51 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Τετ Νοε 10, 2010 12:01 pm
nena1988
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
νατασα ολα καλα θα ειναι κοπελα μου,με το καλο ενα υγιεστατο μωρακι στα χερια σου!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Despoinaki έγραψε:Δυστυχώς το δικό μου μωράκι δεν άντεξε κορίτσια...!!! Σήμερα πήγα και για απόξεση!!! Σε δύο μήνες ξαναπροσπαθούμε!!! Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά μέσα από την ψυχή μου!!!
natassa έγραψε:Νάντια λυπάμει πάααααρα πολύ για αυτό που σου συνέβη. Σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη να το χάνεις είναι πολύ δύσκολο. Τι έγινε?Τι πήγε στραβά? Αν θες βέβαια μας λές. Κοίτα τώρα να ξανασταθείς στα ποδαράκια σου και μετά από λίγο καιρό να ακούσουμε πάλι ευχάριστα από σένα. Ό,τι και να σου πω τώρα, ξέρω οτι ακούγεται βλακεία.
Εμείς τώρα. Πήγα στο γιατρό στην Ελλάδα. Κάναμε β-επιπέδου στο Ιασώ.
Όλα καλά για την ώρα. υπάρχει όντως αυτό το θέμα με τον ομφάλιο λώρο αλλά δεν υπάρχει τίποτα άλλο ανησυχητικό για την ώρα, ούτε κάποιο άλλο στοιχείο για κάποια χρωμοσωμική ανωμαλία. Θα πρέπει να το τσεκάρω πιο συχνά γιατί μπόρεί να μην παίρνει βάρος όσο θα πρέπει. Τελοσπάντων, για την ώρα όλα καλά και βλέπουμε.
purple έγραψε:Αχ βρε Ναντια πολυ στενοχωρηθηκα....ευχομαι γρηγορα ο Θεος να σου στειλει ενα μωρακι και ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα!δεν ξερω τι αλλο να πω...τα φιλια μου.
Νατασσα μου και γω νιωθω οτι δεν θα ειναι κατι σοβαρο αυτο με τον λωρο απλα οπως ειπες πιο τακτικη παρακολουθηση χρειαζεται.Σου στελνω τη θετικη μου ενεργεια.Σημερα ειδα οτι μενεις Ολλανδια,ειχα ερθει τον Φεβρουαριο που μας περασε ταξιδακι αναψυχης δωρο του αντρα για την κορη που αποκτησαμε,περασαμε πολυ ομορφα και ξελαμπικαραμε λιγακι!Εγω κοριτσια εχω ραντεβου για β επιπεδου στις 26/11 ,ευχομαι να ειναι ολα καλα Παναγια μου!
ΝΑΝΤΙΑ έγραψε:Despoinaki έγραψε:Δυστυχώς το δικό μου μωράκι δεν άντεξε κορίτσια...!!! Σήμερα πήγα και για απόξεση!!! Σε δύο μήνες ξαναπροσπαθούμε!!! Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά μέσα από την ψυχή μου!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ! ΗΜΟΥΝ 5,5 ΜΗΝΩΝ!ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ!
Despoinaki έγραψε:ΝΑΝΤΙΑ έγραψε:Despoinaki έγραψε:Δυστυχώς το δικό μου μωράκι δεν άντεξε κορίτσια...!!! Σήμερα πήγα και για απόξεση!!! Σε δύο μήνες ξαναπροσπαθούμε!!! Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά μέσα από την ψυχή μου!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ! ΗΜΟΥΝ 5,5 ΜΗΝΩΝ!ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ!
Κουράγιο κοπέλα μου! Ξέρω είναι πολύ δύσκολο αλλά τώρα προσπάθησε να κοιτάξεις μπροστά με αισιοδοξία! Εύχομαι καλή τύχη να έχουμε από εδώ και πέρα και οι δυο μας και σε όλες τις εγκυούλες της παρέας μας όλα να πηγαίνουν καλά! Άντε και γρήγορα να ξαναφουσκώσει η κοιλίτσα μας...!!! Σε φιλώ!!
εγω 1 Δεκεμβρη που εκανα την β’επιπεδου ηταν 633 gr..και εμενα λιγο μεγαλη ειναι!!!!#sofia# έγραψε:Κορίτσια τι βάρος έχουν τα μωράκια σας;Στην 26+4 κάναμε υπέρηχο κ ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι μεγαλούτσικο.Έχει φτάσει το 1 κιλό.
Ο γιατρός ήταν καθησυχαστικός αλλά εγώ αναρωτιέμαι είναι πολύ μεγάλο; Πόσα γραμμάρια είναι τα δικά σας μωράκια;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης