301 Απ: Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 Παρ Μαρ 01, 2013 12:53 pm
mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ!!!
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΑΦΡΥΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ! ΤΡΟΜΑΞΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 11:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ!). ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΒΩ!) ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ! ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΛ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 7η ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΑΠΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗ 16η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
ΑΛΛΟ! ΕΧΩ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ! ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΞΕΡΑΜΕΝΗ ΕΠΑΝΩ... Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΝΙΩΘΩ!
ROZALINDA ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ? ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ? ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!
Aφρούλα μου για το έντερο πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω, πρέπει να τραβάς μεγάλο ζόρι.
Για της συσπάσεις υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν καθόλου και άλλες που έχουν από νωρίς, εγώ σε όλες είχα από πολύ νωρίς αλλά ποτέ δεν είχα σοβαρό πρόβλημα σε καθημερινή βάση και σε τακτά διαστήματα, σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα από την 6η βδομάδα και έπαιρνα μαγνήσιο, φυσικά ο γιατρός είναι αυτός που θα σου πει τι και πως για να είσαι σίγουρη. Όπως και για το γάλα είναι φυσιολογικό να έχεις από τώρα εγώ σχεδόν κάθε πρωί ξυπνάω με λεκέδες, μόνο μην τα ζουλάτε.