726 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 Δευ Νοε 19, 2012 5:53 am
art86
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eirini7 έγραψε:karamelitsa22 έγραψε:eirini7 έγραψε:Καραμελίτσα μένεις στον Πειραιά ή κάνω λάθος;;
ειρηνακι, ναι πειραια μενω!και εσυ?
αγαπάκι τι κανεις κοριτσακι μου?
σαν δεν ντρεπονται να σε πειραζουν τα αλλα κοριτσακια!!λπν, το βρηκα αυτο το λαδαδικο και εχω ψησει την παρεα να παμε το σαββατο!!για να δουμε!!θελω να το καψω ρε κοριτσια και να χορεψω!!!
ναι κι εγώ!!στο Κερατσίνι!
τι τιμές έχει αυτό το λαδάδικο κορίτσια;;και τι μουσική;;
eirini7 έγραψε:karamelitsa22 έγραψε:eirini7 έγραψε:Καραμελίτσα μένεις στον Πειραιά ή κάνω λάθος;;
σαν δεν ντρεπονται να σε πειραζουν τα αλλα κοριτσακια!!λπν, το βρηκα αυτο το λαδαδικο και εχω ψησει την παρεα να παμε το σαββατο!!για να δουμε!!θελω να το καψω ρε κοριτσια και να χορεψω!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 17, 2013 1:35 am, 1 φορά
αγαπη έγραψε:eirini7 έγραψε:karamelitsa22 έγραψε:eirini7 έγραψε:Καραμελίτσα μένεις στον Πειραιά ή κάνω λάθος;;
ειρηνακι μου δεν θυμαμε να σου πω τιμες τωρα ολα παιζουν με την κριση αυτο ειπα και στην καραμελιτσα ισως και να εχουν πεσει λιγο για να ειναι πιο προσιτα στον κοσμο το λαδαδικο παιζει ελληνικη μουσικη ειναι ελληναδικο βεβαια τωρα δεν ξερω αν το εχουν αλλαξει το προγραμμα ειναι με dj δεν εχει οργανα
eirini7 έγραψε:αγαπη έγραψε:eirini7 έγραψε:karamelitsa22 έγραψε:eirini7 έγραψε:Καραμελίτσα μένεις στον Πειραιά ή κάνω λάθος;;
ειρηνακι μου δεν θυμαμε να σου πω τιμες τωρα ολα παιζουν με την κριση αυτο ειπα και στην καραμελιτσα ισως και να εχουν πεσει λιγο για να ειναι πιο προσιτα στον κοσμο το λαδαδικο παιζει ελληνικη μουσικη ειναι ελληναδικο βεβαια τωρα δεν ξερω αν το εχουν αλλαξει το προγραμμα ειναι με dj δεν εχει οργανα
α ωραία θα είναι!!στην Κύμης ε'ιπες είναι;;θα το έχω υπόψιν!!
karamelitsa22 έγραψε:εχει κανα κοριτσακι καμια συνταγη για μαλακα cookies?που να ειναι ομως μαλακα!!!το εχω επιχειρησει δυο φορες αλλα δεν μου βγηκαν σαν τα soft kings..ζηταω πολλα!!!?
eirini7 έγραψε:karamelitsa22 έγραψε:eirini7 έγραψε:karamelitsa22 έγραψε:eirini7 έγραψε:Καραμελίτσα μένεις στον Πειραιά ή κάνω λάθος;;
γεια σου Πειραιωτακι!!εγω μενω στο κεντρο Πειραια!!!
απο τιμες φανταζομαι φυσιολογικες, αλλα το αγαπακι ειπε πως εχει ωραια μουσικη και πως χορευαν μεχρι το πρωι!!αυτο θελωωωω, να χορευωωω μεχρι το πρωι!!!!!!!!!!!
είμαστε γειτόνισσες!!
Εχει τέτοια μαγαζιά και στην Αργυρούπολη πολύ ωραία!!να περάσετε όμορφα!!
Αρτεμις
vasoula25 έγραψε:karamelitsa22 έγραψε:εχει κανα κοριτσακι καμια συνταγη για μαλακα cookies?που να ειναι ομως μαλακα!!!το εχω επιχειρησει δυο φορες αλλα δεν μου βγηκαν σαν τα soft kings..ζηταω πολλα!!!?
έχω εγώ και βγαίνουν πολύ μαλακά μισό να βρω την συνταγή και να στην γράψω
αγαπη έγραψε:καραμελιτσα εχω συνταγη αλλα θα στη δωσω λιγο αργοτερα οκ???
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 17, 2013 2:04 am, 1 φορά
karamelitsa22 έγραψε:εχει κανα κοριτσακι καμια συνταγη για μαλακα cookies?που να ειναι ομως μαλακα!!!το εχω επιχειρησει δυο φορες αλλα δεν μου βγηκαν σαν τα soft kings..ζηταω πολλα!!!?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 17, 2013 2:05 am, 1 φορά
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΒΑΣΟΥΛΑ ΤΙ ΨΑΡΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕΣ?
ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΡΜΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΑΜΟ!ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ?ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΧΡΩΜΑ?
vasoula25 έγραψε:karamelitsa22 έγραψε:εχει κανα κοριτσακι καμια συνταγη για μαλακα cookies?που να ειναι ομως μαλακα!!!το εχω επιχειρησει δυο φορες αλλα δεν μου βγηκαν σαν τα soft kings..ζηταω πολλα!!!?
η συνταγή
250γρ. βιτάμ
150γρ. άχνη
2 βανίλιες
3 αυγά
1 φλυτσανάκι του καφέ γάλα ή χυμό
500γρ. φαρίνα
250γρ. σοκολάτα δάκρυ (εγώ βάζω χρωματιστή τρούφα μαζί)
και λίγο κακάο άμα θες να κάνεις την ζύμη σοκολατένια
χτυπάς το βούτυρο με την ζάχαρη
μετά βάζεις την βανίλια και το γάλα
μετά τα αυγά
το αλεύρι
και τέλος την σοκολάτα
λαδόκολλα στο ταψί στους 180 για κανένα 10λεπτο
η ζύμη θα κολλάει λίγο και μην βάλεις παραπάνω αλεύρι γιατί θα γίνουν σκληρά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 17, 2013 2:05 am, 1 φορά
η συνταγή
250γρ. βιτάμ
150γρ. άχνη
2 βανίλιες
3 αυγά
1 φλυτσανάκι του καφέ γάλα ή χυμό
500γρ. φαρίνα
250γρ. σοκολάτα δάκρυ (εγώ βάζω χρωματιστή τρούφα μαζί)
και λίγο κακάο άμα θες να κάνεις την ζύμη σοκολατένια
χτυπάς το βούτυρο με την ζάχαρη
μετά βάζεις την βανίλια και το γάλα
μετά τα αυγά
το αλεύρι
και τέλος την σοκολάτα
λαδόκολλα στο ταψί στους 180 για κανένα 10λεπτο
η ζύμη θα κολλάει λίγο και μην βάλεις παραπάνω αλεύρι γιατί θα γίνουν σκληρά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης