751 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 Τετ Νοε 21, 2012 6:03 am
karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καραμελιτσα μου σε χαιρετησα πριν κ σου εδωσα και τις ευχες μου αλλα μαλλον απο την χαρα δεν το ειδες,.....χαχαχαχχαkaramelitsa22 έγραψε:γεια σου αρτεμουλα με τις ωραιες συνταγες σου!!!!
δεν ντρεπονται λιγο μεσημεριατικα τα ζωα........δεν ξερουν οτι απο κατω εχουν μικρο μωρο..ελεος συγχιζομαι με την αναισθησια του κοσμουΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ Κ ΙΣΩΣ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΑΝΕΒΗΚΕ ΛΙΓΟ.
ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΖΩΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ Κ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΗ ΜΙΚΡΗ.ΤΣΙΡΙΖΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ!!!!
χαχααχαχ..οντως δεν υπαρχει μεγαλυτερη χαλαρωση---ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ---xaftounaki έγραψε:Αρτεμακι πιστεύω ότι σε άκουσε
Του π.....η
Πολυ βρίζω μου φαίνεται
Αχ Χρύσα μου
Η αλήθεια είναι ότι με αυτο ξεχνιεσαι λιγο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Κυρ Δεκ 15, 2013 6:45 am, 1 φορά
XrysaB έγραψε:Είσαι τρελή; Ο ΆΝΤΡΑΣ μου ΑΠΌ τότε που το δοκίμασε δεν τρώει χωρίς ΑΥΤΌ.βρήκα εταιρία στην αθηνα και παραγγελνω 6 κιλά το ΜΉΝΑ
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΑΛΑ..ΚΑΙ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΚΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ......ΤΥΡΙ ΑΝΒΑΤΟ ΑΠΟ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΙ ΧΟΙΤΙΝΟ ΑΚΙ ΜΟΣΧΑΡΙ...ΑΓΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ........Α ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ...XrysaB έγραψε:Είσαι τρελή; Ο ΆΝΤΡΑΣ μου ΑΠΌ τότε που το δοκίμασε δεν τρώει χωρίς ΑΥΤΌ.βρήκα εταιρία στην αθηνα και παραγγελνω 6 κιλά το ΜΉΝΑ
art86 έγραψε:καραμελιτσα μου σε χαιρετησα πριν κ σου εδωσα και τις ευχες μου αλλα μαλλον απο την χαρα δεν το ειδες,.....χαχαχαχχαkaramelitsa22 έγραψε:γεια σου αρτεμουλα με τις ωραιες συνταγες σου!!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΣΥΧΝΑ ΓΤ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ........ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ......eirini7 έγραψε:καραμελίτσα τι όμορφα νέα!!!
Αρτεμις κι εγώ έκανα χτες πιροσκί!
XrysaB έγραψε:Καραμελιτσα άντε κοριτσάκι μου το Δεκέμβριο με τα γενέθλια σου να μας ΈΧΕΙΣ και ΕΣΥ ευχάριστα
Ειρηνακι τα χρώματα της Γιάννας μου άρεσαν ΠΟΛΥ Παρόλο που είμαι του λευκού το ΘΈΜΑ είναι σε εσένα τι αρέσει.ο γαμπρός τι ΛΈΕΙ;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Κυρ Δεκ 15, 2013 6:46 am, 1 φορά
karamelitsa22 έγραψε:XrysaB έγραψε:Καραμελιτσα άντε κοριτσάκι μου το Δεκέμβριο με τα γενέθλια σου να μας ΈΧΕΙΣ και ΕΣΥ ευχάριστα
Ειρηνακι τα χρώματα της Γιάννας μου άρεσαν ΠΟΛΥ Παρόλο που είμαι του λευκού το ΘΈΜΑ είναι σε εσένα τι αρέσει.ο γαμπρός τι ΛΈΕΙ;
Χρυσακι μακαρι!!!αν και υπολογιζψ οτι οι γονιμες μου μερες θα ειναι την ημερα των γεννεθλιων μου!!χαχαχαχ
θα γινει χαμος
και εσυ κοριτσακι μου να μας εχει
ευχαριστα τον επομενο μηνα που γιορταζετε!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Κυρ Δεκ 15, 2013 6:46 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης