801 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 Δευ Νοε 19, 2012 7:20 am
LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα σε ολες!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
LindakiS έγραψε:Καλησπερα σε ολες τις κουκλες! Δεν διαβαζω τι γραψατε για να προλαβω να βαλω το βιντεακι που ζητησατε! Ειναι πολυυυ μικρο, ειναι η γιατρος μου -κουμπαρα μου και η μαμα μου! Δε φαινονται και πολλα....
http://www.mediafire.com/?frsticp5tcwtr1w
LindakiS έγραψε:Καλησπερα σε ολες τις κουκλες! Δεν διαβαζω τι γραψατε για να προλαβω να βαλω το βιντεακι που ζητησατε! Ειναι πολυυυ μικρο, ειναι η γιατρος μου -κουμπαρα μου και η μαμα μου! Δε φαινονται και πολλα....
http://www.mediafire.com/?frsticp5tcwtr1w
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 17, 2013 5:29 am, 1 φορά
LindakiS έγραψε:ΑΑΑΑΑχαχαχαα ναι καλα η μαμα...ειναι μορφη!!
Ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου!! Με το καλο ολες οι κοιλιτσες να γεμισουν!!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΑ ΛΕΜΕ.
ΕΙΡΗΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ.ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ!![/quote
καλέ Γιάννα γιατί τι είπα;;;;;;ό,τι είπες ήταν πολύτιμη βοήθεια για μένα!γιατί το είπες τώρα αυτό;;είπα τίποτα;;;αχ είμαι κ λίγο χαζή
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 17, 2013 5:29 am, 2 φορές συνολικά
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΑ ΛΕΜΕ.
ΕΙΡΗΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ.ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ!![/quote
καλέ Γιάννα γιατί τι είπα;;;;;;ό,τι είπες ήταν πολύτιμη βοήθεια για μένα!γιατί το είπες τώρα αυτό;;είπα τίποτα;;;αχ είμαι κ λίγο χαζή
eirini7 έγραψε:ήρθα!!!!!σας έλειψα;;;;;φτιάχνω καφεδάκι!
Ολίνα με κοροιδεύεις ε;;; καλάααααα
αγαπη έγραψε:eirini7 έγραψε:ήρθα!!!!!σας έλειψα;;;;;φτιάχνω καφεδάκι!
Ολίνα με κοροιδεύεις ε;;; καλάααααα
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΣΗΚΩΝΩΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ
LindakiS έγραψε:Χαχαχα η αληθεια ειναι κι εδω δεν εντοπισα καμια παρεξηγηση! χαχαχαχα
Εγω ακομα ειμαι δουλιτσα...
Γεια σου Φωτεινουλαα!! Προς τι η εκπληξη;;;
odysseia έγραψε:Kαλησπερα, κοριτσια!ελπιζω να ειστε ολες καλα, ειδικα οι εγκυουλες τις παρεας!εγω εξακολουθω να μην εχω βρει τους ρυθμους μου με το Θαναση που γυριζω ολη την ωρα γυρω γυρω. Σας φιλω!Μου εχετε λειψει!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης