651 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 Δευ Νοε 19, 2012 4:14 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑ ΘΑ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ? Η' ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΠΩΣ Η ΡΕΙΤΣΕΛ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ: "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ"?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
karamelitsa22 έγραψε:κοριτσια, συγνωμη που δεν απανταω αμεσα αλλα ειμαι στο γραφειο και εχω λιγη δουλειτσα!!!
αρτεμης και μπουμπου , εχετε δικιο και αυτη η ηλικια που θα διανυσω δεν ειμαι και καμια μεγαλη!!
απλα μετανιωνω που δεν ξεκινησα κατευθειαν προσπαθειες οταν παντευτηκα..να μου πεις δεν ενιωθα ετοιμη τοτε, αλλα μπορει τωρα να ειχα ηδη ενα μπεμπακι..
αφρουλα ολα καλα θα πανε στον γιατρο και θα περιμενουμε να μας πεις τα ευχαριστα!!ολινακι, τι κανεις κοριτσακι μου??τι κανει το σπορακι σου?πηγατε στο γιατρο την παρασκευη?δεν ξερω αν αναφερθηκες σε αυτο το θεμα απλα ειναι δυσκολο να τα διαβαζω ολα τα ποστ!!!!
ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΓΤ....ΓΤ ΤΟ ΘΕΣ, ΤΟ ΛΑΧΤΑΡΑΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ Κ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ...ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕ ΤΟ ,ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑkaramelitsa22 έγραψε:αχ, ολινακιιιι τι τελεια κουκιδιτσα ε??χαχαχαχα
με το καλο να ακουσετε και την καρδουλα του και να μας πεις συναισθηματα!!ααα, εχεις και σκυλακια μπεμπακια??χαχαχαχ, ποσο λατρευω τα κουταβακια!!
εμεις εχουμε καναρινακια και εχει κανει αυγουλακια!θελω πολυ απο αυτα τα καναρινια μωρακια γιατι ειναι πανεξυπνα, πρεπει να διαωνιστει το ειδος τους!!!χαχαχαχαχ
αρτεμις η αληθεια ειναι πτι με ηρεμησες αρκετα..η αληθεια ειναι πως το σκ που περασε, οντως τι καταλαβα??ημουν συνεχεια στενοχωρημενη, χαλασα και την διαθεση των δικων μου ανθρωπων και δεν το εκμεταλλευτηκα σωστα!!
θα προσπαθησω να το αποβαλλω το αγχος!γενικα δεν ειμαι αγχωτικη και ποτε δεν ειχα αγχος για το τιποτα!
για το συγκεκριμενο θεμα με εχει πιασει και αναρωτιεμαι γιατι να μου συμβαινει αυτο!!??
karamelitsa22 έγραψε:γενικα δεν ειμαι αγχωτικη και ποτε δεν ειχα αγχος για το τιποτα!
για το συγκεκριμενο θεμα με εχει πιασει και αναρωτιεμαι γιατι να μου συμβαινει αυτο!!??
art86 έγραψε:ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΓΤ....ΓΤ ΤΟ ΘΕΣ, ΤΟ ΛΑΧΤΑΡΑΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ Κ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ...ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕ ΤΟ ,ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑkaramelitsa22 έγραψε:αχ, ολινακιιιι τι τελεια κουκιδιτσα ε??χαχαχαχα
με το καλο να ακουσετε και την καρδουλα του και να μας πεις συναισθηματα!!ααα, εχεις και σκυλακια μπεμπακια??χαχαχαχ, ποσο λατρευω τα κουταβακια!!
εμεις εχουμε καναρινακια και εχει κανει αυγουλακια!θελω πολυ απο αυτα τα καναρινια μωρακια γιατι ειναι πανεξυπνα, πρεπει να διαωνιστει το ειδος τους!!!χαχαχαχαχ
αρτεμις η αληθεια ειναι πτι με ηρεμησες αρκετα..η αληθεια ειναι πως το σκ που περασε, οντως τι καταλαβα??ημουν συνεχεια στενοχωρημενη, χαλασα και την διαθεση των δικων μου ανθρωπων και δεν το εκμεταλλευτηκα σωστα!!
θα προσπαθησω να το αποβαλλω το αγχος!γενικα δεν ειμαι αγχωτικη και ποτε δεν ειχα αγχος για το τιποτα!
ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΧΕΤΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ...........ΑΛΑΛ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ? ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΧΑΧΑΧΑΧkaramelitsa22 έγραψε:art86 έγραψε:ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΓΤ....ΓΤ ΤΟ ΘΕΣ, ΤΟ ΛΑΧΤΑΡΑΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ Κ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ...ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕ ΤΟ ,ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑkaramelitsa22 έγραψε:αχ, ολινακιιιι τι τελεια κουκιδιτσα ε??χαχαχαχα
αχ, αρτεμουκο αυτα που γραφεις , ειναι ακριβως αυτα που αισθανομαι!!
ποσο με καταλαβαινεις!!!
θα προσπαθησω να το μετριασω γιατι δεν θα την παλεψω με τετοιο αγχος!
ευχομαι να εχουμε συντομα ευχαριστα και απο σενα!!οπως λες και εσυ ΟΛΕΣ θα γινουμε μανουλες!!
ΘΑ ΣΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.........αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? Η' ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ?
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙαφρουλα έγραψε:ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
LindakiS έγραψε:Χαχαχα θετικη ενεργεια μεσω ιντερνετ!! Εμενα με πιανει παντως! Ελπιζω να σας πιανει κι εσας! Αν και δεν σας ξερω καθολου...τελικα ο σκοπος γ τη ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ειναι πολυυυυυ μαγικος και ιερος! Καραμελιτσα....ναααααα... για να μη στεναχωριεσαι!!
Εμενα δε μου ειπε χιλιοστα...οποτε τα φανταζομαι! Αλλααααααααα τρεβηξα βιντεακι!!!! χαχαα
ΕΓΩ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ Κ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΗΖΕΙΣ--ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ--ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣkaramelitsa22 έγραψε:LindakiS έγραψε:Χαχαχα θετικη ενεργεια μεσω ιντερνετ!! Εμενα με πιανει παντως! Ελπιζω να σας πιανει κι εσας! Αν και δεν σας ξερω καθολου...τελικα ο σκοπος γ τη ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ειναι πολυυυυυ μαγικος και ιερος! Καραμελιτσα....ναααααα... για να μη στεναχωριεσαι!!
Εμενα δε μου ειπε χιλιοστα...οποτε τα φανταζομαι! Αλλααααααααα τρεβηξα βιντεακι!!!! χαχαα
χαχαχαχα, ευχαριστω πολυυυυ για την μπεμπεδοσκονηηηη!!!ευχομαι να μου φερει γουρι!!!
κοριτσια ευχαριστω πολυ που με αφησατε να σας πρηξω!!
νοιωθωωωω πολυ μα πολυ καλυτερα!!!!
ολινακι εννοεις οτι τραβηξες βιντεακι την κουκιδα??χαχαχαχαχ
γεια σου γιαννα!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης