26 Απ: Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο5!!!!!! Πεμ Ιαν 10, 2013 12:55 pm
xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
chrisg έγραψε:Καλησπέρα Κορίτσια!
Καλορίζικο το θεματάκι μας! Με το καλό να αποκτήσουμε τα μωράκια μας!
Χθες έκανα το doppler. Όλα είναι τέλεια! Είμαστε σταθερά μια εβδομάδα πιο μπροστά οπότε σίγουρα μέχρι 25/02 θα έχει γεννηθεί- πρώτα ο Θέος βέβαια. Το βάρος του είναι σχεδόν 2400gr, έχει πάρει θέση και είναι επίσης σταθερά χαμηλά. Απο συσπάσεις τα ίδια,ευτυχώς δεν έχω διαστολή. Ξανά στη γιατρό στις 25 Ιανουαρίου όπου μπαίνω στο μήνα μου. Την Κυριακή θα αρχίσω να πλένω τα ρουχαλάκια του μωρού και από Δευτέρα την βαλίτσα μου.
Ιφιγένεια πολύ ωραία τα νέα σας για το βάρος του μωρού ! Με το καλό να κάνεις κ το doppler!
Τόνια μου τέλεια νέα για την μπεμπούλα σας! Αφού πήρε κ θέση είστε σε πολύ καλό δρόμο.Από συσπάσεις πως είσαι; Μπράβο σου που ετοίμασες κ βαλίτσα. Εγώ τίποτα ακόμα!
Αντωνία μου περαστικά σου! Με το καλό η εξέταση doppler!
Ρινούλα μου εύχομαι να μην ξαναρρωστήσει η μικρούλα σου! Είδες που σηκώθηκε έστω κ λίγο ο πλακούντας; Μέχρι το doppler θα έχει σηκωθεί κ άλλο. Οσο για την θέση του μην αγχώνεσαι. Σίγουρα θα γυρίσει. Ο γιατρός σου έχει δίκιο είναι νωρίς ακόμη.Έχει χώρο η κοιλίτσα για να κάνει τούμπες. Μην αγχώνεσαι λοιπόν καθόλου. Ένα βήμα κάθε φορά προς το καλύτερο. Τώρα σηκώθηκε λίγο ο πλακούντας, την επόμενη φορά θα έχει σηκωθεί περισσότερο και θα έχει πάρει κ θέση. Να με θυμηθείς!
Jennia μου κ σε μένα ο μικρός είναι χαμηλά Θέλει προσοχή, να μην σηκώνεις βάρη και να προσέχεις στο πως θα σκύβεις. Κ κυρίως να μην κουράζεσαι. Κ εγώ όλη μέρα σπίτι με 2 παιδιά δεν μπορώ να μην κάνω δουλειές, σε καταλαβαίνω. Υπομονή κ προσοχή μέχρι να κλείσεις την 37 εβδομάδα. Αν θυμάμαι καλά δεν έχεις πρόβλημα συσπάσεων οπότε σίγουρα ο μικρούλης θα κάνει υπομονή!
Αννούλα μου πολύ ευχάριστα τα νέα σας! Τέλεια που έχει πάρει θέση το μωράκι και πολύ καλό βάρος!
Χρύσα πολύ ωραία που το μωράκι σου έχει πάρει θέση! Το βάρος του είναι πολύ καλό για τις εβδομάδες που είσαι.
Κατερίνα μου υπομονή με τις καούρες. Μόνο τα μικρά γεύματα μπορούν να σε ανακουφίσουν λίγο.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σε όλες !
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΕΣΥ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ....
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ....