Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
305 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 305 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα καλέ τι φόρα ήταν αυτή τρόμαξα να σας διαβάσω, λοιπόν ήταν να πάω την άλλη βδομάδα στον γιατρό αλλά λίγο τα νεύρα λίγο το αγχός πήγα εχθές και όλα είναι τέλεια το μωράκι μας κινητικότατο και η μαμά πιο ήρεμη επίσης δεν θα είμαι πια mom boys και στην αυχενική και τώρα μας είπε κοριτσάκι.
Κάνω λίγο υπομονή και για τον μεγάλο υπέρηχο να το σιγουρέψουμε και μετά θα γεμίσω το σπίτι φουστανάκια.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mom boys έγραψε:Καλημέρα καλέ τι φόρα ήταν αυτή τρόμαξα να σας διαβάσω, λοιπόν ήταν να πάω την άλλη βδομάδα στον γιατρό αλλά λίγο τα νεύρα λίγο το αγχός πήγα εχθές και όλα είναι τέλεια το μωράκι μας κινητικότατο και η μαμά πιο ήρεμη επίσης δεν θα είμαι πια mom boys και στην αυχενική και τώρα μας είπε κοριτσάκι.
Κάνω λίγο υπομονή και για τον μεγάλο υπέρηχο να το σιγουρέψουμε και μετά θα γεμίσω το σπίτι φουστανάκια.

ΑΧ ΤΕΛΕΙΑ!!! ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ!) ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 215994 ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ(?) ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ, Η queen ΣΑΣ!!! ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1ο ΜΟΥ ΝΙΝΑΚΙ! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ?

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑ!!! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΕΜΠΕΛΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΩΣ ΟΜΑΔΑ Ε??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ? Shocked Shocked Shocked ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!! ΝΙΩΘΩ ΜΙΚΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΒΟΥΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Η' ΚΑΤΙ ΣΑΝ POKE ΣΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΜΟΥ, ΠΕΡΙΠΟΥ 6-7 ΕΚ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 654316

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ... Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 534787

Λίγο νωρίς αλλά καθόλου απίθανο εγώ πάλι χθες το βράδυ που χαλάρωσα το ένιωσα αλλά περιμένω της κλοτσιές έτσι και πέσει μια μετά δεν σταματάνε.

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ...

ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΣΤΗΘΟΣΚΟΠΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΤΙ...ΕΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΙΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Η ΟΛΙΒΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΡΑΦΕΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛ ΤΗΣ HOMETEST ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ...

ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!! ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ...ΤΥΧΕΡΗ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 3/8! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ! ΚΑΤΑ ΤΗ 16Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ...

και εγω γεννηθηκα 5/08 τελειο δωρο για τα γεννεθλια μας!!!!!!!!!!!

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αφρουλα έγραψε:
mom boys έγραψε:Καλημέρα καλέ τι φόρα ήταν αυτή τρόμαξα να σας διαβάσω, λοιπόν ήταν να πάω την άλλη βδομάδα στον γιατρό αλλά λίγο τα νεύρα λίγο το αγχός πήγα εχθές και όλα είναι τέλεια το μωράκι μας κινητικότατο και η μαμά πιο ήρεμη επίσης δεν θα είμαι πια mom boys και στην αυχενική και τώρα μας είπε κοριτσάκι.

ΑΧ ΤΕΛΕΙΑ!!! ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ!) ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 215994 ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ(?) ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ, Η queen ΣΑΣ!!! ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1ο ΜΟΥ ΝΙΝΑΚΙ! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ?

Να σε καλά Αφρούλα μου και εύχομαι να έχεις ένα γερό κοριτσάκι εγώ έχω άλλα 3 αγόρια. Τα άλλα όλα στην αυχενική μου είπε ότι είναι αγόρια και σε όλα έπεσε μέσα αν έχει καλή θέση αύριο θα μάθεις.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΤΟ ΝΙΩΘΩ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 215994 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣΣΣΣΣΣ ΩΡΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Η' ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ!!! ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΞΑΝΑ! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΟΜΟΙΩΣΟΥΝ...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ- ΑΦΙΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 654316 ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΤ 20/7 ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ!

MOM-BOYS (ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ?) ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!! cheers cheers cheers cheers cheers cheers

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Νατάσα με λένε, βρε κορίτσια στο τρίτο έκανα πολύ υπομονή και δεν ανυπομονούσα να γεννήσω σε σημείο που με πήρε χαμπάρι ο μικρός κι πήγαμε με πρόκληση αλλά τώρα αν δεν κρατιέμαι πως θα περάσει ο καιρός.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΑΡΛΑΡΟΥΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ..... Laughing Laughing Laughing ΘΑ ΣΕ ΠΡΗΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ!!! Wink Wink Wink

mary 30

mary 30
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα ι κανετε? αφρουλα ενιωσες το μωρακι? εγω αστα να πανε μαλλον θα κανω και ενεσεις αντιπηκτικες

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mary 30 έγραψε:καλησπερα ι κανετε? αφρουλα ενιωσες το μωρακι? εγω αστα να πανε μαλλον θα κανω και ενεσεις αντιπηκτικες

ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΗ? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ!!! ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ? ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΕΣ! ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΨΙΛΗ ΒΕΛΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ! Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ! ΝΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΑΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!!! Wink

mary 30

mary 30
το ξερω κουραγιο θελει και οτι ειναι θα το κανω για το νινι για πες μου εσυ το ενιωσες βρε?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!!! ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ! cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟ 3-4% ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΣΚΟΥΝΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΓΑΡΓΑΛΗΤΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ?

mary 30

mary 30
μπορει επειδη εισαι αδυνατη πολυ ποιος ξερει, ο αντρας μου μεχρι στιγμης που σκυβει και ακουει τη κοιλια ακουει λεει κατι γλου γλου οχι σαν εντερο χαχαχα. λοιπον εγω αυριο παιρνω τα ακριβη αποτελεσματα απο τον αιματολογο και θα μου πει αν κανω ενεσεις η οχι. και το επομενο σαββατο εχουμε την αυχενικη μας. εσυ φανταζομαι την εκανες ε πως ηταν?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ!!! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ!!! ΕΧΩ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ... Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 534787 ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ! ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΡΜΑΛ ΑΤΟΜΟ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 328109 ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ! ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΑΛΙ! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ Η ΓΑΙΔΟΥΡΑ!!! Laughing Laughing Laughing

mary 30

mary 30
ολα καλα θα πανε στην αυχενικη σου εμενα να δω τι θα μου που με τις αποκολλησεις. αντε μην ανυσηχεις και θα μιλησουμε παλι Very Happy

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ σήμερα πήγα για εξετάσεις προγεννητικού...

Άσχετο... ξέρετε πόσο κοστίζει η εξέταση για θρομβοφιλία?

Εγώ ρε κορίτσια παλιά κάπνιζα και συγχρόνως έπαιρνα και αντισυλληπτικά... μεγάλη βλακεία το ξέρω.. και ο λόγος που απαγορεύεται να το κάνεις είναι για θρομβώσεις... τι στο καλό.. αν είχα θρομβοφιλία δεν θα είχε εκδηλωθεί τότε?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΝΟΤΑΝ? ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 700 ΕΥΡΩ... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΝΟΤΑΝ? ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 700 ΕΥΡΩ... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Α ΕΔΩ ΣΟΥΡΤΟΥΚΕΥΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ?

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 265569 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 186253 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 446177 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 325318 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 325318

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΜΕΙΣ ΣΟΥΡΤΟΥΚΕΥΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ!!! ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? Ε? ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ!!! ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΗ ΑΦΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦ.
ΜΙΑ ΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 300-350ε

ΤΣΟΥΠ! ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ.

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΟΣΟ! ΕΚΑΝΕ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ!!!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λεώ ρε αφρούλα... τόσο τσιγάρο και χάπι.. όλο και κανεναν θρόμβο θα έκανα! χαχαχαχαχα έχει συμπτώματα.. μπορεί να κοκκίνιζαν τα πόδια.. να πρηζόταν κλπ... αλλά πολύ ακριβή η εξέταση!!!!

Και πως προκύπτει και σε βάζουν να την κάνεις την εξέταση δηλαδή? γιατί δεν είναι στον στάνταρ έλεγχο... τι βλέπουν και σε παραπέμπουν εκεί?

Αρτζη..

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Βρε κορίτσια μπράβο έκανα να μπω μια βδομαδα κ έπαθα πλάκα με το χαμό που έχει γίνει εδω μέσα!!!!δυστυχως πέρασα γαστρεντεριτιδα κ πέθανα 3 μέρες απο τους πόνους, να φυλαγεστε γιατι ειναι δύσκολη ίωση κ έχει γεμίσει ο κόσμος.. Μέχρι που ακυρωσα το ραντεβού για να δω το μικρο αστροναυτη στη κοιλιτσα μου αλλα μολις συνηλθα ετρεξα... Μιλάμε μολις έβαλε τον υπέροχο ο γιατρός τρελλο χορό ,αυτο όλο να ανεβοκατεβαζει τα χεράκια .. Εε καλα κατουρηθηκαμε με τον άντρα μου !!!παω για αυχενικη στης 23 με μεγάλη ανυπομονησία .. Περισσότερο για να το δω θελω να πιστεύω οτι ολα θα ειναι καλα!!!!! Σας το εύχομαι σε όλες σας!!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 4 654316

100Σημαντικό! . Παρ Ιαν 11, 2013 12:21 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσια ημουν κ γω σε τετοια ομαδουλα,βεβαια ιουνιου/ιουλιου αλλα δεν πειραζει για ενα μηνα Smile !να εχετε θετικες σκεψεις,μην φοβαστε τιποτα,να χαιδευετε την κοιλιτσα σας και να κοιμαστε οσο μπορειτε περισσοτερο!κανει πολυ καλο στο μωρακι!!ααα!κ να ειστε ηρεμες και στον κοσμο σας!! Very Happy !ειναι μια τελεια περιοδος αυτη που διανυετε!απολαυστε το!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις