Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
27 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 27 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευουλι καλα εκανες και εβγαλες τα εσωψυχα σου καμμια φορα αυτο ειναι το καλυτερο φαρμακο γιατι βγαινουν απο μεσα μας καλο ειναι να μοιραζομαστε τις σκεψεις μας και της ανυσηχιες μας εκει που εχουμε εμπιστοσυνη και οικιοτητα ολες περναμε απο καποια σταδια και καποιες φασεις απλα προσπαθουμε να τα προσπερναμε οσο πιο ανωδυνα με θετικες σκεψεις

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marichui έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!! Γυναικούλες γίνονται μετά τα σαράντα όσες δεν έχουν οικογένεια ενώ θα το ήθελαν πολύ. Υπάρχουν και άλλες που αποφασίζουν συνειδητά να μην κάνουν και αυτό τους αρέσει καλύτερα...Όσες όμως θέλουν οικογένεια και στρέφουν την προσοχή τους σε αυτή και την αγάπη τους δε νομίζω να γίνονται γυναικούλες...

Καλησπέρα!Οταν δεν είσαι συνειδητοποιημένος μπορεί να γίνεις "γυναικούλα", γιατί έτσι θα αισθάνεσαι και όχι γιατί θα είσαι...Σημασία έχει να επιλέγεις πάντα αυτό που πραγματικά επιθυμείς και να μην παρασύρεσαι από τα "πρέπει" τρίτων, όποια κι αν είναι αυτά...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ! Very Happy Very Happy Very Happy

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ! ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΜΕΑ! ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΥΤΕΡΟ-ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΝΟΥΛΑ! ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ-ΠΟΘΕΙΣ ΕΝΤΟΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ! Wink Wink Wink Wink Wink

Υ.Γ: ΟΧΙ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Η σαϊεντολογία μιλάει για ανώτερο εαυτό;Κάτι ξέρει ο Κρουζ τότε! Laughing Laughing Laughing

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ευουλι καλα εκανες και εβγαλες τα εσωψυχα σου καμμια φορα αυτο ειναι το καλυτερο φαρμακο γιατι βγαινουν απο μεσα μας καλο ειναι να μοιραζομαστε τις σκεψεις μας και της ανυσηχιες μας εκει που εχουμε εμπιστοσυνη και οικιοτητα ολες περναμε απο καποια σταδια και καποιες φασεις απλα προσπαθουμε να τα προσπερναμε οσο πιο ανωδυνα με θετικες σκεψεις

Δίκιο έχεις Αγάπη! I love you Σαν να νιώθω καλύτερα!Κορίτσια να μαζευόμαστε να το κάνουμε πιο συχνά! Laughing

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:
αγαπη έγραψε:ευουλι καλα εκανες και εβγαλες τα εσωψυχα σου καμμια φορα αυτο ειναι το καλυτερο φαρμακο γιατι βγαινουν απο μεσα μας καλο ειναι να μοιραζομαστε τις σκεψεις μας και της ανυσηχιες μας εκει που εχουμε εμπιστοσυνη και οικιοτητα ολες περναμε απο καποια σταδια και καποιες φασεις απλα προσπαθουμε να τα προσπερναμε οσο πιο ανωδυνα με θετικες σκεψεις

Δίκιο έχεις Αγάπη! I love you Σαν να νιώθω καλύτερα!Κορίτσια να μαζευόμαστε να το κάνουμε πιο συχνά! Laughing

ακριβως θα μαζευομαστε ολες μαζι και θα λεμε ειμαι η αγαπη και ειμαι καλα.... Laughing Laughing Laughing

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:

ακριβως θα μαζευομαστε ολες μαζι και θα λεμε ειμαι η αγαπη και ειμαι καλα.... Laughing Laughing Laughing

Εγώ πειράζει να πω "είμαι η Εύη"; Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΟΥΛΙ! ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ"-ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΕΛΟΥΣΑ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ! "ΜΠΡΑΒΟ" ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ" ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ! ΕΙΧΕ ΠΕΙ: ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΝΟΗΣΩ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ! ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2ο!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:
αγαπη έγραψε:

χωρις το "ειμαι καλα" δεν εχει φαση Laughing Laughing Laughing

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
Ευούλι έγραψε:
αγαπη έγραψε:

χωρις το "ειμαι καλα" δεν εχει φαση Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Respect Respect Respect

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΟΥΛΙ! ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ"-ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΕΛΟΥΣΑ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ! "ΜΠΡΑΒΟ" ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ" ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ! ΕΙΧΕ ΠΕΙ: ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΝΟΗΣΩ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ! ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2ο!

Αϊ στο καλό!Μου έκλεψε την ιδέα!Δηλαδή τώρα η μόνη μου ελπίδα είναι να γράψω ένα τέλειο βιβλίο;! Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑ ΤΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ? ΗΜΙΤΡΕΛΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ?! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

marichui

marichui
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευούλι αυτό ακριβώς εννοώ και το είπες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...Πρώτα από όλα για να κάνεις οικογένεια και παιδιά πρέπει να βάλεις τον εγωισμο στην άκρη...Όταν δεν το κάνεις είσαι μόνος και μάλλον όχι ευτυχισμένος.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΕΒΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια πολύ ωραία η παρεούλα σας αλλά είναι η ώρα μου για νάνι!Ξυπνάω νωρίς και γι'αυτό δεν την παλεύω το βράδυ... Sleep Καλό βράδυ σε όλες και όνειρα γλυκά!Και πάλι σας ευχαριστώ... I love you

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΥΤΣΟΥΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 531909

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα ευουλιιιιιι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 417472

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
OYΦ!!ΕΣΚΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ!!
ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ.

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ..... Sad Sad Sad ΑΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΟΛΙΝΑ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ!!!!!ΚΑΛΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΑ!!!!ΧΑΧΑΧΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

ΑΡΤ ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΘΑ ΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΑΦΡΟΥΛΑ ΑΝΤΕ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΡΕΣ.ΤΙ ΚΑΛΟ ΝΙΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ.

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΟΥΛΙ ΜΑΣ.ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΗ ΛΕΣ ΧΑΖΑ.ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 379767

ΑΓΑΠΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΕ ????ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΞ????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ .ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.......?? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 215994

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:OYΦ!!ΕΣΚΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ!!
ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ.

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ..... Sad Sad Sad ΑΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΟΛΙΝΑ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ!!!!!ΚΑΛΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΑ!!!!ΧΑΧΑΧΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

ΑΡΤ ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΘΑ ΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΑΦΡΟΥΛΑ ΑΝΤΕ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΡΕΣ.ΤΙ ΚΑΛΟ ΝΙΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ.

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΟΥΛΙ ΜΑΣ.ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΗ ΛΕΣ ΧΑΖΑ.ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 379767

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??????ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ Γ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ν ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΗΔΗ..ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ? ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΟΥ? ΔΩΣΕ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 417472 ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ?

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 417472 WELCOME BACK!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ?

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ..ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ 15Η ΜΕΡΑ ΤΗΝ 17 ΤΟΝ ΠΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ,,,,ΚΑΙ ΤΩΡΑ 9Η ΜΕΡΑ ΣΜΡ ΚΑΙΑ ΡΧΙΣΑΝ ΥΓΡΑ Κ ΠΟΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΩΡΡΗΞΙΑ..ΤΛΚ ΜΕ ΒΛΕΠΩ Ν ΚΑΤΑΦΕΥΓΩ ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΟΩΡΡΗΞΙΑΣ.....ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΧΑΛΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΓΚΑΘΑΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ...ΓΤ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΞ.ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ!!!χαχαχαχα

ΑΡΤ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙ Κ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ.
ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΕΥΧΗΘΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 215994

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

τωρα γιατι με πατας εκει ποναωωωω εεεεε???? θελω να κανω σεξ και δεν μπορωωωωωω πριν βρει δουλεια ελεγα αντε να βρει μια δουλεια ο αντρουλης μου και τωρα λεω γιατι να μην μπορουμε να κανουμε σεξ σαν ανθρωποι????? ζηταω πολααααα ουφφφφφφ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 7 534787

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις