1 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο5!!!!!! Τετ Ιαν 09, 2013 3:46 pm
bluerose
Πανταχού παρούσα!
Με το καλό το νέο μας θεματάκι!!!Κορίτσια περάστε για να συνεχίσουμε να τα λέμε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
kleopatra1981 έγραψε:Καλημέρα μας!!!
Rinoula έγραψε:Γεια σας!
Μόλις γυρισα απο εξετασεις αιματος και καμπυλη. Τελικά δεν ήταν τοσο φοβερη όσο τη φοβομουν, το χειροτερο ήταν τα τσιμπηματα γιατί φοβαμαι τις βελόνες! Αλλά η γλυκοζη μου φανηκε πολύ νόστιμη (μου είχαν πει ότι είναι χαλια αλλά την ήπια ευχαριστα). Βεβαια μου ηρθε μια μικρη αναγουλα μετά αλλά την πάλεψα κι αυτην εύκολα. Ελπιζω να βγουν καλά τα αποτελεσματα, θα τα παρω αυριο και θα τα στειλω στο γιατρο με φαξ τελικά. Θα παω κανονικά σήμερα για υπέρηχο, τον πήρα και τον ρώτησα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΙΝΟΥΛΑ !!!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΘΑ ΦΟΒΟΥΜΟΥΝ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ....Ε ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ 2 ΜΕΤΡΑ ....ΟΥΤΕ Κ ΑΔΥΝΑΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΣΕ ΚΙΛΑ Κ ΣΕ ΥΨΟΣ....ΘΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΟΣ.
Αννουλα μπράβο για τα νέα σου!
Χρυσα μην ανησυχεις για το βαρος, καθε μωρό έχει το σωματότυπό του, δε γινεται να γεννιούνται όλα ίδια! Είστε μικροκαμωμενοι, εσύ ή ο άντρας σου;
Ζέννια να προσεχεις πολυ αφου σου ειπε έτσι, μην κανεις ταρζανιες!
Κατερινα περαστικά σου!
Marina P. έγραψε:Καλησπέρα και από εμάς!
Αννούλα και Χρύσα είδατε τα μωράκια σας ε; Μπράβο! Με το καλό!
Ζέννια και εσύ καμάρωσες το μεγαλομωρό σου!
Ρηνούλα καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις!
Τόνια μπράβο που τα έχεις ετοιμάσει. Εκτός απο 2-3 νυχτικιές, τι άλλο χρειαζόμαστε στα ιδιωτικά; Π.χ επιθέματα στήθους 1 πακέτο; Πόσα;
Καλορίζικο το θεματάκι!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης