Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
626 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 626 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 15]

51ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Τετ Νοε 10, 2010 12:01 pm

nena1988

nena1988
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
νατασα ολα καλα θα ειναι κοπελα μου,με το καλο ενα υγιεστατο μωρακι στα χερια σου!!!!!

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

52ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Νοε 11, 2010 10:10 am

ΝΑΝΤΙΑ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Despoinaki έγραψε:Δυστυχώς το δικό μου μωράκι δεν άντεξε κορίτσια...!!! Σήμερα πήγα και για απόξεση!!! Σε δύο μήνες ξαναπροσπαθούμε!!! Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά μέσα από την ψυχή μου!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ! ΗΜΟΥΝ 5,5 ΜΗΝΩΝ!ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ!

53ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Παρ Νοε 19, 2010 1:05 am

natassa

natassa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Νάντια λυπάμει πάααααρα πολύ για αυτό που σου συνέβη. Σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη να το χάνεις είναι πολύ δύσκολο. Τι έγινε?Τι πήγε στραβά? Αν θες βέβαια μας λές. Κοίτα τώρα να ξανασταθείς στα ποδαράκια σου και μετά από λίγο καιρό να ακούσουμε πάλι ευχάριστα από σένα. Ό,τι και να σου πω τώρα, ξέρω οτι ακούγεται βλακεία.
Εμείς τώρα. Πήγα στο γιατρό στην Ελλάδα. Κάναμε β-επιπέδου στο Ιασώ.
Όλα καλά για την ώρα. υπάρχει όντως αυτό το θέμα με τον ομφάλιο λώρο αλλά δεν υπάρχει τίποτα άλλο ανησυχητικό για την ώρα, ούτε κάποιο άλλο στοιχείο για κάποια χρωμοσωμική ανωμαλία. Θα πρέπει να το τσεκάρω πιο συχνά γιατί μπόρεί να μην παίρνει βάρος όσο θα πρέπει. Τελοσπάντων, για την ώρα όλα καλά και βλέπουμε.

54ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Παρ Νοε 19, 2010 2:15 am

nena1988

nena1988
κορτσια για οσες χασατε τα μωρακια σας,πραγματικα λυπαμαι πολυ,ο θεος ειναι μεγαλος ειμαι σιγουρη οτι κατι θα εχει φυλαξει καιγια εσας,υπομονη θελει και να μην το βαζετε κατω!!!Νατασα τι καριβως θεμα εχετε εσεις με το λωρο?

55ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Παρ Νοε 19, 2010 5:43 am

ΝΑΝΤΙΑ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
natassa έγραψε:Νάντια λυπάμει πάααααρα πολύ για αυτό που σου συνέβη. Σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη να το χάνεις είναι πολύ δύσκολο. Τι έγινε?Τι πήγε στραβά? Αν θες βέβαια μας λές. Κοίτα τώρα να ξανασταθείς στα ποδαράκια σου και μετά από λίγο καιρό να ακούσουμε πάλι ευχάριστα από σένα. Ό,τι και να σου πω τώρα, ξέρω οτι ακούγεται βλακεία.
Εμείς τώρα. Πήγα στο γιατρό στην Ελλάδα. Κάναμε β-επιπέδου στο Ιασώ.
Όλα καλά για την ώρα. υπάρχει όντως αυτό το θέμα με τον ομφάλιο λώρο αλλά δεν υπάρχει τίποτα άλλο ανησυχητικό για την ώρα, ούτε κάποιο άλλο στοιχείο για κάποια χρωμοσωμική ανωμαλία. Θα πρέπει να το τσεκάρω πιο συχνά γιατί μπόρεί να μην παίρνει βάρος όσο θα πρέπει. Τελοσπάντων, για την ώρα όλα καλά και βλέπουμε.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!ΝΑΤΑSSA ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ! ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΑΙΜΑ! ΔΕΝ ΠΟΝΑΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ 4 ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΩ!ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ! ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΑ! ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΜΕΣΑ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ! ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΔΕΣΗ! ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ! ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ! ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΩ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΖΗΣΑ!

56ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Παρ Νοε 19, 2010 12:43 pm

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ βρε Ναντια πολυ στενοχωρηθηκα....ευχομαι γρηγορα ο Θεος να σου στειλει ενα μωρακι και ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα!δεν ξερω τι αλλο να πω...τα φιλια μου.
Νατασσα μου και γω νιωθω οτι δεν θα ειναι κατι σοβαρο αυτο με τον λωρο απλα οπως ειπες πιο τακτικη παρακολουθηση χρειαζεται.Σου στελνω τη θετικη μου ενεργεια.Σημερα ειδα οτι μενεις Ολλανδια,ειχα ερθει τον Φεβρουαριο που μας περασε ταξιδακι αναψυχης δωρο του αντρα για την κορη που αποκτησαμε,περασαμε πολυ ομορφα και ξελαμπικαραμε λιγακι!Εγω κοριτσια εχω ραντεβου για β επιπεδου στις 26/11 ,ευχομαι να ειναι ολα καλα Παναγια μου!

57ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Παρ Νοε 19, 2010 11:57 pm

ΝΑΝΤΙΑ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
purple έγραψε:Αχ βρε Ναντια πολυ στενοχωρηθηκα....ευχομαι γρηγορα ο Θεος να σου στειλει ενα μωρακι και ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα!δεν ξερω τι αλλο να πω...τα φιλια μου.
Νατασσα μου και γω νιωθω οτι δεν θα ειναι κατι σοβαρο αυτο με τον λωρο απλα οπως ειπες πιο τακτικη παρακολουθηση χρειαζεται.Σου στελνω τη θετικη μου ενεργεια.Σημερα ειδα οτι μενεις Ολλανδια,ειχα ερθει τον Φεβρουαριο που μας περασε ταξιδακι αναψυχης δωρο του αντρα για την κορη που αποκτησαμε,περασαμε πολυ ομορφα και ξελαμπικαραμε λιγακι!Εγω κοριτσια εχω ραντεβου για β επιπεδου στις 26/11 ,ευχομαι να ειναι ολα καλα Παναγια μου!

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΣΟΥ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

58ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Τρι Νοε 23, 2010 1:46 pm

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΝΤΙΑ έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Δυστυχώς το δικό μου μωράκι δεν άντεξε κορίτσια...!!! Σήμερα πήγα και για απόξεση!!! Σε δύο μήνες ξαναπροσπαθούμε!!! Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά μέσα από την ψυχή μου!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ! ΗΜΟΥΝ 5,5 ΜΗΝΩΝ!ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ!

Κουράγιο κοπέλα μου! Ξέρω είναι πολύ δύσκολο αλλά τώρα προσπάθησε να κοιτάξεις μπροστά με αισιοδοξία! Εύχομαι καλή τύχη να έχουμε από εδώ και πέρα και οι δυο μας και σε όλες τις εγκυούλες της παρέας μας όλα να πηγαίνουν καλά! Άντε και γρήγορα να ξαναφουσκώσει η κοιλίτσα μας...!!! Σε φιλώ!!

59ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Νοε 25, 2010 4:56 am

ΝΑΝΤΙΑ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Despoinaki έγραψε:
ΝΑΝΤΙΑ έγραψε:

Κουράγιο κοπέλα μου! Ξέρω είναι πολύ δύσκολο αλλά τώρα προσπάθησε να κοιτάξεις μπροστά με αισιοδοξία! Εύχομαι καλή τύχη να έχουμε από εδώ και πέρα και οι δυο μας και σε όλες τις εγκυούλες της παρέας μας όλα να πηγαίνουν καλά! Άντε και γρήγορα να ξαναφουσκώσει η κοιλίτσα μας...!!! Σε φιλώ!!

Σ΄ευχαριστώ πολύ Δεσποινάκι για τα καλά σου λόγια!Ελπίζω σε λίγο καιρό να τα ξαναπούμε μέσα σ΄αυτο το forum και να είμαστε χαρούμενες με τα μωράκια μας στην κοιλίτσα!Φιλάκια πολλά κοριτσάκι μου!

60ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Παρ Δεκ 10, 2010 11:57 am

#sofia#

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια τι βάρος έχουν τα μωράκια σας;Στην 26+4 κάναμε υπέρηχο κ ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι μεγαλούτσικο.Έχει φτάσει το 1 κιλό.
Ο γιατρός ήταν καθησυχαστικός αλλά εγώ αναρωτιέμαι είναι πολύ μεγάλο; Πόσα γραμμάρια είναι τα δικά σας μωράκια;

61ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Παρ Δεκ 10, 2010 12:58 pm

natassa

natassa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
'Εχω υπέρηχο στις 22 Δεκ. Θα δούμε τότε. Θα είμαι 27 εβδομάδων. Μην αγχώμεσαι για το βάρος. Μια εκτίμηση είναι που γίνεται μέσω computer. Πέφτουν και έξω καμιά φορά. Σημασία έχει να μεγαλώνει κα να φαίνονται όλα καλά. Καλή συνέχεια!!!

62ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Παρ Δεκ 10, 2010 10:36 pm

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
#sofia# έγραψε:Κορίτσια τι βάρος έχουν τα μωράκια σας;Στην 26+4 κάναμε υπέρηχο κ ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι μεγαλούτσικο.Έχει φτάσει το 1 κιλό.
Ο γιατρός ήταν καθησυχαστικός αλλά εγώ αναρωτιέμαι είναι πολύ μεγάλο; Πόσα γραμμάρια είναι τα δικά σας μωράκια;
εγω 1 Δεκεμβρη που εκανα την β’επιπεδου ηταν 633 gr..και εμενα λιγο μεγαλη ειναι!!!!

63ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Σαβ Δεκ 11, 2010 3:07 am

nena1988

nena1988
και το δικο μου το μπεμπακι ειναι χοντρουτσικο και λαχταριστο για δαγκωμα,οταν πηγαμε 3 νοεμβριου ηταν 500 γρ τοτε ημουν 21 εβδομαδων,τωρα σιγουρα θα εχει διπλασιαστει το βαρος,sofia νομιζω οτι ειναι μια χαρα το βαρος!Εμεις 16 δεκεμβρη θα παμε θα σας πω τοτε σιγουρα!!

64ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Σαβ Δεκ 11, 2010 3:31 am

nena1988

nena1988
παραγγειλαμε το δωματιακι κοριτσια για το μπεμπακι μας!Ειναι αυτο [img][/img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ειναι της εταιριας paidi.Επισης παραγγειλαμε και την προικα του tweety και το φωτιστικο το ιδιο,περιμενουμε τωρα μεχρι 15 γεναρη να ερθουν!Αχ το φανταζομαι το μωρακι μου μεσα και λιωνω..

65ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Σαβ Δεκ 11, 2010 11:42 am

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γειας κοριτσια!!!!
Νενα το δωματιακι ειναι τρελα,με το καλο να το παραλαβεις και με το καλο να το εγκαινιασει το αγορακι σου!
Διαβασα που εγραψε μια κοπελα οτι το μωρακι της ειναι μεγαλουτσικο και θα ηθελα να πω οτι γενικοτερα πανω κατω βγαινει το βαρος του παιδιου στον υπολογιστη.Στην πρωτη κορη μου ο γιατρος την υπολογιζε να γεννηθει 3800 και το ιδιο πανω κατω μου ειπε και ο βοηθος του που μου εκανε υπερηχο μερικες ωρες πριν γεννησω,αλλα πεσαν εξω,4220 γεννηθηκε η μπεμπα.Βεβαια μου ελεγε θα ειναι βαρβατο μωρο εξαρχης,αλλα απο την στιγμη που δεν υπαρχει προβλημα ζαχαρου η κατι αλλο δεν υπαρχει και λογος ανησυχιας.
Εγω εχω ραντεβου στον γιατρο μου στις 27/12 οποτε τοτε θα δουμε το ζουζουνακι.Κοριτσια εσεις δουλευεται?εγω δουλευω σε εμπορικο και κουραζομαι τωρα πια πολυ,εχω και την μικρη στο σπιτι που δεν με αφηνει σε ησυχια και ωρες ωρες ειμαι κινουμενο ρακος!!!

66ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Κυρ Δεκ 12, 2010 9:28 am

#sofia#

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Νena τέλειο το δωμάτιο.με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας.

Έχω αγχωθεί λίγο με το θέμα του βάρους του μωρού γιατί υπάρχει ένα θέμα με το ζάχαρο.Ξεκινήσαμε αυτή την εβδομάδα και το παρακολουθούμε.Βλέποντας κ κάνοντας.

Με τη δουλειά ευτυχώς είμαι τυχερή, αφού είμαι δασκάλα κ από τον τρίτο μήνα είμαι σε άδεια.
Βέβαια έχω βαρεθεί απίστευτα να κάθομαι αλλά δεν γκρινιάζω, θα ήταν χειρότερα να δούλευα κ να κουραζόμουν.

67ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Κυρ Δεκ 12, 2010 11:33 am

nena1988

nena1988
σας ευχαριστω πολυ κοριτσια,χαιρομαι που αρεσε το δωματιο μας,ειναι βρεφικο-προεφηβικο και για αυτο το προτιμησαμε,θα βαλουμε και τα αυτοκολλητα μας και θα γινει σουπερ..Sofia απο τι στγμη που το παρακολουθεις δεν υπαρχει προβλημα..Και εγω δεν δουλευω αλλα οχι απο δικη μου επιλογη με απελυσαν απο τη δουλεια μου μετα ενα μηνα που παντρευτηκα-10 μαιου- τωρα ειμαι σε ταμειο ανεργιας βεβαια αλλα υπαρχουν πολλες φορες που θα ηθελα πολυ να δουλευα τωρα και για οικονομικους λογους αλλα περισσοτερο για ψυχολογικους,δεν πειραζει ομως μεχρι στιγμης βιωσα ηρεμη εγκυμοσυνη χωρις το αγχος που εχει μια δουλεια και ειδικα η δικια μου που ειχα να κανω με λεφτα και οικονομικα γενικοτερα!Τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα..Αυτη τη στιγμη θλεω μονο το μωρο μου να ειναι καλα και να γεννηθει με το καλο. Smile

68ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Τετ Δεκ 22, 2010 1:34 am

natassa

natassa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Συνεγκυμονούσες γειά χαρά!
Σήμερα 27 εβδομάδων και 2 μερών, έκανα υπέρηχο για την ανάπτυξη του μικρού μου. Αν θυμάστε,έχουμε εκείνο το θέμα με τον ομφάλιο λώρο ο οποίος αντί για 2 αρτηρίες έχει μία.
Όλα καλά λοιπόν για την ώρα. Ο μικρούλης είναι όσο θα έπρεπε να είναι και όχι πιο μικρούλης!!!Το βάρος του υπολογίζεται να είναι τώρα 1033γρ.
Ας γιορτάζουμε λοιπόν αυτές τις Άγιες μέρες με ηρεμία.
Καλές γιορτές σε όλες σας.

69ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Τετ Δεκ 22, 2010 2:04 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να μαι και γω- μανουλα του Μαρτίου!
καλως σας βρήκα!
εχω ΠΗΤ 17 ΜΑρτιου.
περιμενω κοριτσάκι κ ειμαι απο εξωσωματικη.
το νινι μου ειναι μια χαρα- αν και περασαμε πολλες πολλες αγωνιες μεχρι να εξαλειφθεί ο κίνδυνος.
Ειμαι στο σπίτι με αδεια επαπειλουμενης εγκυμοσύνης αν και πλέον οχι τέζα και οριζοντιωμένη!!
το νινι μου ηταν στις 26 βδομαδες 956γραμμαρια- οπότε τωρα πια θα ειμαστε πάνω απο κιλάκι.
Απο ετοιμασίες δεν εχω κανει τιποτα- μετα τις γιορτές θα παρω τα πάντα απο την αδερφη μου που γεννησε πριν 3 χρονια.
να και η μπουμπουκα μου όπως την ειδαμε στην Βεπιπέδου.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

70ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Τετ Δεκ 22, 2010 2:20 am

nena1988

nena1988
γεια σου koukida καλωσηρθες και με το καλο το νινακι στα χερια σου,υγιες και αυτο και εσυ !Μωρε φαινεται πολυ καθαρα στη φωτο,ο δικος μου ο τεμπελακος δεν ειχε καλη θεση παλι και δεν τον ειδαμε καλα,αλλα ο γιατρος μας ειπε οτι ετσι οπως τον βλεπει μιαζει τον μπαμπα του... Sad Sad Sad Αλλα δεν πειραζει γερο να ειναι και ας μην μου μοιαζει!Ευχομαι ολα καλα απο εδω και περα να πανε!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 536304

71ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Τετ Δεκ 22, 2010 4:26 am

#sofia#

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
natassa χαιρομαι πολύ που τελικα όλα καλά με το μωράκι σου Very Happy .Τέλος καλό όλα καλά!

Κουκίδα καλώς ήρθες!Απ'ότι κατάλαβα πρέπει να έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ αλλά τώρα τελείωσαν τα δύσκολα.
Έχουμε όλες μπει στην τελική ευθεία.Άντε με το καλό να ρθουν τα μωράκια μας! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 893968

72ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Τετ Δεκ 22, 2010 11:05 am

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια!!!πριν ξεκινησω τη στοιβα με τα ασιδερωτα μπηκα να δω τι γινεται,ειμαι πτωμα σχολασα πριν καμια ωρα,κοιμησα την μικρη μου και συνεχιζω.....

Νατασα μου καλες γιορτες να εχει ,οπως και ολες μας ευχομαι!!!

Κουκιδα καλως ηρθες στο παρεακι του Μαρτιου,με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!

Περιμενω πως και πως να ερθει η Δευτερα να παω στον γιατρο να δουμε την μπεμπα,κοριτσια με εχει ταραξει στις κλωτσιες εσας κλωτσανε τα μικρουλακια σας???

73ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Δεκ 23, 2010 12:20 pm

mairoulita

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ego exo pit 25\11 kai gennao sto gaia.sto b epipedou stis 26 ebdomades to moraki itan 780gr.mia xara apo oti mou eipe o giatros,.exete paratirisei oti exoun terastia miti sta iperixografimata ????sinxistika molis to eida les na mou bgei mitogas????xxxxxxxxtha to pao gia plastiki kapaki!!!!!!!!

74ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Δεκ 23, 2010 2:36 pm

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλως σας βρήκα εγκυούλες Very Happy

αν κλωτσάει λέει! βασικα εχει λιγο καιρο που την νιωθω να κινειται- η κοιλια μου θυμίζει την ταινια ΑLIEN - κουνιεται όλη η κοιλια-χαχα

εσεις κοριτσια απο πετρωματακια κ τεντωματακια στην κοιλια πως πάτε? εχετε καθόλου? εγω ναι καμια φορα-
ο γιατρος μου δωσε μαγνησιο- εδω κ καιρο βεβαια- γιαυτη την δουλεια δεν ειναι?
mairoulita όσο για την μυτη που λες οτι μοιαζει τεραστια στο υπερηχογραφημα - η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο παραμορφωμενα τα καημενα εκει μεσα..πρησμένα θα έλεγα!
η αδερφη μου ειχε πει οτι η εικονα του παιδιου στη Βεπιπεδ. μοιαζει πολυ με την πραγματικοτητα- οταν γεννηθει δλδ. απλα ξεπρηζεται οσο ναναι!
εμενα ολα ομορφα μου φαινονται τα μαναρακια I love you Like a Star @ heaven

75ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Δευ Δεκ 27, 2010 7:42 am

#sofia#

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Όχι απλά κλωτσάει...χαμος γίνεται ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 3 536304 Απορώ τι κάνει εκεί μέσα scratch ;Τις τελευταίες εβδομάδες φαίνονται με το μάτι οι κλωτσιες κ οι κινησεις της Shocked !

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα ψώνια για το μωρο:Αγοράζετε μακρυμανικα ή κοντομανικα κορμάκια;
Επίσης παίρνετε βελουτέ ή απλά βαμβακερα φορμάκια;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις