Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
375 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 375 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΕΚΕΙ? ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ! ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΩΝ 35 ΗΜΕΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΓΧΩΣΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ! ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΤΩ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ! ΤΗΝ 1Η ΝΑΙ, ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ ΑΙΜΑ! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ 25% - 30% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΕΔΩ..ΚΑΘΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΣΕΚ ΑΠ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑ.ΕΝΩ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΠΤ..Α!ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ (ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ;ΕΤΣΙ)

ΑΣΧΕΤΟ!!!ΕΤΡΙΨΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΝΑ ΓΑΛΑ Κ ΜΙΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑ!!ΜΠΙΣΚΟΤΟΚΡΕΜΑ ΜΙΛΑΜΕ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 215994 ΗΘΕΛΑ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗ!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Ευούλι"]
αφρουλα έγραψε:

ΑΣΕ ΑΣΕ ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ! ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΤΡΕΛΑ! I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ "ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ" ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΝΑ ΝΙΝΑΚΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

Αχ!Ξύνεις πληγές τώρα!Γιατί κάθε φορά που αδιαθετώ σκέφτομαι πως δεν μπορώ να προσφέρω ένα μωρό στον αντρούλη μου και στεναχωριέμαι διπλά... Crying or Very sad Κοριτσάκι μου σε λίγους μηνες θα το έχει αγκαλιά το μπεμπάκι του!Η μαμά είμαι σίγουρη ότι θα του έχει προσφέρει την ωραιότερη "φωλίτσα"! I love you [/quote

ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΩ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad !!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ! ΑΛΛΑ ΠΙΕΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΦΙΛΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 377361 ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 334590

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα μου αρεσει πολυ το τικερακι σου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 379767

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:

ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΩ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad !!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ! ΑΛΛΑ ΠΙΕΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΦΙΛΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ!

Οχι!!!!!!!!!!!Δεν θέλω να σε στεναχωρώ!Ρίξε ένα χαμογελάκι για να νιώσω καλύτερα! Wink Το ξέρω κουκλίτσα ότι πιέζω αρκετά τον εαυτό μου...Από τη μία δεν έχω επιλογή έτσι όπως τα έκανα φέτος, από την άλλη είναι και μια μορφή "άμυνας" νομίζω...Οταν δουλεύω πολύ, νιώθω δημιουργική και ενεργητική και όχι "άρρωστη". Νιώθω πως είμαι απόλυτα φυσιολογική, όπως όλοι...Θα με βρίσεις, το ξέρω...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΙ ΤΟ ΑΛΙΕΝΑΚΙ ΜΟΥ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΑΠΩ!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

ΣΑΣ ΦΙΛΩ... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 417472

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΙΑ ΘΕΩΡΗΣΗ ΞΑΝΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ: Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ, ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΥΤΗ Η ΑΞΙΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ! ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ!

Υ.Γ: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αφρουλα στις Σαβ Νοε 17, 2012 11:52 am, 1 φορά

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια να σας εξομολογηθω κατι

πρωτον σκυλοβαριεμε

και δευτερον ακομα σκεφτομαι τα χτεσινα και δεν μπορω να το χωνεψω ρε γαμωτο και θελαμε τοσο πολυ και οι δυο να Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 215994

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stauroulinaa έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

ΣΑΣ ΦΙΛΩ... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 417472

Καλά να περάσετε Σταυρούλα μου!Κι εμείς σε αγαπάμε! I love you Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σταυρουλινα καλη προβολη μακιααααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 417472

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 215994

ΟΧΙ, ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΠΗΧΤΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΝΕΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΙΑ ΘΕΩΡΗΣΗ ΞΑΝΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ: Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ, ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΥΤΗ Η ΑΞΙΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ! ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ!

Υ.Γ: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Με συγκινείς κοριτσάκι μου...Είσαι πραγματικά ψυχούλα και σου αξίζουν τα καλύτερα! I love you Στη φάση αναθεώρησης είμαι...Το κακό είναι πως από την αρχή έπρεπε να το καταλάβω πως η δημιουργία οικογένειας δεν είναι απλή υπόθεση...Και πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη στη δική μου περίπτωση, αφού δεν έρχεται το μπεμπέ...Γι' αυτό και προσπαθώ να δώσω λίγο χρόνο στον εαυτό μου και να προετοιμαστώ ψυχολογικά για όλα τα ενδεχόμενα!Θα τα καταφέρω, πού θα πάει! Smile
Sorry που σε έριξα με τα δικά μου!Σταματάω ν'αναφέρομαι σε τέτοια! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 654316

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τωρα να σας πω και κατι ασχετο θα χτυπαγα μια πιτσα να με παρηγορηση για τα χτεσινα παλι βρηκα δικαιολογια για να γουρουνιασωpig Laughing Laughing Laughing Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 Eating-pizza

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΜΕ ΕΡΙΞΕΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ! ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΘΟΥΣΑ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΙΜΑ! ΠΑΛΕΨΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΑΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:τωρα να σας πω και κατι ασχετο θα χτυπαγα μια πιτσα να με παρηγορηση για τα χτεσινα παλι βρηκα δικαιολογια για να γουρουνιασωpig Laughing Laughing Laughing Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 Eating-pizza

Ασε τις δικαιολογίες Αγάπη!Ξέρω ότι η σοκολάτα αντικαθιστά το σεξ!Οχι η πίτσα! Laughing Laughing Laughing

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:
αγαπη έγραψε:τωρα να σας πω και κατι ασχετο θα χτυπαγα μια πιτσα να με παρηγορηση για τα χτεσινα παλι βρηκα δικαιολογια για να γουρουνιασωpig Laughing Laughing Laughing Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 Eating-pizza

Ασε τις δικαιολογίες Αγάπη!Ξέρω ότι η σοκολάτα αντικαθιστά το σεξ!Οχι η πίτσα! Laughing Laughing Laughing

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 Blushing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑ? ΤΙ ΠΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ?! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 215994 ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:

ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑ? ΤΙ ΠΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ?! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 6 215994 ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ!

αυτο ειναι που λεμε μνημη ελεφαντα Rolling Eyes

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΔΕΝ ΜΕ ΕΡΙΞΕΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ! ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΘΟΥΣΑ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΙΜΑ! ΠΑΛΕΨΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΑΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Ο ωραιότερος αυτοσκοπός είναι αυτός!Ισως παλιότερα κι εγώ να μην το είχα συνειδητοποιήσει, αλλά πλέον το ξέρω...Ολα τα άλλα έρχονται σε 2η μοίρα και μοιάζουν τόσο μικρά...Εμένα το μόνο που με φοβίζει ακόμα είναι ότι ίσως δεν τα καταφέρω να είμαι μια καλή μητέρα...Ενας λόγος παραπάνω λόγω της ασθένειάς μου...Αφού ώρες ώρες σκέφτομαι πως μπορεί γι'αυτό να μην έρχεται!Αυτό παλεύω τώρα μέσα μου να "διορθώσω"...Πω πω!Τα εσώψυχά μου έβγαλα απόψε μαζί σας ντόκτορ Αφρούλα! Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
αφρουλα έγραψε:

ΜΟΝΟ ΜΝΗΜΗ Ε!!! ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
αγαπη έγραψε:
αφρουλα έγραψε:

ΜΟΝΟ ΜΝΗΜΗ Ε!!! ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Razz Laughing Laughing Laughing Laughing

marichui

marichui
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια!! Γυναικούλες γίνονται μετά τα σαράντα όσες δεν έχουν οικογένεια ενώ θα το ήθελαν πολύ. Υπάρχουν και άλλες που αποφασίζουν συνειδητά να μην κάνουν και αυτό τους αρέσει καλύτερα...Όσες όμως θέλουν οικογένεια και στρέφουν την προσοχή τους σε αυτή και την αγάπη τους δε νομίζω να γίνονται γυναικούλες...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΥΤΕΡΟ-ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΝΟΥΛΑ! ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ-ΠΟΘΕΙΣ ΕΝΤΟΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ! Wink Wink Wink Wink Wink

Υ.Γ: ΟΧΙ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις