά κατα την σύλληψη. Οπότε τα λινκ που έστειλες, ναι μεν σωστά αλλά άσχετα με την συζήτηση που είχαμε... και μην το παίρνεις στραβά Wink

????????

Επισκέπτης
mikas έγραψε:
art86 έγραψε:ξανα λεω το καπνισμα δεν ειναι οτι καλυτερο κ δεν το συνιστω σε κανεναν..ειανι ενασ εθισμος που οποια δεν εχει καπνισει δεν ξερει ποσο δυσκολο ειανι να τον κοψεις αλλα ευχαριστωσ και χωρις κανεναν ενδοιασμο θα το εκοβα κομματια θα το εκανα-χαχαχαχ-αν ερχοταν το μωρο που τοσα χρονια περιμενω....αλλα ξερω πολλεςςςςςςςςςςςςςς περιπτωσεις που καπνιστριεσ πριν μεινουν γεννησαν υγιεστατα μωρα.....τιποτα δεν ειναι δεδομενο ακι απολυτο.

ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ,ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ - Σελίδα 2 438696?
χαχχαχαχαχαχα να κεράσω εγώ ενα ηλεκτρονικό????

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
DimiKgianni έγραψε:
kakao_28 έγραψε:
mikas έγραψε:
DimiKgianni έγραψε:
Είμαι καθετη..........

Κορίτσι μου, εμείς δεν μιλούσαμε στα παραπάνω ποστ για κάπνισμα κατα την εγκυμοσύνη αλλά κατα την σύλληψη. Οπότε τα λινκ που έστειλες, ναι μεν σωστά αλλά άσχετα με την συζήτηση που είχαμε... και μην το παίρνεις στραβά Wink

Δεν το πήρα καθόλου στραβά απλά με τα link απάντησα στο παρακάτω:

αλλά κάποια στιγμή στη ζωή του θα βγει το προβλημα!!!
Δηλαδή??? τι μπορεί να βγάλει??[/quote][/quote]

και πάλι συγνώμη δεν είχα καμία διάθεση να παρεξηγηθώ

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
DimiKgianni έγραψε:
mikas έγραψε:

χαχχαχαχαχαχα να κεράσω εγώ ενα ηλεκτρονικό????

ΑΑΑΑΑ,ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ,
ΑΠ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ.ΑΜ ΠΩΣ? ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ - Σελίδα 2 328109

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απλά τα προβλήματα που αναφέρεις ότι βγαίνουν έχουν να κάνουν με το κάπνισμα στην εγκυμοσύνη. Η συζήτηση είναι για το κάπνισμα πριν την εγκυμοσύνη και όχι κατά τη διάρκεια.

Εγώ κάπνιζα μέχρι που έμαθα ότι είμαι έγκυος και για μια εβδομάδα μετά αναβα 2 τσιγάρα τη μέρα. Μετά μαχαίρι και δεν το ξανάρχισα μέχρι στιγμής

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rinoula έγραψε:Απλά τα προβλήματα που αναφέρεις ότι βγαίνουν έχουν να κάνουν με το κάπνισμα στην εγκυμοσύνη. Η συζήτηση είναι για το κάπνισμα πριν την εγκυμοσύνη και όχι κατά τη διάρκεια.

Εγώ κάπνιζα μέχρι που έμαθα ότι είμαι έγκυος και για μια εβδομάδα μετά αναβα 2 τσιγάρα τη μέρα. Μετά μαχαίρι και δεν το ξανάρχισα μέχρι στιγμής

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙΣ.ΟΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγώ πια νομίζω ότι πιθανότατα δε θα το ξαναρχίσω!
Πάντως δε δυσκολευτήκαμε να συλλάβουμε όταν κάπνιζα

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rinoula έγραψε:Κι εγώ πια νομίζω ότι πιθανότατα δε θα το ξαναρχίσω!

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ - Σελίδα 2 587529 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ - Σελίδα 2 587529 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ - Σελίδα 2 587529 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ - Σελίδα 2 587529

????????

Επισκέπτης
kakao_28 έγραψε:
DimiKgianni έγραψε:
kakao_28 έγραψε:
mikas έγραψε:
DimiKgianni έγραψε:
Είμαι καθετη..........

Δεν το πήρα καθόλου στραβά απλά με τα link απάντησα στο παρακάτω:

αλλά κάποια στιγμή στη ζωή του θα βγει το προβλημα!!!
[/quote]

και πάλι συγνώμη δεν είχα καμία διάθεση να παρεξηγηθώ[/quote]

Δεν υπάρχει θέμα Wink Wink Wink
Αν και ξέρω πολλές στον κύκλο μου, που κάπνιζαν στην διάρκεια της εγκυμοσύνης, 6-7 τσιαγάρα την ημέρα, και μια χαρά γέννησαν παιδάκια υγιέστατα. Και είναι τώρα μεγάλα παιδιά και είναι μια χαρά. Κοιτά, όλα αυτά που λένε είναι σωστά και εγώ μαζί τους. Απλά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα, μπορεί να συμβεί και σε παιδάκι απο μη καπνιστές γονείς. Πάρε παράδειγμα τον καρκίνο, οποιοσδήποτε μπορεί να νοσήσει ακόμα και αν είναι αθλητής. Και κάποιος που καπνίζει να μην νοσήσει ποτέ. Τι θέλω να πω με αυτό, ότι οι έρευνες καλά κάνουν και τις κάνουν, αλλά είναι να μην σου τύχει.

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια πραγματικα ολα μεσα στο μυαλο ειναι..γιατι δλδ την 1η φορα με το που ειδα το τεστ η τρλη αρχισε αν μου μυριζει κ ο αντρασ μου κ δεν αφηνα κανεναν γυρω μ αν καπνιζει δεν ηθελα αν εισπνεω γ να μην παει στο μωρο-τελειως χαζηηη-?αλαλ με το που το σπορακι μασ εφυγε ξανα απο την αρχη ..αχ βλακεια εκανα δεν επρεπε να το αρχισω τοτε..αλλα ειχα τετοιν νταλκα και στεναχωρια που το ηθελα γ να πανε κατω τα φαρμακια..απο ποτο δεν πινω ουτε κοκα κολα...ξεδωσα σα αυτο

????????

Επισκέπτης
mikas έγραψε:
ΑΠ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ.ΑΜ ΠΩΣ? ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ - Σελίδα 2 328109

χαχαχαχαχαχ
ε τότε έλα να φουμάρουμε afro afro afro afro afro afro

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
DimiKgianni έγραψε:
mikas έγραψε:

χαχαχαχαχαχ
ε τότε έλα να φουμάρουμε afro afro afro afro afro afro

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΔΕ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ? albino flower

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ε το ελα να φουμαρουμε και διπλα το μαλλι αφανα ολααααααααααααα τα λεφτα... Razz Razz Razz

????????

Επισκέπτης
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΡΕΕΕΕΕ

[img]ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ - Σελίδα 2 54695010151141903309081 [/img]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις