Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
660 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 660 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα σας, λοιπόν εχθές έκανα την αυχενική και όλα είναι πάρα πολύ καλά αύριο θα βγουν και τα αποτελέσματα του αίματος, είναι η τέταρτη φορά που κάνω αυχενική και τόσο υπερκινητικό μωράκι δεν έχω δει τεντωνόταν έκανε σβούρες πολύ αγαπησιάρικο το καλό μου!
Το σίγουρο είναι ότι για εσάς που είναι το πρώτο είναι πολύ ωραία στιγμή να έχετε καλά αποτελέσματα όλες.

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αρτζη.. έγραψε:Επειδη με έχει πιάσει μια μανία με το διάβασμα αυτο το καιρο εχω καταλάβει απο πολλές εγκυουλες οτι το ποσο διαρκεί η αυχενικη ειναι θέμα κέντρου κ μάλλον αναλογα τη τσέπη μας που διαθέτουμε να πάμε. Ειναι λίγο πιο πρόχειρα τα πράγματα στο δημόσιο με ελάχιστες εξαιρέσεις κ σαφώς όπου τα παίρνουν σου δίνουν περισσότερο χρόνο για να δικαιολογούν κ τα λεφτα που παίρνουν . Εγω αργω ακόμη εχω ημερομηνία 20/ 1 .. Αλλα μπορω να πω οτι το πιο σημαντικό θεωρώ την αμνιοπαρακεντηση που κατα βάση πρέπει να υπάρχει ένα παραμύθι απο πίσω ( κατα κάποιο τροπο) μετα απο συζήτηση με το γιατρο μου.προσοχη μη σας τρομαξουν μετα την αυχενικη !!δεν θελω να κάνω την έξυπνη απλα αν κ ειμαι στα 38 εχω κάνει 2 παιδια σε πολυ μικρή ηλικια κ τώρα πάω για το 3το μου παιδάκι . Τότε δεν είχαμε καμία τέτοια εξέταση κ χαίρομαι γιαυτη την εξέλιξη απλα κρατάω μια πισινη.. Συγνώμη αν σας κούρασα !! Σας στέλνω σε όλες σας πολλα φιλια!!! santa

Να σου πω την αλήθεια αν μου πει να κάνω αμνιοπαρακέντηση θα έκανα σίγουρα αλλά σε μικρή ηλικία δεν βρίσκω τον λόγο να γίνει αν δεν συντρέχει λόγος.
Τώρα για την αυχενική και τον χρόνο που κρατάει τι να πω εμένα με είχε κάνα 20λεπτο μέσα και της μετρήσης της έκανε σε δέκα λεπτά.

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Άρτζη τι ηλικία έχουν τα άλλα παιδάκια σου;

sandoula-manoula

sandoula-manoula
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγώ σήμερα έκλεισα για αυχενική στις 21/1 στο Αττικό και Papp-A στις 7/1. Έχει κάνει κάποια την εν λόγω εξέταση στο Αττικό πιο πριν? έχετε κάποια εμπειρία?

Την Δευτέρα έκανα υπέρηχο και ακούσαμε την καρδούλα του! είχε 160 χτύπους! πολύ συγκινητικό!

Αρτζη..

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mom boys έγραψε:Άρτζη τι ηλικία έχουν τα άλλα παιδάκια σου;
Θα σου κάνει λίγο περίεργο αλλα ((23)) κ ((21))
Κ δεν ειμαι κ τσιγκανα χαχαχα!!βγαλε βάλε να δεις ούτε 15 οταν έκανα τη κόρη μου..!!!

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
sandoula-manoula έγραψε:Εγώ σήμερα έκλεισα για αυχενική στις 21/1 στο Αττικό και Papp-A στις 7/1. Έχει κάνει κάποια την εν λόγω εξέταση στο Αττικό πιο πριν? έχετε κάποια εμπειρία?

Την Δευτέρα έκανα υπέρηχο και ακούσαμε την καρδούλα του! είχε 160 χτύπους! πολύ συγκινητικό!

Αν και ήμουν σίγουρη τώρα μπερδεύτηκα.... papp A γίνετε ακριβός μετά τον υπέρηχο αυχενικής διαφάνειας όπου σύμφωνα με της μετρήσης κάνουν και της εξετάσεις αίματος και βγαίνει το τελικό αποτέλεσμα.

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αρτζη.. έγραψε:
Κ δεν ειμαι κ τσιγκανα χαχαχα!!βγαλε βάλε να δεις ούτε 15 οταν έκανα τη κόρη μου..!!!

Καλά με έστειλες τώρα μπράβο σου........... αυτό θα πει ανανέωση!

Αρτζη..

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="mom boys"]
Αρτζη.. έγραψε:

[font=Comic Sans Ms]Καλά με έστειλες τώρα μπράβο σου........... αυτό θα πει ανανέωση![/
Αστα έτρεχα τη ζωη μου..η αλήθεια οφείλετε μονο στον άντρα μου για εκείνον ειναι το πρώτο του κ ειλικρινά πιστεύω του αξίζει . Που έκανες αυχενικη;

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μετά από τόσα χρόνια και για σένα θα είναι σαν πρώτο για την ηλικία ούτε λόγος τώρα πλέων είσαι πιο ώριμη και θα δεις ότι θα είναι διαφορετικά.
Είμαι από Θεσσαλονίκη και την έκανα στον γιατρό μου.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Very Happy Very Happy Very Happy ΑΝΗΚΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΗΤ 20/7 ΚΑΤ'ΕΜΕ ΚΑΙ 23/7 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ (ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ! Laughing ) ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΟΛΙΝΑΚΙ-ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ "ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ" ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ Η' ΣΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 2 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 2 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 2 654316

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αφρούλα όλες έχουμε την ίδια ανησυχία. Θέλουμε να περάσει ο καιρός κ να βεβαιωθούμε πως όλα είναι οκ.
Εγώ το λέω απλά "συγκρατημένη αισιοδοξία"

fanena

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sas koritsia!!!euxomai se oles na exoume mia kali egkumosuni kai me to kalo ygih mwrakia stin agkalia mas!!simera exw rantevou gia na akousoume kardoula kai na doume to sporaki mas!!!anupomonw!!eixame paei kai tin proigoumeni vdomada alla to mono pou eidame htan o sakos..sugkinithika polu!!fantasou ti tha pathw simera an to akousw kiolas!!polu wraia sunaisthimata kai anameikta afou teleutaia eixw paraginei kuklothimiki kai neuriki..einai oi ormones lete??eseis pws niwthete?

fanena

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
A καλά, από κυκλοθυμία και νεύρα ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ άλλο τίποτα!
Είναι η αρχή ακόμα, μας είναι όλα τόσο πρωτόγνωρα που νομίζω πως είναι δικαιολογημένη η ένταση που νιώθουμε!

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα κοριτσια!! Συγχαρητηρια σε ολες τις εγκυουλες!

Αφρουλιτακι μου οπως νιωθεις! Σιγα μην κριθεις κιολας! Οπως γουσταρεις θα νιωθεις και θα κανεις!Εχεις χιλια δικια για μενα!

Εγω περιμενω με αγωνια να παρω ημερομηνια για αυχενικη σε λιγο καιρο στο Παπαγεωργιου απλα δεν εχει βγει το προγραμμα τους ακομα...μαλλον μετα τις γιορτες.. γτ ειμαι καπου μεσα Ιανουαριου κανονικα.

Και εγω κοριτσια δεν εχω καθολου κυκλοθυμιες για την ωρα...μονο πολλες πολλες πολλες σκεψεις.. Smile
Ψυχολογικα νορμαλ ειμαι...αλλα εχω λιγο αναγουλιτσες...κι οταν με ζοριζουν πολυ...κλαιω λιγο! χιχιχ
Εκει βγαινουν οι ορμονες...ααα και στον υπνο.....α καλαααα βλεπω τα υπερσεξουαλικα ονειρααα αστα να πανε!!!Στην αρχη φοβηθηκα μην κανω τπτ στο μπεμπε...αλλα ευτυχως........Αφρουλα μη με δουλέψεις! Εγω ειμαι φρονιμη ετσι κ αλλιως! Smile

http://www.sailormoon82@blogspot.com

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:Καλησπερα κοριτσιααα ποσο χαιρομαι που μαζευστε!!! Ποσο θελω να ερθουν κι αλλα πολλα κοριτσακια!! Smile

Χαθηκα πολυ τον τελευταιο καιρο....ειμαι στην 9η εβδομαδα...ΠΗΤ 23/7/2013 μακαρι! Wink γτ θελουμε Λιονταρακι με τον συζυγο.

Ειναι καμια κοπελα που θα κανει εδω κοντα αυχενικη;;; Να μας πει καμια εμπειρια;; εγω θα κανω μεσα Ιανουαριου και το σκεφτομαι απο τωρα....Θα Παπαγεωργιου Ασημακοπουλο/Αθανασιαδη.. και μου ειπαν οτι θα κρατησει 10'!!! Θελω περισσοτεροοο! Ξερει καμια μανουλα να μας πει;;

Ευχαριστω πολυ και τις Μανουλες 2012 για τις ευχες τους...κ ελπιζω σε βοηθεια λογω εμπειριας.. Wink
κι εμεις λιονταρακι θελαμε κ μας βγηκε στην αλλαγη!επηρεαζεται κ απο τα δυο!!
λοιπον,στην αυχενικη περιπου 10' με ειχε εμενα,στη βιοϊατρικη.κ ενω ο γιατρος μ μου εδινε ΠΗΤ 28/7 εκει μου ειπαν 20/7(επεσαν πιο μεσα εκεινοι!!).
φιλια και καλα αποτελεσματα!!! αντε,θα φτασει κι ο καιρος της επομενης ωραιας εξετασης β'επιπεδου που θα το χαρειτε περισσοτερη ωρα το νινι στον υπερηχο!!

καλες γιορτες!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ! ΤΙ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ?!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 2 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 2 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 2 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 2 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 2 654316 ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ!!!! ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ! ΧΕΡΑΚΙΑ, ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΥΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ!!! ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗ ΔΟΣΗ ΜΟΥ Η ΔΟΛΙΑ ΜΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΕΣΩ ΟΘΟΝΗΣ!!! ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 11/1 ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ. Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 2 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 2 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 2 328109 ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ο ΤΡΙΜΗΝΟ!!! ΟΥΦ ΝΑ ΞΕΑΓΧΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

LindakiS

LindakiS
Εγω δεν εχω κανει αλλο υπερηχο απο τοτε και μου εχει λειψει πολυ να το ακουω!!!! Επρεπε να κανω;; Κι ακομα δε ξερω ημερομηνια για αυχενικη και εχουν σπασει τα νευρα μουυυ!!!
Αφρουλιτακι μπραβοοο!! Πολυ χαιρομαι!!! Μαλλον θα κανεις πριν απο μενα να μας πεις τα νεα!!

Καλες γιορτες!! santa santa santa

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 1ο 10ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ! ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΣΤΕ 3 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! Very Happy Very Happy Very Happy ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΕΙΣ ΚΑΛΕ! ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ! ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΕΥΡΑ ΕΧΩ Ε? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 2 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 2 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 2 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 2 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 2 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 2 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 2 35468

LindakiS

LindakiS
Δεν το αμελω εγωωω!! Το Παπαγεωργιου δε βγαζει ημερομηνια και με εχει εκνευρισει!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Και δεν ειμαστε μεγαλυτεροι απο σας!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Μη μου το χαλας!! Twisted Evil

Φιλακιααααα!! Wink Wink Wink

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα σε όλες!!!!
Μπαίνω και εγώ στην παρέα σας μια και εχω ΠΗΤ στις 20/06.
Είναι το δεύτερο μωράκι μου ( έχω μια κορούλα 4 ετών)
Η αυχενική κρατάει ανάλογα με την θέση του μωρού. Εμάς μας κράτησε 1 ώρα με ενδιάμεσο διάλειμμα γιατί δεν κουνιόταν με τίποτα το μωρό!!!!!!
Πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες μετρήσεις όπως το κεφαλάκι, το κόκαλο στην μύτη, το υγρό κάτω από τον αυχένα , το μήκος του μωρού και άλλα.
Με όλα αυτά τα βάζουν σε ένα τύπο και βγαίνουν τα ποσοστά.
Πάντως ένα μυστικό που μου είπε μετά ο γιατρός είναι αν φάτε λίγο σοκολάτα 10 λεπτά πριν το μωρό θα κουνιέται ακι θα κάνει πιο ευκολα ( και γρήγορα) τις μετρήσεις.

valentinavale

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλημερα μανούλες και από μενα. ειμαι και εγω στην 6 βδομάδα και εχω ΠΗΤ 15-08-12 . ευχομαι σε ολες τις εγκυούλες καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες.

Ευαγγελία83

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα!! Βλέπω όλες έχουμε αγωνία για την αυχενική!! Συγχαρητήρια σε όσες έχουν ήδη πάρει θετικά αποτελέσματα. Και εύχομαι όλες να πάρουμε θετικά αποτελέσματα!! Από συμπτώματα πως πάτε; Προσωπικά τα νεύρα μου είναι λίγο τσιτωμένα (φταίει και το ότι έκοψα το τσιγάρο μάλλον)και με έχουν πιάσει οι ευαισθησίες μου !! Very Happy
Καλά Χριστούγεννα!!!

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια μαζευόμαστε για τα καλά πολύ χαίρομαι.
Λοιπόν εύχομαι να είστε όλες καλά να περάσετε καλά να φάτε χωρίς τύψεις και άντε να καλοκαιριάζει σιγά σιγά!

Maraki8

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!Χρόνια πολλά! Να μαι κ εγώ! Έχω ΠΗΤ κάπου στον Αυγουστο,σήμερα είδαμε για πρώτη φορά την καρδούλα, επειδή έγινε καθυστερημένα η σύλληψη ακριβή ΠΗΤ θα μου δώσει στο επόμενο ραντεβού μας γύρω στις 20/1.
Θα χαρώ πολύ να τα λέμε! Καλή εγκυμοσύνη να έχουμε!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις