Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
402 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 402 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

FOTINI28

FOTINI28
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
eirini7 έγραψε:Γειά σου Χρύσα μου!
εγώ παντρεύομαι!ναι αλλά δεν ξέρω τι μου αρέσει Laughing Laughing είμαι άσχετη από στολισμούς και λουλούδια γιαυτό ρώτησα τα κορίτσια!!κι εγώ σκέφτομαι ότι θα είναι άχρωμο που είπε και η Γιάννα...και μήπως βρω μια ωραία απόχρωση του χρυσού..όχι το πολύ σκούρο ή το μπεζ..θα δούμε..ωραία και η ελιά..και στη μαμά μου αρέσει!και στις μπομπονιέρες είναι ωραίο να βάλεις!

ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΛΛΑ ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΣΟΥΠΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Razz

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 17, 2013 5:33 am, 1 φορά

FOTINI28

FOTINI28
eirini7 έγραψε:
FOTINI28 έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΟΥΡΛΟΥ?? ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΜΙΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 990599

δεν το άνοιξα εγώ..η άλλη Ειρήνη Laughing Laughing
αλλά όταν είχα ανοίξει παλιά είχαμε εγκυούλα..δε θυμάμαι ποιά

ΑΑΑΑΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ!!! ιχιχιχιχιχιχ!!!!

XrysaB

XrysaB
αγαπη έγραψε:γεια σου χρυσα μου βρε συ ειναι πολυ νωρις για τεστ εξαλλου ειχα ξανα καθυστερηση στο παρελθον ολες ειστε ανυπομονες κρατηθειτε λιγο απλα κανω λιγο υπομονη και να σου πω κατι εχω να βρεθω με τον αντρα μου 20 μερες λογο δουλειας πως να εμεινα εγκυος με τον κρινο?? Laughing Laughing
Δεν ξέρεις καμία ΦΟΡΆ η Μαμα μου και στις δυο μας έμεινε την 7 μέρα ΑΠΌ την ΠΕΡΊΟΔΟ με 28 μερες κύκλο τι δουλειά ΚΆΝΕΙ βρε κοπελια;μην ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΑΠΌ τους άντρες ΟΠΌΤΕ τον βρίσκεις να τον στριμωχνεις πιανει

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΡΗΝΗ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΛΙΛΑ-ΛΕΥΚΟ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΥΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ...!!! Very Happy Very Happy Very Happy

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 328109

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stauroulinaa έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΛΙΛΑ-ΛΕΥΚΟ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΥΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ...!!! Very Happy Very Happy Very Happy

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 328109

παρε μου λιγο τυρι φετα Laughing Laughing Laughing φιλακιααααααα

LindakiS

LindakiS
Σταυρουλινα οχι μονο ρωτησε αλλα εκανε και το σταυρο της που ειναι μονο ενα! Shocked Shocked Shocked Shocked χαχαχαχα

Ημουν μονο με τη μαμα μου και μου ειπε οτι κοιτουσε μονο την οθονη! Ημαρτον! Τι να δει αναμεσα απο τα ποδια μου;;; Λες και δε ξερει τι εχω! Very Happy Very Happy

Φιλακιαααα την κανωωω

http://www.sailormoon82@blogspot.com

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:Σταυρουλινα οχι μονο ρωτησε αλλα εκανε και το σταυρο της που ειναι μονο ενα! Shocked Shocked Shocked Shocked χαχαχαχα

Ημουν μονο με τη μαμα μου και μου ειπε οτι κοιτουσε μονο την οθονη! Ημαρτον! Τι να δει αναμεσα απο τα ποδια μου;;; Λες και δε ξερει τι εχω! Very Happy Very Happy

Φιλακιαααα την κανωωω

Laughing Laughing Laughing φιλακιααααα

XrysaB

XrysaB
[quote="FOTINI28"]
eirini7 έγραψε:Γειά σου Χρύσα μου!
εγώ παντρεύομαι!ναι αλλά δεν ξέρω τι μου αρέσει Laughing Laughing είμαι άσχετη από στολισμούς και λουλούδια γιαυτό ρώτησα τα κορίτσια!!κι εγώ σκέφτομαι ότι θα είναι άχρωμο που είπε και η Γιάννα...και μήπως βρω μια ωραία απόχρωση του χρυσού..όχι το πολύ σκούρο ή το μπεζ..θα δούμε..ωραία και η ελιά..και στη μαμά μου αρέσει!και στις μπομπονιέρες είναι ωραίο να βάλεις!

ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΛΛΑ ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΣΟΥΠΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Razz [/quot
Κοριτσάκι μου ΕΓΏ το έχω πρόσφατο ΓΙΑΤΊ παντρευτηκαμε το ΑΎΓΟΥΣΤΟ.άρεσε στον άντρα μου η ελιά και το έβαλα σαν ΘΈΜΑ στον ΓΆΜΟ.ΕΊΧΑ πομπονιερες με ασημένιο κρεμάστο ελιάς και στέφανα ασημένια ελιάς. Στο ανθοπωλειο μπορούνε να σε βοηθήσουν .είναι ΈΝΑ ΠΟΛΥ καλο στη βάρη που ο άνθρωπος ΚΆΝΕΙ ΌΤΙ θες.

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 17, 2013 5:34 am, 1 φορά

XrysaB

XrysaB
Α και είμαι εντελώς ηλίθια η ώρα η καλή κοριτσάκι μου

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 17, 2013 5:34 am, 1 φορά

XrysaB

XrysaB
Έχω άκρες μη σκας.στέφανα χειροποιητα δίσκος Καναδά και ποτήρι με τα αρχικά μας ΑΠΌ 480 τα βρήκα 280. Τις πομπονιερες μου τις έφτιαξε μια κοπέλα που δουλεύει σπίτι και μου βγήκαν 2.4 η μια ΑΛΛΑ έβαλα ασημένιο φύλο ελιάς και 9 κουφετα χατζηγιαννακη τα μεγάλα με τη σοκολάτα και 3 τουλια

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 17, 2013 5:35 am, 1 φορά

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βγαίνω να σιδερώσω....
θα μπω να δω τα νέα της Αφρούλας!!!

σας φιλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XrysaB

XrysaB
ΕΜΕΊΣ οργαωσαμε το ΓΆΜΟ δε ΈΝΑ ΜΉΝΑ λόγω συγκυριών μας την έδωσε και τον κανε
Ε στη θες/νίκη την τελευταία ΣΤΙΓΜΉ και Λουλουδια πήρα τελικά ΑΠΌ ΠΆΝΩ.ΑΛΛΑ στο ανθοπωλειο μου δίνανε 4 κασπο 4ψηλες ανθοστηλες 8 φανάρια μεγάλα λευκά 2 ανθοδεσμες στολισμό αυτοκινήτου Λουλουδια για παρανυφακια ΑΛΛΑ ΕΓΏ δεν ΕΊΧΑ ΠΕΡΊΠΟΥ 700€ α και ΕΊΧΕ κατασκευές που ΑΠΌ την εκκλησία στολίζε με τα ίδια την αίθουσα δεξιώσεων και το νυφικό τραπέζι και μια κάμερα ΠΆΝΩ ΑΠΌ την πόρτα της εκκλησίας.το συγκεκριμένο θεωρείται ακριβό ΟΠΌΤΕ να ΈΧΕΙΣ ΈΝΑ κριτήριο για το τι θα σου ζητησουν

XrysaB

XrysaB
ΕΜΕΊΣ οργαωσαμε το ΓΆΜΟ δε ΈΝΑ ΜΉΝΑ λόγω συγκυριών μας την έδωσε και τον κανε
Ε στη θες/νίκη την τελευταία ΣΤΙΓΜΉ και Λουλουδια πήρα τελικά ΑΠΌ ΠΆΝΩ.ΑΛΛΑ στο ανθοπωλειο μου δίνανε 4 κασπο 4ψηλες ανθοστηλες 8 φανάρια μεγάλα λευκά 2 ανθοδεσμες στολισμό αυτοκινήτου Λουλουδια για παρανυφακια ΑΛΛΑ ΕΓΏ δεν ΕΊΧΑ ΠΕΡΊΠΟΥ 700€ α και ΕΊΧΕ κατασκευές που ΑΠΌ την εκκλησία στολίζε με τα ίδια την αίθουσα δεξιώσεων και το νυφικό τραπέζι και μια κάμερα ΠΆΝΩ ΑΠΌ την πόρτα της εκκλησίας.το συγκεκριμένο θεωρείται ακριβό ΟΠΌΤΕ να ΈΧΕΙΣ ΈΝΑ κριτήριο για το τι θα σου ζητησουν. Rosetta λεγεται

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
karamelitsa22 έγραψε:
φουρφουρακι, ασε με εχει πιασει και αλλο θεμα τωρα τελευταια!οτι ειμαι μεγαλη και μεγαλωνω!!!σε δυο εβδομαδες θα γινω 31 και με εχει πιασει πανικος!
λεω αν μεινω εγκυος στα 31 θα γενναω στα 32, ολα καλα!αλλα αν δεν!!και χρειαστει να περασουν χρονια!!θα ειμαι μια γρια "μανουλα"..δν μπορω να με φανταστω ετσι...και αυτο με στενοχωρει ακομη περισσοτερο...

Καραμελίτσα μου κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι!! Είμαι 31!!! Αχ...

art86 έγραψε:ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ..ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙΣ-ΤΛΚ ΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ-ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΣΥ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΛΗ..ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΡΘΕΙ Κ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΠΟΡΑΚΙ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 215994

Αρτεμούλα το εύχομαι για όλες μας!!!

αφρουλα έγραψε:ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΙ! Wink

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΡΩΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ (ΨΗΤΑ-ΒΡΑΣΤΑ)! ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΡΩΩ ΜΠΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΙΝΩ 2 ΚΑΦΕΔΕΣ, ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΡΩΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 15:30, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΣΑΙ , ΧΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ Η' ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥΝΟ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 328109

Αμ έτσι πες μου... δεν είσαι δηλαδή από αυτές που τρώνε τον άμπακο και δεν παχαίνουν!!!! Οκ.. εντάξει! Very Happy
Κι εγώ μαγειρεύω πάρα πολύ υγιεινά..!

karamelitsa22 έγραψε:
απλα μετανιωνω που δεν ξεκινησα κατευθειαν προσπαθειες οταν παντευτηκα..να μου πεις δεν ενιωθα ετοιμη τοτε, αλλα μπορει τωρα να ειχα ηδη ενα μπεμπακι..

Εγώ που πανάθεμα με δεν άρχισα τις προσπάθειες νωρίτερα γιατί ήθελα να χάσω πρώτα τα κιλα??? Αυτό που το πας??? Τα είχα προγραμματισμένα κι' όλας τρομάρα μου να μείνω έγκυος το Σεπτέμβρη!! Λες και έρχεται όποτε το θες!!!

stauroulinaa έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΚΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ!!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!ΑΧΑΧ!!!!ΟΙ ΑΛΕΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!ΞΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχα Σταυρούλα έγραψες!! Έχω σκάσει στο γέλιο!!!

eirini7 έγραψε:

κορίτσια να σας πρήξω λίγο με το γάμο;;;;ερώτηση:αν τα χρώματα είναι χρυσό-'ασπρο δεν είναι ωραία αυτά τα λουλούδια;
http://www.weddingtales.gr/index.php?id=419&color=&page=15&image=126&view=single&theme=bouquette

ή να κάνω ένα λιλά-άσπρο που έχω περισσότερες επιλογές;;αλλά είναι λίγο συνηθισμένο... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 534787

Να κάνεις ότι σου αρέσει εσένα!!! Η ανθοδέσμη με τα μπεζ και λευκά τριαντάφυλλα είναι τέλεια και για γάμο με λευκό/χρυσό. Πολύ glam!!

Εγώ στο γάμο μου τα είχα όλα λευκά κατάλευκα και το μόνο διαφορετικό χρώμα ήταν τα πράσινα κοτσάνια απ' τα κατάλευκα τριαντάφυλλα! γούστα είναι αυτά!!

LindakiS έγραψε:ΑΑΑΑΑχαχαχαα ναι καλα η μαμα...ειναι μορφη!! Smile

Ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου!! Με το καλο ολες οι κοιλιτσες να γεμισουν!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 990599

Τέλειο το βιντεάκι σου Ολίνα μου!! Με το καλό σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και ένα κατάγερο μωράκι!!

mary 30 έγραψε:εχω εχω βαλτε με στη λιστα με τους πελαργους χαχαχαχα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 36 446177

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως το φουρφουρακι τη κανεις κοριτσακι μου???

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα αγάπη!!!

Καλά είμαι!! Very Happy

Πήγα σήμερα και έκανα κολπικό υπέρηχο και ορμονολογικές εξετάσεις! Θα πάρω τα αποτελέσματα την τετάρτη και την πέμπτη έχω κλείσει ραντεβού με ενδοκρινολόγο και γυναικολόγο για να δω τι θα μου πουν. Απο τις εξετάσεις θα δούμε αν δουλευουν σωστά οι ωοθήκες... έχω μεγάλη αγωνία για τα αποτελέσματα αλλά σκέφτομαι πως αν υπάρχει κάτι τουλάχιστον θα βρεθεί και ίσως λυθεί!

FOTINI28

FOTINI28
fourfouraki έγραψε:Καλησπέρα αγάπη!!!

Καλά είμαι!! Very Happy

Πήγα σήμερα και έκανα κολπικό υπέρηχο και ορμονολογικές εξετάσεις! Θα πάρω τα αποτελέσματα την τετάρτη και την πέμπτη έχω κλείσει ραντεβού με ενδοκρινολόγο και γυναικολόγο για να δω τι θα μου πουν. Απο τις εξετάσεις θα δούμε αν δουλευουν σωστά οι ωοθήκες... έχω μεγάλη αγωνία για τα αποτελέσματα αλλά σκέφτομαι πως αν υπάρχει κάτι τουλάχιστον θα βρεθεί και ίσως λυθεί!

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙΡΟ? ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ? Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:Καλησπέρα αγάπη!!!

Καλά είμαι!! Very Happy

καλα αποτελεσματα κοριτσι μου

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστώ Αγάπη!!!

Φωτεινή μου δεν προσπαθούμε πολύ καιρό... 2-3 μήνες... αλλά πήγα στο γιατρό για άλλο λόγο και μου τις έγραψε. Εγώ πάντα πονούσα μόνο 2-3 μέρες πριν την περίοδο οπότε καταλάβαινα και ότι θα μου έρθει. Και από την απόξεση και μετά πονάω από τη μέση του κύκλου μέχρι να μου έρθει... έχω τσιμπήματα, τραβήγματα κλπ και φοβήθηκα επειδή ήταν κάτι διαφορετικό γι' αυτό πήγα και έκανα εναν υπέρηχο από μόνη μου. Ο υπέρηχος έδειξε ωοθήκες με μικροπολυκυστική μορφολογία και από εκεί και πέρα πήγα στο στο γιατρό και με έστειλε αυτός για εξετάσεις.. και δεύτερο υπέρηχο.

Ο άντρας μου δεν έχει κάνει εξετάσεις αλλά φαντάζομαι πως αφού με άφησε έγκυο μια φορά (και μάλιστα κατα λάθος) άρα δεν δεν έχει πρόβλημα αυτός...

XrysaB

XrysaB
Φουρφουρακι ΚΑΛΑ αποτελέσματα.αφού εκείνες μια ΦΟΡΆ θα ξανάρθει σίγουρα να μη ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ

FOTINI28

FOTINI28
fourfouraki έγραψε:Ευχαριστώ Αγάπη!!!

Φωτεινή μου δεν προσπαθούμε πολύ καιρό... 2-3 μήνες... αλλά πήγα στο γιατρό για άλλο λόγο και μου τις έγραψε. Εγώ πάντα πονούσα μόνο 2-3 μέρες πριν την περίοδο οπότε καταλάβαινα και ότι θα μου έρθει. Και από την απόξεση και μετά πονάω από τη μέση του κύκλου μέχρι να μου έρθει... έχω τσιμπήματα, τραβήγματα κλπ και φοβήθηκα επειδή ήταν κάτι διαφορετικό γι' αυτό πήγα και έκανα εναν υπέρηχο από μόνη μου. Ο υπέρηχος έδειξε ωοθήκες με μικροπολυκυστική μορφολογία και από εκεί και πέρα πήγα στο στο γιατρό και με έστειλε αυτός για εξετάσεις.. και δεύτερο υπέρηχο.

Ο άντρας μου δεν έχει κάνει εξετάσεις αλλά φαντάζομαι πως αφού με άφησε έγκυο μια φορά (και μάλιστα κατα λάθος) άρα δεν δεν έχει πρόβλημα αυτός...

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΥΠΕΡΟΧΑ! ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις