776 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 Δευ Νοε 19, 2012 6:51 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 17, 2013 5:26 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 17, 2013 5:26 am, 1 φορά
FOTINI28 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ! ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ!!!
eirini7 έγραψε:πού είναι αυτό το ανθοπωλείο ;;δε λέει διεύθυνση..
Δημήτριο θα πάω οπωσδήποτε!μου αρέσουν πάρα πολύ!!!!βάλε καμια φωτό το νυφικό σου να σε δούμε!!!!!
κορίτσια να σας πρήξω λίγο με το γάμο;;;;ερώτηση:αν τα χρώματα είναι χρυσό-'ασπρο δεν είναι ωραία αυτά τα λουλούδια;
http://www.weddingtales.gr/index.php?id=419&color=&page=15&image=126&view=single&theme=bouquette
ή να κάνω ένα λιλά-άσπρο που έχω περισσότερες επιλογές;;αλλά είναι λίγο συνηθισμένο...
FOTINI28 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ! ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ!!!
eirini7 έγραψε:Βασω ο δικός μου τη μία μέρα λέει μην ξαναφτιάξεις γλυκό και την άλλη πάει και ΄φερνει όλο το ζαχαροπλαστείο...τι να πεις...άντρες..πεταμένα λεφτά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 17, 2013 5:28 am, 1 φορά
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:eirini7 έγραψε:Βασω ο δικός μου τη μία μέρα λέει μην ξαναφτιάξεις γλυκό και την άλλη πάει και ΄φερνει όλο το ζαχαροπλαστείο...τι να πεις...άντρες..πεταμένα λεφτά
ΕΙΡΗΝΗ ΧΘΕΣ ΠΕΤΑΞΑ ΤΟ ΤΑΠΕΡ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ!!!!!
eirini7 έγραψε:πού είναι αυτό το ανθοπωλείο ;;δε λέει διεύθυνση..
Δημήτριο θα πάω οπωσδήποτε!μου αρέσουν πάρα πολύ!!!!βάλε καμια φωτό το νυφικό σου να σε δούμε!!!!!
κορίτσια να σας πρήξω λίγο με το γάμο;;;;ερώτηση:αν τα χρώματα είναι χρυσό-'ασπρο δεν είναι ωραία αυτά τα λουλούδια;
http://www.weddingtales.gr/index.php?id=419&color=&page=15&image=126&view=single&theme=bouquette
ή να κάνω ένα λιλά-άσπρο που έχω περισσότερες επιλογές;;αλλά είναι λίγο συνηθισμένο...
vasoula25 έγραψε:ειρήνη και στο λέω εγώ που το χρυσό δεν μου αρέσει αλλά αυτά μου άρεσαν πάρα πολύ
κοριτσάκια σας αφήνω να κάνω και την σαλατούλα γιατί σε λίγο έρχεται ο γλυκατζής
φιλάκια σε όλες!!!
karamelitsa22 έγραψε:κοριτσακιααα σας αφηνω και εγω!!!σχολασααααααα!!!
φιλακια σε ολες!!!!θα τα πουμε αυριο γιατι το βραδακι εχω εξοδο με τις φιλες μου!!!πολλααααα ρουφηχτααα φιλιααααα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 17, 2013 5:28 am, 2 φορές συνολικά
αγαπη έγραψε:καλε κοριτσακια που ειστε ολες σημερα????
eirini7 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΗΞΕ ΜΑΣ !!!!!!!!
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΑΧΡΩΜΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΧΡΥΣΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΞ ΚΑΙ ΕΣ.ΣΤΟΛΙΣΜΟ.ΣΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΛΠ.
ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ.Η ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΖΙ.
αυτό ακριβώς σκέφτομαι να κάνω...
άλλο χρώμα δε θέλω..ειδικά τα ροζ μωβ είναι παρασυνηθισμένα..
μπορεί ιβουάρ που μου πρότεινε και η Αφρούλα
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:αγαπη έγραψε:καλε κοριτσακια που ειστε ολες σημερα????
ΜΑΡΗ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΧΑΜΕΝΗ??????
αγαπη έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:αγαπη έγραψε:καλε κοριτσακια που ειστε ολες σημερα????
χαχαχα σορυ ετοιμαζα τον αντρουλη μου να φυγει για δουλεια του εβαζα φαγητο στο ταπερακι του οπως κανουμε και στα μικρα παιδακια οταν πανε σχολειο ακομα και οι αντρες μας παιδακια ειναι και εχουν την αναγκη μας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 17, 2013 5:30 am, 1 φορά
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:αγαπη έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:αγαπη έγραψε:καλε κοριτσακια που ειστε ολες σημερα????
χαχαχα σορυ ετοιμαζα τον αντρουλη μου να φυγει για δουλεια του εβαζα φαγητο στο ταπερακι του οπως κανουμε και στα μικρα παιδακια οταν πανε σχολειο ακομα και οι αντρες μας παιδακια ειναι και εχουν την αναγκη μας
ΚΑΛΑ ΚΑΛΕ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ????
ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕΞ??????
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:αγαπη έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:αγαπη έγραψε:καλε κοριτσακια που ειστε ολες σημερα????
ΚΑΛΑ ΚΑΛΕ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ????
ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕΞ??????
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης