Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
31 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 31 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ! ΨΑΞΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΑΡΟΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΟΜΒΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ... Sad ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΘΕΣ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑΚΙΑ ΣΟΥ...ΕΛΠΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 417472

Αρτζη..

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Sofaki32 έγραψε:
Αρτζη.. έγραψε:Καλημέρα κοριτσακια μου !!!
Έκανα κ γω χτες αυχενικη κ το μωρουδακι μου είχε τελειες μετρησεις, μέχρι το βράδυ είχε βγει κ το αίμα που επίσης ήταν super!!!
Αλλου όμως ειναι το θέμα .. Ο γιατρός βρήκε 6 οινομοιωματα 3 μεγάλα κ 3 μικρά κ φανταστητε οτι πριν 2 χρονια εχω κάνει χειρουργιο για την αφαίρεση σε αλλα που είχα. Μου έχουν κοπεί τα πόδια ο γιατρός λέει οτι η θέση τους ειναι σχετικά καλη αλλα θα δώσουμε μάχη να μη φτάσουμε σε πρόωρο τοκετο.. Τι να σας πω εχω σκάσει.. Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 850933

Άρτζη, ενεργοποίησε τον εγωισμό σου και πες πως και αυτή τη φορά θα τα καταφέρεις!!! Μην στεναχωριέσαι και το καταλαβαίνει το μωρουλίνι σου!!!!! Θετική ενέργεια τπτ άλλο και όλα θα πάνε καλά!!! Να ακούς τον γιατρό σου και έχε πίστη στο σώμα σου!
Σοφάκι μου σ' ευχαριστω πολυ για τη συμπαράσταση ειλικρινά το παλεύω φαντάζομαι οτι μπορεί να το ξεπεράσω τώρα μια που νιώθω καλα αλλα προς το τελος μάλλον θα τσιτωσω..
Κ μένα βγηκαν αυθημερον τα αποτελεσματα κ αντιο άγχος κ μάλλον κοριτσάκι μας ειπε αλλα να μη το δενουμε μια που οι 3 μήνες ειναι οριακή ... Χαχα παρόλα αυτα το δεσαμε.το καλο ειναι κοριτσάκι μου οτι τα παιδάκια μας ειναι γερά όπως δείχνει μέχρι τώρα κ μακάρι να ειναι ολα καλα μέχρι τέλους!!!!
Το μονο που εύχομαι ειναι τελικα να ανήκω σε αυτη τη ομαδα κ να μη μου τη σκάσει το μπεμπακι κ έρθει πιο νωρίς...

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
LindakiS έγραψε:Αααα το καλυτερο δεν το ειπα!! Επιβεβαιωθηκε 2η φορα! Οτι εχω κοριτσακι!!! Smile Ειμαι πολυυυυ χαρουμενη, αν και περιμενα αγορι..!! Αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη πλεον! Αμα κανουν λαθος και αλλαξει στον Β επιπεδου θα ειμαστε εδω να τα λεμε και να γελαμε! Smile Αν και δεν νομιζω! Smile Ετοιμαζομαι για ροζ, λιλα, και κιτρινες αποχρωσεις Smile

Με το καλό το κοριτσάκι πες μου ότι θα αρχίσεις τα ψώνια να πάρουν τα μυαλά μου αέρα, και μένα 2 φορές μου είπε μάλλον κορίτσι αν και την άλλη βδομάδα μας πει κορίτσι πραγματικά θα αρχίσω τα ροζάκια.

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Έκανα κ γω χτες αυχενικη κ το μωρουδακι μου είχε τελειες μετρησεις, μέχρι το βράδυ είχε βγει κ το αίμα που επίσης ήταν super!!!
Αλλου όμως ειναι το θέμα .. Ο γιατρός βρήκε 6 οινομοιωματα 3 μεγάλα κ 3 μικρά κ φανταστητε οτι πριν 2 χρονια εχω κάνει χειρουργιο για την αφαίρεση σε αλλα που είχα. Μου έχουν κοπεί τα πόδια ο γιατρός λέει οτι η θέση τους ειναι σχετικά καλη αλλα θα δώσουμε μάχη να μη φτάσουμε σε πρόωρο τοκετο.. Τι να σας πω εχω σκάσει.. Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 850933

Κορίτσι όλα θα πάνε καλά, όπως είπε και το Σοφάκι θετική ενέργεια να γεννηθεί με το καλό το μωράκι και μετά όλα να κυλήσουν καλά για την υγεία σου.

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mary 30 έγραψε:Κοριτσοα καλημερα εμενα με εχουν τρελανει αν δεν παθω καταθλιψη καλα θα ειναι. Εχω μια μορφη θρομβοφιλιας αλλα αν παιρνω ενεσεις παθαινω αιμοραγιες κ αποκολλησεις αν δεν παρω ενεσεις κινδυνευει το μωρακι μου απο θρομβωση ετσι λενε. Μεχρι τωρα δεν παιρνω κ ολα καλα το μονο που μενει ειναι να προσευχομαι αλλα με εχει πεθανει το αγχος δεν ειμαι καλα. Το σαββατο μετα απο καθυστερηση λογω αιμοραγιων θα κανω την αυχενικη διαφανεια τελικα.

Μέρη λογικό να μην είσαι καλά το Σαββάτο με το που δεις το μωράκι να δεις πως θα αλλάξει η ψυχολογία σου, να έχεις καλά αποτελέσματα και σύντομα να ηρεμήσεις από όοοοοοοολα.

Mariliza85

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα εγγυουλες και απο εμένα ! Ειμαι η μαριλιζα 28 ετών με πιθανή ημερομηνία τοκετού 23/7!! Εύχομαι όλες μας να φέρουμε στον κόσμο υγιέστατα μωρακια! [list=1][*]

KittyCat

KittyCat
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ειμαι και εγώ εδώ Very Happy ο γιατρός μου έδωσε ημερομηνία 25 Ιουλίου 2013!

KittyCat

KittyCat
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
LindakiS έγραψε:Αααα το καλυτερο δεν το ειπα!! Επιβεβαιωθηκε 2η φορα! Οτι εχω κοριτσακι!!! Smile Ειμαι πολυυυυ χαρουμενη, αν και περιμενα αγορι..!! Αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη πλεον! Αμα κανουν λαθος και αλλαξει στον Β επιπεδου θα ειμαστε εδω να τα λεμε και να γελαμε! Smile Αν και δεν νομιζω! Smile Ετοιμαζομαι για ροζ, λιλα, και κιτρινες αποχρωσεις Smile

πότε σε ενημέρωσε ο γιατρός σου για το φύλο του μωρού για πρώτη φορά; σε ποιά εβδομάδα; γιατί εμένα δε μου λέει τπτ και πάω κάθε 2 βδομάδες.. τον ρωτάω και μου λέει είναι νωρίς ακόμα....

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσακια μου θελω να πανε οοοολα καλα με τα μωρακια σας! Σας στελνω οοολη μου τη θετικη ενεργεια! Μαιρουλα να την ακους την Αφρουλα ψαξτο κατι ξερει! Smile

Mariliza85 έγραψε:Καλησπέρα εγγυουλες και απο εμένα ! Ειμαι η μαριλιζα 28 ετών με πιθανή ημερομηνία τοκετού 23/7!! Εύχομαι όλες μας να φέρουμε στον κόσμο υγιέστατα μωρακια! [list=1][*]

χαααα κοριτσακι εχουμε την ιδια ΠΗΤ!! Να δουμε θα πεσουν μεσα;; Smile

KittyCat έγραψε:

πότε σε ενημέρωσε ο γιατρός σου για το φύλο του μωρού για πρώτη φορά; σε ποιά εβδομάδα; γιατί εμένα δε μου λέει τπτ και πάω κάθε 2 βδομάδες.. τον ρωτάω και μου λέει είναι νωρίς ακόμα....

Λογικα εφ οσον εισαι κοντα με μενα, θα πρεπε ηδη να ξερεις. Το φυλο ομως το βλεπουν μονο οι γιατροι που κανουν την αυχενικη κι οχι ο απλος γυναικολογος σου. Οι υπερηχοι που εχουν οι γυναικολογοι δεν μπορουν να δουν το φυλο απο τωρα. Αν εκανες την αυχενικη σου και δεν σου ειπαν τοτε περιμενεις τον Β επιπεδου που θα σου πουν σιγουρα! Smile

http://www.sailormoon82@blogspot.com

LindakiS

LindakiS
Καποιο κοριτσακι μου ειπε οτι θα ψωνιζε ηδη ροζ....λεεες να μη το εκανα;;; χαχαχα δεν αντεξα!! Πηραμε και μαλλι κι αρχισαμε το πλεξιμο με τη γιαγια! Smile

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

LindakiS

LindakiS
Αφρουλα μου αν δεν σε πειραζει θα τα λεμε απο δω πλεον δεν ουτε εγω στο αλλο θεματακι αν δω οτι ηρεμισει απο τα τρολλ θα επιστρεψω!! Κανεεεε φβ!!! Πληηηζζζ!! Smile Smile Smile

KittyCat

KittyCat
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
LindakiS έγραψε:Κοριτσακια μου θελω να πανε οοοολα καλα με τα μωρακια σας! Σας στελνω οοολη μου τη θετικη ενεργεια! Μαιρουλα να την ακους την Αφρουλα ψαξτο κατι ξερει! Smile

Mariliza85 έγραψε:Καλησπέρα εγγυουλες και απο εμένα ! Ειμαι η μαριλιζα 28 ετών με πιθανή ημερομηνία τοκετού 23/7!! Εύχομαι όλες μας να φέρουμε στον κόσμο υγιέστατα μωρακια! [list=1][*]

χαααα κοριτσακι εχουμε την ιδια ΠΗΤ!! Να δουμε θα πεσουν μεσα;; Smile

KittyCat έγραψε:

Λογικα εφ οσον εισαι κοντα με μενα, θα πρεπε ηδη να ξερεις. Το φυλο ομως το βλεπουν μονο οι γιατροι που κανουν την αυχενικη κι οχι ο απλος γυναικολογος σου. Οι υπερηχοι που εχουν οι γυναικολογοι δεν μπορουν να δουν το φυλο απο τωρα. Αν εκανες την αυχενικη σου και δεν σου ειπαν τοτε περιμενεις τον Β επιπεδου που θα σου πουν σιγουρα! Smile

ο γιατρός μου μουέκανε την αυχενικ΄γ διαφάνεια στο ιατρείο του αλλά δεν μου είπε το φύλο παρόλο που ρώτησα.. απο τότε πήγα άλλες 3φορές και ψιλορωτάω αλλά αποφεύγει να μου πεί.. και έχω αγωνία :/ ότι και νάναι βέβαια δε θα με πειράξει - μη τρελαθούμε αμάν κάναμε-

Αρτζη..

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mom boys έγραψε:

Κορίτσι όλα θα πάνε καλά, όπως είπε και το Σοφάκι θετική ενέργεια να γεννηθεί με το καλό το μωράκι και μετά όλα να κυλήσουν καλά για την υγεία σου.
Σ' ευχαριστω παρα πολυ για την εμψυχωση .. Η αλήθεια ειναι οτι εγω δε παθαινω τίποτα αντε αργότερα να κάνω ένα χειρουργειο το μονο που με νοιάζει να φτάσω όσο πιο κοντα στο τελος για να βγει το μωρακι μου γερο !!προσευχομαι κ προσπαθώ να το χω στο πίσω μέρος του μυαλού μου..αα κ πες μας το όνομα σου!! Φιλια πολλα!!

Αρτζη..

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mary 30 έγραψε:Κοριτσοα καλημερα εμενα με εχουν τρελανει αν δεν παθω καταθλιψη καλα θα ειναι. Εχω μια μορφη θρομβοφιλιας αλλα αν παιρνω ενεσεις παθαινω αιμοραγιες κ αποκολλησεις αν δεν παρω ενεσεις κινδυνευει το μωρακι μου απο θρομβωση ετσι λενε. Μεχρι τωρα δεν παιρνω κ ολα καλα το μονο που μενει ειναι να προσευχομαι αλλα με εχει πεθανει το αγχος δεν ειμαι καλα. Το σαββατο μετα απο καθυστερηση λογω αιμοραγιων θα κανω την αυχενικη διαφανεια τελικα.
Μαιρουλα να το ψάξεις κοριτσάκι μου δε γινεται να είσαι το μοναδικό παράδειγμα θα έχουν αντιμετωπίσει ξανα τέτοια περίπτωση στην ανάγκη άλλαξε γιατρο η απλα ρώτησε κ αλλου.να έχεις δύναμη κ να μη στεναχωριεσαι γιατι τα μωρακια μας τα καταλαβαίνουν τα συναισθήματα μας , κ το άγχος σου ειναι λογικό αλλα μετριάσε το γιατι αυτο μας καταστρέφει ..
Περιμένουμε νεα σου απο την αυχενικη που θα δεις το κουκλι σου ,κ καλού κακού πριν πας φάε λίγο σοκολάτα εμένα μου το ειπε ο γιατρός οτι το μωρακι το κάνει κ κουνιέται πιο πολυ..!!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 328109

geonutr

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Hallo συνεγκυουλες!σας διαβάζω ανελλειπως!εμεις κάνανε αυχενικη στις 4/1 ..ολα περίφημα..φύλλο όμως τσου, χαχαχα…για να δούμε τι φύλλο γεννεσθαι στις 30 που θα πάω στο γιατρο! Έχω ήδη μια κορούλα αλλα κ δεύτερη δε με χαλάει Smile
Πρόσωπο το παρόν νιώθω τούμπανο στην κοιλιά..καλά λένε οτι στο 2ο φουσκωνεις περισσότερο κ πιο γρήγορα!

fanena

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sas manoules!!!eixa polu kairo na mpw kai xarika polu pou eida pws exoume mazeutei!!!euxomai se oles na pane ola kala kai me to kalo na feroume sto kosmo ta mwrakia mas!!teleutaia ki egw hmoun kapws alla twra polu kalutera..anevasa sakxaro me tin egkumosuni kati pou omws einai polu spanio se toso mikri kuhsh...auto simainei pws kanw austiri diaita kai to metraw 3 fores ti mera enw pleon phgainw kai se diavitologo kathe mina..prospathoume na min anevei allo giati se megaluterous mines einai kai to epikinduno pou etsi ki alliws suxna pleon parathreitai se polles egkuous..epishs exw ki egw thromvofilia kai kanw eneseis gia ti piktikothta..pithano apo to sakxaro..me eixe parei polu apo katw alla twra katalavainw pws auta dn einai tpt kai pws oso paw sto giatro kai vlepw to nianki mas oti einai kala dn me niazei tpt allo..ti teleutaia fora to da na kounaei xeria kai podia kai trelathika...twra 1/2 exoume tin aixeniki kai dn vlepw tin wra!!!kai genika kathe fora dn vlepw tin wra..dn pernane oi meres..ki autoi oi giatroi eprepe na mas dexontai suxnotera..eidika se mikrous mines pou dn to akoume akoma einai o monos tropos epafis me to mwraki mas!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 893968 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 893968 Very Happy Very Happy

Sofaki32

Sofaki32
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!!! Τί κανετε???? Εμείς είδαμε το νινί μας την προηγούμενη Πέμπτη!!! 12εκ και 180 γρ. Και ο γιατρός πλέον κατηγορηματικός ότι είναι κορίτσι!!!!! Λέει στον άντρα μου "το βλέπεις αυτό (εννούσε μια άσπρη γραμμή)? Είναι αυτό που έχει και η γυναίκα σου!!! 1000% έχετε κορίτσι!!!!"
Έκλεισα και ραντεβού για Β επιπέδου!28/2...όλα μπήκαν σε μια σειρά Smile

LindakiS

LindakiS
Γεια σας τρελλοεγκυουλες!! Τι κανετε;; Smile Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Εγω ειμαι πολυ καλα συνειδητοποιο πλεον οτι τερμα ζαλαδες! Τερμα αναγουλες!! Και μονο φουσκωνω και απολαμβανω το καθε λεπτο κ ονειροευομαι! Ετοιμαζουμε και το δωματιο του μωρου...δεν αγοραζω, οχι, απλα διαμορφωνω το χωρο και μετακομιζουμε πραγματα και επιπλα Smile χιχι και ολα ειναι μια χαρα!

Α! Β επιπεδου εχω 21/3 εχουμε ακομα! Ειναι καμια μαζι μου;; Smile

Θα το μωρο μου την επομενη Δευτερα στην γιατρο μου και θελω πολυ γτ μου ελειψε παααρα πολυ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 446177 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 446177 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 446177 Smile Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 417472 σε ολες! Smile

mary 30

mary 30
Τι εγινε καλο μεσημερι και εγω εκανα την αυχενικη το σαββατο κ ηταν καλη αλλα απο φυλλο δεν εμαθα τιποτα κ επισης περιμενω κ τα αποτελεσματα του papp a . Α κ εστειλα κ σε τριτο αιματολογο τις εξετασεις μου να δω τι θα μου πει κ αυτος.

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!

Μόλις πήρα τηλέφωνο και έκλεισα ραντεβού για την πέμπτη για να πάω να δω το νινί μου γιατί δεν αντέχω να περιμένω μέχρι της 13/2 που έχω αυχενική.... θέλω να το ξαναδώ, να ακούσω καρδούλα, να δω ότι όλα είναι καλά και να ηρεμήσω...

Καλέ σεις... είδα ότι το κάνουν και σε άλλες ομαδούλες... μήπως να κάναμε καμιά λίστα με το πότε γεννάει η κάθε μία???

sandoula-manoula

sandoula-manoula
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κορίτσια και πάλι! Σήμερα κάναμε και εμείς την αυχενική μας Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 328109

Ευτυχώς όλα καλά! είχα και μια αγωνία! Μας ξαναείπε η γιατρός ότι το βλέπει πάλι αγόρι! οπότε εμείς έχουμε αγοράκι! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 215994 Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι! το είδαμε να κάθετε σταυροπόδι, να τεντώνεται, να βάζει το δάχτυλο στο στόμα, να βάζει και τα δύο χεράκια του στο πρόσωπο σαν να κρύβεται! είδαμε πατουσάκια, χεράκια, πωπωπω! όλα! δεν υπάρχει!
Να σας πω την αλήθεια δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα ότι είναι μέσα στην κοιλίτσα μου αυτό το πραγματάκι και μεγαλώνει τόσο γρήγορα! Σήμερα μας μέτρησαν 77χιλ!!!
Πλέον του λέω έχω μεγάλο παιδί! και με κοροιδεύουν! μου λένε...δεν είδες τπτ! αλλά εμένα μου φτάνει!

Όλα καλά! να είσαστε όλες καλά και τα παιδάκια σας! χαίρομαι να σας διαβάζω!

snowhite33

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα κοριτσια!και γω πηρα τηλεφωνικα την απαντηση για το Papp a:-Πολυ καλο- βεβαια εγω θελω λεπτομερειες, τιμες με καταλαβαινετε....
και κει που νομιζα οτι ειχα απαλαγει απο αναγουλες και ζαλαδες απο χτες με παει τρενο....δεν κοιμηθηκα ολο το βραδι...ουτε το σαλιο μου δεν αντεχα....και φυσικα ειμαι κομματια ,δεν πηγα δουλεια...και ειμαι απο καναπε σε κρεβατι.... Crying or Very sad Θα περασει που θα παει.....χαλαλι του!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 215994

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! flower flower flower flower flower flower flower flower

ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΧΕΝΙΚΩΝ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 875502 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 875502 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 875502 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 875502 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 875502 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 875502 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 875502 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 8 875502 ΕΤΣΙ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΩΣ... Mad Mad Mad

SNOWHITE33 ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΕΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΙΤΙΔΙΑ! ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΑΛΙΑ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ! Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ! Sad Sad Sad ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!

xara_84

xara_84
Καλημέρα Κορίτσια! Τι μου κάνετε σήμερα? Υπομονη με τις αναγούλες και ό,τι άλλο σας ταλαιπωρεί. Να σκέφτεστε πως θα περάσει πολύ σύντομα και πως από κει και πέρα η εγκυμοσύνη θα είναι απόλαυση (ε! εκεί στον 9ο λίγο πάλι αρχίζουν κάτι ξινίλες...αλλά εκεί μετράς αντίστροφα).
Εγώ έχει 3 μέρες που νιώθω καλύτερα. Πέρα από λίγη ναυτία το πρωί δεν νιώθω ενοχλήσεις.
Με το καλό όσες δεν κάνατε ακόμα την αυχενική και καλά αποτελέσματα!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Make a pregnancy ticker

mama_t_mpempi

mama_t_mpempi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλησπέρα... συγγνώμη που πετάγομαι!
Μήπως ενδιαφέρετε κάποιο κοριτσάκι για αυτό? http://forum.eimaimama.gr/t17435-topic
ας μου στείλει πμ!!!
φιλιά και με το καλό!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις