Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
46 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 46 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Laughing ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 911307 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 911307 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 911307

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΑΦΡΥΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ! ΤΡΟΜΑΞΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 11:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ!). ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΒΩ!) ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ! ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΛ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 7η ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! Shocked Shocked Shocked ΑΠΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗ 16η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! Wink

ΑΛΛΟ! ΕΧΩ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 328109 ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΞΕΡΑΜΕΝΗ ΕΠΑΝΩ... Laughing Laughing Laughing Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΝΙΩΘΩ! Razz Razz Razz

ROZALINDA ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ? Razz ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ? ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 417472

Aφρούλα μου για το έντερο πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω, πρέπει να τραβάς μεγάλο ζόρι.
Για της συσπάσεις υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν καθόλου και άλλες που έχουν από νωρίς, εγώ σε όλες είχα από πολύ νωρίς αλλά ποτέ δεν είχα σοβαρό πρόβλημα σε καθημερινή βάση και σε τακτά διαστήματα, σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα από την 6η βδομάδα και έπαιρνα μαγνήσιο, φυσικά ο γιατρός είναι αυτός που θα σου πει τι και πως για να είσαι σίγουρη. Όπως και για το γάλα είναι φυσιολογικό να έχεις από τώρα εγώ σχεδόν κάθε πρωί ξυπνάω με λεκέδες, μόνο μην τα ζουλάτε.

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
fourfouraki έγραψε:Καλησπέρα!! Μια χαρά ήταν όλα στον υπέρηχο.. ουφ.. ησύχασα... σε 2 εβδομάδες πάλι έχω το κανονικό ραντεβού..

Εμένα το στήθος μου πρήστηκε αλλά όχι τόσο πολύ.. δηλαδή φοράω τα ίδια σουτιέν, δεν έχω πάρει ακόμα καινούρια..

Κορίτσια πόσα κιλά έχετε πάρει?

πολλάαααααααααααα χαχαχα πάνω από 10.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ... Sad ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ? Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 35468

ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ? ΜΠΡΑΒΟ!!! Respect ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ! ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΤΑ "ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ" ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ...ΟΥΤΕ ΦΙΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ! ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΛΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΧΩ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ! ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΘΥΜΑΝΑ...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ! ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ? Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΡΗ? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ! ΟΤΙ ΔΗΛ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΕΣ, ΕΛΑΦΡΥΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΟΠΟΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Wink ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ 14Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΟΡΓΑΝΙΚΟ, ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ρε σεις πότε πρόλαβαν κ το κόψανε ούτε 3 βδομάδες δεν έχει που ρώτησααα !

Μαιρουλα μου εύχομαι να πανε όλα καλά, το αξίζεις Γ τον κόπο που έκανες Γ να έχεις αυτό το μωρό! Smile

Αφρουλιτα μου καλα είμαστε την μικρή την ψάχνω λίγο Γ να την ακουσω αλλά ειναι αυτό ακριβώς σα να σκάει ποπ κορν στην κοιλιά σου!! πολύ γλυκό συναίσθημα! Πάνε πάρε ότι γουστάρεις κ ότι τραβάει η ψυχή σου αυτό το είναι πολύ νωρίς κ όλα τελευταία στιγμή δε το καταλαβαίνω εγώ έφαγα το κεφάλι μου 2 βδομάδες τώρα να ψάχνω στο ίντερνετ!! κι εμείς 2 μεγάλα μαγαζιά έχουμε στην περιοχή αλλά στο ίντερνετ έχεις ολοκληρωμένη εικόνα Γ το τι κυκλοφορεί! Smile οτι βοήθεια θέλετε πέστε μου μέχρι κ σήμερα έκλεισα τα ψώνια με όλα τα βασικά από δω κ πέρα λίγα λίγα... Smile

τι αλλα νέα;;; Smile

http://www.sailormoon82@blogspot.com

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΑΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΗ! ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΠΧ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΦΟΡΜΑΚΑ ΚΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΙΧΕ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΠΕΙ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΕΝΑΙ ΚΑΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ! Shocked Shocked Shocked ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!!! "ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ" ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ... Razz Razz Razz ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΤΡΕΛΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 911307 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 911307 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 911307 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 911307 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 911307 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 911307 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 911307

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αφρούλα έχεις κάνει εξέταση για να δεις αν έχεις έλλειψη μαγνησίου ή στο έδωσε έτσι ο γιατρός?
Αν δεν σου λείπει και παίρνεις δεν είναι καλό!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ! Shocked Shocked Shocked ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΑΔΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΑΦΟΥ Η ΕΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ! Very Happy ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Η ΠΕΡΙΤΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ... Wink Wink Wink

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 215994 ΠΟΥ ΧΑΝΕΣΤΕ ΚΑΛΕ ΟΛΕΣ? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ!!! ΟΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 328109

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αφρουλίτα υπό κανονικές συνθήκες κατά κανόνα ναι αποβάλλεται.. σε περιπτώσεις που κάποιος έχει πρόβλημα με τα νεφρά πχ., τότε μεγαλύτερη ποσότητα από την αναγκαία μπορεί να αποβεί μοιραία.. αλλά όπως και να έχει.. με εκνευρίζουν οι γιατροί που σου δίνουν κάποιο συμπλήρωμα στην τύχη χωρίς να ξέρουν αν πραγματικά το χρειάζεσαι.. το μαγνήσιο είναι η χαρά των ορθοπεδικών... μην ακούσουν κράμπα.. αμέσως μαγνήσιο να δώσουν, άσχετα αν προέρχεται από άλλους λόγους!!

Αν δεις και στο χαρτάκι του φαρμάκου γράφει ότι είναι για τη έλλειψη μαγνησίου, δεν νομίζω να γράφει ούτε για κράμπες, ούτε για κύηση προληπτικά κλπ..

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΒΡΕ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΑΠΙΘΑΝΟ! Wink Wink Wink ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Very Happy Very Happy Very Happy

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ!

ΤΑ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ! ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΓΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! Wink Wink Wink

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Υπάρχει εξέταση αφρούλα.. μαγνήσιο ορού

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ:

http://www.mednutrition.gr/mallon-hreiazeste-magnisio

ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ ΠΧ!

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ! ΣΤΟ Α ΤΡΙΜΗΝΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΦΟΛΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αφρουλίτα μου έχω στο σπίτι ένα κάρο ιατρικά βιβλία.. δεν διαβάζω από ίντερνετ.. ο καθένας γράφει ότι του κατέβει.. τέλος πάντων.. αν εμπιστεύεσαι το γιατρό σου no problem...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΗΛ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ! Very Happy

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΗΝ ΠΗΓΗ Η' ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ! ΚΑΙ ΕΔΩ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ! Wink

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θέλεις να σου φτιάξω μέσα σε 10 λεπτά ένα ιντερνετικό άρθρο, να το σηκώσω σε ένα σέρβερ, και να το υπογράφει ένας ειδικός παθολόγος? χαχαχαχα

Δυστυχώς, ότι και να γράφουν, δεν υπάρχει αξιοπιστία στο ίντερνετ.. μπορεί όντως κάτι να είναι γραμμένο από γιατρό, μπορεί να είναι όμως ειδικά γραμμένο για προώθηση προιόντος, μπορεί τα λόγια του γιατρού τα να έχουν κάνει ότι θέλουν αυτοί που έστησαν το site.. χίλια δυο μπορεί..

Αν πάντως θέλεις να διαβάζεις, να προτιμάς άρθρα που δημοσιεύονται σε site από διεθνής οργανισμούς κυρίως αυτά που τελειώνουn σε .gov όχι ότι και εκεί δεν μπορούν να γράψουν μαιμουνιές αλλά τουλάχιστον είναι πιο αξιόπιστα...

και τέλος... όλα αυτά δεν τα λέω απ' την κεφάλα μου.. κοίτα τα π.μ. σου.. Smile

rozalinda

rozalinda
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γεια σας κορίτσια. Τι κάνετε?
Το μαγνήσιο μου το έδωσε κι εμένα η γιατρός μου για τις συσπάσεις. Πονούσα αρκετά για καποιες μέρες και απρατήρησα πως όταν αύξανα την ημερήσια δόση (πάντα με εντολή γιατρού) ήμουν καλύτερα.
Έκλεισε και η αποκόλληση και όλα καλά μέχρι στιγμής.

Κι εγώ θα ήθελα να πάωρ πραγματάκια κι ας είναι νωρίς ακόμη. Είδα κοτιάζω κούνιες σε μαγαζιά για να ξέρω.

LindakiS

LindakiS
Καλησπερα κοριτσια, εγω μαγνησιο δεν παιρνω ρωτησα τη γιατρο μου και μου ειπε δε χρειαζεται παιρνω ομως σιδηρο και ασβεστιο απο τον 3ο και κατι.... και ειμαι μια χαρα. Wink

viktoriast

viktoriast
Χαίρεται και από μένα!!! Λίγο αργά μάλλον σας εντόπισα Embarassed Είμαι η Βικτώρια, είμαι στην 19η (παραλίγο 20η) εβδομάδα και έχω ΠΗΤ 2 Αυγούστου!! Με το καλό σε όλες μας εύχομαι flower

LindakiS

LindakiS
Γεια σου Βικτωρια καλως ηρθες! Ειμαι η Ολινα και ειμαι στην 20η. Γτ ειπες παραλιγο 20η;; Smile Ξερεις το φυλο του μωρου σου;;; Με το καλο να ερθει και με κανενα πονο! Smile

viktoriast

viktoriast
Γειά σου Ολίνα!! Είπα παρ'ολίγο 20η γιατί είμαι 19 εβδομάδων & 6 ημερών χε χε!! καλά αυτό με τις μετρήσεις μπορώ να πω πως είναι ακόμη το μόνιμο μπέρδεμά μου... Περιμένω αγοράκι! Εσύ???

valentinavale

Γεια σα ςκορίτσια, εγώ έχω ΠΗΤ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ αλλά επειδή πάω με καισαρική αναμένεται νωρίτερα να έρθει ο μπέμπης μου. Ξέρει καμιά σας τις βιταμίνες pregnacare plus;

viktoriast

viktoriast
valentinavale έγραψε:Γεια σα ςκορίτσια, εγώ έχω ΠΗΤ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ αλλά επειδή πάω με καισαρική αναμένεται νωρίτερα να έρθει ο μπέμπης μου. Ξέρει καμιά σας τις βιταμίνες pregnacare plus;

Με το καλό το μωράκι σου!! Εγώ τις έχω απλά ακουστά. Πρέπει να ναι καλές πάντως γιατί μάλλον σε γλυτώνει από το να παίρνεις περισσότερα χάπια. Πολυβιταμίνες είναι..

valentinavale

σευχαριστώ πολύ! και εσύ αγοράκι δεν περιμένεις; με το καλό το μωράκι σου. έμαθες για το επίδομα τοκετού; άκουσα ότι το κόψανε και αυτό...

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χεραιτω ολα τα κοριτσια!!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 13 654316 ειμαι στο θεματακι εγκυουλες αυγουστου-σεπτεμβριου αλλα ειπα να ερθω κ εδω σε εσας μιας κ εχω πητ 17 αυγουστου!!!ειμαι η αλεξανδρα 23 χρονων κ χαιρομαι πολυ που σας βρισκω!!ευχομαι ολες μας με το καλο να παρουμε τα μωρακια μας αγκαλια!!!!! I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις