Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
520 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 520 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 15]

126ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Φεβ 03, 2011 12:12 pm

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλη φαση ακουγεται αυτο το φαρμακειο -θα το τσεκαρω κ γω αν κ εχω φιλη φαρμακοποιο κ θελω να την στηριξω.

κοριτσια να ρωτησω κ κατι αλλο- πρεπει ντε κ καλα να φορεσουμε νυχτικια το πρωτο βραδυ? εννοω αν γεννησουμε φυσιολογικα κ δεν γινει καισαρικη..

127ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Φεβ 03, 2011 12:26 pm

nena1988

nena1988
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κουκιδα φυσικα και δεν πρεπει ντε και καλα να βαλουμε νυχτικια,απλα την πρωτη μερα εισαι πιο ανετη με την νυχτικια γιατι αλλαζεις σερβιετα συνεχεια,σηκωνεις την νυχτικια και αλλαζεις με την ησυχια σου ενω με την πυτζαμα πρεπει να την βγαλεεις και δεν ξερεις πως θα εισαι πρωτη μερα,εγω προσωπικα δεν φοραω ποτε μου νυχτικια αλλα για την πρωτη μερα εστω την θεωρω πιο βολικια Embarassed

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

128ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Φεβ 03, 2011 12:28 pm

3η ΚΟΡΗ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
nena 1988 ευχαριστω για τισ γλυκες ευχες σου.Να ειμαστε ολες καλα!!!!!!!!!!!

129ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Φεβ 03, 2011 12:30 pm

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια!!!αν και πλησιαζει και η δικη μου η ωρα δεν το εχω συνειδητοποισει ακομα,εχω πητ 23/3!απο ετοιμασιες δεν εχω κανει κατι μιας και γενικοτερα εχω τα παντα αφου η κορη μου ειναι 15 σχεδον μηνων!

Για κουνια πρεπει να τσεκαρω αυτο τον μηνα αλλα μαλλον δεν θα χρειαστει να αγορασω,αφου θα χρησιμοποισω αυτη που ειχα οταν ημουνα μωρο!!!Την εκανε ο μπαμπας μου σαν κανουργια γιατι λυποταν να την δωσει αλλου αγορασε καινουργιο στρωμα και ειναι κουκλι!!

Οσο για σερβιετες θα ελεγα οσο πιο μεγαλη τοσο πιο καλη απο την εμπειρια που εχω και θα ξαναπαρω βρακακια μιας χρησης γιατι τα βολευτηκα στην πρωτη γεννα,γινοντουσαν χαλια στο αιμα τα πεταγα μαζι με την σερβιετα χα χα αχ!!εγω προσωπικα ειμαι της πυτζαμας και επειδη η αδερφη μου εχει καταστημα με εσωρουχα και πυτζαμες μου εδωσε 2 καινουργιες με ολο κουμπια μπροστα και μια ρομπιτσα γκρι-ροζ μουρλια!!

Αν και εχω ξαναγεννησει παλι αγχος εχω....επειδη το εχω δει το εργο χα χα χα!!!!

Καλλυντικα για το μωρο θα ξαναπαρω της mustela απο το φαρμακειο και για το πωπουδακι την sudocream δεν την αλλαζω με τιποτα!

130ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Φεβ 03, 2011 12:35 pm

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια εγω παντως σαν πρωτομανα και χωρις να το εχω σκεφτει καθολου ειχα παρει μονο πυτζαμουλες...την πρωτη μερα με την καισαρικη
δεν βολεψε καθολου...ημουνα γυμνη απο την μεση κ κατω βεβαια κ ηταν βολικο για της νοσηλευτριες που ερχοντουσαν και με αλλαζανε Embarassed Embarassed Embarassed ειχα και τον καθετηρα...δεν βολευει λοιπον η πυτζαμουλα την πρωτη μερα....απο την δευτερη και μετα ειναι super Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

131ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Φεβ 03, 2011 12:38 pm

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βεβαια κ γω πηρα νυχτικομπλουζα θηλασμου- απλα δεν τις μπορω ουτε εγω σκετες τις νυχτικιες βρε παιδι μου!! θελω κ παντελονι απο κατω.

αυτα τα κιλοτακια μιας χρησης τα σκεφτομουν κ γω αλλα τι μεγεθος εχουν - φοβαμαι αν δεν καθονται σταθερα μην γινομαι χειροτερα!
Very Happy

132ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Φεβ 03, 2011 12:56 pm

nena1988

nena1988
κουκιδα βρακια μιας χρησεις θα βρεις mothercare και prenatal θα σε κατατοπησουν οι κοπελες για το νουμερακι,εγω πηρα 6 σωβρακα κανονικα το σπιτι ειναι κοντα οποτε θα τα στελνω για πλυσιμο,τα μιας χρησης ουτε κατα διανοια δεν θα τα φορεσω δευτερο σοκ μετα την νυχτικια δεν θα το αντεξω... Laughing Laughing Laughing Laughing ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 215994

133ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Φεβ 03, 2011 1:00 pm

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εννοειται πως οταν ειναι να γεννησει μια γυναικα με καισαρικη βολευει το νυχτικο,ειναι λογικο!!εγω επειδη ηθελα να ειμαι κομπλε ειχα παρει και ενα νυχτικο το οποιο φορεσα το τελευταιο βραδυ γιατι απλουστατα ειχα καταφερει να λερωσω και τις 2 πυτζαμες που ειχα μαζι μου.Οσο για τα βρακακια μια ς χρησης αν θυμαμαι καλα εχουν μεγεθη νομιζω αλλα οπως και να εχει δεν θυμαμαι να ηταν τεραστια αν σκεφτεις οτι ειμαι σχετικα λεπτη,βασικα με εξυπηρετισαν για την πρωτη μερ μετα εβαλα κανονικα εσωρουχα,το καθε κουτι εχει μεσα 3-4 οποτε ενα κουτι ειναι μια χαρα!
Που γεννατε κοριτσια????

134ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Φεβ 03, 2011 1:02 pm

nena1988

nena1988
εγω γενναω στο νοσοκομειο αλεξανδρουπολης μεχρι στιγμης φυσιολογικα,στην πορεια θα δειξει!

135ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Φεβ 03, 2011 1:05 pm

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nena1988 έγραψε:κουκιδα βρακια μιας χρησεις θα βρεις mothercare και prenatal θα σε κατατοπησουν οι κοπελες για το νουμερακι,εγω πηρα 6 σωβρακα κανονικα το σπιτι ειναι κοντα οποτε θα τα στελνω για πλυσιμο,τα μιας χρησης ουτε κατα διανοια δεν θα τα φορεσω δευτερο σοκ μετα την νυχτικια δεν θα το αντεξω... Laughing Laughing Laughing Laughing ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 215994
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 215994

μωρε μη με κοροιδεψετε αλλα ετσι κ αλλιως τα βολευομαι τα....σωβρακα εδω κ χρονια!!πειραζει να βαλω αυτα που εχω- κ μετα θα παρω καινουρια!
τα σορτσακια φοραω- μη φανταστειτε δλδ κανενα σοκαριστικό γιαγιαδοβράκι! cyclops

136ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Φεβ 03, 2011 1:10 pm

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε τοτε purple θα παρω ενα κουτακι να πω οτι τα δοκιμασα!χαχα
εγω γενναω στην Καβάλα σε κλινική και εγω φυσιολογικά μεχρι στιγμης!
βρε αυτο το νινι στη φωτο τι ομορφοοοοο!! το κοριτσακι σου ειναι ε?? να την χαιρεσαι!

137ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Φεβ 03, 2011 1:14 pm

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να σας πω κατι....ειχα να φορεσω βρακι κανονικο-κιλοτα κλασσικη απο το γυμνασιο,μετα τη γεννα ηταν αυτο που χρειαζομουνα!κρατει την σερβιετα καλυτερα νιωθεις πιο καλα και..βρε αδερφε εχουμε καιρο να ξαναβαλουμε και το τιμημενο στρινγκ! χα χα χα!!!!!!!!οποτε κουκιδα μια χαρα σε βρισκω!

Νενα με το καλο και ευχομαι να σου κατσει ο φυσιολογικος τοκετος,μπορει να εχει λιγο πονο αλλα μετα περπατας απο την πρωτη στιγμη!

εγω γενναω στο Αλεξανδρα.

138ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Φεβ 03, 2011 1:16 pm

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι το κοριτσακι μου ειναι,η καρδουλα μου !!!!!!!!!!!!!!!!αν και πρεπει να αξιωθω να αλλαξω φωτο γιατι εκει ειναι 9 μηνων και τωρα στις 12/2 θα γινει 15 μηνων γυναικαρα!!χα χα!!!εχει να πεσει μαχη τωρα που θα γεννηθει η αδερφη της....καλα θα περασουμε!!!!!!!!!!!!!!!

139ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Φεβ 03, 2011 1:23 pm

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααχ κουκλιτσα ειναι I love you

ε λιγο θα ζηλεψει οπως ολα τα πρωτα παιδακια αλλα με αγαπη κ προσοχη δικη σας κ των συγγενων δεν θα εχει πρόβλημα. ειναι κ πολυ μικρουλα οποτε θα σας ερθει πιο ευκολα.

Εγω παιδακι δεν εχω αλλα εχω σκυλακι κ σκεφτομαι οτι θα μας κανει ζηλιες - !!!! alien

140ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Δύναμη για την τελική ευθεία Παρ Φεβ 04, 2011 12:36 am

newagemama

newagemama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντε με το καλό μανούλες, κοντεύετε!
Ρίξτε μια ματιά εδώ και διαλέξτε μια θετική δήλωση που να σας ταιριάζει, βοηθάει πο΄λύ ψυχολογικά η επανάληψή της
http://newagemama.com/%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/

http://newagemama.wordpress.com

141ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Σαβ Φεβ 05, 2011 11:45 pm

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω θα γεννησω στο Θριασιο νοσοκομειο στη Ελευσινα....κοντα στο σπιτι μου!!

142ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Κυρ Φεβ 06, 2011 10:21 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια τι κανετε σημερα? πωπω τι βαρετη Κυριακη ειναι αυτη (ευχομαι να μην εινια ετσι κ για εσας). Ακατασχετη βαρεμαρα!

πλεον εχω βαρυνει πολυ- ειμαι +16 κιλά αλλα αν αναλογιστω το αρχικο μου βαρος που ηταν πολυ λιγο- πλεον ολο αυτο το 16κιλο μου εχει πεθανει τη μεση..ο υπνος μου το βραδυ ειναι δυσκολος- βουλιαζω στο κρεβατι- μπαταρω μια δεξια-μια αριστερα- κ ο εφιοαλτης μου ειναι να αλλαξω πλευρο..
με τον θηλασμό τι θα κανετε? θα το παλέψετε?
εχουμε μαμαδες που θηλασαν στο παρελθον να μας πουν την εμπειρια τους?

143ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Κυρ Φεβ 06, 2011 10:42 am

nena1988

nena1988
γεια σου κουκιδα,οντως σημερα λιγο βαρετη η μερα,βγηκαμε εξω το απογευμα μια βολτα και τωρα σπτι παραγγειλαμε και πιτσονια να φαμε,βρε κουκιδα ακομα και στα κιλα εμεις μαζι παμε?????Και εγω +16 ειμαι το πρωι,γιατι το βραδυ παω +18 απο αυτα που εχω καταβροχθισει ολη την μερα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 215994 ..Οσο για τον θηλασμο εννοειτε οτι θα το παλεψω,ηδη απο τωρα εχω συνενοηθει με την μαια μου να ερθει στο σπιτι να με βοηθησει τις πρωτες μερες,αξιζει για τους λογους που ολοι ξερουμε να το παλεψουμε..O υπνος ειναι πλεον μια πονεμενη ιστορια,δεν υπαρχει σταση που να βολευομαι και δυσκολευομαι να κοιμηθω,μονο στα πλαγια λιγο βολευομαι αλλα και εκει με πονανε τα πλευρα μου πολυ,αντε να βγουνε τα ζουζουνακια μας να κοιμηθουμε σαν ανθρωποι και εμεις! Laughing

144ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Κυρ Φεβ 06, 2011 11:52 am

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ κοριτσια....
κ εγω δεν μπορω να κουνηθω...και το βραδυ ακομα πιο δυσκολα στο κρεββατι,κ στον καναπε πιανεται ο ποπος μου Embarassed Embarassed Embarassed !!!!δεν ξερω που να ξαποστασω η κακομοιρα....
οσο για τον θηλασμο εγω την κορη μου την θηλασα 2,5 μηνες περιπου και λογω αλεργιας στο αγελαδινο γαλα σταματησαμε!!!
δεν ειχα internet τοτε για να ξερω... κ απο την παιδογαστρεντερολογο δεν ειχα ενημερωση οτι με διατροφη δικη μου θα μπορουσα να συνεχισω τον θηλασμο....ετσι εληξε αδοξα.
μακαρι αυτο το παιδακι μου να μην εχει καμια αλεργια για να το ταισω οσο πιο πολυ μπορω!!!!
δεν ειναι κατι δυσκολο ο θηλασμος...μην τον φοβοσαστε κοριτσια.

145ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Κυρ Φεβ 06, 2011 1:11 pm

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπηκα για λιγο και παω για υπνο...ειμαι κομματια....

Το πρωι πηγαμε στο mall για καφεδακι(και ειχα πει μολις σταματησω την δουλεια γιατι εκει δουλευω ,δεν θα ξαναπατησω μεχρι να επιστρεψω,αλλα εκανε κρυο και μου φανηκε καλη ιδεα).Βασικα απλα κυνηγουσαμε την μικρη που αλωνιζε παντου και αγκαλιαζε οποιο παιδακι εβλεπε μπροστα της χα χα χα!!

Μετα σπιτι φαγητο,να μπανιαριστω εγω με το αντρα μου γιατι μετα ηρθα κατι φιλοι...μετα μπανακι η μικρη και υπνο...τσιμπησα κατι γιατι η λιγουρα μου ειναι μονιμη...και τωρα κουτουλαω!

Οσο για τον θηλασμο...εγω εκανα μεικτη κατασταση,στηθος σχεδον οοολη τη μερα και ξενο τα βραδια,οχι παντα,οταν το στηθος γινοταν τουμπανο απο το γαλα την θηλαζα!αυτο κρατησε 5 μηνες,μετα κουραστηκα δεν ειχα αλλο την ψυχολογια και σταματησα.Ειμαι υπερ του θηλασμου δεν το συζηταω,ειναι ιερη στιγμη και δεν μπορει κανενας που δεν το εχει ζησει πως ειναι να τρεφεται το μωρο απο το ιδιο σου το στηθος.

Θελει υπομονη τις μερες που θα εισαστε στο μαιευτηριο ετσι ωστε να πιασει καλα την θηλη το βρεφος και να μην νιωθετε πονο οταν τρωει αλλα ενα γλυκο μουδιασμα και ενα γαργαλημα θα ελεγα.Και εγω τις 2 πρωτες μερες φωναζα συνεχεια τις μαιες να με βοηθησουν γιατι με την αριστερη θηλη ολα καλα με την δεξια δεν ανοιγε η μικρη το στομα!!αλλα με χαλαρωναν και οι μαιες αλλα και η αδερφη μου με την μαμα μου και ολα πηγαν καλα.Οποτε αποφασιστηκα προσπαθηστε να θηλασετε οσες ειναι το πρωτο σας παιδακι,αλλα αν για χ λογους δεν μπορεσετε,δεν σας αρεσει,πονατε για πολυ καιρο και τελικα δεν το ευχαριστιεστε αλλα βριζετε απο νευρα και κουραση καθε φορα που ειναι η ωρα να θηλασετε,να σταματησετε(αφου το εχετε παλεψει φυσικα!)πανω απο ολα ειναι η καλη ψυχολογια της μανουλας και εγω ειμαι υπερ μιας μαμας που ειναι χαρουμενη και οχι ενα βημα πριν την καταθλιψη!

Οσο για τον υπνο....δεν φτανει που δεν μπορω να γυρισω πλευρο,εχω καουρες κτλ.εχουμε και την μικρη που ξυπναει τα βραδια και θελει χαδακια..........!!!!!!

Οποτε Νενα μου κοιμησου τωωωωωωωωωωωωρα και ας δυσκολευεσαι με την κοιλιτσα σου γιατι μετα τα ξενυχτια θα ειναι αρκετα.

Καλο βραδυ κοριτσαρες!!!!!!!!!!!!!!

146ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Κυρ Φεβ 06, 2011 2:52 pm

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena και συ +16? εγω λέω αντε κανενα 2κιλο ακόμη να παρω μεχρι τη γεννα.λες να παρουμε παραπάνω??

εντωμεταξυ, οπως ξαπλωνω στον καναπε ξεχνιεμαι κ γερνω στο πλευρό μου κ επειδη πινω πολλα νερα (εσεις δεν νιωθετε μια ακατασχετη δίψα??) με το που θα πάει η μικρη να τεντωθει- παει- εχει κλειδωσει το σωμα μου- νιωθω οτι θα τα κανω πανω μου -ελα που δεν μπορω να κουνηθω!
κ μαλιστα σημερα ηταν η πρωτη φορα στη ζωη μου (προφανως μετα τα νηπια.. Shocked ) που τα εκανα επάνω μου- με επιασε ενα νευρικο γελιο με μια σκηνη σε μια ταινια κ μου ελεγε κ κατι βλακειες ο αντρας μου κ δεν κρατηθηκα κοριτσια....μου φυγαν κ ετρεχα στην τουαλετα κ τσρρρ....απο κατω!χαχαχααα τι γελιο ηταν αυτο!)
Purple κ γω εχω καουρες.. Sad

Οσο για τον θηλασμό ειναι το ονειρο μου ρε κοριτσια- μακαρι να πανε ολα καλα κ να τα καταφερω-
διαβαζω οτι μπορω στο ιντερνετ βλεπω κ βιντεακια- κ ειμαι κ ψιλιασμενη με το τι συμβαινει στις κλινικες κ τα νοσοκομεια.
Πηρα παντως τηλ στην κλινικη που θα γεννησω κ τα ρωτησα ολα- ασε που εκει εχω γνωστες που γεννησαν κ μου εχουν πει απο 1ο χερι τι επικρατει (ευτυχως καλά λόγια εχω ακουσει).
Θα το παλέψουμε -ευχομαι ολες να τα καταφερουμε!
Κοριτσια και τοσο που θηλασατε πολυ καλό ειναι! δεν το συζητώ!!

κ κατι αλλο ηθελα να σας ρωτησω- με το θεμα παιδιατρος τι κανατε/ θα κανετε?
Ξερω οτι στη γεννα παρευρισκεται ειτε ο παιδιατρος που εχουμε επιλεξει ειτε ο δικός τους. Εσεις κανονισατε απο τωρα? κ πως? πηρατε τηλ. τον παιδιατρο κ του ειπατε 'γεια σας,γενναω τοτε κ θα ηθελα να ειστε εκει?'

147ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Δευ Φεβ 07, 2011 12:06 am

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κουκιδα...δεν ξερω που γεννας,ισως θα επρεπε να ρωτησεις στην κλινικη που θα γεννησεις μπορει να ισχυει κατι αλλο εκει.
στο νοσοκομειο εχουν νεογνολογους που κανουν τις απαραιτητες εξετασεις και παρακολουθηση παιδιατρου ΤΟΥΣ μεχρι το εξητηριο...πρωτη φορα ακουω για τον δικο μας γιατρο.
στην κορη μου την ημερα που βγηκα απο το μαιευτηριο ηρθε ο γιατρος που ειχα διαλεξει απο πριν και την εξετασε....οχι νωριτερα.

148ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Δευ Φεβ 07, 2011 1:18 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μama Rias καλημερα
εχω ηδη ρωτησει- μου είπαν οτι εχουν παιδίατρο- αλλα αν θες τον δικό σου μπορεις να τον εχεις αντι για τον δικό σου.
γιαυτο δεν βλεπω λοιπον να πολυσυζητειται το θεμα του παιδίατρου στις συζητησεις για το μαιευτήριο!

149ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Δευ Φεβ 07, 2011 10:54 am

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eγω αυτο που ξερω κουκιδα μου,καλε γραψε μου το μικρο σου ,εγω ειμαι η Μαρια,ειναι οτι καθε νοσοκομειο εχει το παιδιατρο-νεογνολογο.
Ετσι ηταν και οταν γεννησα την μικρη,απλα πριν γεννησω απο φιλους κολλητους που ειχαν παιδακι εκανα ερευνα για τον/την παιδιατρο που ειχαν.Μιλησα με τον πρωτο και δυστυχως δεν μου αρεσε η μουρη του που λεμε και επισκεφτηκα μια παιδιατρο που εχουν 3 φιλοι μας,την κ.Βασιλικη....και κολλησα πολυ συνεργασιμη και σοβαρη,μα παντα εχει να κανει ενα καλαμπουρι!Ετσι κανονισαμε οταν γεννησω μολις επιστρεψω να την παρω τηλ,ετσι εκανα ηρθε μετα απο 3 μερες εξετασε την μπουμπου και απο τοτε ειναι η γιατρος μας.

Οποτε κανε την ερευνα σου γιατι μετα τον γυναικολογο μας που εμπιστευομαστε απολυτα,ο παιδιατρος θα πρεπει να ειναι παντα διπλα σας για οτι χρειαστει!

Οσο για την ακρατεια....αστα!!!!ουτε και εγω ξερω ποσες φορες τωρα τελευταια τρεχω στην τουαλετα.ολο κατουριεμαι!

150ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Δευ Φεβ 07, 2011 12:54 pm

natassa

natassa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοπέλες επανέρχομαι με νεότερα.

Έχω πολλά να σας γράψω γιατί τα θέματα που ανοίξατε στο μεταξύ είναι πολλά.

Εγώ θα γεννήσω Ολλανδία όπου και μένω μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Διαφορετικά τα συστήματα εδώ και καμία σχέση με Ελλάδα.
Έχω ήδη ένα αγοράκι 16 μηνών το οποίο γέννησα επίσης εδώ. Μια σχετικά καλή εμπειρία τοκετού, τραγική εμπειρία θηλασμού (μαστίτιδα και νοσηλεία γαι 5 μέρες και μετά θήλαστρο για 3 μήνες). Αυτή τη φορά θα το ξαναπροσπαθήσω αλλά αν δω τα δύσκολα, ξέρω που έχω φυλάξει το θήλαστρο.

Σήμερα 34 εβδομάδες ακριβώς κάναμε υπέρηχο για να δουμε την ανάπτυξη του μωρού (έχουμε θέμα με τη μονή ομφαλική αρτηρία). Όπως ήταν αναμενόμενο ο μικρούλης είναι πραγματικά μικρούλης. Μόλις 1940γρ. Όμως όλα καλά. Το αμνιακό μπόλικο, ο πλακουντας οκ και η εγκεφαλική αιμάτωση μια χαρά. Χρείαζεται επανέλεγχος σε 2 εβδομάδες για να δουμε πως τα πάει. Αναλόγως το αποτέλεσμα ίσως χρειαστεί να με αναλλάβει γυναικολόγος (για την ώρα με παρακολουθεί μαία).Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Για τα πρακτικά θέματα τώρα. Στο πρώτο τοκετό φορούσα νυχτικιά αμάνικη κατά τη διάρκεια του τοκετού και μετά καθώς με βόλευαν περισσότερο. Σερβιέτες προτίμησα αυτές τις τεράστιες τις προιστορικές. Πιο απορροφητικές. Πήρα και εγώ βρακιά μιας χρήσεως. Να μη ξεχάσω να πάρω μαζί μου και σαγιονάρες για το ντους.

Εσείς πως τα πήγατε με τους υπερήχους σας?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις