1 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΡΚΑ ΨΥΧΑΓΩΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 0 ΕΩΣ 1? Τετ Μάης 26, 2010 4:26 am
anastasia
Πανταχού παρούσα!
[Δικαιολογούν]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Olivia έγραψε:Αναστασία εννοείς τα παιχνίδια τύπου γυμναστήριο;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ KINDERPARK ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΕΚΕΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝcrysoula έγραψε:Olivia έγραψε:Αναστασία εννοείς τα παιχνίδια τύπου γυμναστήριο;;;
ολιβ ενα πολυ ωραιο μερος για πιαδακια απο βρεφη μεχρι και μεγαλα ειναι το sportsclub στον Πειραια,εχει αλλη αιθουσα για βρεφη με ωραια παιχνιδια για να γυμναζονται, αλλη αιθουσα για τα μεγαλα να παιζουν ποδοσφαιρο,μπασκετ τεννις και ενοργανη γυμναστικη ακι αλλη αιθουσα με τον κλασσικο παιδοτοπο(που σκαρφαλωνουν, με μπαλακια και τετοια), χωρο ζωγραφικης, χωρο με ξυλινα παιχνιδια,στην μεση ακριβως υπαρχει το καφε για τους μεγαλους και cameres σε ολες τις αιθουσες για να παρακοπουθουν οι γονεις τι γινεται,εχει και υπολογιστες για τους γονεις ανα θελεις να ασχοληθεις......ειναι πολυ ωραιο μερος εγω εκει εκανα τα πρωτα γενεθλια του γιου μου......
κατι αλλο εχει και προγραμματα για τα παιδια με διαφορες δραστηριοτητες απο βρεφη εως μεγαλα....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μιλουπακι στις Τετ Μάης 26, 2010 11:54 am, 1 φορά
ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ.anastasia έγραψε:FΑΥΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΧΩ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ...ΤΟΣΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ
happymommy έγραψε:αχ πολύ ενδιαφέρον. αλήθεια που είναι το sports club στο Πειραιά? μπορώ να πηγαίνω την μικρή μου εκεί που είναι 6 μηνών??
Είμαι μαμά! » Είμαι μαμά! » Μωράκια μέχρι 1 έτους » ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΡΚΑ ΨΥΧΑΓΩΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 0 ΕΩΣ 1?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης