1 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! Δευ Μαρ 11, 2013 6:01 am
kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 9:22 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 9:23 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 9:23 am, 1 φορά
ioanna85 έγραψε:Χρυσα εκεινη τη μερα ειχα λιγο κουραστει κι ειχα πονο στη μεση αλλα το θεωρησα λογικο!12μιση πινω τα χαπια των συσπασεων και κατα τη 1 μου εσπασαν τα νερα!Ειχα πολυ μεγαλη διαρροη κι ετσι κατεληξα στην κλινικη!
Ρινουλα μου σε ευχαριστω πολυ!και στα δικα σου!Κρυωμενη ειμαι, πονους απο την αναρρωση εχω αλλα οταν βλεπω το μπιμπελο μου (οχι απο θεμα ομορφιας αλλα και μεγεθους) τα ξεχναω ολα!Εχω τρελαθει μαζι της!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!
ΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ...Κ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΡΡΟΗ Κ ΒΗΧΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..ΤΟΝ ΕΧΩ ΛΥΠΗΘΕΙ ΝΑ ΒΗΧΕΙ ΕΔΩ Κ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ!!!
riakibeboulis έγραψε:Καλημερα φιλες μου!! πως ειστε??
Ρινουλα μου περαστικουλια στην κορουλα σου!! ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι τιποτα ανυσηχητικο!! σας στελνω τισ ευχεσ μου και την αγαπη μου!! ολα τελεια θα πανε!!! σε ευχαριστω που με καθυσηχασες με αντιβιωση..
Τονια μου με το καλο γλυκια μου ! α,και εσυ αντιβιωση ε?? με καθυσηχασες κ εσυ ,ευχαριστω! περαστικα κ εσυ στο γιοκα σου και ολα τελεια!! σας στελνω και εσας τις ευχες μου και την αγαπη μου!!
Καλημερα κατερινακι
Καλημερα κλεωπατρα
riakibeboulis έγραψε:Καλημερα φιλες μου!! πως ειστε??
Ρινουλα μου περαστικουλια στην κορουλα σου!! ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι τιποτα ανυσηχητικο!! σας στελνω τισ ευχεσ μου και την αγαπη μου!! ολα τελεια θα πανε!!! σε ευχαριστω που με καθυσηχασες με αντιβιωση..
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης