Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
528 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 528 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ? Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 35468 ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ...!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ! ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ? ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ, ΣΤΙΣ 10:00!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 604962

ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ? ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΒΑΡΟΣ ΠΟΤΕ! ΜΟΝΟ ΣΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΣΕΛ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ?

STELLA -KAVALA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ? Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 35468 ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ...!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ! ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ? ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ, ΣΤΙΣ 10:00!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 604962

ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ? ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΒΑΡΟΣ ΠΟΤΕ! ΜΟΝΟ ΣΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΣΕΛ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ?
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ?ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ?ΠΟΤΕ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ??
Η ΜΑΙΑ ΚΑΝΕΙ ΓΚΡΟΥΠ 4 ΑΤΟΜΩΝ!ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ 4!ΕΓΩ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΡΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΣ! Very Happy
ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΩ!ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 215994 ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ, ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΗΛΑΞ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΦΟΥΛ ΕΡΓΑΣΙΕΣ! ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ! Laughing Laughing Laughing

ΕΓΩ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 10/5 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ 30ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΤ! ΕΓΩ ΛΕΩ 20/7 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 22/7!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 28η ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 1 ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΗ!!! ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΤΕΝΤΩΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ, ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΕΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ!!!

STELLA -KAVALA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αφρουλα έγραψε:ΑΧ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 215994 ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ, ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΗΛΑΞ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΦΟΥΛ ΕΡΓΑΣΙΕΣ! ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ! Laughing Laughing Laughing

ΕΓΩ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 10/5 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ 30ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΤ! ΕΓΩ ΛΕΩ 20/7 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 22/7!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 28η ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 1 ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΗ!!! ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΤΕΝΤΩΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ, ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΕΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ!!!
TELEIA!!! Very Happy Very Happy Very Happy
APO POU PSWNISES????EGW PIGA SE DIAFORA DEN TA PIRA OLA APO ENA!!
29 EVDOMADA EIMASTE EMEIS!!! Very Happy
MIA APO TA IDIA ME TIS KINISEIS...SIMERA KSUPNISAME APO TIS 6!!!
EKANES KAPOIA XARTIA GIA TN KLINIKI???GIA PES GIATI DEN EXW IDEA!!
EXEIS DIKI SOU ASFALEIA?I EISAI STON ANTRA SOU?
ANTE NA KANONISOUME NA VRETHOUME K APO KONTA ME TIS KOILITSES MAS!!!
Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 654316

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΧΙ ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ! ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Wink ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΧΩ ΕΟΠΥΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2014! ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΗΤ 7/7 ΔΙΑΝΥΕΙΣ ΤΗΝ 30η ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ 29η ΕΒΔΟΜΑΔΑ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 328109

ΕΓΩ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΡΛΗ (ΚΑΒΑΛΑ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΑ ΜΠΕΜΠΕ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ! ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ:

http://www.pramworld.co.uk/bedtime/bedding-essentials-starter-sets

ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΜΑΜΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΕΠΙΣΗΣ ΡΗΛΑΞ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ, ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON.UK! Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αφρουλα στις Πεμ Απρ 25, 2013 7:36 am, 1 φορά

STELLA -KAVALA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΩΡΑΙΑ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ!!!! Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥ !!! Very Happy Very Happy Very Happy ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Η' ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ?

STELLA -KAVALA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αφρουλα έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥ !!! Very Happy Very Happy Very Happy ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Η' ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ?
ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ Κ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΑΠΟ ΙΚΕΑ!ΤΟ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ Κ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΠΟ ΝΑΡΛΗ!ΡΗΛΑΞ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ Κ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ.Α!Κ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ MOTHERCARE..ΟΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΑΝΤΑΖΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ Κ ΣΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!!ΕΠΙΣΗΣ Η ΦΙΛΗ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ Κ 1 ΛΙΚΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΩ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ!ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΟΘΝ ΣΕ ΔΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΑΝ ΘΑ ΒΑΨΩ ΤΟΙΧΟ Η ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ!! Very Happy

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 215994

ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ?! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ! Wink

ΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ! ΕΙΤΕ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ! ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ! Twisted Evil

ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΕΓΚΥΟΣ! ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ! ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! Very Happy

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 328109 ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ 15/5! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 215994 ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!

καλημερα Αφρουλα!! που θα τα κανεις τα μαθηματα α.τ???

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ποσο χ.... ειμαι??? τωρα ειδα οτι εισαι απο Καβαλα....ειπα κ εγω βρηκα κοπελα που θα πηγαινουμε μαζι... δεν πειραζει!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
SAMIMAS Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΜΗΝ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!! ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... Wink ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ? ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΣ ΡΟΖΖΖΖ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ (ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ) ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΚΕΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΒΟΛΕΨΑΜΕ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 328109 ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΟΥΝΙΑ-ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 7 ΕΤΩΝ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΘΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ? ΕΠΙΣΗΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΙΣΩΣ ΛΙΓΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΝΟ...

STELLA -KAVALA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="αφρουλα"]SAMIMAS Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΜΗΝ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!! ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... Wink ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ? ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΣ ΡΟΖΖΖΖ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ (ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ) ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΚΕΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΒΟΛΕΨΑΜΕ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 328109 ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΟΥΝΙΑ-ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 7 ΕΤΩΝ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΘΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ? ΕΠΙΣΗΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΙΣΩΣ ΛΙΓΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΝΟ...[/quote
ΝΑΙ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΥΝΙΕΣ!!ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ Κ ΓΩ ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ!!
ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΗ Ε???Κ ΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΛΛΗΜΑ ΑΥΤΟ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗ ΧΩΡΙΣΩ ΜΕΤΑ!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δοξα το Θεο ειμαστε πολυ καλα!! το αγορι μου ειναι αρκετο ησυχο κ βαθμο ανησυχο...χαχαχαχαχαχαχα θα μου τα βγαλει μετα!!! χαχαχαχαχαχαχχαχαχα
κ εγω τετοια κουνια εχω κλεισει 2 σε 1 μεχρι 7 χρονων...κ οικονομικη (225 ευρω) απο ελληνικη εταιρια!!!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλησπέρα! Εγώ σήμερα έκανα την καμπύλη σακχάρου...πολύ χάλια εμπειρία!!!! Επί μια ώρα ανακατευόταν το στομάχι μου, είχα τάση για εμετό, ζαλάδες και διάφορα τέτοια υπέροχα συμπτώματα! Αύριο περιμένω αποτελέσματα! Έχω ψιλοανησυχήσει είναι η αλήθεια...αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι... Εκανε καμιά σας καμπύλη και να έχει τα ίδια συμπτώματα;

STELLA -KAVALA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΑ!ΕΚΑΝΑ Κ ΓΩ Κ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!Κ Η ΑΝΑΜΟΝΗ Κ ΟΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ!ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΠΕΡΑΣΕ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βγήκαν και εμένα τα αποτελέσματα! Η μέτρηση στα 60 min έδειξε 148 ! Και στα 120 έδειξε 90. Να αγχωθώ;;;;

STELLA -KAVALA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
elenamagio έγραψε:Βγήκαν και εμένα τα αποτελέσματα! Η μέτρηση στα 60 min έδειξε 148 ! Και στα 120 έδειξε 90. Να αγχωθώ;;;;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΑΦΟΥ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΜΕΣ!ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΣΕΝΑ?

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοριτσάκια κ μεγια τα πραγματάκια σας. Έκανα κι εγώ καμπύλη στην πρώτη μέτρηση κοιτάς το μάξιμουμ Οχι το μίνιμουμ. το μαξ σου πόσο ήταν;; γτ στη δεύτερη ήταν μια χαρά. Η δεύτερη κανονικά είναι μετά τη γλυκόζη κ πρέπει να είναι παραπάνω από την πρώτη, μήπως διαβάζεις κάτι λάθος;;;;;; για 148 στη πρώτη πρέπει να σηκωθηκες κ να έφαγες 3 πάστες αλλιώς δεν εξηγείται... Smile

http://www.sailormoon82@blogspot.com

STELLA -KAVALA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΙΝΤΑ!!!!ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ???ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΠΑΛΙ!!3¨15 ΞΥΠΝΗΣΑ Κ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΩ ΣΤΙΣ 6!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 215994

rozalinda

rozalinda
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα!
Πολύ ήσυχο το μικράκι μου σήμερα. Τις τελευταίες μέρες είναι θηριάκι. Για να δούμε, το απόγευμα θα ξεθαρέψει?

Τόσο χάλια εμπειρία η καμπύλη ε? Ουφ! Σε 2 βδομάδες θα την κάνω κι εγώ και δεν ξέρω τι με περιμένει.

Βλέπω οι πρώτες κούνες είναι ήδη σε ετοιμασία και προς παράδοση!
Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 215994
Κι εμείς την παραγγείλαμε και την περιμένουμε Ιούνιο. Είναι κρεβατάκι προεφηβικό πολύ όμορφο και κοριτσίστικο. Τώρα μαζεύω προίκες και τέτοια.

Ωχ, σαν να την έπιασε πάλι το τρελό της...
Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 654316

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Η πρώτη μέτρηση νηστική ήταν 79. Η δεύτερη που έγινε 60 λεπτά μετά την χορήγηση 75 γραμμαρίων γλυκόζης ήταν 148. Και η Τρίτη μετά από 120 λεπτά από την χορήγηση γλυκόζης ήταν 90!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κι' από μένα κοριτσάκια... τι έγινε?? μαζευτήκατε?? χαχαα άντε ωραία!!! Εγώ καμπύλη θα κάνω λίγο μετά το πάσχα και από τώρα σκέφτομαι τις τζάμπα θερμίδες που θα πάρω!!!!! Εγώ προσπαθώ να μην πάρω κιλά, και θα μου δώσουν να πιω αυτήν την αηδία!! Άσε που τρεις μέρες πριν πρέπει να τρως γλυκά για να δείξει σωστά η εξέταση...

Δεν το είχα σκεφτεί για μαθήματα ανώδυνου τοκετού.. έχει σε όλα τα κέντρα μάνας και παιδιού μέσω ικα?

LindakiS

LindakiS
elenamagio έγραψε:Η πρώτη μέτρηση νηστική ήταν 79. Η δεύτερη που έγινε 60 λεπτά μετά την χορήγηση 75 γραμμαρίων γλυκόζης ήταν 148. Και η Τρίτη μετά από 120 λεπτά από την χορήγηση γλυκόζης ήταν 90!

Ελενακι μου η πρώτη κ η τρίτη ειναι πολύ καλές αλήθεια η δεύτερη δε θυμάμαι τι ανώτατο όριο δίνει αν δίνει 150-170 είσαι μέσα στο όριο αλλά φυσιολογικά. Θα το αξιολογήσει ο γιατρός σου κ θα σου πει.. το πολύ να την ξανακάνεις λίγο αργότερα όταν θα πλησιάζεις τον 8ο σε κάθε περίπτωση δε μου μοιάζει πολύ ανησυχητικό Smile πες μας τι σου είπε ο γιατρός

Στέλλα μου χαίρομαι που νιώθεις το μωράκι σου! εγώ άπαξ κ με πιάσει ο Μορφέας δε ξυπνάω ούτε με βόμβα κουνιέται δε κουνιέται δε καταλαβαίνω ΤΠΤ χαχαχαχαχα Smile

κι εγώ περιμένω συρτάριερα μες τη βδομάδα κ την άργησαν κιόλας θα τους πάρω τηλ γτ με τη δουλειά δε πρόλαβα! είναι τόσο όμορφο να ετοιμάζεις το δωμάτιο του μωρού απίθανο χαίρομαι τόσο πολύ που αξιωθηκα να τα ζω όλα αυτά Smile σήμερα πήραμε κ την πολυθρόνα θηλασμού μου κ περιμένω το υποποδιο αχ τελειαααα Smile μεγιες σε όλες!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια τελικά όλα καλά με την καμπύλη σακχάρου! Μίλησα και με Ενδοκρινολόγο ! Η μεσαία τιμή μου είπε ότι ειδικά επειδή είμαι αδύνατη δεν αξιολογείται και δεν ασχολούμαστε καν! Αν ήμουν παχύσαρκη ίσως να το αξιολογούσαν μου είπε. Σας ευχαριστώ όλες για τις πληροφορίες!!!

LindakiS

LindakiS
Μπράβο Ελενακι πάει κι αυτό χαχα!! Όντως είναι πολύ αναγουλιστικη η γλυκόζη αλλά παλεύεται! καλή επιτυχία σε όσες δεν την έχουν κάνει ακόμα Smile Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 21 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις