851 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 Δευ Νοε 19, 2012 8:22 am
FOTINI28
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΜΑΙΡΟΥΛΑ? ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mary 30 έγραψε:τωρα θα ξαναπαω 21/11 και αν διπλασιαστει ολα θα ειναι καλα !!!! αχ μακαρι παναγιτσα μου !!!!
stauroulinaa έγραψε:ΟΛΙΝΑ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟΟΟ!!!!!! ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ..!!!!
" ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ;"
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
ΚΑΛΕ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ;;;ΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
FOTINI28 έγραψε:stauroulinaa έγραψε:ΟΛΙΝΑ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟΟΟ!!!!!! ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ..!!!!
" ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ;"
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
ΚΑΛΕ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ;;;ΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!! ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ? ΔΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ?
mary 30 έγραψε:ΣΤΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ .... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΞΑΡΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
stauroulinaa έγραψε:FOTINI28 έγραψε:stauroulinaa έγραψε:ΟΛΙΝΑ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟΟΟ!!!!!! ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ..!!!!
" ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ;"
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!! ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ? ΔΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ?
ΤΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΣ;;;;;
αγαπη έγραψε:και η ελλη που ειναι βρε κοριτσια δεν την ειδα σημερα παντα δινει το παρων τωρα που χαθηκε???
αγαπη έγραψε:και η ελλη που ειναι βρε κοριτσια δεν την ειδα σημερα παντα δινει το παρων τωρα που χαθηκε???
FOTINI28 έγραψε:ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!! ΑΧ ΤΙ ΧΑΡΑ ΘΑ ΧΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ!!!! ΚΑΛΑ Ε ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ????????// ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!! ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 17, 2013 5:33 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης