701 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 Τετ Νοε 21, 2012 5:11 am
stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ ΤΕΛΕΙΟΟΟ ΧΡΩΜΑ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stauroulinaa έγραψε:ΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ...
ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙΑ Ή ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ..
ΟΛΙΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΣ ΜΑΛΛΟΝ..ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ!!!
stauroulinaa έγραψε:ΕΙΔΕΣ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ;;ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ!!!
ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑΑΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΑΡΚΕΤΑΑ!!
εγω να παρακολουθω το θερμομετρο δεν μπορεσα να το κανω, γιατι δεν καταλαβαινω και πως!!stauroulinaa έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ..ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ..ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ..
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
stauroulinaa έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑΤΕΝΧ. ΚΑΙ ΕΞΩΣΩΜ.ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ..ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΑ..
stauroulinaa έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑΤΕΝΧ. ΚΑΙ ΕΞΩΣΩΜ.ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ..ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΑ..
XrysaB έγραψε:stauroulinaa έγραψε:ΕΙΔΕΣ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ;;ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ!!!
ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑΑΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΑΡΚΕΤΑΑ!!
Σταυρουλινα πως πας με τα πονακια υποχωρησανε καθόλου;
Γιάννα είναι πολυ ιδιαιτερη ανθοδέσμη παραμυθένια
xaftounaki έγραψε:Ο σφυρακης και η γυναίκα του είχαν πρόβλημα στη σύλληψη, μάλλον εκείνη, έτσι κατάλαβα
Και έκαναν τρεις αποτυχημένες σπερματεγχυσεις και τρεις αποτυχημένες εξοσωματικές
Η Τρίτη πέτυχε με τη μέθοδο της βλαστοκυστης
Καλα νομίζω τα λέω
Και τώρα έχουν ένα αγοράκι
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης