Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
141 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 141 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κούκλες. Αφρούλα μη νομίζεις ότι επειδή έχω ήδη 3 παιδιά ξέρω και πολλά όλες οι εγκυμοσύνες ήταν χωρίς πολλά πολλά, έτρωγα, φούσκωνα, γεννούσα, το ίδιο σκηνικό σε όλες. Σας κόβω να ξέρετε περισσότερα......

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑΤΑΣΑ... Very Happy Very Happy Very Happy ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ!!! ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ "ΧΤΥΠΗΣΕ" ΕΚΕΙ! ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΗΤΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΨΙΛΟΗΡΕΜΗΣΕΙ! ΚΑΙ ΠΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑ ΝΕΥΡΑ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΨΙΛΟΑΝΑΓΟΥΛΕΣ, ΨΙΛΟΖΑΛΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΜΕΤΟΣ! Shocked Shocked Shocked ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...

ΚΡΙΣΤΙ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 5 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 5 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 5 417472 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Fourfouraki καλά κάνεις και ανησυχείς αν και ελπίζω άδικα αλλά μήλα με τον γιατρό σου.
Τι σπάσιμο να είναι όλα καλά και να μπαίνουν ιδέες να σου την χαλάνε!

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καλά δυσκοιλιότητα συχνοουρία αυπνίες άστα αλλά πιστεύω ότι είναι λεπτομέρειες σε σχέση με πιο σοβαρά θεματάκια που μπορεί να κινδυνεύει η εγκυμοσύνη ας πούμε θρομβοφιλία μου είναι άγνωστο.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ!!!

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΛΟΓΩ ΧΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΩΝ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ Η ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ! ΘΑ ΣΟΥ ΦΡΩ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ: 1η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΤΑ 22-23 (ΠΡΙΝ 2 ΑΠΟΒΟΛΕΣ!) ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΛΟΣΠΙΡ ΓΙΑΤΙ Η ΗΛΙΘΙΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ! 2η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ 29-39 ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΣΑΛΟΣΠΙΡ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΤΡΕΧΕΙ! ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ... Crying or Very sad

106Σημαντικό! . Παρ Ιαν 11, 2013 2:07 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τιποτα αφρουλα μου μην με ευχαριστεις!μεσα απο την καρδια μου σας τα λεω και με πολυ ειλικρινεια!οσο πιο πολυ τα ψαχνετε τοσο πιο πολυ αγχωνεστε!οτι ειναι να γινει θα γινει!εγω στην καμπυλη σαχαρου μου εβγαλε φουλ παθολογικο διαβητη κυησης, κ ειπε ο γιατρος μου κομενα τα γλυκα αμυλο κτλ να παω σε διαβητολογο κτλ. γιατι υπαρχει κινδυνος αιφνιδιου θανατου του εμβρου!ταρακουνηθηκα ελαφρως πηγα σε διαβητολογο εκανα διατροφη 4 μερες ωσπου τα παρατησα!αρχισα παλι να τρωω 3κιλα παγωτα και φαι οσο ηθελα κ επειδη ημουν στον κοσμο μου κ σκεφτομουν αποκλειεται να παθει κατι το μωρο μου,δεν σκεφτομουν ΤΙΠΟΤΑ αρνητικο,ε στην επομενη μετρηση ηταν ολα νορμαλ!!ο γιατρς μου τα παιξε και νομιζε οτι ακολουθουσα διατροφη!προς θεου δεν λεω να μην ακολουθειτε τις συμβουλες του γιατρου σας!απλα το ανεφερα γιατι η δυναμη του μυαλου ειναι δυνατο χαρτι οπως επισης και να ειστε αρνταν!!να αρκειστε στο "ολα πανε πολυ καλα" που σας λεει ο γιατρος σας και μην το ψαχνετε παραπανω!!να ειστε περηφανες για την κοιλιτσα σας και ολα θα πανε καλα!!σορυ για το σεντονι και την παρεμβαση στο θεματακι σας το ομορφο!! Very Happy

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KRISTI πόσο δίκιο έχεις!! Ειδικά οι πρωτάρες είμαστε πολύ αγχωμένες και διαπίστωσα κ εγώ πως όσο το ψάχνω κ ακούω γνώμες, τόσο πιο πολύ φορτώνομαι με ανούσιο άγχος.
Εγώ έχω θέμα με την διατροφή, καθώς είμαι ημι-χορτοφάγος (τρώω ψάρια, δεν τρώω κρεάς) και ξέρεις τι έχω ακούσει από θείες και γειτόνισσες... "Πρέπει να τρως μοσχάρι, πρέπει να τρως συκώτι, πρέπει, πρέπει, πέπει...."
Ενώ ο γυναικολόγος μου μου είπε πως δεν υπάρχει προόβλημα εφόσων τρώω άλλα πράγματα (σόγια, αμυγδαλόγαλο, ζέα, κεχρί κτλ. Πήγα και σε διατροφολόγο κ μου είπε τα ίδια.
Οπότε πλέον, ξέρω πώς να απαντήσω σε όλους αυτούς που ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ γιατί ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ κ έχουν εμπειρίες.
Κλείνω τ'αυτιά κ πράττω όπως νιώθω! Very Happy

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Θα συμφωνήσω και εγώ με την KRISTI φυσικά είναι και θέμα χαρακτήρα αλλά όλα είναι στο μυαλό. Εγώ αφού ξεπέρασα ότι χαζό είχα στο μυαλό μου και νόμιζα ότι όλα πάνε στραβά λέω να ηρεμήσω και να το απολαύσω.

109Σημαντικό! . Παρ Ιαν 11, 2013 3:44 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο κοριτσια μου!ετσι σας θελω!!9 μηνες κανουμε την πιο πολυτιμη "δουλεια"!!δεν μας πτοει τιποτα!να κανετε πραγματα που γουσταρετε γιατι μετα μπορει και να σας λειπει η κοιλουμπιτσα σας<οπως εμενα π.χ>!!να εχετε ομορφες αναμνησεις απο την περιοδο της εγκυμοσυνης και οχι αγχος και κακες σκεψεις!!εξαλλου το κακο δεν μπορουμε να το αποτρεψουμε,το καλο ομως μπορουμε να το ενισχυσουμε!! Very Happy

mary 30

mary 30
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τι κανετε κοριτσια? αφρουλα απο σημερα δυο ενεσουλες στη κοιλιτσα δυο φορες τη μερα σνιφ σνιφ πριν μια ωρα μου πατησε ο αντρας μου τη πρωτη Smile

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΟΥΦΦΦΦΦΦ!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!! ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ?! ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟΣΟ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ...ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!! ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ? ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΥΥΥ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 5 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 5 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 5 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 5 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 5 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 5 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 5 35468

mary 30

mary 30
μακαρινα ειναι ολα καλα απο δω και περα κ να μην εχουμε τιποτα παλι. ευχομαι να ειναι κοριτσακι το θελω πολυ Very Happy τι εγινε εσυ? με την αυχενικη σου ?

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mary 30 είμαστε όλες μαζί σου!!
Δεν είναι τίποτα οι ενεσούλες μπροστά στο θαυματάκι που δημιουργείται εκεί μέσα!!!
Υπομονή κα πάντα θετική σκέψη!!!

Κ εγώ που έχω μια μικρή αποκόλληση προσπαθώ να σκέφτομαι μόνο θετικά!

mary 30

mary 30
ευχαριστω πολυ!!!! κοιτα να μην αφηνεις τιποτα στη τυχη του !! εγω ηθελα να κανω την εξεταση της θρομβοφιλιας και η γιατρος μου δεν την θεωρουσε απαραιτητη και να που βγηκε θετικη τωρα και δεν εχει τι να μου πει. ψιλιαστικα οτι κατι δεν παει καλα επειδη ημουν σπιτι δεν εκανα δουλειες τιποτα καθομουν ολη μερα και δεν δουλευα και δεν ανεβαινε σωστα η χοριακη μια διπλασιαζοταν μια σερνοταν μια τριπλασιαζοταν. και μετα χωρις λογο επαθα δυο αποκολλησεις οπτε πηγα και την εκανα και ηταν θετικη. παλι καλα που μεχρι τωρα πηγαν ολα καλα. τιποτα στη τυχη και να παρνετε και δευτερη γνωμη γιατι πολλοι γιατροι δεν ξερουν απο αυτα.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΙΛΙΑΣΤΗΚΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ!!! ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΨΙΛΙΑΣΤΗΚΕ!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΡΕΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 5 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 5 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 5 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 5 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 5 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 5 534787 ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΑ...

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mary 30 έγραψε:κοιτα να μην αφηνεις τιποτα στη τυχη του !! τιποτα στη τυχη και να παρνετε και δευτερη γνωμη γιατι πολλοι γιατροι δεν ξερουν απο αυτα.

Με ταρακούνησες τώρα λίγο γιατί ο γιατρός μου ήταν πολύ καθυσηχαστικός πως "δεν είναι τίποτα" και απλά είπε να είμαι τεμπέλα!
Είναι ο δεύτερος γιατρός που πήγα κ τελικά κατέληξα κιόλας σε αυτόν γιατί μου φάνηκε καλύτερος από τον προηγούμενο που όπως έχω ξαναπεί είναι πολύ καλός επιστήμονας αλλά μεγάλος σε ηλικία κ με απαρχαιωμένο εξοπλισμό και μηχανήματα.
Χοριακή δεν έκανα ποτέ ως τώρα Rolling Eyes

mary 30

mary 30
κ η δικιαμου δεν ειναι κ πολυ ενημερωμενη μην νομιζεις κ αδεν επεμενα δεν θα εκανα ποτε την εξεταση κ δεν θα ηξερα τι μου συμβαινει κ γιατι παθαινω αποκολλησεις. το προγεννητικο τον εκανες?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟΚΥΤΤΑΡΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΑ!!! ΟΛΑ ΝΟΡΜΑΛ ΑΛΛΑ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ...32,5!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΧΑ 37,4!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

NATS ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ...Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ! ΕΣΥ ΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ Η' ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! ΣΩΣΤΑ?

mary 30

mary 30
καλα απο αιματοκριτη ειχα 43 και μου τον εχει παει 31 το σκσμενο χαχαχαχ θα παρω σιδηρο ομως και ολα καλα.πανττως παιδια στο εξωτερικο την εξεταση της θρομβοφιλιας την εχουν στον προγεννετικο γιαυτο εενα γνωμη μου ειναι οποιος εχει παραξενο ιστορικο στην οικογενεια δηλαδη υπερταση ,καρδιοπαθειες κτλ και εχει χρηματα να τη κανει την εξεταση αυτη δεν ειναι ακριβη στοιχειζει 180 ευρω εδω στην αθηνα. αλλα την κανεις μια φορα στη ζωη σου και ξερεις τι σου γινεται.

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Προγεννετικό είχα κάνει στην αρχή, με την διάγνωση της εγκυμοσύνης. Έκανα ένα σωρό εξετάσεις αίματος κ ούρων κ ήταν όλα πεντακάθαρα.
Θα το ψάξω λίγο καλύτερα και θα το συζητήσω ξανά με τον γιατρό, αν κ μου είπε να περιμένω ως τις 28/01 που έτσι κ αλλιώς έχουμε ραντεβου για να κάνω την αυχενική.
Σ'ευχαριστώ πολύ!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:

NATS ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ...Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ! ΕΣΥ ΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ Η' ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! ΣΩΣΤΑ?

Εγώ νομίζω πως το έπαθα από το πολύ μου άγχος κ νευρικότητα γιατί δεν μπορούσα να βρω γιατρό να τον εμπιστευτώ, να μου κάνει το κλικ κ να "αφεθώ".Όλη μέρα άκουγα απόψεις από φίλες κ γνωστές κ ό,τι μου έλεγε η μία για κάποιον γιατρό, μου τα απέρριπτε η άλλη! Είμαι από μικρή πόλη κ δεν υπάρχουν κ πολλές επιλογές...
Τώρα έχω ηρεμήσει κ πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά! Very Happy

mary 30

mary 30
σου ευχομαι μια τελεια υχενικη!!! εγω εχω την αλλη βδομαδα. λοιπον εγω δεν στα λεω αυτα για να σε τρομαξω η να σε χαλασω απλα για να μην πεφτεις και πανω στα χερια του γιατρου χωρις να ξερεις τι σου γινεται. πχ εμενα οι εξετασεις μου ηταν ολες καθαρες εκτος του ουρεοπλασματος. της το λεω δεν πειραζει λεει πολυ διαδεδομενο ουτε θεραπεια δεν ηθελε να μου δωσει γιατι λεει δεν φευγει ευκολα οποτε τζαμπα θα παρεις χαπια και θα ταλαιπωρησεις το μωρο. ο αιματολος ομως που ειναι και γενετιστης δηλ μπορει με τις αναλογες εξετασεις που θα σου κανει να δει τι θα παρουσιασεις μεσα στη κυηση μου βρηκε οτι ειχα αποκολλησεις απο θρομβοφιλια και οτι ουρεοπλασμα και θρομβοφιλια μπορει μαζι να προκαλεσουν αποβολη ενω η γιατρος μου δεν ηθελε καν να ψαχτω. μετα μου εβγαλε οτι εχω μεγαλα ποσοστα να παρουσιασω υπερταση κυησης και προβλημα στο τοκετο με τη καρδια μου μιας και οι δυο γονεις μου ειχαν στενωση μητροειδους βαλβιδας και οι δυο επερναν αντιπηκτικα οπτε οπως καταλαβαινεις πηγε κληρονομικο το προβλημα σε καποιους τομεις. κανε οτι νομιζεις καλυτερο αλλα να τους τονιζεις πραγματα που σε απασχολουν γιατι καθε εγκυμοσυνη ειναι δαιφορετικη και δεν μπορουν να σε συγκρινον με καμια αλλη γυναικα και καμια αλλη περιπτωση .

σορρυ για το σεντονι Very Happy

mary 30

mary 30
λοιπον φευγω παω να κανω μαμ και να ξεκουρασω τ ταλαιπωρημενο μου κορμακι . αφρουλα μπες μετα να μου πεις για την αυχενικη οκ φιλακια πολλα ολα να πανε τελειααααα!!!!!!!!!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έχεις απόλυτο δίκιο κ είσαι πολύ τυχερή που επέμενες κ δεν τα πέρασες όλα στο ντούκου, οπότε πρόλαβες άχημα ενδεχόμενα.
Το ξέρω πως μου τα λες με ενδιαφέρον, και σε ευχαριστώ που με ταρακούνησες λίγο!

Καλή όρεξη και καλή ξεκούραση! Very Happy

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαίρη, μπορείς να μου πεις που έκανες την εξέταση θρομβοφιλίας???

Ο πρώτος γιατρός που πήγα, λόγω προηγούμενης παλίνδρομης, μου είπε να πάρω προληπτικά utrogestan και salospir. Εγώ το salospir δεν το πήρα... και ο γιατρός μου ο κανονικός που μπόρεσα να πάω μια εβδομάδα αργότερα, μου είπε πως είναι εντελώς προληπτικό το σαλοσπιρ και πως ο καλύτερος τρόπος θα ήταν να κάνω εξέταση θρομβοφιλίας αντί να το πάρω στην τύχη. Δεν μου είπε όμως ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνω την εξέταση.

Για το utrogestan μου είπε καλώς το πήρα και μου είπε να το συνεχίσω μέχρι να με ξαναδεί...

Σε 6 μέρες θα δω το νινί μου... ανυπομονώ και φοβάμαι!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 5 534787

Εν το μεταξύ το μόνο σύμπτωμα που έχω είναι ευαίσθητο στήθος και αν αργήσω να φάω πρωινό, ανακατεύομαι λίγο... αυτά.. τίποτα άλλο!!! Λες και δεν είμαι έγκυος!!!

Αφρουλίτα περιμένουμε τα νέα σου!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις