Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
18 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 18 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

STELLA -KAVALA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mom boys έγραψε:
mary 30 έγραψε:Τι κανετε βρε κοριτσια πως πανε οι κοιλιτσες; Εγω τωρα που ειναι ολα καλα κ κανω κ τις ενεσουλες μου κ ολα, αρχισα παλι να καπνιζω δηλ κανα δυο τσιγαρα μερα παρα μερα κ νιωθω ασχημα ρε γμτ μαυτη τη κολοσυνηθεια. Shocked

Πες μου ότι το έκοψες και το άρχισες πάλι πρόσφατα, έχω και εγώ θέμα με το τσιγάρο πραγματικά περιμένω την στιγμή που θα ξανά καπνίσω, αλλά που να με πληρώνουν δεν θέλω ούτε να το πιάσω στο χέρι μου σε αυτή την φάση φυσικά παίζει ρόλο η δύναμη που έχει ο καθένας μπορώ να καταλάβω πως νιώθεις, μωρέ προσπάθησε να το αποφύγεις φαντάζομαι ότι νιώθοντας τύψεις δεν το απολαμβάνεις.
ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!Κ ΓΩ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΥΨΕΙΣ!

efi24

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κοριτσια μηπως μπορει ναμου πει καποια ποσο ηταν η πρωτη της χοριακη?συγνωμη αν ενοχλω..

mary 30

mary 30
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
STELLA -KAVALA έγραψε:
mom boys έγραψε:
mary 30 έγραψε:Τι κανετε βρε κοριτσια πως πανε οι κοιλιτσες; Εγω τωρα που ειναι ολα καλα κ κανω κ τις ενεσουλες μου κ ολα, αρχισα παλι να καπνιζω δηλ κανα δυο τσιγαρα μερα παρα μερα κ νιωθω ασχημα ρε γμτ μαυτη τη κολοσυνηθεια. Shocked

Πες μου ότι το έκοψες και το άρχισες πάλι πρόσφατα, έχω και εγώ θέμα με το τσιγάρο πραγματικά περιμένω την στιγμή που θα ξανά καπνίσω, αλλά που να με πληρώνουν δεν θέλω ούτε να το πιάσω στο χέρι μου σε αυτή την φάση φυσικά παίζει ρόλο η δύναμη που έχει ο καθένας μπορώ να καταλάβω πως νιώθεις, μωρέ προσπάθησε να το αποφύγεις φαντάζομαι ότι νιώθοντας τύψεις δεν το απολαμβάνεις.

Ναι ρε γαμωτο κανω τυχαινει να κανω κ τρια τη μερα η μαζεμενα κ νιωθω πολυ χαλια κ τυψεις φοβερες οταν εχβ καπνισει. Κ βεβαια δεν λεω τιποτα στο γιατρο γιατι φανταζομαι τι φωνες θα μου βαλει. Δυσκολο να μην κανω ρε γμτ ζοριζομαι παρα πολυ.
ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!Κ ΓΩ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΥΨΕΙΣ!

LindakiS

LindakiS
Λοιπον μια μια για να απαντησω σε ολες
Περιμενω εχω ΠΗΤ 23/7 Δεν μπορω να σας γραψω ολες τελικα γτ η υπογραφη μου γινεται πολυ μεγαλη και δε θελω να χασω τα τικερακια μου. Αν θελει καποια αλλη να το παρει ευχαριστως να της στειλω το αρχειο με πμ οτι εχω συγκεντρωσει.
Αλεξανδρα μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Και με το καλο να φτιαξετε το παλατακι της πριγκιπισσας σας. Εμεις τα εχουμε ολα ετοιμα σχεδον, μου μενουν μονο θηλαστρο, ενδοεπικοινωνια και κανα παιχνιδακι που εχω βαλει στο ματι! Smile Στο τελος του μηνα βαλιτσα και ολα ετοιμα! Μεχρι και της πανες για 2 μηνες πηρα γτ της βρηκα προσφορα! Ποτε δεν ξερεις...

Στελλα!! Μη το ξεχασω!! Μην τους ακουτε με τις βλακιες που λενε!!! Ημαρτον!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Ειναι εγκληματικο αυτο που κανει να λεει σε μια μανα που δεν γνωριζει ακομα απο ολα οτι το στηθος της ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΓΑΛΑ!!! Θα τρελλαθωωωωωω!!!! Τα πηρα ...οκ!! Κανω μονη μου σεμιναρια πανω στο θεμα πανω απο 2 μηνες και δεν θα μπορει κανεις να μου πει τπτ!! Ζητηστε .. απαιτηστε να θηλασετε το μωρο σας απο την αρχη στο μαιευτηριο και @#@$#%# τους τα πεταλα ετσι και δωσουν ξενο γαλα ή τσαι χωρις την εγκριση σας κι αν το μωρο δεν εχει καποιο προβλημα υγειας!! Και γαλα θα κατεβασετε, και ικτερο μπορει να κανει το μωρακι κι ολα ειναι νορμαλ!!! ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, απλα....το πρωτογαλα ειναι σε μικροτερη ποσοτητα στην αρχη αλλα ειναι πιο θρεπτικο και πιο πηκτο απο το επομενο που θα ερθει και ΑΡΚΕΙ για να θρεψει το μωρο σας της πρωτες μερες! Αυτο δε σημαινει οτι δεν εχετε γαλα!! Ακομα κι αν θηλαζετε ανα μιση ωρα! Μη φοβηθειτε!! Πραγματικα μου ρχετε να τους πυροβολισω τετοιους γιατρους που λενε τοσο βλακιες!!! Γτ ειναι εγκλημετικο να μπορεις και να μη σ αφηνουν να θηλασεις!
Σορρυ! Αλλα νιωθω την αναγκη να πω αυτα που γνωριζω και σε αλλες κοπελες μπας και γλιτωσουμε το εγκλημα που πανε να κανουν αυτοι με τα ξενα γαλατα!!

Αφρουλα μην ακουω βλακιες!! Twisted Evil Πες τον Γ. να παρει αδεια μια μερα και να ερθει μαζι σου να σου κραταει το χερι! Και πολυ την αργησες!! Αν και δεν πιστευω να εχεις θεμα με το ζαχαρο...αλλα...καλυτερα να εισαι σιγουρη!

Μαιρουλα ξερω οτι μπορει να περνας λιγο δυσκολα με την εγκυμοσυνη κι ολα αυτα... (σε εχω διαβασει) αλλα μη το κανεις χειροτερο!!!! Πραγματικα ειναι κριμα!!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

STELLA -KAVALA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΠΟ ΠΟ LINDAKI ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ!!!ΑΚΟΥΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ..ΕΛΠΙΖΩ!!!
ΠΗΤ 23/7 Κ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ???ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΑΓΧΩΘΩ!!ΧΑΧΑΧΑ!!! Very Happy

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κ απο εμενα μανουλες!!!
τα καλυτερα ευχομαι για ολες σας!!
η αληθεια ειναι οτι εγραφα στις μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου κ σημερα ανοιξα κ διαβασα αφτη την στηλη!!!
Lindakis κ εγω αγχωθηκα λιγο γιατι δεν εχω τιποτα ετοιμο!! ουτε καν την λιστα!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 20 4872

LindakiS

LindakiS
Καλώς ήρθες samimas κ με το καλό το νινι σου αυτό ειναι στη φώτο με το ανοιχτό στόμα;; καλέ πώς το πιάσατε έτσι;;;;; τελειοοοο!! cheers tongue Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 20 536304 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 20 536304 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 20 536304

Καλέ κορίτσια μην αγχώνεστε εγώ ειμαι ειδική περίπτωση το νορμάλ είστε εσείς εμείς τα κάναμε λίγο νωρίς γτ θα έχουμε κ άλλες δουλειές όσο ανοίγει ο καιρός κ φυσικά λόγω οικονομικού ήθελα να τα πάρω σιγά σιγά....

Στελλιτσα μου όλα μια χαρά φυσιολογικά θα έρθουν άλλωστε υπάρχουν κ οι σύμβουλοι θηλασμού που βλέπω να γίνονται πολύ της μόδας τελευταία κι αυτό γτ αν ζούσαμε στην Αμερική πχ θα μας ήταν αχρείαστοι ενώ στην Ελλάδα επικρατεί ένα πολύ απαράδεκτο κατεστημένο που ευνοεί της εταιρίες ΕΓΑΒ κ το οικονομικό παιχνίδι τους κ το ακολουθουν ολοι οι επαγγελματίες υγείας που δεν θα έπρεπε να το ακολουθουν. Είναι λίγο δύσκολο να μεταφέρω σε ένα ποστ όλα όσα έχω μάθει αλλά ότι μπορώ λέω Γ να ενημερώνω....

πόσο χοροπηδάνε τα νινακια σας;; εμένα πααααρα πολύ αν κ σήμερα ήταν ημέρα ξεκούρασης αλλά από αύριο θα αρχίσουμε πάλι τα τσαλιμια χαχαχα Smile καλή βδομάδα σε όλες!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 20 875502 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 20 417472

STELLA -KAVALA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ???ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΕΣ Κ ΑΝΗΣΥΧΕΣ!!!Η ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ Η ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα ομορφες μανουλες!! καλη εβδομαδα να εχουμε με υγεια κ χαμογελο!!

Lindakis αυτο ειναι το νινι μας,στη φωτο!! στους 2 τελευταιους υπερηχους που εκανα (εναν στον γιατρο μου β επιπεδου κ εναν στην Αρτα για να δει το μωρο η μαμα μου) το ιδιο πραγμα εκανε...ανοιγοκλεινε το στομα!!
ευχομαι να μην λεει "Ωχ Θεε μου,τι με βρηκε με αυτουσ τους γονεις"...(ειμαστε λιγο τρελο ζευγαρι) χαχαχαχαχα
κ απο οτι βλεπω ειμαστε με μια μερα διαφορα...αντε με το καλο να ερθει το αγγελουδι σου κ με ενα πονο για οοοοοοοοολες μας!!

καλημερα κ σε εσενα STELLA-KAVALA!!
ποτε εχεις ΠΗΤ??? κοριτσακι εχεις ε??? αντε με το καλο!!!!!

LindakiS

LindakiS
Καλημέρα Στελλιτσα τι κάνετε μανούλα κ νινι;; Κι εμείς έτσι είμαστε χθες είχε ρεπό η κιουρια χαχαχα σήμερα θα βγει να παίξει στην αυλή. Το ξέρατε ότι σ αυτό το μήνα 6ο το μωρό εχει δικά του ωράρια ύπνου ξυπνιου από την κοιλιά;;; εγώ το είχα παρατηρήσει κ μετά το διάβασα!! Smile καλημέρα σε όλες κ πολύ καλή βδομαδα να έχουμε Smile

rozalinda

rozalinda
Καλημέρα.
Στα 5,5 κιλά βάζει χέρι ο γιατρός???
Εμενα νορμάλ μου φαίνονται.
Η γιατρός μου φαίνεται να είναι πιο κουλ στο θέμα των κιλών. 5 μηνών ήμουν στο τελευταίο ζύγισμα και 4 κιλά επιπλέον με βρήκε (άσχετα αν υπήρχε κι ένα επιπλέον που μπήκε στο διάστημα μέχρι να με πρωτοζυγίσει Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 20 4872 )

Για πείτε μου λίγο, σας τυχαίνει να νιώθετε πως μικαίνει κάποιες μέρες η κοιλιά σας? Εκεί που είχα κάνει κοιλιά και φαινότανε από χθες μου μοιάζει ότι έμπασε. Ελπίζω να είναι κάποιο πρήξιμο που έφυγε απλά κι όχι κάτι κακό. Crying or Very sad

Τα έχετε νιώσει να έχουν λόξυγκα? Χθες έπιασα κάτι απαλά τραντάγματα, πολύ ρυθμικά. Στην αρχή με άγχωσαν αλλά έπειτα θυμήθηκα πως και τα εμβρυάκια έχουν λόξυγκα. Laughing

LindakiS

LindakiS
samimas έγραψε:Καλημερα ομορφες μανουλες!! καλη εβδομαδα να εχουμε με υγεια κ χαμογελο!!

Lindakis αυτο ειναι το νινι μας,στη φωτο!! στους 2 τελευταιους υπερηχους που εκανα (εναν στον γιατρο μου β επιπεδου κ εναν στην Αρτα για να δει το μωρο η μαμα μου) το ιδιο πραγμα εκανε...ανοιγοκλεινε το στομα!!
ευχομαι να μην λεει "Ωχ Θεε μου,τι με βρηκε με αυτουσ τους γονεις"...(ειμαστε λιγο τρελο ζευγαρι) χαχαχαχαχα
κ απο οτι βλεπω ειμαστε με μια μερα διαφορα...αντε με το καλο να ερθει το αγγελουδι σου κ με ενα πονο για οοοοοοοοολες μας!!

Καλημέρα στη μέλλουσα αγορομανα!! χαχαχαχα μ αρέσουν πολύ τα τρέλλα ζευγάρια γτ βγαίνουν αντισυμβατικα μωρά!! Αυτό είναι το δικό σας.... δε βγαίνει κοινές φώτο θέλει να διαφέρει Wink Wink καλή βδομάδα κ σε σένα κ με κανένα πόνο για όλες μας! ειμαι περίεργη να δω κατά ποσά θα πατήσουμε την ΠΗΤ μας .... Γ να δούμε Smile

LindakiS

LindakiS
rozalinda έγραψε:Καλημέρα.
Η γιατρός μου φαίνεται να είναι πιο κουλ στο θέμα των κιλών. 5 μηνών ήμουν στο τελευταίο ζύγισμα και 4 κιλά επιπλέον με βρήκε (άσχετα αν υπήρχε κι ένα επιπλέον που μπήκε στο διάστημα μέχρι να με πρωτοζυγίσει Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 20 4872 )

Για πείτε μου λίγο, σας τυχαίνει να νιώθετε πως μικαίνει κάποιες μέρες η κοιλιά σας? Εκεί που είχα κάνει κοιλιά και φαινότανε από χθες μου μοιάζει ότι έμπασε. Ελπίζω να είναι κάποιο πρήξιμο που έφυγε απλά κι όχι κάτι κακό. Crying or Very sad

Τα έχετε νιώσει να έχουν λόξυγκα? Χθες έπιασα κάτι απαλά τραντάγματα, πολύ ρυθμικά. Στην αρχή με άγχωσαν αλλά έπειτα θυμήθηκα πως και τα εμβρυάκια έχουν λόξυγκα. Laughing

Καλημέρα Ροζαλιντα μου ( ωραίο νικ εχεις άσχετο.... χαχα ) εγώ έχω νιώσει πολλές φορές τη κοιλίτσα να μικραίνει κ φυσικά είναι νορμάλ αν έχεις προσέξει λίγο τη διατροφή αν ήπιες πολλά νερακια κ ξεπρηστικες λίγο ειναι φυσικό να μικραίνει. Εγώ προσέχω λίγο τη διατροφή μου κ τώρα ειμαι πολύ ξεπρισμενη κ νιώθω ότι πετάω πολύ πιο ανάλαφρη! Ααα κ λοξυγκα φυσικά κι από αυτό έχουμε τι πλάκα έχει μέσα στην κοιλίτσα όταν το πιάνει Smile

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

καλημεραααααα!! ε δεν νομιζω να βαζει χερι για τοσα λιγα κιλα.. αλλα κ να το κανουν αυτο οι γιατροι για το δικο μας καλο ειναι!!!
εγω Rozalinda μου δεν καταλαβαινω τιποτα....σαν να μην ειμαι εγκυος..εκτος απο σημερα που με ξυπνησε...πολυ ανησυχος!! λες κ επαζε ντραμς (οπως ο πατερας του)...χαχαχαχχαχαχα

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
LindakiS έγραψε:Καλημέρα Στελλιτσα τι κάνετε μανούλα κ νινι;; Κι εμείς έτσι είμαστε χθες είχε ρεπό η κιουρια χαχαχα σήμερα θα βγει να παίξει στην αυλή. Το ξέρατε ότι σ αυτό το μήνα 6ο το μωρό εχει δικά του ωράρια ύπνου ξυπνιου από την κοιλιά;;; εγώ το είχα παρατηρήσει κ μετά το διάβασα!! Smile καλημέρα σε όλες κ πολύ καλή βδομαδα να έχουμε Smile

πως το παρατηρησες το ωραριο του υπνου του???? μου κανουν εντυπωση τα τελευταια που λετε κ εσυ κ η Rozalinda....γιατι δεν νιωθω τπτ εγω????

rozalinda

rozalinda
Μάλλον έτσι θα είναι.
Απλά ανησύχησα λίγο γιατί την κοιλίτσα στον Β επιπέδου την έβγαλε ο γιατρός μια βδομάδα πιο μικρή και κάπου είχα αγχωθεί μη δεν αναπτύσεται το μωρό.

Χαχα, έχει όντως πολύ πλάκα. Αν και για μια στιγμή νόμιζα ότι κάτι έπαθε εξαιτίας των ζουζουνιών που είχαμε κάνει πριν με τον σύζυγο. Laughing Embarassed

rozalinda

rozalinda
samimas έγραψε:

καλημεραααααα!! ε δεν νομιζω να βαζει χερι για τοσα λιγα κιλα.. αλλα κ να το κανουν αυτο οι γιατροι για το δικο μας καλο ειναι!!!
εγω Rozalinda μου δεν καταλαβαινω τιποτα....σαν να μην ειμαι εγκυος..εκτος απο σημερα που με ξυπνησε...πολυ ανησυχος!! λες κ επαζε ντραμς (οπως ο πατερας του)...χαχαχαχχαχαχα

Laughing Laughing
Κι εγώ μέχρι στιγμής έτσι αισθάνομαι. Νιώθω και αρκετά ανάλαφρη. Μονο οι κλωτσιές με κάνουν να νιώθω έγκυος.
Μάλιστα, καμιά φορά ακόμη και τώρα κοιμάμαι και μισομπρούμητα. Embarassed

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
rozalinda έγραψε:
samimas έγραψε:

Laughing Laughing
Κι εγώ μέχρι στιγμής έτσι αισθάνομαι. Νιώθω και αρκετά ανάλαφρη. Μονο οι κλωτσιές με κάνουν να νιώθω έγκυος.
Μάλιστα, καμιά φορά ακόμη και τώρα κοιμάμαι και μισομπρούμητα. Embarassed

ετσι κοιμαμαι κ εγω!! δεν καταλαβαινω τιποτααααααα!!! χαχαχαχα
οσο για τις ζουζουνιες με τον συζυγο μην φοβασαι!! ειδικα αν το επιτρεπει κ ο γιατρος!! εμεις δεν το εξασκουμε το σπορ..δυστυχως!!! οχι οτι υπαρχει προβλημα απλα ο μπαμπας μας φοβαται κ ουτε καν το συζηταει..οσο κ αν του το υπενθυμιζει ο γιατρος μας εκεινος....μονο μεχρι το "θα δουμε" φτανει!!! χαοχαοχοαχοαοχαοχοα

rozalinda

rozalinda
samimas έγραψε:
οσο για τις ζουζουνιες με τον συζυγο μην φοβασαι!! ειδικα αν το επιτρεπει κ ο γιατρος!! εμεις δεν το εξασκουμε το σπορ..δυστυχως!!! οχι οτι υπαρχει προβλημα απλα ο μπαμπας μας φοβαται κ ουτε καν το συζηταει..οσο κ αν του το υπενθυμιζει ο γιατρος μας εκεινος....μονο μεχρι το "θα δουμε" φτανει!!! χαοχαοχοαχοαοχαοχοα

Όντως, πολύ άντρες αισθάνονται έτσι...
Και ο δικός μου φοβάται, δε λεώ, απλά είμαστε προσεχτικοί τις... απειροελάχιστες φορές που έχει γίνει μέσα στους 5 μήνες. Γιατί όλο κάτι μικρό παθαίνω και το απαγορεύει ο γιατρός ανά διαστήματα. Crying or Very sad

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
rozalinda έγραψε:
samimas έγραψε:

Όντως, πολύ άντρες αισθάνονται έτσι...
Και ο δικός μου φοβάται, δε λεώ, απλά είμαστε προσεχτικοί τις... απειροελάχιστες φορές που έχει γίνει μέσα στους 5 μήνες. Γιατί όλο κάτι μικρό παθαίνω και το απαγορεύει ο γιατρός ανά διαστήματα. Crying or Very sad

καταλαβα!!! ευχομαι απο δω κ περα να μην ξανασυβμει τιποτα κ να κυλησουν ολα τελεια!!!!

rozalinda

rozalinda
Ευχαριστώ!
Σες όλες μας τέλεια να πάνε όλα!
Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 20 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 20 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 20 654316

STELLA -KAVALA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
samimas έγραψε:Καλημερα ομορφες μανουλες!! καλη εβδομαδα να εχουμε με υγεια κ χαμογελο!!

ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 7/7!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!

LindakiS

LindakiS
samimas έγραψε:
LindakiS έγραψε:Καλημέρα Στελλιτσα τι κάνετε μανούλα κ νινι;; Κι εμείς έτσι είμαστε χθες είχε ρεπό η κιουρια χαχαχα σήμερα θα βγει να παίξει στην αυλή. Το ξέρατε ότι σ αυτό το μήνα 6ο το μωρό εχει δικά του ωράρια ύπνου ξυπνιου από την κοιλιά;;; εγώ το είχα παρατηρήσει κ μετά το διάβασα!! Smile καλημέρα σε όλες κ πολύ καλή βδομαδα να έχουμε Smile

πως το παρατηρησες το ωραριο του υπνου του???? μου κανουν εντυπωση τα τελευταια που λετε κ εσυ κ η Rozalinda....γιατι δεν νιωθω τπτ εγω????

Χαχαχαχα Smile σε φανταζομαι να εισαι καπω ετσι Shocked Shocked Shocked Shocked με αυτα που λεμε! Smile Ε να, απλα το πρωι ας πουμε ειναι πιο νωχελικη, οταν θα φαω το πρωι θα ριξει λιγες κλωτσιτσες, το μεσημερι στο γραφειο το περισσοτερο χρονο κοιμαται αλλα οταν ξυπνησει ζωηρευει πολυ και με βαραει αρκετα για να παρει χωρο! Το απογευμα στον καναπε ριχνει τσιφτετελι και το βραδυ στο κρεβατι που απλωνομαι τεντωνεται κι αυτη και χοροπηδαει την κοιλια μου Smile Smile περα απο τους ενδυαμεσους λοξυγγες που μπροει να την πιασουν.

Οσο για τη μικρη κοιλια αφου δε σου ειπε κατι απο μονος του οτι δε τρεφεται σωστα κλπ δεν εχεις να φοβασαι αληθεια! Αν ηταν θα στο ελεγε να σαι σιγουρη!

Α...καλα....θεμα ΥΠΝΟΣ!! 4 μαξιλαρια, δυσπνοια, και ενα τσουβαλακι να κουβαλαω οποτε γυριζω πλευρο! Αβολο πολυ, αλλα θυσια για το νινι!! Smile

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 20 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 20 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 20 215994

ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ?! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ! Wink

ΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ! ΕΙΤΕ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ! ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ! Twisted Evil

ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΕΓΚΥΟΣ! ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ! ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! Very Happy

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 20 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 20 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 20 328109 ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ 15/5! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 20 215994 ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!

STELLA -KAVALA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΦΡΟΥΛΑ!!!!
ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ 1.300!!!ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΤΣΙ!!!!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ +2.5ΚΙΛΑ!ΕΦΤΑΣΑ ΑΙΣΙΩΣ ΤΑ 11.5!!!Κ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ!!!
ΕΓΩ ΞΑΝΑΕΧΩ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ 13/5!!ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ???? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις